|
|
#3571 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3572 |
|
To ja :)
|
Bu, jestem smutna. Wklejałam na perełkowy Aliena za 134 zł na kokaiu, a już cena skoczyła trzykrotnie i pewnie mi odwołają zamówienie
A już zapłaciłam...
|
#3573 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3574 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Murszafko, myślę, że to była zbyt piękna cena aby była prawdziwa, ale ja też kliknęłam i zapłaciłam
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i miała tego pełną świadomość dlaczego tak sie dzieje dopiero od kiedy zaczęła zumby oraz tańczyć - czyli kardio dobre dla stawów znikł tószcz - jednak po 2 miechach wakacji wrócił - także to wszystko co Wam się przytrafia to NORMA tak jest po prostu - a te laski very fit, to one serio ale nie jedzo nei wiedzo co to chlep co to ziemniak ino warzyw raz w tyg wasa pełnoziarnista jakieś dżogurty i kutaki - no i białąka jaj takie bardzo zaawansowane fitnesowe jedzenie - tylko tacy ludzie mają sylwetki bogów - takżę luz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-11 o 16:56 |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz choćbym piła tylko koktajle białkowe i raz w tyg liść salaty to juz chyba nie przeskocze magicznej dolnej granicy
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dlatego trzeba sobie zakłądać racjonalne plany, wiedzieć wcześniej jakich można spodziewać się efektów, bo niezadowolenie wynika z tego że spodziewaliśmy się czegoś czego może nie było realnych szans się spodziewać w tak krótkim czasie w danym wieku np |
|
|
|
|
#3578 | |||||
|
Panaroja
|
snad białej cherbaty z różom
![]() Cytat:
2.też mi lecą - to chyba od ciepłą się zrobiło ![]() kiedyś działało , teraz się okaże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() nader pszyjemny , natomiast nie fię , czy nadal skuteczny ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3579 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
udo mam jak z kamienia, ale przykrywa ten kamień kołderka celulitowego tuszczu ![]() Cytat:
, w poniedziałek nowy karnet miesięczny kupuję Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3580 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3581 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
normalnie jak na siebie popaczę w lustrze to prawie model anatomiczny - ale tylko na plecach i to górnej części ![]() Cytat:
niby ćwiczę od miesiąca i się cieszyłam z 2 cm w obwodzie w dół a tu bach - znowu jest jak było a nie żrę więcej , staram się dużo białka a mało węgli i so s tego czyżby już starczy metabolizm Ad sinupret włosów - robiłam fotkę , ale nie oddała prawdy więc nie wrzucam . Dziś rano się budzę i paczę i tak : lewa strona z wierzchu -prawie prosto , tylko końce zawinięte każdy w inną stronę . Lewa strona pod spodem - nierówne fale , lewa strona na karku - jeden zwinięty w pierścionek duży lok .Prawa strona z wierzchu - prawie proste , pozaginane na końcach w różne strony , prawa strona pod spodem nierówne fale ale proste na końcach , prawa strona za uchem i nad karkiem - regularne anglezy . Grzywka - pionowo ![]() a potem wyszłam na dwór gdzie była mżawka i na to wszystko zrobił się jeszcze wielki wełnisty baran , bo każdy włosek w swoją stronę się od wilgoci skręcił czesanie jest bezcelowe , bo nie daje nic , kosmetyki do układania nie dają nic ![]() Kobiety - nie narzekajcie na włosy I kupiłam sobie spódnicę podobną do stazjowej ale koloru brudnoecru ale so tam , chintki stragan dobra stragan jedna jedyna była takiego koloru - reszta biała i morelkowa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam jakiś prostych przekąsek w sieciuni na kilka rzutów młodych gości
czyli quchnia nowoczesna lekka ( bo będzie ciepło) czyli coś czego nie umiem ![]() takie fancy jadam właśnie na mięscie bo nie mam talentu zrobić nic wykwintnegow domu, w domu tylko żarło dla wojska umiem tylko wszelakie curry bo w garze mieszane ze szyskim wychodzi zawsze dobrze lub risottta ale jakoś tak nie wypada na ciepło serwować skoro ma być gorunc ![]() raczej pójdę w melony z szynką, sałatkę caprese i ... lete szukać i an szybko sie dokształcać w kulinariach myślę o szparagach - to wiem jak podać myslę o mango - nie wiem Murszafie - na fajne jadło wege natkłam się http://weganie.blogspot.com/search/label/przystawki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:06 |
|
|
|
#3583 |
|
Wpisz tu zomzing
|
arnoldy nie mają takich oczu i takich nóg. howgh
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bodyguardcareers.com/wp-c...rmy_girl_3.jpg i już żadna chuda bogata zołza Ci nie skoczy, bo... ![]()
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Bry,
Wpadłem tylko na chwilę ale widzę że nic się tutaj nie zmieniło, tylko temat włosów na tapecie ciągle...
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje, że przeżyłam.
Wybrałam bezpieczna kiecke, siostra byłego przyszła w takiej samej ![]() Win, nie wiem czemu ale spodziewalam sie rozcienczonego
|
#3587 |
|
BAN stały
|
Jak się nazywa taka podłoga, która wygląda jak jednolita, błyszcząca tafla?
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Zywica epoksydowa
|
#3592 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To reklamacja?
|
|
|
#3594 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam sms od Ciebie - i w tym momencie telefon mi padł - nie wytrzymał gratulacji ![]() Cytat:
![]() Wiecie, normalnie, jakie mam zlecenie? Będe robić portret...ANGELA!!!!
|
|
#3598 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- "18nasto latka.. Zielonooka aktualnie Blondynka . Szczęśliwie Zakochana i spełniająca swoje marzenia. Kochająca Tego Jedynego ,modę,fotografię oraz zakupy . Nie posiadająca jednego danego stylu,po prostu nosi to co jej się podoba i w czym czuje się dobrze.I może przez to kreuje swój własny wizerunek? "
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
śpicie?
![]() wrecz przeciwnie ![]() ![]() nie mogę się doczekać na zdjęcia, parę niszowych będzie
|
#3600 |
|
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

A już zapłaciłam...

Ale to wina mojej diety, a raczej jej braku, bo rok temu na zdj z Turcji się sobie podobałam
i miała tego pełną świadomość dlaczego tak sie dzieje

ale moja wina moja wina moja baaaardzo wielka ...
a nie żrę więcej , staram się dużo białka a mało węgli i so s tego

ciągle...