|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
U nas na szczęście nie ma zwyczaju podrzucania.....
...ale za to będę musiała uważać na TŻa, bo on jak troszkę wypije to ma jakąś dziwną manię noszenia mnie na rękach i okręcania ![]() Cytat:
Bo on chyba nie rozumie Twojego problemu i może nie jest świadomy tego, że Ci takim nastawieniem robi jeszcze większą krzywdę? hahaha ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Wiesz na swoim przykładzie tak myślę bo ja znam to uczucie i myślę że doskonale wiem co czujesz. I wiem że mój tż czasem wysiadał psychicznie przy mnie.. bo przeżywałam swoje nieszczęście i czuł że jestem bardzo skupiona na sobie, też nie miałam sił a dla niego to było "co za problem ubrać się i przejść?" zupełnie inne postrzeganie. I na prawdę się starał a dla mnie zawsze było mało. Wiesz może on widzi że już któryś tydzień ciągnie się taki twój stan to próbuje coś innego zastosować żeby cię "ogarnąć" i dać ci kopa do życia. wiem że jest to trudne dla ciebie no ale czasem nie da się inaczej jak tylko na przekór sobie zmobilizować się do czegoś. Przecież wiesz że się kochacie - twój tż chce dla ciebie dobrze i na pewno nie mówi tak specjalnie by cię zranić i dobić tylko może albo się wkurzył już maksymalnie i tak palnął albo chciał zastosować coś innego by cię zaktywować życiowo.. może też jest zmęczony twoją depresją? taki okres jest trudny dla obu osób w związku. Ale dacie radę. ułoży się tylko musisz zacząć działać coś.. a wtedy to ani się spostrzeżesz a od razu świat stanie się bardziej przyjazny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No teraz teściowa to mnie wkurzyła ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Blond forever!
|
Cytat:
To, że Ty masz dietę to nie znaczy, że inni mają się ukrywać z jedzeniem...
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
399
dni do ślubu ![]() No nareszcie mamy 3 z przodu ![]() ![]() Buszuję na wątku PM2013 i doszłam do wniosku, ze chcę, żeby dj przy wejściu na salę puścił Beautiful Day U2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Bylam w sklepach i sie zaopatrzylam!!! Mam olej z pestek dyni i z wiesiolka, i mam taki mix Selenium Zinc z Pharma Nord o taki o http://www.pharmanord.pl/contentServ...elen_cynk.htm# Teraz jak przelknac te oleje na surowo. Ten z dyni to jeszcze do salatki dodam, a ten z wiesiolka??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
moze zeby wiedzieli czy oplaca sie przychodzic:-P Cytat:
a jak zamierzacie to ujac na karcie? ![]() Cytat:
nie wiem wlasnie bo to nie bedzie w restauracji... Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jej oczywiscie moja dieta sie nie podoba: bo wydziwiam bo nie zdrowo i takie tam bla bla bla bla bla .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Co do stolow, u nas bedzie obiad podawany przez kelnerow. A na stolach oprocz wody i soku w dzbanku nic nie bedzie. Dopiero po deserze wjada przekaski zimne. I bedzie osobny slodki stol.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Oglądam śluby na yt i rycze
![]() Chyba chcę kwartet smyczkowy na ślubie ![]() Edit: http://www.youtube.com/watch?v=C5qkvhFrQc4 nasz kościół ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-05-11 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Raczkowanie
|
Ho ho ho, ale mnie tu nie było.. Aż wstyd się przyznać, jak długo. W tygodniu jestem taka padnięta, że nie włączam lapka, jak nie muszę, a w weekendy wypoczywamy
![]() ![]() A z cyklu przygotowania ślubne, to dalej jesteśmy na etapie poszukiwania fotografa i szczerze mówiąc nie mam już do tego siły.. a to ceny są kosmiczne, a to nie mają terminów, a to zdjęcia mają takie, że lepsze bym se sama cyknęła. Heeelp. Póki co znaleźliśmy jednego fajnego, ma wolny nasz termin i próbujemy się z nim umówić na spotkanie. Udanego wieczoru kobitki! ![]()
#1453 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mogła np. zapytać TŻ czy ma ochotę i zgodnie z życzeniem dać info gdzie są albo odpuścić, a nie wyskakiwać z całą miską. wiesz co dokładnie się nie zastanawiała, ale myślę, że będzie to jednak strona menu, lista potraw wraz z przybliżonymi godzinami ich podania oraz jedna zdanie np. 'Ponadto zapraszamy na zakąski zimne, ciasta oraz słodycze do stoły szwedzkiego". Muszę pomysleć, jak to ładnie ująć. ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
Bo większość foto jest chętna dojechać, więc można szukać w innych miastach. Mój np. nie ma oporów przed podróżowaniem. Moja koleżanka z pracy wzięła tego samego co ja i będą robić po ślubie sesję plenerową w Zakopanem co wyniesie ich jakieś 300zł dodatkowo (w tym nocleg i obiad dla foto), więc nie tragicznie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Allofkowa, dobre!
