przedłużanie - wasze doświadczenia - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-04, 08:55   #2071
AniaBrunetka
Rozeznanie

Dot.: Przedłużanie włosów w domu

miejmy nadzieje ze uda Ci sie do piatku jak bedziesz miala wloski to koniecznie sie pochwal
Stary 2007-04-04, 09:02   #2072
anusiuniaa
Zakorzenienie

oby doszły bo inaczej argissa mnie zabije;P
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 09:09   #2073
argissa
Raczkowanie

GG do argissa

aniu haha nie ciebie,poczte i wszystkich listonoszy
argissa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 09:39   #2074
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl
Smile Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

Wczoraj udałam się do pobliskiej memu domu hurtowni zaopatrywującej salony fryzjerskie. Bardzo czesto tam chodziłam zanim przedłużałam włosy i zawsze mogłam liczyć na fachowa pomoc i porady. Wyobraźcie sobie, że odwiedziłam ich wczoraj z mysla kupienia wszystkich mozliwych kosmetyków do pielegnacji włosów przedłuzonych. Na miejscu tradycyjnie zastałam pana, który zawsze słuzył mi pomoca i radą - serio zawsze wydawał mi się być rozgarniety i naprawdę profesjonalnie podchodził do moich głupich pytań. No więc pytam pana o kosmetyki Goldwell - nie mają w sprzedazy, o racoona - nie mają - o Wax - nie mają. Pytam o płynny jedwab Farouk - pierwsze zwycięstwo - jest. Pytam pana co mi pan zaproponuje do pielęgnacji włosów przedłuzonych. On na mnie patrzy ze zdziwieniem. Nie rozumie mojego pytania. więc tłumaczę, że mam przedłuzone włosy i chce kupić dla nich kosmetyki. facet zdziwiony jak cholera. Mówi, że nigdy sie tym nie zajmowali i on nie ma pojęcia co gdzie i jak. Tłumaczyłam mu pół godziny ( ja!!!!) do czego jest jedwab, jakie kosmetyki, z jakim składem powinnny być ( to wiedziałam dzieki Reni) facet zdębiał i powiedział, że ruszy z tematem i zaczną sie tym interesować... wiecie hurtownia która zaopatruje pół salonów fryzjerskich w Warszawie nic nie oferuje paniom do przedłuzanych włosów...hmmm...czyli zostaje allegro...
Stary 2007-04-04, 12:21   #2075
milcia23
Raczkowanie

sweetes_things widze że to jednak wina zakończeń kreatynowych do mikroringów, wiadomo że na allegro i wogóle w sklepach internetowych włosy na taśmie , a jeszcze bardziej w kitce są dużo tańsze niż gotowe pasemka z orginalnymi zakończeniami do mikroringów, co prawda można kupić włosy uciąć z taśmy i zrobić pasemka samemu ale ryzyko jest takie że jak końcówka nie będzie fachowo zrobiona to włosy będą uwalniać się z kreatyny. Ja jak kupowałam włosy zauważyłam że o wiele większy wybór i sporo taniej jest włosów na taśmie ale tak sobie myślałam że napapram sie z tymi pasemkami a w efekcie włosy bedą wypadać. No nic, zostaje ci tylko rozmuwić sie z tą fryzjerką , ale pamiętaj o tej kreatynie i jak ona zacznie ściemiać to walcz o pieniądze ( znaczy sie niech ci założy zadarmo porządne pasemka, albo zwruci kase- choćby jakiś procent). Powiedz jej ze np twoja koleżanka ma też założone włosy które były kupione już z końcówką i jej włosy nie wypasają.

http://www.morusek.pl/ogloszenia/pol...y-oddam-psa/0/ ,

http://www.morusek.pl/ogloszenie/357...ima-na-dworze/ ,

http://www.schronisko.net/

Adoptując psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa!

milcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 12:44   #2076
lerche
Raczkowanie

ja mam takie pytanie : przedłużał sobie ktoś grzywkę? bo ja jestem umowiona na piątek ale ciekawa jestem wogole jak moge wygladac jak ktos ma jakieś zdjęcia proszę wklejcie!
dzia
lerche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 13:03   #2077
nathanek
Raczkowanie

Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

Cytat:
Napisane przez BubiGirl Pokaż wiadomość
Wczoraj udałam się do pobliskiej memu domu hurtowni zaopatrywującej salony fryzjerskie. Bardzo czesto tam chodziłam zanim przedłużałam włosy i zawsze mogłam liczyć na fachowa pomoc i porady. Wyobraźcie sobie, że odwiedziłam ich wczoraj z mysla kupienia wszystkich mozliwych kosmetyków do pielegnacji włosów przedłuzonych. Na miejscu tradycyjnie zastałam pana, który zawsze słuzył mi pomoca i radą - serio zawsze wydawał mi się być rozgarniety i naprawdę profesjonalnie podchodził do moich głupich pytań. No więc pytam pana o kosmetyki Goldwell - nie mają w sprzedazy, o racoona - nie mają - o Wax - nie mają. Pytam o płynny jedwab Farouk - pierwsze zwycięstwo - jest. Pytam pana co mi pan zaproponuje do pielęgnacji włosów przedłuzonych. On na mnie patrzy ze zdziwieniem. Nie rozumie mojego pytania. więc tłumaczę, że mam przedłuzone włosy i chce kupić dla nich kosmetyki. facet zdziwiony jak cholera. Mówi, że nigdy sie tym nie zajmowali i on nie ma pojęcia co gdzie i jak. Tłumaczyłam mu pół godziny ( ja!!!!) do czego jest jedwab, jakie kosmetyki, z jakim składem powinnny być ( to wiedziałam dzieki Reni) facet zdębiał i powiedział, że ruszy z tematem i zaczną sie tym interesować... wiecie hurtownia która zaopatruje pół salonów fryzjerskich w Warszawie nic nie oferuje paniom do przedłuzanych włosów...hmmm...czyli zostaje allegro...

Bubigirl sa jeszcze tu ciekawe oferty do wlosow przedulzonych http://www.wlosyonline.pl/index.php?cPath=9 mozna je kupic online lub podjechac do sklepu w centrum warszawy przy politechnice

nawet fajne ceny zerknij o ile dobrze pamietam to polecala je anastazja na forum
Ja osobiscie wiem juz co sluzy moim wloskom to od razu widac po ich ulozeniu i na drugi dzien jak wygladaja ale nie moge zdradzic tajemnicy gdyz ja pracuje w tej firmie
nathanek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-04, 13:06   #2078
lerche
Raczkowanie

ja mam takie pytanie : przedłużał sobie ktoś grzywkę? bo ja jestem umowiona na piątek ale ciekawa jestem wogole jak moge wygladac jak ktos ma jakieś zdjęcia proszę wklejcie!
dzia
lerche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 18:21   #2079
MEGAN33
Przyczajenie

Witam!
Mam straszny problem z przedłużaniem i zagęszczaniem włosów i mam nadzieję, że któraś z Was będzie mogła mi pomóc go rozwiązać. Ostatnio przyczepiałam pasma naturalnych włosów, żeby zagęścić swoje własne keratyną za pomocą zgrzewarki (nie mogę stosować żadnych metalowych zgrzewów, bo jestem uczolona). Już podczas mycia włosów, doczepione pasma zaczęły mi wypadać - dosłownie wystarczyło polać tylko głowę wodą! Jeszcze gorzej było przy rozczesywaniu włosów po myciu, mimo że mam specjalną szczotkę do czesania. Podczas suszenia i modelowania to juz był horror na całego. Jedno mycie włosów + modelowanie i traciłam połowę pasm włosów!!!! Zakupiłam specjalny wosk do przyczepiania pasm za pomocą zgrzewarki z firmy Racoon, ale sytuacja jest niewiele lepsza. Owszem, pasma włosów trzymają się lepiej niż na keratynie, ale też wypada ich podczas jednego mycia dużo. bo od 10-15! Dlatego zwracam się do Was o pomoc. Czym przyczepiać pasma, żeby podczas mycia czy modelowania się nie zsuwały? Będę wdzięczna za każdą radę.
MEGAN33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 18:24   #2080
Renia73
Raczkowanie

