Offtopowe zapuszczanie XLIX - sezon wiosna/lato 2013 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 20:53   #31
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLIX - sezon wiosna/lato 2013

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć?

Mogłabyś ją porównać do czegoś? Recenzje bardzo kuszące ale moje włosy są leciutkie i bardzo wybredne, chcę je jakoś porządnie dociążyć i zapobiec fruwaniu końcówek. Mało która odżywka/maska daje radę.
WIDZIAŁAM GDZIEŚ TWOJE WŁOSY!! JEZU JAKIE CUDOWNE!! chyba na blogu, nie wiem gdzie, ale spuszczałam się nad nimi godzinę, a drugą godzinę nad Twoją suknią ślubną

Hmm.. nie, w sumie nie wiem do czego. Jest lekka, mi włosy za słabo dociąża, ale w sumie mi nic włosów nie dociąża na tyle żeby końcówki opadły tam gdzie ich miejsce. DO dziwo, po suszarce opadają natychmiast. A jeśli schną naturalnie to nie ma mowy, minimalnie pomaga olej. Wracając do odżywki- dobrze nawilża, i powoduje że włosy są bardziej mięsiste.

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Znowu wypadaja mi włosy,sa wszedzie: na podłodze, w poscieli, na ubraniach. Od pazdziernika zazywam Merz Special i cała zimne było ok
Mi też już mi się nawet nie chce pisać jak poważny mam kryzys. Od dwóch tygodni chodzę non stop w koczku na gąbie bo rozpuszczone wyjmuje sobie przy każdym dotyku

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
Ha ha No a jak w końcu włosy to włosy
Oj nie wiem czy Ty pamiętasz ale na tym wątku już były różne rzeczy pokazywane

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Idę zaraz na nauki i przy okazji roznieść kilka zaproszeń.
A jakie masz zaproszenia? zamawiałaś specjalnie w drukarni czy kupiłaś tak jak ja pomiędzy karmą dla psów a pastą do zębów?

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wrzucam aktualizację włosową - pierwszy raz od... ponad roku

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=155951

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=155952

Będę wdzięczna za szczere opinie

Moje włosy już nie pamiętają co to olejowanie (nie olejuję już prawie rok..), wcierki czy też płukanki i domowe maski, za to używam odżywek i masek.
Do pełnego włosomaniactwa też zamierzam z czasem wrócić.
Ulka ja Cię chyba oskubie! Ja pamiętam jak pokazywałaś włosy o połowę krótsze! Kiedy Ty zdążyłaś to wyhodować małpo jedna? I jakie gęste, super!

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2013-05-11 o 20:54
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 21:14   #32
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
WIDZIAŁAM GDZIEŚ TWOJE WŁOSY!! JEZU JAKIE CUDOWNE!! chyba na blogu, nie wiem gdzie, ale spuszczałam się nad nimi godzinę, a drugą godzinę nad Twoją suknią ślubną
Dokładnie, podpisuję się obiema rękami.

Zarówno włosy jak i suknia - cudowne!

Cytat:
Hmm.. nie, w sumie nie wiem do czego. Jest lekka, mi włosy za słabo dociąża, ale w sumie mi nic włosów nie dociąża na tyle żeby końcówki opadły tam gdzie ich miejsce. DO dziwo, po suszarce opadają natychmiast. A jeśli schną naturalnie to nie ma mowy, minimalnie pomaga olej. Wracając do odżywki- dobrze nawilża, i powoduje że włosy są bardziej mięsiste.
Mięsiste - to mnie zachęca, bo lubię efekt mięsistych, śliskich, "mokrych w dotyku" i dociążonych włosów

Cytat:
Mi też już mi się nawet nie chce pisać jak poważny mam kryzys. Od dwóch tygodni chodzę non stop w koczku na gąbie bo rozpuszczone wyjmuje sobie przy każdym dotyku
Może jednak Alpicort, który ja wcierałam ?
Leciało mi mnóstwo włosów,wierz mi,że nie przesadzam. Nawet lekarka powiedziała,że jak nie zacznę używać Alpicortu to wyłysieję.
Więc zaczęłam i bardzo szybko zredukował wypadanie.
Straciłam dużo włosów (chociaż moim szczęściem jest to,ze zawsze mialam bardzo gęste włosy, a teraz mam po prostu gęste/normalne, a nie kilka włosów na krzyż), jest to wyczuwalne i zauważalne - i nie, to nie są moje schizy,bo osoby, które znają mnie od lat widziały moje włosy po tej masakrze i zwróciły uwagę na to,że jest ich znacznie mniej A moja Mama dotykając je, wyczuła,że są rzadsze.
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, dobrze,że zareagowałam i że pomogło.