![]() Jak zobaczyłabym na menu, że zarcie, którego nie lubię, to bach! Nie przychodzę ![]() My będziemy mieć menu na stołach. Już o tym mówiłam: doradził nam to DJ, bardzo to ułatwia sprawę. Ludzie wtedy wiedzą, że np. o 19 jest kolejny ciepły posiłek = nie nakładają sobie pełnych talerzy sałatek, ciasta = nie marnuje się to. Widzą o której jest pierwszy taniec i tort, więc nie wychodzą wtedy na fajkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Mysza, my mamy fotografa z Mielca (podkarpackie), a też z KrK jesteśmy.
Też jest elastyczny w kwestii dojazdu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w życiu wygrałam tylko raz, lakier i paletkę Sleek'a ze sklepu mintishop ![]() Cytat:
![]() ![]() Słuchajcie, dzisiaj byłam w salonie sukien ślubnych. Akurat kumpeli koleżanka pracuje w jednym i powiedziała, że bez problemu może wpaść popatrzeć. Klientki wyszły i zaproponowała mi przymierzenie sukienek. Mierzyłam 3, szkoda, że jestem niska i jakaś niewymiarowa bo w sumie ta, która mi wpadła w oko kiepsko leżała w biuście -dodatkowo do zdjęcia mi się podniosła wiec wyszłam źle ![]() Koronkowe sukienki są ecru(wersje białe też są) a ta księżniczka jest biała. Ta z koronkową górą i rękawami może być też w wersji z takimi koronkowymi ramiączkami- akurat mieli dla kogoś taką i dodatkowo białą, pięknie wyglądała!) Koronka delikatna, miękka, nic nie obcierało <3 A suknie lekkie bardzo mi się wydawały ![]() Fajnie sobie tak pomierzyć ![]() Ta o kroju Princess mimo, że jestem płaska dała efekt mega biustu (ramiączka wystające są od stanika, już mi się nie chciało ściągać) ![]() ![]() ![]() Jeszcze tyle przymiarek przede mną, że nie mogę się doczekać. Tylko ceny mnie dołują i poważnie myślę nad szyciem ![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-11 o 17:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Ja swojego foto zabieram z tż nad morze (ok.500km) albo na mazury (tylko 100km)
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Aniuska - jak dla mnie z tych trzech najlepsza nr 2, ale myślę, że i tak to nie TO i znajdziesz coś lepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Raczkowanie
|
A mogłabym Cię prosić o podrzucenie mi na priv namiarów na niego? Ile płacicie?