BUBI GIRL

czym sie roznia nasze doczepione wlosy od slowianskich czy wiesz moze.
Renia73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 18:32   #2081
Xenia
Rozeznanie

Megan33 piszesz ,ze przedluzylas sobie wlosy ale nie wiem czy robilas to sama czy w salonie?
Dobrze zalozone wlosy keratynowe sa bardzo trwale .Ja przenosilam 6 miesiecy i zgubilam jedno pasemko a drugi raz prawie 7 miesiecy i tez jedno ,ktore wyrwalam.
Jedyne co mi przychodzi na mysl ,to zle zalozenie albo nieopowiednio przygotowane wlosy.
Wlosy przed przedluzaniem keratynowym (nawet w domu ) powinny byc umyte specjalnym szamponem peelingem . Fryzjerki maja. Bardzo dokladnie wysuszone suszarka , wrecz na siano . Nic wilgoci ,bo pasemka beda nietrwale.. .Dopiero pozniej na takich wlosach mozna zakladac pasemka keratynowe. Nie pamietam ale zdaje sie ,ze pierwszy dzien tez sie nic przy przedluzonych nie eksperymentuje typu mycie ,suszenie ,torturowanie ...Tak mowila mi kobieta ,ktora sama zajmuje sie szkoleniem fryzjerek przedluzajacych wlosy.
Xenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 22:04   #2082
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ale istnieje tez taka mozliwosc ze jej wlosy nie przyjmuja zgrzewow. slyszalam o tym wlasnie ze czasami tak bywa (jeden przypadek na milion) ze po prostu to nie trzyma sie wlosa i zjezdza, struktura wlosa jest tak gladka ze nie da rady po prostu
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 08:11   #2083
anusiuniaa
Zakorzenienie

hej.... powiedzcie jaka moze być przyczyna tego że włosy jakości remy (przed założeniem) wypadają i się plączą...
zanim wysłałam je koleżance to wyprostowałam, rozczesałam i było OK... nic się nie sypało...
ona wczoraj dostała włosy i mówi że jak dla niej tragedia z tym wypadaniem....
nie wiem jak to możliwe...
ale to aż głupio przed nią... tym bardziej że sprawdziłam...
fryzjerka mówi że najlepiej końcówki pod ringi umocnić jeszcze keratyną...
jak myślicie?? to dobry pomysł??? robił ktoś tak???
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 08:20   #2084
argissa
Raczkowanie

GG do argissa

no szczrze mówiąc spodziewałam sie ze te włosy REMY sa lepszej jakości...otworzyłam je z paczki,wziełam do ręki i zaczęły wypadać..same kołtuny,zaczełam je rozczesywac (po jedwiabiu) i same kołtuny wyczesałam...1/3 włosów znalazła sie na łazienkowej podłodze..jest niby 94pasemka a taka cieniuteńka kiteczka ze az boje sie je doczepić...

p.s. zeby nie było że mam pretensje Aniu do Ciebie,nie do Ciebie tylko do kogoś kto Ci sprzedał te kłaczki!!!
Stary 2007-04-05, 09:49   #2085
maurita
Raczkowanie

HEJ NO JA MAM WLOSKI REMY (W DALSZYM CIAGU SA PRZED ZALOZENIEM) ALE NIC Z NICH NIE WYPADA. FARBOWALAM JE I PO UMYCIU TROSZKE TE ZGRZEWY SIE ROZMIEKCZYLY ALE TYLKO W JEDNYM KOLORZE WLOSOW BO ZAMOWILAM U TEJ SAMEJ OSOBY NA ALLEGRO I WIDZE ZE W JEDNYM KOLORZE Są LEPIEJ KONCóWKI PRZYGOTOWANE NIZ W CIEMNYM/SREDNIM BRAZIE.
JACHYBA NIE BEDE NICZYM ICH ZAKANCZALA DODATKOWO ;P
JAK WYPADNA TO WTEDY O TYM POMYSLE
JAK NA RAZIE JESTEM DOBREJ MYSLI
W DALSZYM CIAGU CZEKAM NA RINGI Z SIKIKONEM BO ZAMOWILAM W PON ALE JESZCZE NIE DOTARłY :/

