|
|
#31 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLIX - sezon wiosna/lato 2013
Cytat:
Hmm.. nie, w sumie nie wiem do czego. Jest lekka, mi włosy za słabo dociąża, ale w sumie mi nic włosów nie dociąża na tyle żeby końcówki opadły tam gdzie ich miejsce. DO dziwo, po suszarce opadają natychmiast. A jeśli schną naturalnie to nie ma mowy, minimalnie pomaga olej. Wracając do odżywki- dobrze nawilża, i powoduje że włosy są bardziej mięsiste. Cytat:
już mi się nawet nie chce pisać jak poważny mam kryzys. Od dwóch tygodni chodzę non stop w koczku na gąbie bo rozpuszczone wyjmuje sobie przy każdym dotyku Oj nie wiem czy Ty pamiętasz ale na tym wątku już były różne rzeczy pokazywane A jakie masz zaproszenia? zamawiałaś specjalnie w drukarni czy kupiłaś tak jak ja pomiędzy karmą dla psów a pastą do zębów? ![]() Cytat:
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-05-11 o 20:54 |
|||
|
|
|
#32 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zarówno włosy jak i suknia - cudowne! Cytat:
Cytat:
Leciało mi mnóstwo włosów,wierz mi,że nie przesadzam. Nawet lekarka powiedziała,że jak nie zacznę używać Alpicortu to wyłysieję. Więc zaczęłam i bardzo szybko zredukował wypadanie. Straciłam dużo włosów (chociaż moim szczęściem jest to,ze zawsze mialam bardzo gęste włosy, a teraz mam po prostu gęste/normalne, a nie kilka włosów na krzyż), jest to wyczuwalne i zauważalne - i nie, to nie są moje schizy,bo osoby, które znają mnie od lat widziały moje włosy po tej masakrze i zwróciły uwagę na to,że jest ich znacznie mniej A moja Mama dotykając je, wyczuła,że są rzadsze.Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, dobrze,że zareagowałam i że pomogło. Martwię się, bo znów zaczynają powoli wypadać... spróbuję wrócić do zwykłych wcierek, może pomogą. Moje hardkorowe wypadanie, o którym wspomniałam,było spowodowane bardzo silnym lekiem, który musiałam swego czasu przyjmować w dużej dawce. Nawet w ulotce pisali,że bardzo często włosy wypadają. No,ale w pewnych sytuacjach trzeba ustawiać priorytety - a tam zdrowie było ważniejsze niż włosy. Cytat:
![]() Miło słyszeć,że wyglądają na gęste. Nie są takie jak dawniej , ale też nie będę kokietować,że są mega rzadkie, bo widzę,że nie jest źle.---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- A co uważasz o kondycji? Trzeba obciąć koncówki? Odnoszę się głównie do zdjęcia bez lampy, bo wiadomo,że lampa działa trochę jak PS
|
||||
|
|
|
#33 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co do Balsamu - moje włosy są wybredne i te wszystkie Scandiki, Waxy niewiele im pomagają, mam raptem z 10 swoich hitów i Balsam jest wśród nich. Wygładza, włosy są śliskie i sprężyste (jak nawijam na palucha to aż świszczą jak nawijana wędkarska żyłka ), łatwo je rozczesać (ale to u mnie norma co bym nie nałożyła), łatwo ułożyć, nie puszą się, w miarę dociąża.ALE Hydrator Joico jest jeszcze lepszy, włosy po nim co prawda nie świszczą ale fajniej się układają i są nieco bardziej puszyste.Nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności dzisiaj wszystkie wydepilowałam ![]() Cytat:
Acha, więc skoro włosy są po niej lekkie to pewnie nie dla mnie... A masz jakiś swój inny rosyjski hit? |
||
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się i ja
![]() wiem, wiem rzadko bywam itd., ale... o włosy ciągle dbam, choć nie tak, jakbym chciała teraz czekam na zamówienie z allegro i będę się paćkać nowymi maskami
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
A ja z Red spotkałam się osobiście
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I widać że masz gęste włosy, zapodam za parę dni moje to zobaczysz co to włosy po porządnym przerzedzeniu ![]() Widzisz, w tym sęk że ja jestem zdrowa, i nie biorę żadnych dziwnych leków. Jedyne co to ostatnio zmieniałam tabletki anty. Z mocniejszych, starszej generacji na jakieś najnowsze, lekkie. Wspólnymi siłami z wami i innymi doradcami dochodzimy do wniosku że tu jest pies pogrzebany. Ale w tygodniu wybieram się do gina omówić sprawę i prawdopodobnie powiem pa pa tabletkom na jakiś czas. A wtedy będzie jeszcze gorzej Daje wcierce z kofeiną miesiąc, tak samo jak revalid dostaje ode mnie ostatnią szansę- trzecie pudełko- i jeśli nic nie poprawi sięgam po najsilniejsze środki, alpicorty, loxony, foki, jeże, internety, no wszystko będę wcinać, wcierać, a jak potrzeba to i pić na poratowanie mojego zdrowia psychicznego. Cytat:
jest taki miły w dotyku, i jak nim się myje to też tak miło się go maca, no miękki jest! i włosy zostawia takie milutkie, mniam mniam. Poprzednio miałam ten: http://kalina-sklep.pl/bajkal-szampo...sow-p-463.html i był to zwykły szampon, spoko, nic na plus ale i nic na minus. Love 2mix mi się bardziej podoba.Tu mamy dużo fanek rosyjskich smakołyków, z tego co pamiętam RespiroMusica zachwala Aleppo, Miki balsam na brzozowym propolisie, pewnie coś powiedzą jak spytasz Matko i córko, wysmarowałam się tym rozgrzewającym żelem na celulit z Eveline (tak, znowu leże i czekam aż będę chuda) i czuję jak moja dupa płonie w czeluściach ognia piekielnego. Ma-sa-kra. Edycja: Oh nie. Byłam właśnie "nałożyć wcierkę" nie dotykając NICZEGO. Przeczesałam włosy grzebieniem i znowu się zaczęło wyciąganie. Miesiąca nie wytrzymam, 2 tygodnie i kupuje te najsilniejsze preparaty.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-05-12 o 00:05 |
