|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtopowy c
Cytat:
Szkoda tylko,ze on nie jest tez dodatkowo do cery mieszanej bo typowe do cery naczynkowe to latwo spotkac w sklepach czy aptekach a taki zeby byl do cery naczynkowej i zarazem mieszanej to juz brak ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- No dobra troche Was nadrobilam widac,ze weekend bo nie bylo tego bardzo duzo Ja dzis caly czas cos robilam zaczelam od cwiczen, pozniej umylam glowe,wysprzatalam mieszkanko, zrobilam nalesniki. Maz dzis musial isc do pracy na rano jak wrocil to skoczylismy do Kauflanda i Biedrony Jak zawsze limitkowe chipsy sa bez problemu tak teraz zostalo tylko pare sztuk bolognese a carbonary juz nie bylo Moze beda w jakiejs innej przeciez musimy je sprobowac No i bylo ostatnie opakowanie lodow pana cotta stwierdzilismy,ze chyba czekaly na nas wiec wzielismy wyjatkowo przy weekendzie skosztowalam bo tak to caly tydzien nie jadlam nic slodkiego I sa calkiem dobre ale jak dla mnie raspberry cheesecake duzo lepsze
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2013-05-11 o 20:26 |
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtopowy c
oglądamy X factor
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku special for You
syrop jest tak mniej więcej w 50% produktów tj słodycze, ciasta, musztardy - sosy - ketchupy, produkty gotowe i mrożone (dużo Lidlowych i Biedrowych niestety Ale wystarczy czytać etykiety - na początku wydaje się to upierdliwe i że to jest wszęęędzie ale potem się okazuje że w wielu tego nie ma ![]() Ale np. ptasie mleczko, delicje, pralinki czy zwykłe ciastka zbożowe są tego pełne A i z ciastami problem - ja prosiłam normalnie w cukierniach o składy, czytam też etykiety na takich sprzedawanych np. w Auchan czy Kerfie no i kupuję dużo robionych własnoręcznie przez małe cukiernie albo na targach zresztą takie rzeczy najfajniej robić samemu A słodyczy jem po prostu mniej niż kiedyś - jem codziennie coś niestety ale staram się by tego było mniej np. rano cukierek Michałek, kawałek czekolady w ciągu dnia i po obiedzie i to wsio i dużo ruchu
|
#454 |
|
luckygirl
|
Ja zażyczyłam sobie na imieniny od TŻta. Także na jakaś okazję możesz sobie "zażyczyć". Chciałabym też inny kolor, ale poczekają do pensji może
Z resztą jak nie teraz je kupisz to kiedy indziej, one są w stałej ofercie Calzedonii |
|
|
|
#455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety, dla mnie to jest naprawde dziwne, bo jak mozna w pół miesiaca naciągnąć prądu na 300zł.Ten mój gej mnie wkurza, naskarżyłam juz na niego właścicielce, drugi współlokator podobno też. Wyprowadzam sie, już jej powiedziałam, znalazłam cos nowego, w środę idę oglądać, a się okazało, że znajoma tam mieszkała. Jaki ten świat mały. Wiecie ten gej mnie naprawdę wkurza, nawet nie mogę mu zwrócić uwagi bo on się albo zamyka, albo mam wrażenie się przede mna chowa. Teraz robiłam dwa podejścia to w kuchni się schował do spiżarni, a jak stwierdziłam że w tym czasie zmyje paznokcie to uciekł do pokoju. Nosz kurde. Ależ są bycze komary w tej Wawie, dziś w autobusie widziałam takiego napitego że miał taką pupkę wielka czerwoną ledwo latał. Masakra. W Lublinie nie było komarów, bo podobno czymś tam spryskiwali, żeby zabić.
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a apteke już slę na priv
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki.
|
|
#458 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W ogóle popsuła mnie i TŻtowi humor na weekend
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Wlasnie odeszlam od excela.. ledwo na oczy patrze. 2 w nocy już ![]() ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- dobranoc
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w końcu w nowym wątku!
Wreszcie udało mi się nadrobić całą poprzednią część, ale zbiorczy komentarz wstawię później, bo teraz nie mam za bardzo czasu. W ogóle to oczywiście jak jest weekend, to u mnie cały czas pada. Przysięgam, że się w końcu wścieknę . Miałam wczoraj jechać na festiwal piwa i nabyć sobie jakieś fajne smakowe, no ale gdzie będę mokłaAle dziś może się do galerii wybiorę, bo super sandałki widziałam na stronie Mango i chcę je obczaić na żywo A w ogóle to dziś mam swoje małe święto, bo jest niedziela i mogę zjeść coś słodkiego .
|
#461 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek offtop
Cytat:
i nie przejmuj się nią Farfala u mnie jest to samo. W tygodniu pracy upał, a w weekend katastrofa
|
|
|
|
|
#462 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, bo krew w żyłach ufff... gorąca! Wątek
witam z ten niedzielny, słoneczny poranek
|
|
|
|
#463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
choć myślałam, że to bardziej komedii i że jednak koniec będzie inny, że wszystko dobrze się ułoży ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ja ściągnęłam sobie Dream House z Danielem Craig'em, bo leciał ostatnio w TV, ale nie ogladałam od początku, a mimo że to thiller to wciągnął mnie
|
|||
|
|
|
#464 | ||
|
Moderator
|
Siemanko