ARGISSA tY ZAPYTAJ ANIUSI OD KOGO KUPILA TE WLOSY I SPROBUJCIE MOZE ODESłAC CO? PRZECIEZ TO JAKOSC-REMY JAK DOTAD NAJLEPSZA NA RYNKU WIEC CHYBA NIC PODOBNEGO NIE POWIENNO SIE Z NIMI DZIAC
maurita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 10:09   #2086
argissa
Raczkowanie

GG do argissa

no własnie nie wiem..te włosy wyglądają jak siano.Teraz to juz chyba nic nie zrobie..załoze je..najwyzej z wsciekłosci je wyszarpie z głowy.Domówiłam jescze 20szt na allegro pasemek Remy..porównam je osobiscie.W tej chwili mam 94szt..i myśle ze to za mało.Może 114sz bedzie lepiej
Stary 2007-04-05, 12:33   #2087
milcia23
Raczkowanie

argissa jak już sobie domupisz pasemka to sprawdz je po umyciu. Bo one są zabezpieczone takim środkiem sylikonowym który je chroni zanim nie zostaną założone. Ja jak kupiłam włosy to były gładki , lśniące wydawały się grubsze i mocne, jak założyłam je to po pierwszym myciu zrobiły się sztywne, lekko sianowate a połysk to tylko wspomienie ( mimo dużej ilości jedwabiu).

A ja przeżyłam wczoraj miewielki szok - poszłam do łązienki uczesać włosy przed snem a ze niechciało mi się tego robić długo lekko je szarpałam, ale naprawde lekko. Po czasie weszłam do ąłzienki i zobaczyłam na podłodze 1 pasmek włosów doczepionych z tyłu ( tych dłuższych) w pierszej chwili pomyślałam że poprostu zsuną się zupełnie z głowy przy czesaniu, lecz po podniesieniu go zauważyłąm że mikroring jest zupełnie mocno zaciśnięty a w nim tkwią moje włosy z głowy wystraszyłam się okropnie i przeliczyłąm że trzymał się on na 20 moich włosach. Nie wiem dlaczego tylko na tylu, przeciesz siostra miała zakłądać dość grube pasemka, a może reszta włosów się wysuneła- choć wątpie. jednym słowem dramat

http://www.morusek.pl/ogloszenia/pol...y-oddam-psa/0/ ,

http://www.morusek.pl/ogloszenie/357...ima-na-dworze/ ,

http://www.schronisko.net/

Adoptując psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego psa!

milcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 12:44   #2088
argissa
Raczkowanie

GG do argissa

no ja mam nadzieje ze jakos to bedzie wyglądalo..bo narazie to w ogole nie widze tych włosów..siano totalne.Dziś je musze porafobać bo to sa ciemny bląd ogolnie a ja mam bardzo ciemny brąz...
Stary 2007-04-05, 15:17   #2089
MEGAN33
Przyczajenie

