|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
ja przymierzałam mój rozmiar i były idealne
mam wąską stopę
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2643 | |||||
|
Raczkowanie
|
Nie no, jasne
Cytat:
hihi super, to niestety/stety buty zwracające jednak uwagę, ale ja nigdy nie miałam problemu z chodzeniem w "dziwnych" butach i noszeniem "dziwnych" torebek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zadomowienie
|
http://thefiercediaries.com/tag/lych...rt-jelly-shoe/
fajne fotki lychee na pokuszenie ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne te serca... kuszą !!! Ładnie się dzień zaczął... w poszukiwaniu Bolka I Lolka ))Pól nocy nie spałam bo bałam się, że Hania spadnie z łóżka (obstawionego poduszkami dookoła) + przykrywałam Ją itd, a ok 5;50 był płacz, przez sen, że Bolek i Lolek zaginęli - i po spaniu... rety wstawać w weekend o tej porze to dziwne ! ? Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2013-05-11 o 06:44 |
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od 3 lat przespalam całych chyba tylko kilka nocy ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
Świetny ten zestaw z pudrowa spodnica |
||
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=julka910;40752800]
Ja od 3 lat przespalam całych chyba tylko kilka nocy [COLOR="Silver"]Piąteczka
|
|
|
|
#2649 | ||
|
Raczkowanie
|
No dokładnie, baty w ten zgrabny tyłek się należą
Cytat:
Cytat:
No cóż, ja dziś pospałam do 7:30 i cieszę się jak głupia że tak długo To samo miałam napisać, piąteczka, łączę się z wami w niewyspaniu
|
||
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
tk maxx w Szczecinie duży wysyp mel by melissa.
Japonki sówki za 59,90.Niestety na mnie 35,5 za małe a 37 za duże.36 niestety nie było.Dostępne kolory to beż i granat. |
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- A dzisiejszy dzień będzie długi... oglądam ciągle jakieś bajki, zdążyłam ugotować zupę, obrać ziemniaki i zrobić marchewkę z groszkiem i kukurydza na gęsto do obiadu, zaliczyłam jeszcze plac zabaw, a to dopiero 11;46 |
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
U mnie buro i ponuro i nic mi się nie chce |
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Posłałam moje szare kulki na allegro - to była trudna decyzja, ale w końcu ją podjęłam, choć ciężko będzie się rozstać.
![]() Przedwczoraj założyłam swoje nudziakowe Marine do pracy, ale obtarły mnie trochę. Ech ten problem wskoczenia po zimie w wiosenno-letnie buty. Obciera mnie dosłowmnie wszystko (oprócz Conversów)
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zaczytanie
|
Chyba pierwszy raz taki kolor widzę
http://allegro.pl/vivienne-westwood-...232271889.html Kurcze mogliby zrobić w tym kolorze coś innego niż serca, bo te Lychee jak do mnie przyjdą to już zostają.. To będzie moja 3 para serc w totalu (białe i mango sprzedane) |
|
|
|
#2656 | ||
|
Raczkowanie
|
eh,u mnie dzisiaj mega słońce i ze 26 st,a moje dziecko od 2 dni wstaje o 4.30-5.00
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
ja nawet nie myślę o założeniu innych.Chociaż przy takiej pogodzie wogóle nie myślę o melissach...---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
ja nawet nie myślę o założeniu innych.Chociaż przy takiej pogodzie wogóle nie myślę o melissach...
|
|
#2657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
U mnie pada, ale pewnie do piątku lychee mieć nie będę, więc pogoda jest mi nawet na rękę |
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam czy nie posłać na all serc
chociaż tak je lubie...muszę to przemyśleć, takie ot problemy zakupoholiczki haha cyknęłam przy okazji foto moim marine II
|
|
#2660 |
|
Zaczytanie
|
|
|
|
|
#2661 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
E bay nie jest taki straszny Pierwszy zakup i po strachu ![]() A z kosztami wysyłki, to bywa różnie. Przeważnie ok. 10 funtów wołają za wysyłkę do Polski, ale są i tacy, co podają ceny z kosmosu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam moje Melisski
|
#2663 |
|
Zaczytanie
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Rety... ja też chcę wiśnie
Moja Hania własnie z płaczem pojechała do domu, a bardzo nie chciała - ryczałam razem z Nią !!! Teraz pewnie będę się błąkać po chacie i tęsknić - no i jeszcze ta pogoda Może choć odeśpię dzisiejszą noc... |
|
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja w końcu muszę w końcu kupić gdzieś moje wymarzone kulki granatowe. W moim rozmiarze są na yoox, nannon i UV. Ceny zróżnicowane. Najtaniej na UV ale znów czy to wiarygodny sklep, pewne są pozostałe 2 ale t nieco
drożej. Problem z kolei największy mam z rozmiarem. Mam stopę jedną 23,5 a drugą 24cm. noszę zazwyczaj 37 rzadko 38. 37 przeważnie się dopasowuje. nie mam pojęcia jak celować, żeby nie chybić chciałabym wreszcie coś kupić, bo na cud okazję nie już nie liczę, a na liście jeszczeJasne jasony serca mango i pompony też bym przygarnęła a o przezroczystych campana nie wspomnę (choć one wyglądają jak buty, w których się wchodzi do wody co by jeżowce nie kujnęły , ale spojrzenia ludzi bezcenne )Poradzicie coś w sprawie rozmiaru?
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Brałabym 38 chyba, ale najlepiej przymierzyć, co w tym kraju jest b.trudne. Haha serca mango sprzedałam parę dni temu. Przemyśl dobrze, a jak masz okazje przejdź się przymierz
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
Jak tak czytam sobie wasze komentarze to chyba mi się zachciało tych serc lychee bo śliczne są, ale mam już mango a jakoś bardzo często w szpilkach nie chodze..
Swoją drogą sprzedałam moje baleriny ultragirl sweet i zamówiłam dziś campana przezroczyste Na answear po wpisaniu kodu wyszło mi za nie 207,20 więc cena do przyjęcia![]() Ach i co do dzieci.. Swich jeszcza nie posiadam i w najbliższym czasie nie planuje ale wszelkie sklepy dziecięce omijam szerokim łukiem! Jak kupowałam prezent dla chrześniaka (ma roczek) to wyszłam ze sklepu z dwoma torbami ciuszków, masakra jakaś:P Dobrze że to nie dzieczynka bo dziecięce melissy są takie piękne !
Edytowane przez kasiaa1100 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:50 |
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
wow czarne serca piękne i niebieskie serduszka też <3
Rozmiar 41 z serc?? dziwne... Małgośka masz 35lat? Chyba żart...Wyglądasz jak 20-stka no i ten rower jest za☠☠☠... )
|
|
|
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w ogóle w Hegosie można jeszcze spotkać kulki albo serca (perłowe ze złotym sercem )? może do Krakowa wycieczkę zrobię i przy okazji...
Edytowane przez ladybird1122 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

mam wąską stopę

,autentyc znie,widać było zainteresowanie i te oczy ludzi skierowane na moje buty,aż mi się niezręcznie zrobiło
hihi super, to niestety/stety buty zwracające jednak uwagę, ale ja nigdy nie miałam problemu z chodzeniem w "dziwnych" butach i noszeniem "dziwnych" torebek 

(oprócz Conversów)