|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
dlatego ja czeko jadam ino gorzko raz w miechu - organizm woła o żalastwo ![]() a te lody też rzadko, bo są na mleku - a ja mleko krowie powinnam mieć jak kiedyś odstawione 100 % ale mam fioła na punkcie toffi brule i malagi dlatemu poszukuję gdzieś blisko wegańskich lodów - pono łatwo sycące no i zdrowe ale na oczy własne jeszcze nei widziałam |
|
|
|
|
#3632 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ale jakoś bardzo kolorowe jedznie mnie odpycha , na przykład na widok babeczek ze stoiska w Złotych Balonach mam atak paniki połaczony z nasilonym odruchem ucieczkowym , bo mi się zdaje , że te kolorowe cudne babeczki zaraz wylezą z lady i ruszą falangą wchłaniać ludzi ![]() Cytat:
woda cukier i owoce i wsio chyba że lody z pietruszki /selera/kiełków pewnie zdrowe i podejrzewam że sycące ale na pewno niesmaczne ![]() Byłam w sklepie właśnie i cóż widzę na półce z ankoholami : piękne srebrzyste pudełko , a na nim napis "Bimber vodka , ancient recipe , LIMITED EDITION"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubieu sorbetów, tzn jak dobry to zjem ale sorbet to sorbet a kremowe lody o smaku toffi, czekolady, kawy, malagi itd to kremowe lody - widziałąś kiedy sorbet z czekolady? to coś jak z cyklu przychodzisz do warzywniaka i pytasz czy jest marchewka? a pani na to, nie ale jest groszek sorbet łączy z resztą lodów tylko temperatura 2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-12 o 18:22 |
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona jest "najzdrowsza" z czekolad
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja bym umarła na takim żarciu, już bym pewnie zemdlała ![]() Cytat:
Poczytałam o dietach i jestem głodna mnie idzie beznadziejnie trzymanie diety, jeden dzień jem ok, a na drugi piwo wieczorem i po diecie ![]() Za to ćwiczę codziennie, ale co to za ćwiczenia brzuszki, rozciąganie, zginanie nogi, nic więcej nie mogę na razie
|
|||
|
|
|
#3636 |
|
BAN stały
|
Parabelka - jeszcze a propos tego różowego Magnuma: właśnie czytam, że on niby ma polewę z jakimś brokatem, który później zostaje na ustach. Ale oczywiście tak szybko go pożarłam, że nawet nie zauważyłam
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- o mamo... gdzie są rodzice?"pozwoliłam sobie założyć majtki" |
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jak modelki, to byłby wacik nasączony wódkę, alboe sokiem pomidorowym, albo wódka z sokiem pomidorowym ...o, może zaczne od jutra, tylko kupie składniki. Będzie smacznie i skutecznie ![]() Wciki mam.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, gardo mnie boli tak że nawet śliny przeknąć nie mogę...dziwne, bo mnie nigdy, ale to nigdy gardło nie boli? Nic mi nie jest oprocz, tylko dziadzie napierdziela
|
|||
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
aaa mam zdjęcia!
mnie widać na ok 20 i wszędzie
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
za☠☠☠ioza, tylko trochę trudno ściągnąć ![]() Byliśmy dziśiaj w kinie na Iron Man3 w 3D. Po kilki piwach było bardzo zabawnie, zwłaszcza jak durnie komentowaliśmy i opowiadalismy sobie dowcipy w trakcie ![]() ide spać, bo mi się wciąz we łbie kręci
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-13 o 10:22 |
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak nigdy nie jem przed poludniem...niby wiem,że sie powinno ale nie moge nic w siebie wcisnąć. Nie lubie i już i nie będę się męczyć ![]() Pokaż te ze sobą
|
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() sorbet z czekolady możnaby zrobić - zamrozić kakao/czekoladę zrobione na wodzie , ale sądzę , że byłby to syf nieprzeciętny ![]() Cytat:
![]() 2.nowa Linda nam rośnie ![]() idę zmieniać lakier na paznokciach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucilam do albumu troche wiecej
![]() w bonusie ex i jego siostra na jednym
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np niedostępna u nas taka firma http://nissiax83.blogspot.com/2013/0...skie-lody.html pewnie są jakieś inne podobne firmy tylko jeszcze na nie nie trafiłam 2. toć ba ! ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
wbijam
|
||
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() i tak sie ograniczylam, bo dostalam 850 foth
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
dzis jej pryszcz na nosie wyskoczyl
![]() czas sie bac
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, świetne zdjęcia, gęba sama się uśmiecha
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3650 |
|
To ja :)
|
Dzińtoprr... Otóż odonóża dziś nie bolą, lecę na jogę :-D
Gdzie są zdjecia Betty?? Ja też chcę wpaść w kompleksy podziwiając je...
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rano właśnie jestem najbardziej głodna ![]() Znad kawy, deszczu i powrotu do pracy po L4
|
|
|
|
|
#3652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam ale tylko w opcji kupienia na gałki
i nawet jadłam orzechowe i były pyszne. Natomiast w domu robiłam już kilka razy lody na bazie mleka sojowego, banana i mrożonych jagód. Cytat:
A z tymi babeczkami co to są w Złotych Fagasach to mnie mdli na sam ich widok. Wyglądają bardzo nieapetycznie. Jak byłam na warsztatach wegańskich to lody się robiła na bazie mleka sojowego/ryżowego/owsianego i banana, a potem do tego dodawało się inne składniki. Było smaczne i baaardzo sycace. Kiełkowych czy pietruszkowych sobie nie wyobrażam choć znając np. Szwedów pewnie juz takie wymyślili i sprzedają u siebie w sklepach (skoro maja lody np. bekonowe )Cytat:
Po drugie wszelkie bardzo ścisłe diety można sobie w du...szę wsadzić. ![]() A jedno piwo wieczorem potraktowane jako posiłek od czasu do czasu jest jest OK. I cytując moja mamę, wyszkoloną w "jedzeniologii". "Wszystkie rygorystyczne i ścisłe diety są przeznaczone dla osób chorych a nie zdrowych." ---------------------- Fitam! Niewyspana, połamana i wkakurfiona ![]() Vivla koleje podmiejskie!
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3654 | |||
|
Panaroja
|
so tu tak pusto
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sycące lody mi nie pasują 2. ![]() 3.
|||
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie lubię siedziec w robocie skacowana i niewyspana (za to głupio usmiechnięta od ucha do ucha jak wspominam sobie wczorajszy dzień... )Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-13 o 11:02 |
|
|
|
|
#3656 |
|
To ja :)
|
Ja tam w ogóle nie lubię
|
#3657 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Super, wyglądasz jak ich siostra, no ewentualnie młoda ciocia
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale racja ![]() Ja tam dietuję, ale piwo żłopę. I chudnę. Powoli bo powoli , ale efekty sa. Czekolade też czasem żrem
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
jee sprzedałam pierwszy bilet
![]() Szefowi bo za tydzień wylatuje do Egiptu i własnie swoją pierwszą rezerwację klepnęłam
|
#3660 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

gdzie są rodzice?