DO XENI
Kilka razy pasma włosów zakładała mi fryzjerka, która zajmuje się tym profesjonalnie. Zagęszczała mi włosy zawsze tą samą metodą - pistoletem i specjalną pałką z woskiem firmy Racoon. Przed zabiegiem włosy myłam zwykłym szamponem (moja fryzjerka nigdy nie stosowała szamponu peelingującego). Nie wolno było po umyciu stosować żadnej odzywki do włosów. Potem włosy suszyłam i fryzjerka przystępowała do zakładania pasm. Prawie nigdy pasma nie zsuwały mi sie podczas mycia włosów, już prędzej podczas modelowania i to po kilku tygodniach noszenia. Niedawno zakupiłam zgrzewarkę i keratynę w granulkach i sama zaczęłam sobie doczepiać pasemka, które wyleciały. Brałam pasmo swoich włosów, odtłuszczałam je wacikiem nasączonym spirytusem kosmetycznym i zgrzewałam. Wszystko było ok do pierwszego mycia - zgrzewy robiły się miękkie pod strumieniem ciepłej wody i podczas rozczesywania zsuwały się. Postanowiłam więc zakupić ten sam łącznik, który stosowała moja fryzjerka, ale tak jak pisałam problem wciąż istnieje. Nie wiem już co robić. Wczoraj widziałam na allegro pasemka włosów zakończone latexem. Może warto tego spróbować? Albo termicznych tulejek? Jeśli ktoś coś wie na ten temat, to czekam na poradę, bo jest to istny horror po każdym myciu bawić się w doczepianie zsuwających się pasemek, które przetrwają i tak tylko do kolejnego mycia.
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGAN33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 16:25   #2090
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Cytat:
Napisane przez Renia73 Pokaż wiadomość
BUBI GIRL

czym sie roznia nasze doczepione wlosy od slowianskich czy wiesz moze.
Tak optycznie i "namacalnie" patrząc to są poprostu takie jak twoje własne. Mięciutkie aksamitne, błyszczące...nie wiem jakich jeszcze przymiotników uzyć
Stary 2007-04-05, 16:41   #2091
Renia73
Raczkowanie

BUBIGIRL

wielkie dzieki za opis , Ty je widzialas wiec o to mi chodzilo zeby poznac zdanie z nieprofesionalnej strony .w koncu na codzien widza nas zwykli ludzie nie fryzjerzy.
Stary 2007-04-05, 16:41   #2092
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MEGAN33 Pokaż wiadomość
DO XENI
Kilka razy pasma włosów zakładała mi fryzjerka, która zajmuje się tym profesjonalnie. Zagęszczała mi włosy zawsze tą samą metodą - pistoletem i specjalną pałką z woskiem firmy Racoon. Przed zabiegiem włosy myłam zwykłym szamponem (moja fryzjerka nigdy nie stosowała szamponu peelingującego). Nie wolno było po umyciu stosować żadnej odzywki do włosów. Potem włosy suszyłam i fryzjerka przystępowała do zakładania pasm. Prawie nigdy pasma nie zsuwały mi sie podczas mycia włosów, już prędzej podczas modelowania i to po kilku tygodniach noszenia. Niedawno zakupiłam zgrzewarkę i keratynę w granulkach i sama zaczęłam sobie doczepiać pasemka, które wyleciały. Brałam pasmo swoich włosów, odtłuszczałam je wacikiem nasączonym spirytusem kosmetycznym i zgrzewałam. Wszystko było ok do pierwszego mycia - zgrzewy robiły się miękkie pod strumieniem ciepłej wody i podczas rozczesywania zsuwały się. Postanowiłam więc zakupić ten sam łącznik, który stosowała moja fryzjerka, ale tak jak pisałam problem wciąż istnieje. Nie wiem już co robić. Wczoraj widziałam na allegro pasemka włosów zakończone latexem. Może warto tego spróbować? Albo termicznych tulejek? Jeśli ktoś coś wie na ten temat, to czekam na poradę, bo jest to istny horror po każdym myciu bawić się w doczepianie zsuwających się pasemek, które przetrwają i tak tylko do kolejnego mycia.
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak czytam i czytam...sama zakladam wlosy racoonem.ale nigdy sobie. to jest samemu niewykonalne. zgrzewy racon nie można dotykaac palcami gdyz tłuszcz na nich znajdujacy sie sprawia ze je szlag trafia. do zakladania tej metody używa sie specjalnego platka gumowego , którym rolujesz zgrzew. nigdy nie dotyka sie tego palcami!!! jesli tak założony zgrzew spada to tylko dlatego ze jest poprostu żle zamkniety. co sie niestety zdarza. ten platek gumowy podaje sie od spodu pasemka i przeciska klej przez pasemko twoich włosów. sama tego nie dasz rady zrobic, dlatego żle je zakladasz i spadaja. szkoda twojej pracy i pieniedzy. i fakt faktem powinno sie umyc włosy szamponem detoksykujacym.a alkohol rozpuszcza zgrzewy, jesli smarujesz przed zalozeniem spirytusem to nie dziw sie ze on je póżniej rozpuszcza.
Renihair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 17:39   #2093
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Cytat:
Napisane przez Renia73 Pokaż wiadomość
BUBIGIRL

