|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Cytat:
Gadmarka. Piękny podpis. Edit: a zyczenia Wam złożę, jak sie już obrobię do końca, co nastąpi, mam nadzieje, jutro. W sobote tylko ciasto i chlebek. I malowanie jajców. U mnie tradycyjnie w cebuli. |
|
|
|
|
#31052 |
|
Zakorzenienie
|
a wracając do pomiarów sadła
MBC pokazuje mi prawie 28% waga (kilka dni pod odstawieniu hormonów, większość wody już ze mnie zleciało) pokazuje mi: 61,2kg 26,8 % fatu 53,4 wody i zastanawiam się (już tak bez ściemy ) nad prawdziwością MBC przecież to są wzory czy on jakoś uwzględnia różne typy figury? bo ja nawet jak byłam szczupła, to miałam nietypową sylwetkę a jak oglądałam fotki z amerykańskich stron kobiet o zbliżonej procentowej wartości fatu, to ja wyglądam szczuplej (co nie znaczy że w ogóle wyglądam szczupło, bo ja ciągle jestem gruba) i to własnie pozwoliło mi gładko przejść na pomiar wagowy nie wiem co o tym sądzić, ani któremu pomiarowi wierzyć jedno jest pewne! jeszcze mnóstwo pracy przede mną i dużo wody upłynie zanim osiągnę właściwą sylwetkę (jeszcze dużo mi brakuje żeby zmieścić się w suknię ślubną, a to był mój pierwszy poważny próg, podzielony na mniejsze kroczki, ja wtedy ważyłam 56 z haczykiem )
|
#31053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsza jest moja mama zbiera pisanki po znajomych i tym sposobem przez 10 lat zebrała spory ich koszyczek ![]() A co roku tylko je odświeża i srrruuu na komodę piknie wyłożone na patrze świątecznie przyozdobionej. Dziękuję
|
|
|
#31054 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęsko, ale to ledwie 700 gr. (fakt, że tłuszczu) - ale bez przesady
![]() Gdyby różnica była z 5% - oooo, to już by było kiepsko ![]() Dzięki za życzenia
|
#31055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejuuu czy to wątek do którego codziennie zaglądam... Jakies straszne gotowanie i pieczenie tutaj panuje ...
|
|
|
#31056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tych 56-57 kilo, to jeszcze góra tłuszczu! u mnie jest tak w ubraniu wszystko pięknie zatuszowane ale niestety bez ubrania widać , że uda i (chociaż sukienka ślubna na dole jest szeroka i to plecy mi się nie mieszczą )
|
|
#31057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś robiłam zakupy komunijne i byłam z córcią u fryzjera opuściłam posiłek a teraz zeżarłam wieśniaka i garstkę orzechów ziemnych ![]() małż dokupił mi ciężarków więc jutro wycisk sobie zrobię nie mam czasu na wielkie przygotowania nie wiem czy coś zrobię oprócz tego sernika i mam to w nosie kupię trochę jajek i zakwas do barszczu białego troszkę dobrej wędliny i wsio tylko cholerka miałam robić domowy SS a nie robię niestety dowaliłam tylko ciężaru do moich ćwiczeń może uda mi się po świętach wprowadzić (chociaż wątpię, bo nie do końca jestem do niego przekonana ja lubię podźwigać )
|
|
#31058 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeska róznice 2% to jest tzw. błąd statystyczny i nieważny
ja tam olewam poziom bf, bo grubas ze mnie a wartości wychodzą mi strasznie niskie ![]() Życzenai złoże w sobotę, bo wtedy u mnie zaczynają sie Święta
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#31059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sadło się wylewa ![]() spod okularów
|
|
#31060 |
|
Zakorzenienie
|
pa pa idę robić zakupy, w sklepach podobno szaleństwo a od jutra zaczynam piec, bo u mnie już po święceniu jajek zaczyna sie obżarstwo ( tylko sernik i babę piekę w sobotę reszta jutro)
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#31061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby Cię tam w tych sklepach nie zdeptali ... ghy ... przypadkiem ![]()
|
|
#31062 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zakupy za soba na całe szczęście.
Jakos zawsze robie je wcześniej. Jestem zakochana w tym makijazu ! EDIT : to tak z innej beczki
|
|
#31063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pójdę dopiero po świętach bo tam ludu tyle, że...
|
|
#31064 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Pamiętacie mnie jeszcze? ![]() Dawno tu nie zaglądałam. Jestem tak zabiegana, że na nic nie mam czasu. Pracuję codziennie, wieczorami robię prawo jazdy i uczę się stylizacji paznokci - 14.04 mam egzamin z pazurków i jak dobrze pójdzie to dostanę certyfikat, a więc wtedy czasu już wcale mieć nie będę bo będę szukać klientek ![]() A na koniec maja mam egzamin na prawko. Teraz muszę wkuć do głowy 60 testów po 30 pytań, a więc 1800 pytań!!! Co do diety to powiem Wam, że jest u mnie różnie, bo po prostu nie mam nieraz czasu jeść. Nie schudłam ani deko odkąd dietuję, a więc od października i chyba muszę to zaakceptować A skoro nie schudłam będąc na diecie, to po co w ogóle dietować ???
|
|
|
|
#31065 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie utyć ?
|
#31066 |
|
Zakorzenienie
|
Tak rzęsko, to dobry powód
Utyć nie chcę. Ale przeraża mnie takie życie. Ciągle muszę sobie czegoś odmawiać: to tuczy, to niezdrowe, to ma za dużo kalorii, to nie ma białka i tak w kółko. A ja mam jeszcze sporo życia przed sobą i nie wyobrażam sobie takie życia ![]() Są ludzie, którzy jedzą co popadnie i są szczupli i zdrowi. Ja też tak chcę
|
|
|
|
#31067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#31068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#31069 |
|
Zakorzenienie
|
Lide, jaka piękna Łowiczanka.
|
|
|
|
#31070 |
|
Zakorzenienie
|
czasem cholernie trudne
chociaż zwykle mi nie przeszkadza
|
#31071 |
|
Zakorzenienie
|
LIDE ja nie wiem, czy to ma znaczenie
ale wpisałaś mi do MBC wiek 52 lata ![]() jakby co, to mam 34
|
#31072 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze inna wersja - jak się nie ma, co się lubi, to się ma co się nie lubi
![]() Cytat:
Weronisiu, miło Cię widzieć Wpadaj chociaż pospamować Jest mi dzisiaj tak irracjonalnie smutno Jakieś dziwne huśtawki nastroju mam Nie wiem, co się dzieje
|
|
#31073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety... sama mam ciągle to samo
|
|
#31074 | ||
|
Rozeznanie
|
Nie bylo mnie pare dni i teraz musialm nadganiac 15 stron. Ale z Was okrutne spamerki!
Cytat:
Cytat:
A tak w ogole to cos mi sie skojarzylo. Bylam kiedys na silowni na ktorej "cwiczylo" dwoch wysolariumowanych gogusiow. Wiecej niz cwiczenia zajmowala im rozmowa na temat jak pakuja, jakie specyfiki biora, jaka dieta, jakie kosmetyki itp. A ja przysluchujac sie ich rozmowie mialam ochote krzyknac "ZACZNIJCIE OD UZYWANIA ANTYPERSPIRANTU!!!" Serdeczne gratulacje!! A tak w ogole to mam dola. Jak juz sobie poukladalam mniej weicej co jesc i w jakich porach to mi wszystko szlag trafil! Przez najblizsze 2,5 miesiaca bede miala szkolenie i moj dzien wyglada nastepujaco: 2-3 h w pracy (w zaleznosci od ktorej jest szkolenie); 1,5 - 2 h w autobusie; 4-5 h szkolenia z przerwa co 1,5 h; 1,5-2 h w autobusie. Efekt jest taki ze wychodze z domu o 6 rano, potem ciagle w biegu, wracam o 20, szykuje cos do zjedzenia na kolejny dzien i padam na nos o 22. Jak w takich warunkach sensownie jesc?!?! Dietowy posilek mam szanse zjesc w domu i w pracy przed wyjsciem, o ile oczywiscie starczy mi na niego czasu, bo mimo ze jestem 3 h w pracy zakres obowiazkow mam ten sam jak w 8-godzinnym trybie. W autobusie troche glupio wyciagac pojemnik z obiadem albo wiesniaka. A na kursie nie ma warunkow do sensownego jedzenia. Na 20 - os grupe sa dwa krzeselka na korytarzu a w sali wykladowej jest zakaz jedzenia i picia! Czy jako nowa na tym watku mam szanse dostac zdjatka motywacyjne od Agajot i Agawy? |
||
|
|
|
#31075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie chce mi się robić i mam problem żeby się do czegokolwiek zmoblizować, nie mogę się skoncentrować ![]() A przecież nie mogę ciągle jęczeć, bo mnie przegonicie Jak się z czegoś cieszę, nawet bardzo, to tylko na trochę A potem dołek wraca, czasem ze zdwojoną siłą I żebym chociaż wiedziała o co mi chodzi
|
|
#31076 |
|
Rozeznanie
|
Mam jeszcze pytanie. Ostatnio widzialam w sklepie otreby orkiszowe. Warto to kupic? Co to w ogole jest ten orkisz? A w ogole to ma jakies znaczenie z czego te otreby sa? Bo nie wiem ktore wybierac: pszenne razowe, owsiane i teraz jeszcze te orkiszowe dziwne.....
|
|
|
|
#31077 |
|
sophisticated
|
jadłam niedawno chlebek z orkiszem, bardzo smaczny był
Gnomo musisz się zastanowić, czy bardziej się wstydzisz jeść w autobusie, czy bardziej zależy ci na sylwetce ale piszesz przecież, że masz przerwy w tym szkoleniu, w czym więc problem?E ja tak mam jak się nie daj Boże zastanowię nad sensem mojego życia łopatka do kopania dołów sama w ręce wskakuje stąd mój wniosek: zadużomyślenie jest niezdrowe
|
|
|
|
#31078 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą jak już coś nie wyjdzie to pomyśl że lepiej zrobić dobrze w 80% czy nawet w 60%, niż wcale i dalej rób swoje Cytat:
jeśli to faktycznie hormony to niewiele zrobisz ja staram się wywieszać flagę i transparent
trzymaj się! a! no i doczytałam o pomadce ochronnej u narciarza, myślę, że może być ![]() ale tylko całkowicie bezbarwna staję się coraz bardziej tolerancyjna
|
|
#31079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co w sumie nie byloby takie zle. Jak bede spac to nie nazrem sie jak dzika swinia
|
|
|
|
|
#31080 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

drewnianych i z masy solnej
-8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15

A potem dołek wraca, czasem ze zdwojoną siłą