Myślałam że tu z 15 stron będzie, a tu 4 Więc nadrobiłam, ale głownieo lodach to też mi nic z tego ![]() U mnie wczoraj była pikna pogoda, dziś deszcz ![]() Zajęliśmy się wczoraj wykoszeniem podwórka u babci, tylko wolno szło bo dziadkowie nie mają kosiarki i taką rozpadająca się kosą kosił, oczywiście zrobił sobie kuku na palcu, przejechał aż po paznokciu,rana dosyć głęboka a pazur zejdzie mu jak nic Ja sobie za nim grabiłam i nieźle żeśmy sobie plecy oboje spiekli przez ten czas ![]() Potem długi spacer po mieście, u mnie trwa teraz taki jarmark, miasto jest usiane stoiskami z wyrobami swojskimi, pierdułkami z rękodziełem, obrazami, kataryniarzami z papugami, więc sobie poszperaliśmy tam. Przy okazjiwynalazłam dodatkowy prezent dla kolezanki na panieński. Taka drewnianą zawieszkę z napisem "Zbieram na podróż poślubną" a do tego doczepiona skarpetka, dam jej bo panieński przesunięty na piątek ![]() Cytat:
Krzyk 4 to już gniot raczej ![]() Cytat:
Dobre i to, papiery chociaż przywiozła te które trza?
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-05-12 o 09:58 |
||
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie mąż przynosi z pracy co miesiąc stos słodyczy i czytając składy tych wafelków itp. znalazłam ten syrop tylko w Snikersie Nie wiem, co się ze mną stało, ale kiedyś mogłam pochłaniać go tonami, teraz jest dla mnie za słodki, mdli mnie, jeszcze najlepiej znoszę domowe wypieki np. z nutellą albo czekoladą w tabliczce
|
|
|
|
|
#466 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasztanka a jakie to cuda sukienki masz? ![]() a przysłała w końcu te własciwe dokumenty?
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
U mnie brzydko niestety ale to juz normalka jak to zawsze w weekend Dzis relaks z mezem ale tylko do 20 bo musi isc do pracy ale na szczescie beda to nadgodziny
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Podzieliłybyście się słonkiem. Ja dziś wstałam a tu brak prądu, ale tylko chwile.
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam bardzo fajny Ja bym sobie ten Oszukane chetnie zobaczyla ale do kina szkoda mi kasy poczekam jak bedzie na necie albo w tv
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
w ogóle lubię filmy z Craig'iem, nie wiem czemu, bo nie uważam go za jakiegoś mega aktora po prostu gra z dobrych filmach z dobrym scenariuszem ![]() ja za to musze iść na Olimp w ogniu dla mojego ukochanego Gerarda Butlera |
||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna ta tabliczka ![]() A widzialas ten Krzyk 4 czy tylko tak strzelasz,ze gniot? Ja pamietam te pierwsze czesci dawno temu to sie nam podobaly zobaczymy jaka bedzie ta tak z ciekawosci
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez jakos lubie nie wiem czemu ale lubie ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A o ktorej wraca? Bedziesz go juz miec na noc w domku? Ja bede dopiero wieczorem
|
|
#475 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Też z ciekawości oglądam takie filmy To tak smao jak z kolejnymi cześciami Efektu motyla, Piły czy Oszukać przeznaczenie. Co jedna to gorsza a człowiek ogląda bo ciekawy ![]() Dziewczyna z tatuażem mi sie strasznie podobał
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-05-12 o 10:50 |
|
|
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w ten deszczowy dzień
Jak zwykle na weekend pogoda do bani Ja kocham upały,a tu tak deszczowo, kurcze gdzie jest lato ja się pytam
|
|
|
|
#477 | |||
|
luckygirl
|
Cytat:
wczoraj zrobiłam sobie zapas Grancerale ![]() Cytat:
A mój na drugiej części szkolenia z jakiegoś tam super ważnego programu komputerowego. A ja się zbieram i zebrać się nie mogę. Najpierw jadę do babci ja pofarbować, potem do szpitala do brata, a potem może na jakiś shopping, bo mama chce sobie sandałki kupić, a ja bym może jakieś fajne długie bluzki albo koszule poszukała ![]() + jeszcze męczy mnie od rana kaszel duszący... ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#478 |
|
Moderator
|
Żona schyla się do lodówki po mrożonego kurczaka i w tym samym momencie czuje, jak mąż próbuje "wziąć ją od tyłu".
Odwraca się oburzona i tłucze go mrożonym kurczakiem po głowie. Ten skonfundowany pyta: - Kochanie, czy ty już nie lubisz "szybkich numerków" przy lodówce? - Lubię - odpowiada żona - ale nie w Tesco...
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem czy mi sie spodoba bo tak jak mowisz te Pily i Oszukac co kolejna to gorsza wiec z tym tez tak pewnie moze byc No jakos tak zawsze dobrze trafia i w calkiem fajnych gra
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

Moze beda w jakiejs innej przeciez musimy je sprobowac

ale potem się okazuje że w wielu tego nie ma
A i z ciastami problem - ja prosiłam normalnie w cukierniach o składy, czytam też etykiety na takich sprzedawanych np. w Auchan czy Kerfie no i kupuję dużo robionych własnoręcznie przez małe cukiernie albo na targach
A słodyczy jem po prostu mniej niż kiedyś - jem codziennie coś niestety

. Miałam wczoraj jechać na festiwal piwa i nabyć sobie jakieś fajne smakowe, no ale gdzie będę mokła