||
|
|
|
#39 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Czaję się raczej na jakieś ichniejsze maski/odżywki ale tyle jest tego polecane, że można zbankrutować. Pewnie kiedyś kupię Balsam na kffiatowym propolisie i przy okazji capnęła bym coś jeszcze. I teraz chorujesz! ![]() Żarcik, żarcik niskich lotów. W ogóle wyspowiadam się ze swoich włosowych planów. Chcę zapuścić jeszcze 10 cm żeby osiągnąć 85 czyli długość do d...y. A później zejść ze zbytniego cieniowania co jak zakładam zajmie mi najmarniej rok... Od początku roku piję pokrzywę, od 27.01. do 27.03. wcierałam Jantar - przyrost 4 cm, od 30.03 do 14.04 kozieradkę, która pokonała mnie swoim smrodem - przyrost 1 cm, od 17.04 do dzisiaj L-102 - +2 cm W sumie od 27 stycznia do dzisiaj włosy urosły mi o 7 cm ale jeden obcięłam. |
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Raczej kupimy coś stacjonarnie to co będzie. Każdy przeczyta i rzuci w kąt Nie będziemy przywiązywać do tego większej wagi. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
witam,
... i ja się przywlekłam zapuszczać ... włosy te włosy oczywiście
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Witam nowe kobiety Red, wyglądałaś jak z bajki w tej cudownej sukni z tak pięknymi włosami
|
#45 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Domi, gdzie konkretniej można je kupić na Rakowieckiej? Mają wszystko czy przebrany asortyment? |
|||
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj zrobić zapas miceli
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Wy widzicie suknie Red?
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Ja też wczoraj jeszcze dwa kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Chyba skuszę się na skórzaną, rozkloszowaną spódnicę. Widziałam świetne na bazarze za 35 zł
Edytowane przez xxxMikixxx Czas edycji: 2013-05-12 o 10:55 |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie boisz się tak kupować normalnych ciuchów? Niedługo przestaniesz się mieścić w niektóre
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i przegląd garderoby miałam ogromny, bo urosły mi piersi (czyli dużo koszulek stało się za małych), schudłam w biodrach (czyli większość spodni i spódnic za mała)
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Na blogu Anwen była w MWH
http://www.anwen.pl/2013/04/moja-wos...iredwitch.htmlDziewczyny, mój tata jest w szpitalu Rano strasznie serce go bolało, tzn ból w klatce piersiowej. Pojechał na pogotowie, dali mu skierowanie do szpitala. Tam zrobili EKG i pobrali krew na badania czy ma niedotlenienie serca. Czeka na wynik, ma być około 14 i okaże się wtedy czy go zatrzymają na oddziale czy puszczą do domu. Martwie się, bo dziadek zmarł na serce...
zapuszczam włosy Edytowane przez patu323 Czas edycji: 2013-05-12 o 12:14 |
|
|
|
#52 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zielarni "Officina Sanitatis" (ul.Rakowiecka 5, W-wa) Znalazłam na blogu: http://kociamberwpodrozy.blogspot.co...kosmetyki.html
Edytowane przez 201612231846 Czas edycji: 2013-05-12 o 12:17 |
|
|
|
|
#53 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak więc... wg mnie warto zaciążać
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja się melduję
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Ze spódnić chciałabym jeszcze maxi kupić. I muszę jakieś krótkie spodenki.. Niech ten czas do wypłaty szybciej mija
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szorty też by się przydały. Ale jak widzę w sklepach ceny powyżej 100zł to mam taką minę: ![]() Miałam się dzisiaj przejść na giełdę, ale lenistwo zwyciężyło.
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z krótkimi spodenkami pewnie będę miała problem, bo spłaszczają mi dupę, robią proste biodra i wgl bleeeeee
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Otako nie odp mi na pytanie z poprzedniego wątku
Rozumiem że nie chcesz o tym gadac?;>>
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wolnej chwili napiszę Ci PW, nie będę tutaj kłapać dziobem.
|
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie sama bym sobie kupiła. Ale czy będę w niej chodzić?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

już mi się nawet nie chce pisać jak poważny mam kryzys. Od dwóch tygodni chodzę non stop w koczku na gąbie bo rozpuszczone wyjmuje sobie przy każdym dotyku
zamawiałaś specjalnie w drukarni czy kupiłaś tak jak ja pomiędzy karmą dla psów a pastą do zębów? 

A moja Mama dotykając je, wyczuła,że są rzadsze.
, ale też nie będę kokietować,że są mega rzadkie, bo widzę,że nie jest źle.
Podzielisz się szczegółami?
), łatwo je rozczesać (ale to u mnie norma co bym nie nałożyła), łatwo ułożyć, nie puszą się, w miarę dociąża.
teraz czekam na zamówienie z allegro i będę się paćkać nowymi maskami