#1462 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę mieć jednak info z pierwszej ręki, bo pracujemy razem, siedzimy w razem w naszym mikro pokoju biurko i biurko i jako, że ślubujemy jednego roku (ona we wrześniu) to temat ślubu jest u nas na porządku dziennym (niemalże codziennym przy porannej kawce ![]() Będę informować. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Mysza, poszło PW
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że tak, mam jeszcze sporo czasu ![]() ![]() A właśnie na żywo ponoć ta druga może i ładnie leżała ale wyglądałam na 10 lat więcej ;p i wykończenie mi się nie podobało, takie jakieś satynowe. Ale krój spoko, takie proste mi się podobają ![]() Ta jest piękna http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3750
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro idę do TŻ na imieniny i szczerze? Nie bardzo mam ochotę... Oni mają psa i koty i te zwierzęta są w domu normalnie. A ja się panicznie boję wszystkich psów i kotów, odkąd w dzieciństwie zaatakował mnie pies mojej babci... Którego znałam i z którym się bawiłam. Przewrócił mnie, później trochę skóry zdarł łapą, a później przez godzinę na mnie leżał! i nie pozwalał nikomu podjeść - więc rozumiecie że się boję. Ale rodzina TŻ mam wrażenie że tego nie rozumie i wydaje mi się że za każdym razem jak ja tam przychodzę to mają niezły ubaw jak ja panikuję na widok tego psa, a oni nie łaska go zamknąć w pokoju czy coś, tylko pozwalają mu po mnie skakać, czy każą go głaskać... "Bo jak go pogłaskasz to się przyzwyczaisz".... Chodzę tam od 4 lat i nijak się nie przyzwyczaiłam... Wyobraźcie sobie że oni mu pozwalają po mnie skakać - jak mam spodnie to pół biedy ale jak mam sukienkę to drętwieje jak mi się te jego pazury wbijają w skórę... A później jest tylko gorzej bo ten pies siedzi z nami w salonie jak np. jemy obiad... I np. kładzie się pod stołem, ja przerażona siedzę jakbym kij połknęła, jeść ze strachu nie mogę, ruszyć się nie mogę... A siostrunia TŻ "Punia ci nic nie zrobi, nie cuduj". Jest mi z tym cholernie źle i przykro. A zrobić się z tym nic nie da bo Punia to trzecie dziecko teściowej i czasem lepsze żarcie dostaje niż ludzie.... ![]() Najbardziej jest mi smutno z tego powodu że oni nie rozumieją że ja się panicznie boję psów i żadne leczenie czy "głaskanie" tego dotychczas nie zmieniło i że się z tego śmieją... Poradzicie coś?
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Wtajemniczenie
|
Kobity, kumpela mnie namówiła i kupuję chyba na poprawiny szpilki w kolorze fuksji, która będzie naszym kolorem przewodnim (w załączniku). TŻ mi zamówi na all, jak wróci do domu.
Co o nich myślicie?? 11 cm, platforma wbudowana. Miałam kupić nude, ale kumpela moja uważa, że najlepiej będzie jak w ogóle zrezygnuję z tej fuksjowej szarfy tylko po prostu ubiorę samą sukienkę (ecri) i do tego te szpilki fuksjowe i już bez szarfy. Jeszcze raz Wam wysyłam foto sukienki no i szpilki ![]() Powiedzcie proszę co myślicie i czy tak może być i czy lepiej z szarfą czy w takim układzie bez.
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Tż'tem dużo jeździmy na rowerach i czasami na jak prez jakąś wieś przejeżdżamy to chodzą sobie psy i ja staje i się nie ruszam, od razu jestem spocona i w środku czuję panikę. http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3730 <3
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
Exist
Że psa nie zamykają w pokoju to ja się nie dziwię. U mnie jest tak, że mój dom to dom mojego psa i jak ktoś nie chce mieć z nim styczności to niech nie przychodzi bo ja psa zamykać nie będę. Trudno. Ale ... jeśli wiem, że ktoś się boi to nigdy nie zmuszam, żeby musiał z moim psem przebywać w bliskiej odległości. Już nie mówię o skakaniu czy siedzeniu obok. Ale np.my w pokoju,a pies sobie leży w kuchni albo w drugim pokoju i nie zbliża się do tej osoby. Nie musi być zamknięty, ale mówi się np.:zostań i nie podchodzi. Mój pies jest nadpobudliwy, z serii przylep a jakoś to rozumie i akceptuje ![]() Moja chrzestna ma owczarka niemieckiego, którego sie boję i nigdy nie siedzi z nami w jednym pokoju bo wie, że ten olbrzym mnie przeraża ![]() Co do jedzenia to lepiej, żebym się nie wypowiadała bo częściej patrzę na skład jak kupuje coś dla psa niż dla siebie i jestem w stanie na pełnowartościowe żarcie dla niej wydać tyle ile trzeba bez mrugnięcia okiem ![]() A co Ci poradzić? Poproś, żeby po prostu trzymali psa w odległości, innej rady chyba nie ma. Pomyśl, że dla Ciebie to tylko pies, a dla teściowej i siostry tż to członek rodziny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.