|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
En za 31 tc
![]() Cytat:
My bedziemy kupowac Maritę Cytat:
Oliath poprawiłaś mi humor ![]() A najlepsze, że załączam link, Tż uklada płyki pod kominek i nagle mówi......ooooooooooo skąd masz tą piosenkę???? ściągnij mi bo strasznie mi się podoba słyszał gdzieś jak jechał samochodem ale nie znał tytułu no i teraz u nas bedzie królować dali bomba
|
||
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Ale JAKIE CIACHA
i moj faworyt, ten niedogolony na facjacie, z irokezem i te jego KOCIE RUCHY BUHAHAAHH kwiczę!
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40768426]Ja chciałam Maritę, ale ostatecznie jeszcze nie wiem, czy zdecydujemy się na Roana czy na Tako Acoustic.
Neni chyba ma Roana. Mnie się Tako podoba bardziej tyko ze względów estetycznych, tak to Maritę cały czas biorę pod uwagę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja byłam w majówkę porównać oba wózki..no i Tako wygrywa. Jak podliczysz wszystkie dodatki do Roana to cena wyjdzie praktycznie taka sama. Tako ma świetne koła takie płozy cieniutkie na śnieg będzie elegancko. No i buda tako mnie powaliła. Jest wielka i pięknie wszystko osłania. Także u mnie zostaje tako Więc dobrze pamiętałam.. ciekawe jaka jest Jej opinia na temat tego materaca ![]() Szkoda, że mydełko nie pomaga... |
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście macie rację - mój budyń zauważył tylko datę na tej stronie, co są kocyki, czyli datę wrzucenia grzechotek - proszę o wybaczenie
więc i ja zaraz z rana lecę na łowy - oby coś było, bo u nas czasem takie jaja, że wyrzucą towar w niedzielę wieczorem i pn nic już nie ma, albo w poniedziałek, owszem, ale w ciągu dnia
|
|
|
|
#4955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzeń dobry
A gdzie kupiołaś tą milke z daimem muszę spróbować ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo ja w hiciorach na niedziele jestem rownie dobra co w Allegro prawie ![]() EDIT: ŁOMAJGOD, albo lisc senesu robi mi w jelitach jesien sredniowiecza albo jablek zezarlam za duzo
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-05-12 o 12:22 |
|
|
|
|
#4957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaki folklor, jakie zwyczaje, jaka gwara! Mmmm![]() Milka! OMG! Zjadlam dzisiaj polowe jogurtowej... Reszte musze schowac gleboko w zakazanej szafce slodyczy!
Synek Nie opuszcze az do smierci Aparatka :gora: 09. 2011 dol: 01. 2012 Dietkuje!!! Edytowane przez Marionette18 Czas edycji: 2013-05-12 o 12:30 |
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeej, laski, ja c h u d n ę
![]() 57,3 kg w tej chwili zwazona ![]() W osmym miesiacu niecale 6,5 na plusie? Wszystko przez to, ze sie juz normalnie boje jesc
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
hejka,
u mnie deszczowo i brzydko od wczoraj. Malutka też dziś jakaś leniwa... EVAgwiazdka- ja kupiłam Maltan, wiele osób mi go poleciło. En- gratki za kolejny tydzień
|
#4961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
Mam nadzieję ze już teraz będziesz często zaglądać ! Dorwalam ja jeszcze jakimś cudem w lewiatanie bo wszędzie wyjedzona jak tracisz to polecam! Całą zjadlam :brzydal"Cytat:
![]() Zaraz będę się brała za nowy wątek tylko tztowi muszę laptopa zabrać !!! Więc pamiętam, nie bójcie się haha.. A jaki Tytuł??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
no właśnie to chyba nadal nie jest ustalone
|
#4963 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Hej kochane moje brzuszki pepuszki
Moj organizm sie chyba buntuje, za duzo tej aktywnosci ostatnio a dzis nie mam sily na nic, do tego noc nieprzespana- skurczybyki nog, bol bioder, plecow i do tego zgaga ktora mam juz niemal 24h. Na mysl ze mam obiad robic chce mi sie wyc taka dzis jestem... no nie wiem, przemeczona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Oli ja też chudę.
Tyle, że ja na diecie cukrzycowej Ty za to ciągle w bieguGrunt podobno, żeby dzieć rósł
|
|
|
|
#4965 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
Mamy cukrzycowe mogą chudnąć, ale normalne mamy - no nie wiem.... OFFTOP: A teraz co do piosenki: ogólnie to siedzę dość w tych klimatach, bo to Bałkany Bałkańczycy się trochę inaczej bawią (i ogólnie mają trochę inne podejście do życia) niż np. my. Jak byłam na Bałkanach na Erasmusie, to chodziłam na dyskoteki (czego w Polsce zupełnie nie robię), tam głównym dyskotektowym nurtem muzycznym jest tzw. czałga - jest to połączenie muzyki takiej właśnie tanecznej i trochę folkloru. Np. jednym z popularniejszych bułgarskich artystów jest Azis - jak go pierwszy raz zobaczycie, to Wam szczęka opadnie do ziemi, ale w gruncie rzeczy jest on całkiem milusim facetem, taki misiek, kiedyś widziałam z nim wywiad, jak gotuje zupę dla ukochanego w takich słodkich kapciach Po drugie - bałkańskie dziewczyny są zawsze bardzo "zrobione". W Bułgarii nie widziałam chyba ani jednej dziewczyny, która miałaby włosy krótkie. Zawsze długie, przeważnie rozpuszczone, makijaż, strój, który dla nas czasami wydawałby się tandentny, a tam to norma. Po prostu mają taki styl bycia i nie wiąże się to w żaden sposób ani z poczuciem wartości ani z jakąkolwiek kwestią inteligencji. Ogólnie są bardzo otwarci i uczuciowi. Nie wiem, czy któraś z Was oglądała ostatnio Kuchenne Rewolucje - ten Grek w pewnym momencie był czyściuściusienkim przykładem Bałkańczyka: na oczach mojej babci Turek zabił kogoś tam, a ona mi przynosi tureckie jedzenie do restauracji! To jak nóż w moje serce! Tak się zachowa każdy mieszkaniec tamtego rejonu (Turcy bardzo długo panowali nad wieloma krajami bałkańskimi, w Bułgarii było to pięć wieków ciężkiego jarzma, Bułgarzy do dziś mają awersję do tego narodu i np. są bardzo przeciwni wejściu Turcji do UE, zresztą ja też). Kwestie narodowościowe są u nich tak samo ważne, jak bronienie swojej własnej rodziny i to nie jest tak, że jakieś tam dziadki siedzą i gadają o tym, każdy młody człowiek ma od małego wpajane takie wartości, tam naprawdę jest trochę inne podejście do kwestii ojczyzny. Ale się rozpisałam, a zaczynałam od piosenki Generalnie trochę na południe, jednak całkiem inna kultura - ale jaka wspaniała, nawet czałga i te inne Osobiście dużo bardzo wolę czałgę niż nasze Ona tańczy dla mnie :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy
No to chyba czas wymyślić ?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
Cytat:
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Rozeznanie
|
Hey. Witam się w pochmurną niedziele razem z szalejącą w brzuszku Anulką.
Właśnie zaczęło padać, buu... Jutro rano robie napad na Biedronke z rana po pieluszki tetrowe i flanelowe oraz kocyk dla Małej.
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
OLI wspolczoje problemow kibelkowych
Ja tez mam ten syndrom wlasnego kibla jak to nazwalyscie:banghead: Najgorzej bylo na miesiecznej praktyce poza domem, gdzie na jedna ubikacje przy pokoju bylo nas 6 dziewczyn i przez to mialam taki korek w tylku ze przez ten miesiac udalo mi sie zalatwic ze 4 razy:banghead: bol, ktory mi przez to ciagle towarzyszyl nie to opisania... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jakoś mało przybieram, 29 tydzień i 5,5 kg... a zaczynałam z wagą 49,5, więc naprawdę mało... Ale dr nic nie mówi, więc chyba mam się nie martwić. Fi rośnie, to najważniejsze.
|
|
|
|
#4971 |
|
Rozeznanie
|
Ale wam zazdroszczę, że tak mało tyjecie.
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Zadomowienie
|
Marionette witaj
Co do kocykow z biedry to ja sie wybiore juz dzis wieczorkiem bo u mnie rzucaja wlasnie wieczor wczesniej i w dniu promocji juz nic nidm ma:banghead: Jutro przeznaczamy z mezuskiem caly dzien na objazd po hurtowniach i kompletowanie wyprawki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Oczywiscie za nowe tc!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4974 |
|
Rozeznanie
|
A dlaczego za 10szt 23,99 (2,39zł za 1 szt.). Pewnie z przesyłką wyjdzie na to samo
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieluszki nie, bo na all są tańsze. jakaś padnięta dziś jestem, a nic nie zrobiłam. zero energii.
|
|
#4976 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Moze dlatego, ze przed ciaza bylam na diecie i jak zaczelam normalnie jesc wszystko wrocilo... w kazdym razie mam w planach ostro nad soba popracowac jak juz bede mogla. Bardzo chcialabym karmic piersia, wiec mam nadz, ze to tez troche pomoze w zrzucaniu niepotrzebnego balastu...
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
samych pieluch na all nie opłaca się kupować, ale przy okazji innych zakupów to zdecydowanie taniej wychodzi niż w biedrze.
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,
zycze milego dnia, ja mam w planach zjesc obiad: kasza, duszona wolowinka z warzywami i sałata. Potem wtulę sie w tz |
|
|
|
#4979 |
|
Rozeznanie
|
Żeby to była jakaś zawrotna suma którą zaoszczędzę to i owszem bym kupiła na allegro. Ale dam se spokój i kupie z biedry.
|
#4980 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.