wielkie dzieki za opis , Ty je widzialas wiec o to mi chodzilo zeby poznac zdanie z nieprofesionalnej strony .w koncu na codzien widza nas zwykli ludzie nie fryzjerzy.
A proszę bardzo.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 18:57   #2094
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

gdzie te zgrzewy??????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez tytułu.JPG (84,8 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez tytułu1.JPG (115,4 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez tytułu2.JPG (74,8 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez tytułu3.JPG (115,4 KB, 125 załadowań)
Stary 2007-04-05, 19:57   #2095
Renia73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BubiGirl Pokaż wiadomość
gdzie te zgrzewy??????
no wlasnie gdzie ty je masz .
ja wiem bo mam takie same tylko ciemne i tez mi nic nie widac.
teraz to jest komfort psychiczny nawed jak zawieje to nic nie widac.
Stary 2007-04-05, 20:26   #2096
toykana
Przyczajenie

BubiGirl

Jakie masz włoski doczepione?naturalne??są świetne...!!!
Stary 2007-04-05, 21:46   #2097
laura_9
Przyczajenie

Dot.: przedłużanie włosów

Witam
Zajmuję się przedłużaniem włosów nową amerykańską metodą. Ceny wykonywanych przeze mnie usług są konkurencyjne. W razie pytań proszę osoby zainteresowane o kontakt pod numerem telefonu: ...
Pozdrawiam

Edytowane przez annfas
Czas edycji: 2007-04-13 o 16:23
laura_9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 22:20   #2098
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MEGAN33 Pokaż wiadomość
Witam!
Mam straszny problem z przedłużaniem i zagęszczaniem włosów i mam nadzieję, że któraś z Was będzie mogła mi pomóc go rozwiązać. Ostatnio przyczepiałam pasma naturalnych włosów, żeby zagęścić swoje własne keratyną za pomocą zgrzewarki (nie mogę stosować żadnych metalowych zgrzewów, bo jestem uczolona). Już podczas mycia włosów, doczepione pasma zaczęły mi wypadać - dosłownie wystarczyło polać tylko głowę wodą! Jeszcze gorzej było przy rozczesywaniu włosów po myciu, mimo że mam specjalną szczotkę do czesania. Podczas suszenia i modelowania to juz był horror na całego. Jedno mycie włosów + modelowanie i traciłam połowę pasm włosów!!!! Zakupiłam specjalny wosk do przyczepiania pasm za pomocą zgrzewarki z firmy Racoon, ale sytuacja jest niewiele lepsza. Owszem, pasma włosów trzymają się lepiej niż na keratynie, ale też wypada ich podczas jednego mycia dużo. bo od 10-15! Dlatego zwracam się do Was o pomoc. Czym przyczepiać pasma, żeby podczas mycia czy modelowania się nie zsuwały? Będę wdzięczna za każdą radę.
a może złych kosmetyków używasz???? alkohol, panthenol, provitaminy sa zabójstwem dla zgrzewów. jakichkolwiek.
Renihair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 06:15   #2099
enya32
Raczkowanie

Dziewczyny,
Jaką serię dostpną w hurtowni zastosować by nie plątały się włosy?
By je trochę nawilżyć i obciążyć?
Pisałyście coś o goldwellu. Którym?
enya32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 06:24   #2100
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

o ile pamietam seria Kerasilk dla włosów eksremalnie suchych, szampon " cream of nature", maseczka bielendy z serii pożeganie z afryką

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości