|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
cudowności! ![]() gratuluję synka ![]() ![]() gratuluję 35 tygodnia, jeszcze chwila i będziesz miała swoje maleństwo przy sobie ![]() Cytat:
gratuluję córci ![]() ufff nadrobiłam ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- jejku jaka Ona śliczna nic tylko schrupać ![]() faktycznie, czapeczka bardzo twarzowa dobry wybór![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- a teraz Wam powiem, że od 8 maja jestem KIEROWCĄ ![]() a co poza tym, to dziś 11dc, lewy jajnik coś pobolewa, nie wiem czemu..
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klas ki:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
|
#1054 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale słodka śmieszka Niej ![]() Fajniutka ta czapeczka ![]() Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję . Jaka to wolność mieć prawko i własny samochód. Pamiętam jak ja szalałam, mogłam nawet spać w tym moim pierwszym autku, byle jechać...Uwielbiałam go. 140 km/h rozwijał w mgnieniu oka
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#1056 | |
|
Raczkowanie
|
Świetna czapeczka, a malutka do schrupania
cudowna śmieszka Cytat:
ja na swoim egzaminie stresowałam się bardziej niż na jakimkolwiek egzaminie w życiu, a Ty jak to przeżyłaś?Witam w sobotę, u mnie 31dc, @ nie widać, ale cycuchy zrobiły się strasznie bolące i jakby urosły leki na grzybicę chyba działają, bo już nie swędzi tak więc chyba jest ok Od rana troszkę spraw do załatwienia miałam, teraz w końcu usiadłam i zaglądam do Was obiadek się gotuję, sprzątania za dużo nie mam, tak że luzik
|
|
|
|
|
#1057 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
No ja na razie własnego samochodu nie mam, bo mnie nie stać, ale TŻ powiedział, że będę mogła jeździć jego autkiem![]() Cytat:
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
no... wczoraj widać zawaliłam
![]() jaka słodka! jak laleczka Cytat:
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lidka
![]() Świetna Cytat:
![]() Zdarza się nawet najlepszym ![]() ![]()
|
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hejka wlasnie wyladowalam w szpitalu z strasznymi bolami po braqwj dolnej stronie... nyslalam ze to wyrostek... ale wyslali mnie na ginekologie i teraz czekam... tak sie boje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Niestabilna trzymaj się!!! oby nic poważnego
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
|
|
|
#1063 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Zabalowalismy troche w ten weekend wypilam dwa piwa a malemu w nocy odciagane mleko ![]() Troche zaczynaja byc klopoty z karmieniem bo on bardzo duzy jest i je dwa cyce i dalej piszczy ze zlosci ze juz nic nie leci... Cytat:
jednak caly czas sie stresowalam ze zaraz urodze hehCytat:
![]() Ja tez od razu puk puk a smyrania chyba nie bylo bo skoro puk poczulam w skonczonym 15tc to smyranie musialabym czuc w 13-14 wiec za wczesnie Cytat:
Jeju czemu sie da sie na chwile powrocic do tak pieknych chwil ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wypisem sie nie przejmuj bo zawsze tak wpisuja po 23 tc ja tez bylam przerazona ![]() Dziwne tylko ze nie dali nic na pluca? A moze dali a nie wiesz? Bo mi tez nie powiedzieli co daja tylko zastrzyk w tylek i tyle A szyjka sie normuje jak lezysz takze uwierz w to i duzo wpoczywaj Cytat:
![]() Luteina na poczatku nie jest taka zla ale po paru miesiacach plakalam jak mialam ja wziasc jednak ja bralam duzo i bardzo dlugo a ty tylko profilaktycznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moi faceci spia hura ![]() |
||||||||
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Isia piekna cora! I zazdroszcze usmiechow bo moj nadal zaszczyca mnie tylko czasami po godzinnych namowach
i wszyscy mowia to samo "czemu on tak patrzy z pod byka" ![]() I jest strasznie ruchliwy... jak nie spi to caly czas rece i nogi mu lataja, bez przerwy ale co mu zrobie heh, przy karmieniu to potrafie dostac takiego plaskacza na odmulenie ze az swieczki w oczach, synus moj silny ![]() Bazile przed chwila zobaczylam ten sluz w pieluszce i co teraz zrobic
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka niestety nie dostałam zastrzyku..no i nic mi nie dali do domu.
Wczoraj miałam tylko jeden raz stwardniały brzuch. No, ale leże jak kłoda prawie non stop. We wtorek ide do mojego lekarza to wszystko wypytam.. Dawaj foty młodego ![]() Mój chyba sporo urósł bo czuje każdy ruch, tak dziwnie...chyba bidulek nie ma miejsca za dużo już ![]()
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Isiu, Lidka jest przeurocza
a czapeczka pasuje do niej niesamowicie Kocurek, a moze nie bylo potrzeby podawania sterydow. Mysle, ze lepiej bedzie jesli plucka same beda sie rozwijaly, bo to ze urodzisz w terminie nie budzi zadnych watpliwosci niestabilna, napisz co sie dzieje. Wiedza juz sksd ten bol? Ja wczoraj w pracy mialam meksyk. Jak wrocilam to padlam jak dlugo i ledwo sie pozbieralam dzis na szczescie juz lepiej, wiec moge spamowac, tylko pytanie czy bedzie z kim?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1069 | ||||
|
Zadomowienie
|
hej w pochmurną niedzielę. Korzystam z wolnej chwili.. i zajrzałam co tu słuchać.
Cytat:
Pisz nam kochana co sie dzieje, wiesz, że my tu się martwimy. Oby nic poważnego.Cytat:
Zazdroszczę piwka, za mną chodzi reds ale nie piłam jeszcze. Lidka nie chce z butli pić, także nawet nie próbuje już odciągać. Jeszcze się z butli dość napije. Hee, dziś taki zamulony dzień, że u mnie też śpią. Mąż śpi przytulony do Lidki, pod kocykiem. Starsza u siebie, pewnie na fb a ja tu. Cisza.... spokój... Cytat:
.Ale inna rzecz mnie martwi, często patrzy do góry albo jak leży to za siebie. I zawsze coś znajdzie u góry co ją interesuje i nie pomaga ani zmiana pozycji ani zakrywanie oczu. Za chwilę znowu coś wypatrzy... zegar na ścianie, obrazek, wzorek na ochraniaczu... już nie wiem co robić. Ruchliwa też jest. Już z indiańskiego zwiemy ją machająca rączkami. Przy karmieniu potrafi każdą kończyną ruszać a do tego jeszcze głową. Ja śpi to macha rączkami, smoczka sobie z buzi wytrąca a potem ustami szuka. Stęka jak nie może znaleźć i trzeba wstać i podać, bo jak nie to się wybudzi i zacznie płakać a wtedy usypianie trwa dłużej. Plaskacza nie dostałam ale kopniaki nadal zaliczam. Cytat:
A co Ty robisz w tej pracy, że taka wykończona byłaś? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- I ostatnio miałam taka ochotę na frytki, ze w końcu zrobiłam sobie trochę i zjadłam. BOŻE!!!! JAKIE TO BYŁO DOBRE ![]() . Z niepokojem czekałam na reakcje małej, bo w końcu to smażone, ale na szczęście nic nie było. Podwójne szczęście. Aż się boje kusić dalej los. Wczoraj u nas był festyn z okazji czegoś tam i zjadłam szaszłyka. Wszystko oprócz cebuli. I też nic. ![]() ![]() Oby tak dalej.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
liii, nie jestem sama
![]() isia pracuje w kawiarni i w soboty jestem zawsze sama. wiec obsluga klientow, plus robienie kanapek, sprzatanie, zmywanie, znoszenie naczyn i usmiechanie sie naraz to dla mnie za duzo a jeszcze wczoraj byl dzien, gdzie u nas w miasteczku byla jakas tam ipreza, wiec cale pospulstwo zwalilo sie do mnie, bo deszcz zaczal padac. wiec zamiast skonczyc o 16 to skonczylam o 17.30 i to non stop na nogach przez 10h ale przezylam![]() kocurek a lezenie dostalas jako przykaz ze szpitala, czy wolisz dmuchac na zimne? |
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam przykaz ze szpitala, że mam się mega oszczędzać.
Max 15 minut spacerów dziennie. ![]() Tak przez kolejne 6 tygodni ![]() Santom kiedy kończysz tabletki? Będziesz wymaz robić ponownie? |
|
|
|
#1072 |
|
Rozeznanie
|
cześć.
u mnie nic nowego, więc się nie odzywam.. depresje mam ostatnimi czasy i nie mogę się z niej uwolnić, ciągle coś nowego się dzieje, co bardziej mnie dobija.. dziś przynajmniej wiem co dalej robić ze swoją edukacją i wreszcie widzę światełko w tunelu. z tym, że to światełko może mnie kosztować nawet 16tysi..
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
kocurek to lez grzecznie
a wczoraj wzielam ostatnia globulke antybiotyku, dzis zaczynam brac priobiotyki, wiec najwazniejsze juz za mna. wymaz bardzo chcialabym zrobic, ale nie wiem jak oni tutaj na to zareaguja. niemniej jednak bede sie starac o to. z tym, ze to tez juz jak skoncze z probiotykami i po @, bo we wtorek, srode powinna przyjsc.ruda co jest? wygadaj sie, moze Ci sie lzej zrobi. i co to za swiatelko takie drogie? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1074 |
|
Zadomowienie
|
Ja zniknęłam bo się obudzili jedno z drugim. Teraz to mniejsze zasnąć nie może a powinna bo marudzi.
Santom - to faktycznie masz prawo lecieć z nóg. Ja już tu dziś chyba nie zajrzę. koty musimy obciąć, chce któraś może pomóc?
|
|
|
#1075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), żeby odłożyć tę kasę.. jest światełko, ale strasznie drogie..
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem dzisiaj jakaś zmęczona.O 16:30 przyjdą znajomi na film.No i stresuje się już jutrzejszą wizytą,dziś śniło mi się plamienie i szpital
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda ja bym szła na studia II stopnia
Ja płaciłam za rok mgr niecałe 6.000 zł, nigdy nie będę już chyba pracowała w zawodzie, ale nie żałuję! uwielbiałam ten kierunekKocurek wczoraj na AM wyczaiłam link, który wrzuciłaś do Agata Meble i już zapisałam stronę. Mam zamiar zrobić zakupów, że hoho jak będziemy iść na swoje fajna stronka, dzięki! Iza sny są na odwrót ![]() Mnie sie śniło, że tata mnie zatrudnił żebym miała jakąś umowę a potem mu powiedziałam że jestem w ciąży i mnie nie może zwolnić
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2013-05-12 o 15:16 |
|
|
|
#1078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze zanim zobaczyłam dwie kreski śniło mi się, źe stoję w wierzowcu na ok 15 piętrze i widzę, że samolot zaraz uderzy w budynek obok. I uderzył. Nie pierwszy raz miałam podobny sen- środki lokomocji to symbol zmian w życiu. Jak dowiedziałam się o ciąży najpierw się uśmiechnęłam, że znów sen poprzedził a potem był strach bo katastrofa. Ale teraz myślę, że to właśnie moje obawy były i to, jak bardzo przekreślone będzie poprzednie życie.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||
|
|
|
#1079 | |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Nie wiem czy ktoś tu o mnie pamięta![]() Sto lat mnie nie było ![]() Najpierw straciłam dostęp do neta, później pochłonęły mnie przygotowania do przeprowadzki, pakowanie itp. Od czwartku jesteśmy na nowym mieszkaniu.. Nie wiem czy pisałam ale moja mama trafiła do szpitala z podejrzeniem udaru. Okazało się ,że to nie to. Teraz leży w innym szpitalu i podejrzewają stwardnienie rozsiane Mama ma 46 lat.. Nie wiem co dalej będzie;(U nas dzisiaj rozpoczęty 37 tc ![]() Jutro rozpoczynam pranie ciuszków. Kurcze gdyby nie przeprowadzka dawno bym to miała ogarnięte a ta wszystko na ostatni gwizdek. Brzuch już nisko oj nisko. Wszystko boli jak cholera, ale jeszcze się kulamy z Tymkiem... Teraz muszę nadrobić co u Was ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

" Jak zobaczył brzuś. Zeszłam na dół a baba: skierowanie!!!! Mówię, że nie mam

klas ki: