|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Kobitki mam pytanko czy by bylo nie na miejscu gdybym sie nie zjawila na pogrzebie kolegi (mojego Tz z pracy ) ja osobiscie tez go znam ale tak mowia ze nie chodzi sie na pogrzeb w ciazy.
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Kolega mojego Tz i moj zginal w wypadku samochodowym w piatek w nocy . Wczoraj sie o tym dowiedzielismy
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
myślę, że jak nie pójdziesz to nic się nie stanie. W końcu możesz się gorzej czuć w ciazy.... dziś mi brzuch ciąży. Nie mam skurczow ale tak szczypie na dole. Właśnie się najadlam i leze plackiem.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ominęlam tworzenie nowego wątku
![]() No to sie witam
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie cos nudno dzisiaj. Nie ma co robic, tz oglada jakis mecz, w domu wysprzatane. Moze powinnam sie troche przygotowac na egzamin z dunskiego? Nieeee
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
melduje sie z krakowa
laski autochtonki gdzie mozna dobrze zjesc? chlopcy wlaza na dzwon zygmunta ja czekam na dole buziaki
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40772715]Ja bym nie szła, gdyby to nie była bliska mi osoba. To jest jednak dużo emocji... Ja się w ciąży staram unikać sytuacji stresowych. Pójdziesz pewnie później na cmentarz, zapalisz znicz i tak samo uczcisz jego pamięć..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Wlasnie w ten sam sposob pomyslalam . Moj Tz pojdzie i bedzie za nas
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra wracam na stary wątek zobaczyć co mnie ominęło.
![]() A potem lecę smazyc placki ziemniaczane bom glodna juz..
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mialam nie dawno pogrzeb w rodzinie i nie poszlam na niego ale nie ze wzgl na jakies przesady czy cos tylko wole unikac takich przykrych sytuacji, w koncu pogrzeb to wydarzenie bardzo przygnebiajace i pelne emocji.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
ROXI babo, dlaczego nie mowilas, kurczę, ja bym Ci wystawila w Kup Teraz po cichaczu
![]() Aaaa, licytowalas wieksze ciuszki, tak? A malutkich nie potrzebujesz? bo opuscilam cene Joan zamawiala z Meble Magnat Ty wiesz, ze to jest pomysl ![]() Cytat:
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Witamy się i my!
Wczoraj TZ na obiad zrobił szwajcary, do tego fryteczki i tak się najadłam, że... obudziłam się wieczorem! Dawno tak się nie obżarłam, aż niedobrze mi było! Wieczorem ogladaliśmy "duchy moich byłych", nawet się trochę pośmialiśmy, chociaż liczyłam, że będzie lepsze ![]() Basia dzisiaj jest leniuszkiem, trochę się poruszała, ale do jej możliwości to jej daleko! TZ się śmieje, że wczoraj przez moje obżarstwo tak zwiększyłam sobie żołądek, że teraz Basię uciska i nie może się ruszyć
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki za info o meblach |
||
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
KRYSIA, no to super
![]() DOMCIA, co sie nie chwalisz, obiecalas!! Laski, juz powstal watek Mam Noworocznych!! ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
szkoda, ze laska od razu zaplacila przez PayUS, bo bym jakos to odkrecila jeszcze ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- DOMCIA, odpisalam Ci w starym watku, przepiekne te prezenty, kosz cudny!!
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - TŻ poszedł spać po obiedzie, przed chwilką się przebudził, nagle wstaje i chwyta moją rękę i ją maca
![]() Mówię: "co jest?" TŻ: "o jezu, myślałem, że nie masz ręki!" Ja: "jak nie mam reki?!" TŻ: "no nie wiem, po prostu że nie masz!" ...i poszedł spać dalej
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Barbara: myślę ze możesz uczcić jego pamięć zapalając znicz..
Oliath: czsami mam dobre pomysły ![]() Krysia: super ze noc bez uczulenia
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-05-12 o 16:38 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
macie racje po co tam pojde . Tż pojdzie to powinno wystarczec. kazdy by i tak pewnie sie gapil na mnie . a ja bym sie czuła skrępowana
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- kochane kobitki chcialabym sie dowiedziec jakie koszule nocne kupujecie do szpitala ktos z Was kupywał na allegro
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Doczytalam stary wątek, nawet mi to sprawnie poszlo
Dotka ![]() A opuchniete stopy moze miałas od chodzenia duzego ![]() Domciatko cudne prezenty wyprawkowe, maja koleżanki gust Idę jeść placki ziemniaczane
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam szybki obiad i już do Was siadam plotkary
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, jakoś po cichu liczyłam, że uda mi się wrócić w starym wątku, ale jak widać płonne nadzieje
![]() Postaram się później nadrobić poprzedni wątek, bo póki co najlepiej wychodzi mi patrzenie w jeden punkt, jakaś do tyłu dzisiaj jestem ![]() Tak poza tym porozmawiałam sobie z siostrą i doszłyśmy do wniosku, że jednak trzymanie wózka na klatce to średnio mądry pomysł. W związku z czym jednak pojawię się w temacie wózkowym, bo musimy sobie kupić W sumie bardzo się cieszę ![]() ![]() Na pewno z racji mieszkania na II piętrze i braku pomocy wózek będzie musiał być ultra lekki - no i na 100% chcę mieć osobną gondolkę i spacerówkę - więc wydaje mi się, że będzie trochę łatwiej coś znaleźć... tak sobie w ogóle myślałam, że może skoro szefowa tż zaproponowała kupienie tego fotelika za ok 300-400zł(a u nas to jest zbędne, bo dostaniemy), to warto byłoby wspomnieć o wózku - oczywiście w tej kwocie. Myślicie, że można o tym powiedzieć czy głupio?
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Ja zjadłam parę gołąbków i umieram z bólu brzucha wzdęciowo-najedzeniowego :/ Leżę i jest lepiej. Ale gołębie pierwsza klasa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Witam się w nowym wątku i zmykam. Nie mam dziś czasu,ale jutro postaram się choć troszkę Was nadrobić
Witam nową Mamuśkę z Kopenhagi ![]() Domi wózio super,choć w realu go nie widziałam i piękne prezenty dostałaś. b a r b a r a ja bym nie szła na Twoim miejscu,na pogrzebach jest tylko smutek i łzy,same niepozytywne wibracje. Myślę,że Twój Tż będzie Was godnie reprezentował. Edytowane przez kubus puchatek Czas edycji: 2013-05-12 o 17:03 |
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty już masz chyba strasznie dużo ciuszków 0-3??? A za kocyk w koszyku (ten od prawej) to bym się dała pochlastać (bo to kocyk, prawda???) ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Oliath - nie stresuj się, było, minęło... |
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() witam wszystkie mamusię i nową która nas podczytuje pisała w poprzednim wątku...wczoraj mnie nie było dziś zrobiłam obiadek miodowanika i cały dzień się obżeram juz zjadłam 2 lody przespałam się
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz dostałam od 0-3 miesiąca do 6,1kg nie wiem czy tak dużo, może z 10 sztuk wyjdzie. mam tez kilka sztuk większych, takich 3-6 a po prawej kocyk, cudowny w dotyku, bawełniany z "dziurami" na ciepłe dni , przewiewny )
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() Cytat:
co za niedziela... deszczowo, nawet na spacer nie pójdziemy, takie bleee wszystko. nawet ciasteczka gorzej smakują
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
roxi ja się jeszcze spodziewam ciuszków od kuzynki po jej córkach, takie pudła z ubrankami do 1 roku życia.
więc myślę, że mogę powiedzieć, że moja sara będzie ubrana do 1 roku życia na maxa |
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
hej
) ja bylam u dziewczyn w pracy,podciely mi wlosy i zrobily pielegnacje o jakie sa fajne teraz ( nie bedzie zdjec bo nie ma duzej roznicy tylko w dlugosci troszke :P) pogadalysmy za wszystkie czasy.. tego mi bylo trzeba oderwac sie od tego co "codzienne".Kupilam zabce mojej naklejki piankowe w lerla kubusia prosiaczka i tygryska takie duze fajne na sciane nad lozeczko mialam pojechac na chwile a wrocilam po 5 h podjechalam do biedronki ale pani powiedziala ze poszewek juz dawno nie ma.. no coz zjadlam obiad,dogryzam (dolizuje:P) lodem i najchetniej poszlabym na drzemke :P |
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
aaa no i już należe do klubu i wrzuciłam fotki
ale macie śliczne brzusie muszę się jeszcze obeznać
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole wczesniej byla kolezanka mamy u nas no i patrzy i mowi ze kupilam wozek ja mowie ze tak a ona takie oczy i z hukiem na mnie ze czemu tak wczas kupilam wozek ze wozek sie kupuje po urodzeniu dziecka!!! a ja mowie ze po urodzeniu nie bede sie kwapic i jezdzic po wozek jak takie rzeczy sie wczesniej kupuje i ze nie za wczesniej jest bo to juz 8 miesiac a ta na mnie ze ja sobie nie umiem ciazy liczyc !!
ze jak to no to jej mowie ze 32 tydz to 8 miesiac a ta zfochowana poszla ze nieprawda ze napewno dopiero gdzies 6ty czy poczatek 7go i ze za wczas na wozek i wogole co za babsko ![]() Znowu mam nogi opuchniete a oprocz krotkiej przechadzki po auchan i z samochodu do pracy nie chodzilam duzo.. czy to przez beznadziejna pogode czy cos?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

:
laski autochtonki gdzie mozna dobrze zjesc? chlopcy wlaza na dzwon zygmunta ja czekam na dole 

szkoda, ze laska od razu zaplacila przez PayUS, bo bym jakos to odkrecila jeszcze