|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
|
|
|
|
#1712 | |
|
sissy that walk
|
Tak, albo "moja Pani"... Wiem, że to skrót od "pani mego serca", ale mnie przed oczami pojawia się taki obraz:
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image..._getty_466.jpg
|
|
|
#1713 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1715 |
|
Konto usunięte
|
Może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens zabierania 2 letniego dziecka na pogrzeb?
Wczoraj był pogrzeb mojego ukochanego dziadka, wyłam jak bóbr, a córka brata mojego dziadka przyszła z dwuletnim dzieckiem. Dziecko latało po kościele, zabierało kwiaty z trumny, krzyczało, podchodziło do ludzi, a matka (notabene w czerwonym sweterku) nic. Dopiero jak ksiądz poprosił, żeby wyprowadziła dziecko z kościoła to je wzięła. Potem na cmentarzu było to samo - dziecko biegało pomiędzy grobami i krzyczało. Ja nie wiem - po cholerę ona wzięła syna na pogrzeb. Dziecko nie rozumie, że umarł ktoś ważny - ok. Nie rozumie, że zachowuje się źle - ok. Absolutnie nie winię dziecka tylko jego matkę. Potem wpuściła to dziecko do mojego pokoju i jak poprosiłam, żeby go wzięła (wyłam jak bóbr) to ona do mnie "jesteś tu sama, możesz się nim zająć". Wywaliłam ją z pokoju razem z dzieckiem, ale naprawdę niech mi ktoś wytłumaczy jaki jest sens zabierania malutkiego dziecka na pogrzeb? |
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie ja mieszkam...
Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-05-13 o 17:06 |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Kraków to w ogóle pod tym względem straszne miasto
![]() Niebezpieczne jak cholera. Dziwi mnie, że ludzie jedzą lody- świderki albo gałkowe w trójkątnym wafelku małą plastikową łyżeczką jaka to przyjemność? ja wolę polizać (bez podtekstów )
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/55104/...zonych_wlosow/
nie rozumiem tej kobiety. Co jej do tego co kto robi, jak wygląda. Sama jest jak to się mówi 'światowa', gada non stop o tolerancji, otwarciu na ludzi, etc. a sama, imo, sobie przeczy. No błagam. I szczerze? Takie pierdoły? Nie ma o czym mówić tylko o tym na ile facet jest ostrzyżony? ![]() Wiem, wiem-mało to ważne ale drażni mnie ta pani... ![]()
|
#1722 |
|
Konto usunięte
|
O Jezu, nie znoszę Rubikowej...
|
|
|
|
#1723 |
|
zawsze mam racje
|
Ja się bałam przewrotów do przodu(bo jak to słyszałam w szkole-fikołki to się po wódce robi), no psychiczna blokada Bałam się bardzo jako dziecko, potem chwilę nie, potem strach wrócił.Po drugie jakieś stanie na rękach i inne cuda, taa na pewno jak pompki nie umiałam zrobić a co dopiero tak ![]() A aerobiki i inne- któż inny najbardziej mylił każdy ruch jak nie ja? ![]() I jeszcze ten super fakt niemożliwości umycia się potem ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- A ja nie rozumiem jej fenomenu, dla mnie to modelka jednej miny ![]() a po 2 pudelek zszedl na psy...
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-05-13 o 23:07 |
|
|
|
#1724 |
|
Konto usunięte
|
Ja kozła nie przeskoczyłam nigdy, raz rozpłakałam się ze strachu i musieli mnie uspokajać pół lekcji
Boże, nienawidziłam wfu z całego serca, a wszyscy mi mówili "kiedyś sobie podziekujesz" - taaa, za 20 minut gry w siatkę czy skłonów, już czuję tego sportowego ducha! |
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1726 |
|
Konto usunięte
|
Boże, a ja miałam dwie lewe ręce (i nogi) na wfie.
W gimnazjum byłam porównywana do siostry-sportsmenki, a ja ani w siatkówkę, ani skoki, o biegach już nie wspomnę. Dobrze, że w technikum miałam fajnego wuefistę i dostałam 5 za samo uczestnictwo w lekcji i umowę, że będę sobie w spokoju robiła brzuszki, nie wadząc nikomu
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Tym z juwenaliów to pewnie nie postawią zarzutu usiłowania morderstwa, gdzieżby. Choć wiadomo, że jak ktoś wychodzi na ulicę z nożem to po to żeby zabić i tyle. A czy Kraków wyjątkowo niebezpieczny... czy ja wiem... więcej ludzi to i więcej czubów przypada. W moim rodzinnym mieście też różne historie się zdarzały.
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się naprawdę mocno spocisz to jednak kurz i inne takie trochę spłyną. Ale lepiej myć się wodą
![]() Wiem, wiem... Dziwnie mi się skojarzyło.
Edytowane przez BioIvO Czas edycji: 2013-05-14 o 00:48 |
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę mieszkałam w Krakowie, sporo widziałam, więc nikt mnie nie przekona, że Kraków to nie jest niebezpieczne miasto. Przykładowo w Warszawie policja czy straż miejska jest dosłownie wszędzie, może i się nie zapuszczam na jakieś odległe dzielnice, ale widać różnicę gołym okiem.
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2013-05-14 o 07:50 |
|
|
|
|
#1731 |
|
Marszałkini II RP
|
W tym wątku pierwszy raz się wypowiem, ale właśnie przeczytałam, i to nie na pudelku, że Angelina Jolie usunęła sobie obie piersi, żeby zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka piersi. Dla mnie to jakiś kosmos.
|
|
|
|
#1732 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja się jej nie dziwię, podobna lekarze powiedzieli jej, że z jej genem ma 87% szansy na to, że będzie miała raka. Dla mnie jednak zdrowie jest ważniejsze niż cycki, poza tym jest coś takiego jak rekonstrukcja piersi. Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2013-05-14 o 08:15 |
|
|
|
|
#1733 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40800793] A ja się jej nie dziwię, podobna lekarze powiedzieli jej, że z jej genem ma 87% szansy na to, że będzie miała raka. Dla mnie jednak zdrowie jest ważniejsze niż cycki, poza tym jest coś takiego jak rekonstrukcja piersi.[/QUOTE] Tylko, że wcześnie wykryty rak jest uleczalny bez amputacji. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | |
|
sissy that walk
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40800793]W-f w gimnazjum to był horror, zawsze miała słabe ręce więc stanie na rękach, rzucanie piłką lekarską czy odbijanie piłki w siatkówce nigdy mi nie wychodziło. Czułam się jak ostatnia ofiara i śmieć jak inne dziewczyny mnie wyzywały gdy nie dałam rady tak walnąć piłkę żeby przeleciała przez siatkę.[/QUOTE]
Miałam to samo
|
|
|
#1735 |
|
Konto usunięte
|
Im wcześniej rak jest wykryty tym większe jest prawdopodobieństwo, że człowiek wyjdzie z tego cało ale... U znajomej moich rodziców wykryto raka we wczesnym stadium, szanse wyzdrowienia były bardzo wysokie. Niedługo minie rok od jej śmierci, tak więc ja rozumiem decyzję Jolie.
|
|
|
|
#1736 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale mina babki jak 17/18/19 letnia dziewczyna mówi, że się boi fikołka- bezcenne A ja miałam taką psychiczną blokadę, że koniec.---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40800793] A ja się jej nie dziwię, podobna lekarze powiedzieli jej, że z jej genem ma 87% szansy na to, że będzie miała raka. Dla mnie jednak zdrowie jest ważniejsze niż cycki, poza tym jest coś takiego jak rekonstrukcja piersi.[/QUOTE] Ja bym pewnie liczyła na te 13%
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40800793]
A ja się jej nie dziwię, podobna lekarze powiedzieli jej, że z jej genem ma 87% szansy na to, że będzie miała raka. Dla mnie jednak zdrowie jest ważniejsze niż cycki, poza tym jest coś takiego jak rekonstrukcja piersi.[/QUOTE] własnie. czasem nowotwór jest wykrywany we wczesnym stadium, a i tak kobiety umierają. Pomimo, że osoby z dziedzicznymi skłonnościami do raka badają się znacznie częściej. Ja rozumiem Jolie (chociaż nic na ten temat nie wiedziałam, przeczytałam dopiero w tym wątku). To również mój pierwszy post w tym temacie. |
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to ja odwrotnie - łyżeczką się uwalę
|
#1739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dobrze przeczytać, że nie jestem sama z tą fobią od podstawówki bałam się przewrotów robić, w życiu zrobiłam może ze 3 razy. Nie wiem z czego ten lęk wynika, ale do dziś mam taką samą blokadę i żadna siła mnie nie zmusi do zrobienia tego przewrotu
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się też panicznie bałam 'fikołków', wydaje mi się, że miałam jakąś wkrętkę, że coś mi się z kręgosłupem stanie, nie wiem skąd mi się to wzięło, ale fakt jest taki, że teraz też bym nie zrobiła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

jaka to przyjemność? ja wolę polizać (bez podtekstów 

Trochę mieszkałam w Krakowie, sporo widziałam, więc nikt mnie nie przekona, że Kraków to nie jest niebezpieczne miasto. Przykładowo w Warszawie policja czy straż miejska jest dosłownie wszędzie, może i się nie zapuszczam na jakieś odległe dzielnice, ale widać różnicę gołym okiem.