Martwię się, bo znów zaczynają powoli wypadać... spróbuję wrócić do zwykłych wcierek, może pomogą.

Moje hardkorowe wypadanie, o którym wspomniałam,było spowodowane bardzo silnym lekiem, który musiałam swego czasu przyjmować w dużej dawce. Nawet w ulotce pisali,że bardzo często włosy wypadają. No,ale w pewnych sytuacjach trzeba ustawiać priorytety - a tam zdrowie było ważniejsze niż włosy.

Cytat:
Ulka ja Cię chyba oskubie! Ja pamiętam jak pokazywałaś włosy o połowę krótsze! Kiedy Ty zdążyłaś to wyhodować małpo jedna? I jakie gęste, super!
Maryś, bo ostatnie zdjęcie, które wklejałam było z lutego 2012. Czyli ponad rok temu.
Miło słyszeć,że wyglądają na gęste. Nie są takie jak dawniej , ale też nie będę kokietować,że są mega rzadkie, bo widzę,że nie jest źle.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A co uważasz o kondycji? Trzeba obciąć koncówki?
Odnoszę się głównie do zdjęcia bez lampy, bo wiadomo,że lampa działa trochę jak PS
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 21:18   #33
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Witaj! Zapraszamy! Matko, Twoje włosy są cudowne, nawet dzisiaj mi gdzieś mignęły i... jaram się! niesamowicie

Red, a co masz na myśli mówiąc "fajny,ale nie idealny"? Podzielisz się szczegółami?
Dziękuję, bardzo mi miło
Co do Balsamu - moje włosy są wybredne i te wszystkie Scandiki, Waxy niewiele im pomagają, mam raptem z 10 swoich hitów i Balsam jest wśród nich. Wygładza, włosy są śliskie i sprężyste (jak nawijam na palucha to aż świszczą jak nawijana wędkarska żyłka ), łatwo je rozczesać (ale to u mnie norma co bym nie nałożyła), łatwo ułożyć, nie puszą się, w miarę dociąża.
ALE Hydrator Joico jest jeszcze lepszy, włosy po nim co prawda nie świszczą ale fajniej się układają i są nieco bardziej puszyste.

Cytat:
Ha ha No a jak w końcu włosy to włosy
Nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności dzisiaj wszystkie wydepilowałam

Cytat:

Dziękuję Pewnie u Anwen w MWH.
Acha, więc skoro włosy są po niej lekkie to pewnie nie dla mnie... A masz jakiś swój inny rosyjski hit?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 21:53   #34
blondyna789
Zakorzenienie

melduję się i ja

wiem, wiem rzadko bywam itd., ale... o włosy ciągle dbam, choć nie tak, jakbym chciała teraz czekam na zamówienie z allegro i będę się paćkać nowymi maskami
Stary 2013-05-11, 22:30   #35
pamfilia
Zakorzenienie

melduję się
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 23:05   #36
201612231846
Konto usunięte

A ja z Red spotkałam się osobiście
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 23:32   #37
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
melduję się i ja

wiem, wiem rzadko bywam itd., ale... o włosy ciągle dbam, choć nie tak, jakbym chciała teraz czekam na zamówienie z allegro i będę się paćkać nowymi maskami
co nakupowałaś ?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 23:43   #38
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

Mięsiste - to mnie zachęca, bo lubię efekt mięsistych, śliskich, "mokrych w dotyku" i dociążonych włosów

Może jednak Alpicort, który ja wcierałam ?
Leciało mi mnóstwo włosów,wierz mi,że nie przesadzam. Nawet lekarka powiedziała,że jak nie zacznę używać Alpicortu to wyłysieję.
Więc zaczęłam i bardzo szybko zredukował wypadanie.
Straciłam dużo włosów (chociaż moim szczęściem jest to,ze zawsze mialam bardzo gęste włosy, a teraz mam po prostu gęste/normalne, a nie kilka włosów na krzyż), jest to wyczuwalne i zauważalne - i nie, to nie są moje schizy,bo osoby, które znają mnie od lat widziały moje włosy po tej masakrze i zwróciły uwagę na to,że jest ich znacznie mniej A moja Mama dotykając je, wyczuła,że są rzadsze.
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, dobrze,że zareagowałam i że pomogło.

Martwię się, bo znów zaczynają powoli wypadać... spróbuję wrócić do zwykłych wcierek, może pomogą.

Moje hardkorowe wypadanie, o którym wspomniałam,było spowodowane bardzo silnym lekiem, który musiałam swego czasu przyjmować w dużej dawce. Nawet w ulotce pisali,że bardzo często włosy wypadają. No,ale w pewnych sytuacjach trzeba ustawiać priorytety - a tam zdrowie było ważniejsze niż włosy.

Maryś, bo ostatnie zdjęcie, które wklejałam było z lutego 2012. Czyli ponad rok temu.
Miło słyszeć,że wyglądają na gęste. Nie są takie jak dawniej , ale też nie będę kokietować,że są mega rzadkie, bo widzę,że nie jest źle.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A co uważasz o kondycji? Trzeba obciąć koncówki?
Odnoszę się głównie do zdjęcia bez lampy, bo wiadomo,że lampa działa trochę jak PS
Kurcze no, mówię że mięsiste się robią, ale nie dociążone, końcówki mi dalej wywijają i fruwają w każdą możliwą stronę

I widać że masz gęste włosy, zapodam za parę dni moje to zobaczysz co to włosy po porządnym przerzedzeniu

Widzisz, w tym sęk że ja jestem zdrowa, i nie biorę żadnych dziwnych leków. Jedyne co to ostatnio zmieniałam tabletki anty. Z mocniejszych, starszej generacji na jakieś najnowsze, lekkie. Wspólnymi siłami z wami i innymi doradcami dochodzimy do wniosku że tu jest pies pogrzebany. Ale w tygodniu wybieram się do gina omówić sprawę i prawdopodobnie powiem pa pa tabletkom na jakiś czas. A wtedy będzie jeszcze gorzej więc trochę jestem przyparta do muru w tej kwestii.

Daje wcierce z kofeiną miesiąc, tak samo jak revalid dostaje ode mnie ostatnią szansę- trzecie pudełko- i jeśli nic nie poprawi sięgam po najsilniejsze środki, alpicorty, loxony, foki, jeże, internety, no wszystko będę wcinać, wcierać, a jak potrzeba to i pić na poratowanie mojego zdrowia psychicznego.

Cytat:

Dziękuję Pewnie u Anwen w MWH.
Acha, więc skoro włosy są po niej lekkie to pewnie nie dla mnie... A masz jakiś swój inny rosyjski hit?
Hmm.. Nie stosowałam ich znowuż tak dużo, pozostaje tylko wierna rosyjskim szamponom, w tej chwili mam ten http://www.bioarp.pl/pl/p/Love2MIX-O...iny-perly-/274 i jejku jaki on milusi jest taki miły w dotyku, i jak nim się myje to też tak miło się go maca, no miękki jest! i włosy zostawia takie milutkie, mniam mniam. Poprzednio miałam ten: http://kalina-sklep.pl/bajkal-szampo...sow-p-463.html i był to zwykły szampon, spoko, nic na plus ale i nic na minus. Love 2mix mi się bardziej podoba.

Tu mamy dużo fanek rosyjskich smakołyków, z tego co pamiętam RespiroMusica zachwala Aleppo, Miki balsam na brzozowym propolisie, pewnie coś powiedzą jak spytasz

Matko i córko, wysmarowałam się tym rozgrzewającym żelem na celulit z Eveline (tak, znowu leże i czekam aż będę chuda) i czuję jak moja dupa płonie w czeluściach ognia piekielnego. Ma-sa-kra.

Edycja: Oh nie. Byłam właśnie "nałożyć wcierkę" nie dotykając NICZEGO. Przeczesałam włosy grzebieniem i znowu się zaczęło wyciąganie. Miesiąca nie wytrzymam, 2 tygodnie i kupuje te najsilniejsze preparaty.

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2013-05-12 o 00:05
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 00:40   #39
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Hmm.. Nie stosowałam ich znowuż tak dużo, pozostaje tylko wierna rosyjskim szamponom, w tej chwili mam ten http://www.bioarp.pl/pl/p/Love2MIX-O...iny-perly-/274 i jejku jaki on milusi jest taki miły w dotyku, i jak nim się myje to też tak miło się go maca, no miękki jest! i włosy zostawia takie milutkie, mniam mniam. Poprzednio miałam ten: http://kalina-sklep.pl/bajkal-szampo...sow-p-463.html i był to zwykły szampon, spoko, nic na plus ale i nic na minus. Love 2mix mi się bardziej podoba.

Tu mamy dużo fanek rosyjskich smakołyków, z tego co pamiętam RespiroMusica zachwala Aleppo, Miki balsam na brzozowym propolisie, pewnie coś powiedzą jak spytasz
Dzięki
Czaję się raczej na jakieś ichniejsze maski/odżywki ale tyle jest tego polecane, że można zbankrutować. Pewnie kiedyś kupię Balsam na kffiatowym propolisie i przy okazji capnęła bym coś jeszcze.

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
A ja z Red spotkałam się osobiście
I teraz chorujesz!
Żarcik, żarcik niskich lotów.

W ogóle wyspowiadam się ze swoich włosowych planów.
Chcę zapuścić jeszcze 10 cm żeby osiągnąć 85 czyli długość do d...y. A później zejść ze zbytniego cieniowania co jak zakładam zajmie mi najmarniej rok...
Od początku roku piję pokrzywę,
od 27.01. do 27.03. wcierałam Jantar - przyrost 4 cm,
od 30.03 do 14.04 kozieradkę, która pokonała mnie swoim smrodem - przyrost 1 cm,
od 17.04 do dzisiaj L-102 - +2 cm
W sumie od 27 stycznia do dzisiaj włosy urosły mi o 7 cm ale jeden obcięłam.

Stary 2013-05-12, 00:46   #40
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie zarosłaś

Cytat:

A jakie masz zaproszenia? zamawiałaś specjalnie w drukarni czy kupiłaś tak jak ja pomiędzy karmą dla psów a pastą do zębów?
Póki co tylko 5 kupiliśmy, bo na gwałt musieliśmy dać dzisiaj. Pewnie każda rodzina będzie mieć z innej parafii Raczej kupimy coś stacjonarnie to co będzie. Każdy przeczyta i rzuci w kąt Nie będziemy przywiązywać do tego większej wagi.

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
melduję się i ja

Co kupiłaś?

Cytat:

Balsam Aleppo uwielbiam Poza tym balsam marokański, balsam na brzozowym propolisie, maska z efektem laminowania i maska drożdżowa Moje absolutne hity

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 01:05   #41
luboczka
Raczkowanie

witam,
... i ja się przywlekłam zapuszczać ... włosy mam nadzieję, a nie oponę np. na brzuchu, no i raczej na głowie te włosy oczywiście
luboczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-12, 01:18   #42
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:

Maryś ja uwielbiam prowansalski zestaw
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 09:27   #43
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

Będę wdzięczna za szczere opinie

Moje włosy już nie pamiętają co to olejowanie (nie olejuję już prawie rok..), wcierki czy też płukanki i domowe maski, za to używam odżywek i masek.
Do pełnego włosomaniactwa też zamierzam z czasem wrócić.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

kusisz
Anwen też sobie chwali.

Domi, nadal chętna na wspólne zakupy?

Hmm, kurcze, ja zamówiłam, bo ma aloes.. Tęsknie za Mypą, najlepszym (moim zdaniem) szamponem EVER. Też na bazie aloesu, był świetny,ale został wycofany

Witaj! Zapraszamy! Matko, Twoje włosy są cudowne, nawet dzisiaj mi gdzieś mignęły i... jaram się! niesamowicie

Dołączam się do pytania -> też szukam maski/odżywki, która da opisany efekt.

Red, a co masz na myśli mówiąc "fajny,ale nie idealny"? Podzielisz się szczegółami?

Monia

Domi, dużo zdrówka

Co do listy - wiem,wiem, mam ją w ulubionych, ale... nie mogę się zdecydować

Hej

Też używam tej odżywki i jak narazie szału nie robi, ale spisuje się całkiem dobrze

Tak . Wiesz, że rosyjskie kosmetyki można też kupić stacjonarnie w Warszawie na Rakowieckiej?
Stary 2013-05-12, 10:14   #44
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cześć
Witam nowe kobiety

Red, wyglądałaś jak z bajki w tej cudownej sukni z tak pięknymi włosami

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 10:40   #45
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Balsam Aleppo uwielbiam Poza tym balsam marokański, balsam na brzozowym propolisie, maska z efektem laminowania i maska drożdżowa Moje absolutne hity
Kuszą mnie pogrubione, mogłabyś napisać czy one prostują włosy? Głównie ta maska laminująca? A Balsam marokański podobno orientalnie pachnie?

Cytat:
Napisane przez luboczka Pokaż wiadomość
witam,
... i ja się przywlekłam zapuszczać ... włosy mam nadzieję, a nie oponę np. na brzuchu, no i raczej na głowie te włosy oczywiście

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Red, wyglądałaś jak z bajki w tej cudownej sukni z tak pięknymi włosami
Dzięki

Domi, gdzie konkretniej można je kupić na Rakowieckiej? Mają wszystko czy przebrany asortyment?

Stary 2013-05-12, 10:40   #46
Soleilka
Zakorzenienie

Byłam wczoraj zrobić zapas miceli

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 11:14   #47
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Gdzie Wy widzicie suknie Red?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj zrobić zapas miceli
Ja też wczoraj jeszcze dwa kupiłam

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Chyba skuszę się na skórzaną, rozkloszowaną spódnicę. Widziałam świetne na bazarze za 35 zł

Edytowane przez xxxMikixxx
Czas edycji: 2013-05-12 o 10:55
xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 11:50   #48
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też wczoraj jeszcze dwa kupiłam

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Chyba skuszę się na skórzaną, rozkloszowaną spódnicę. Widziałam świetne na bazarze za 35 zł
Też kupiłam 2, ale chyba jeszcze dokupię

Nie boisz się tak kupować normalnych ciuchów? Niedługo przestaniesz się mieścić w niektóre

Bloguję
Stary 2013-05-12, 11:53   #49
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Też kupiłam 2, ale chyba jeszcze dokupię

Nie boisz się tak kupować normalnych ciuchów? Niedługo przestaniesz się mieścić w niektóre
bez przesady, nie będzie się mieścić przez 5 miesięcy pewnie, z Miki figurą to zaraz wskoczy w nie z powrotem :p
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-12, 11:59   #50
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
bez przesady, nie będzie się mieścić przez 5 miesięcy pewnie, z Miki figurą to zaraz wskoczy w nie z powrotem :p
Ja sama należę do szczupłych, a w przed ciążowe ciuchy dłuuugo nie weszłam A i przegląd garderoby miałam ogromny, bo urosły mi piersi (czyli dużo koszulek stało się za małych), schudłam w biodrach (czyli większość spodni i spódnic za mała)

Bloguję
Stary 2013-05-12, 12:12   #51
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Na blogu Anwen była w MWH http://www.anwen.pl/2013/04/moja-wos...iredwitch.html

Dziewczyny, mój tata jest w szpitalu Rano strasznie serce go bolało, tzn ból w klatce piersiowej. Pojechał na pogotowie, dali mu skierowanie do szpitala. Tam zrobili EKG i pobrali krew na badania czy ma niedotlenienie serca. Czeka na wynik, ma być około 14 i okaże się wtedy czy go zatrzymają na oddziale czy puszczą do domu. Martwie się, bo dziadek zmarł na serce...

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2013-05-12 o 12:14
patu323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 12:16   #52
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Kuszą mnie pogrubione, mogłabyś napisać czy one prostują włosy? Głównie ta maska laminująca? A Balsam marokański podobno orientalnie pachnie?

Dzięki

Domi, gdzie konkretniej można je kupić na Rakowieckiej? Mają wszystko czy przebrany asortyment?

Zielarni "Officina Sanitatis" (ul.Rakowiecka 5, W-wa)

Znalazłam na blogu:

http://kociamberwpodrozy.blogspot.co...kosmetyki.html

Edytowane przez 201612231846
Czas edycji: 2013-05-12 o 12:17
Stary 2013-05-12, 12:45   #53
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Cytat:
O to, to

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Zielarni "Officina Sanitatis" (ul.Rakowiecka 5, W-wa)

Znalazłam na blogu:

http://kociamberwpodrozy.blogspot.co...kosmetyki.html
Dzięki, będzie trzeba zajrzeć jak się namyślę co kupuję

Cytat:
Ja sama należę do szczupłych, a w przed ciążowe ciuchy dłuuugo nie weszłam A i przegląd garderoby miałam ogromny, bo urosły mi piersi (czyli dużo koszulek stało się za małych), schudłam w biodrach (czyli większość spodni i spódnic za mała)
To ja pocieszę, że schudłam chyba w dwa miesiące po porodzie i zeszłam do wagi o 3 kg niższej niż przed ciążą tylko biust mi został nieco większy z powodu karmienia Tak więc... wg mnie warto zaciążać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-12, 13:21   #54
n0emi
Zakorzenienie

I ja się melduję

Cytat:

A brązowe widziałaś;>> Też chce rozkloszowaną tylko dłuższą, żeby można było nosić na talii z białą bokserką

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Ze spódnić chciałabym jeszcze maxi kupić. I muszę jakieś krótkie spodenki.. Niech ten czas do wypłaty szybciej mija
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 13:27   #55
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość

Ze spódnić chciałabym jeszcze maxi kupić. I muszę jakieś krótkie spodenki.. Niech ten czas do wypłaty szybciej mija
Też się zastanawiam nad jakąś maxi, ale trochę się boję, że przy moim wzroście będę wyglądała śmiesznie. Muszę gdzieś przymierzyć i zobaczyć jak wyglądam w takiej długości.
Szorty też by się przydały. Ale jak widzę w sklepach ceny powyżej 100zł to mam taką minę: Ostatnio kupiłam beżowe w Reserved za 69zł, ale jedna nowa para to za mało.
Miałam się dzisiaj przejść na giełdę, ale lenistwo zwyciężyło.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 13:32   #56
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam nad jakąś maxi, ale trochę się boję, że przy moim wzroście będę wyglądała śmiesznie. Muszę gdzieś przymierzyć i zobaczyć jak wyglądam w takiej długości.
Szorty też by się przydały. Ale jak widzę w sklepach ceny powyżej 100zł to mam taką minę: Ostatnio kupiłam beżowe w Reserved za 69zł, ale jedna nowa para to za mało.
Też miałam wątpliwości, ale widziałam dziewczyne o moim wzroście w takiej spodnicy i wyglądała bosko. Nawet optyycznie ją wydłużyło
A z krótkimi spodenkami pewnie będę miała problem, bo spłaszczają mi dupę, robią proste biodra i wgl bleeeeee
Stary 2013-05-12, 13:42   #57
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Też miałam wątpliwości, ale widziałam dziewczyne o moim wzroście w takiej spodnicy i wyglądała bosko. Nawet optyycznie ją wydłużyło
A z krótkimi spodenkami pewnie będę miała problem, bo spłaszczają mi dupę, robią proste biodra i wgl bleeeeee
Teraz w sklepach większość szortów jest z wysokim stanem - stylówa jak z Beverly Hills 902010

Stary 2013-05-12, 14:14   #58
n0emi
Zakorzenienie

Otako nie odp mi na pytanie z poprzedniego wątku Rozumiem że nie chcesz o tym gadac?;>>
Stary 2013-05-12, 14:35   #59
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Otako nie odp mi na pytanie z poprzedniego wątku Rozumiem że nie chcesz o tym gadac?;>>
Zapomniałam.
W wolnej chwili napiszę Ci PW, nie będę tutaj kłapać dziobem.

Stary 2013-05-12, 14:41   #60
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, mój tata jest w szpitalu Rano strasznie serce go bolało, tzn ból w klatce piersiowej. Pojechał na pogotowie, dali mu skierowanie do szpitala. Tam zrobili EKG i pobrali krew na badania czy ma niedotlenienie serca. Czeka na wynik, ma być około 14 i okaże się wtedy czy go zatrzymają na oddziale czy puszczą do domu. Martwie się, bo dziadek zmarł na serce...
Współczuje... ale trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciki żeby wszystko było dobrze, bo doskonale wiem, co czujesz. Ostatnio dziadek dostał wyniki i potwierdzono złośliwego raka z przerzutami

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Moja koleżanka na studniówce jako jedyna miała długą kieckę, a jest strasznie niska, ale do tego bardzo szczupła, więc nieźle wyglądała mimo wzrostu. Myślę, że na szczupłych, niskich osobach mogą fajnie wyglądać, więc warto przymierzyć.
W sumie sama bym sobie kupiła. Ale czy będę w niej chodzić?

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości