|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Red, o ja pier do lę
|
#1593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
mi się czasem podobają takie dlugie wlosy jako same włosy, ale całość sylwetki to już niekoniecznie, bo wygląda za ciężko, nieproporcjonalnie często
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Być może będę wyjątkiem, ale mnie się dziewczyna podoba
Styl specyficzny, ale ma swój urok.
|
|
#1596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, był request na fotkę z pierwszej próby wydobycia skrętu (od ponad pół roku) to wstawiam, acz niechętnie bo wstyd taką miotłę prezentować. Jednak może rzucicie swoich fachowym gałem i podpowiecie coś na puch i drucący się tył? ![]() 1) Niby sucharki po odgnieceniu, ale patrzac na fotkę chyba nie do końca mi wyszło 2) Boki (też źle odgniecione) 3) Drucący się tył i miotłowata całość 4) 5) 6) Po 2 godzinach na zewnątrz (deszcz, wiatr i reszta przyjemności) Fotki robione kalkulatorem + grzywkowe BHD |
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam fotki włosów. Sory, że krzywo, ale fotki strzelałam sama.
|
|
|
|
#1598 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40777130]
Dobra, był request na fotkę z pierwszej próby wydobycia skrętu (od ponad pół roku) to wstawiam, acz niechętnie bo wstyd taką miotłę prezentować. Jednak może rzucicie swoich fachowym gałem i podpowiecie coś na puch i drucący się tył? ![]() 1) Niby sucharki po odgnieceniu, ale patrzac na fotkę chyba nie do końca mi wyszło 2) Boki (też źle odgniecione) 3) Drucący się tył i miotłowata całość 4) 5) 6) Po 2 godzinach na zewnątrz (deszcz, wiatr i reszta przyjemności) Fotki robione kalkulatorem + grzywkowe BHD[/QUOTE] Popielęgnujesz to się same zmienią jak nie wierzysz, to zapraszam do mojego albumu (autoreklama )Ale masz ogromny potencjał! Ale Ty jesteś śliczna !Jakoś przeoczyłam chyba informację, że masz taki świetny kolor włosów i ładnie obcięte
|
#1600 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam cudowny kolor? A chce go ufarbować szamponetką tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor. Any idea? ![]() Cytat:
![]() Własnie.. Za tyłek złapać może. Szkoda że cycki takie małe mam ![]() A wziąć się za siebie żeby mieć fajny brzuszek, nogi i jeszcze lepszy tyłek ![]() Cytat:
Umieram ze stresu bo TŻ jutro ma ustny polski. A w sumie mu zrobiłam całą prezentację on tylko miał się nauczyć i wygłosić. Boje się że kiepsko mu ocenią i to będzie moja wina... :X
|
|
|
#1601 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od czego są push upy i koszulki z jakimiś koronkami, falbankami czy innymi cudeńkami optycznie czarującymi? ![]() Sama prezentacja to chyba 20% Wszystko zależy od tego jak się umie wybronić później w tych pytaniach Zrobiłaś co mogłaś, teraz pozostaje trzymać kciuki ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40777418]Twoja autoreklama to dobra motywacja dla mnie Jaka zmiana A szczerze, to ja nie widziałam w nich różnicy na co dzień , ale jak wrzuciłam do albumu i przeglądałam to byłam w szoku Objętość... No w sumie im bardziej zakręcone, tym lepiej wychodzi im udawanie, że jest ich sporo
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Viekki dużo bardziej mi się podobają jak te wczorajsze
a z każdym razem będą się jeszcze ładniej kręciły ![]() Dolczi jeejaaa jakaś Ty piękna i włoski super, kusisz rudościami
|
#1604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Viekki, a może raczej Yennefer - wracaj z tymi swoimi włosami do Geralta! Albo oddaj mi połowę z nich
Edytowane przez Alassiel Czas edycji: 2013-05-12 o 21:03 |
|
|
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj jakiegoś oleju, który masz w kuchni ![]() Cytat:
|
|
#1606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale słodziak.
Cytat:
Nie lubię takich udziwnien bo się w nich czuję grubo i mi podkreślają krzywe żebra , obojczyki i mostek. Weź bardziej się jeszcze stresuję... Trzymajcie jutro kciuki za niego i za mnie żebym nie padła na zawał. A ja idę myć kudły. Spiełam je teraz i się ładnie ułożyły. Aż szkoda umyć
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
XminorXlosX o wow
ale przemiana, boskie masz teraz włoski
|
#1608 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Nałożyłam mixa na łeb
na włosy zwilżone rozcieńczonym z wodą oleo dałam olej winogronowy, BD i Alterra migdał i papaja
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40777712]Dzięki za motywację, aż mi wraca chęć by jednak o nie powalczyć [/QUOTE] ![]() Cytat:
zjadłabym coś...
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jutro moje włosy tak 'smacznie' będą wyglądały
|
#1612 |
|
Spaceroholiczka
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
Dokładniej nadrobię Was jutro, właśnie wróciłam do domu, padam na pysk i jeszcze pokłóciłam się z Tż. Niech ten dzień się już skończy |
|
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
Bożeeee. Strasznie mi wypadają włosy. Dzisiaj przy myciu była cała garść... Są coraz cieńsze.
A dzisiaj ogarnęłam że reumatolog mi na skierowaniu na badania wypisała TSH a nie wypisała jednego badania na którym mi strasznie zależało i prosiłam ją o to Damn.
|
|
#1614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę nadrabiać czytając cytaty w zwolnionym tempie chyba.Dzisiaj się tego cholerstwa miałam uczyć... przypadkiem cały Skalpel zrobiłam, a nawet jednego słowa więcej nie umiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co Wyście takie nieszczęśliwe ostatnio?
|
|
|
#1615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40777130]Red, odwodnię się kiedyś przez Ciebie
Dobra, był request na fotkę z pierwszej próby wydobycia skrętu (od ponad pół roku) to wstawiam, acz niechętnie bo wstyd taką miotłę prezentować. Jednak może rzucicie swoich fachowym gałem i podpowiecie coś na puch i drucący się tył? ![]() 1) Niby sucharki po odgnieceniu, ale patrzac na fotkę chyba nie do końca mi wyszło 2) Boki (też źle odgniecione) 3) Drucący się tył i miotłowata całość 4) 5) 6) Po 2 godzinach na zewnątrz (deszcz, wiatr i reszta przyjemności) Fotki robione kalkulatorem + grzywkowe BHD[/QUOTE] No i to rozumiem, jest moc, masz o co walczyć ![]() jaka Ty jesteś śliczna ![]() bardzo fajna fryzura Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Xminor nie widziałam wcześniej tego ostatniego zdjęcia, co masz pocieniowane włosy i muszę powiedzieć że robi się tłoczno w mojej Top liście loczków
|
|
|
|
|
#1617 | |
|
Nindżopesz
|
Śliczna jesteś
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40777130]Red, odwodnię się kiedyś przez Ciebie Dobra, był request na fotkę z pierwszej próby wydobycia skrętu (od ponad pół roku) to wstawiam, acz niechętnie bo wstyd taką miotłę prezentować. Jednak może rzucicie swoich fachowym gałem i podpowiecie coś na puch i drucący się tył? ![]() 2) Boki (też źle odgniecione)[/QUOTE] 1. hłe, hłe, polecam się W każdym razie już wiem czyim będę stalkerem.2. ale różnica! Myślę, że z każdym podejściem będzie lepiej. Jakiegoś masakrycznego puchu nie widzę. Jak Ci się udaje utrzymać tak prostą grzywkę? 3. przeczytałam, że źle odgniecione botki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40777712]A bierz ile chcesz, tylko oddaj mi swoją urodę i figurę
Dobra Ile ja bym dała, żeby wrócić do liceum i nawet pisać tą głupią maturę, byle tylko mnie ominęła sesja letnia 20 maja mam pierwszy egzamin, a jeszcze nic nie umiem... Mam otwartą prezentację, ale żeby mi się to chciało czytać ![]() Żeby zbyt nie offtopować - nic specjalnego dziś z włosami nie zrobiłam, tylko umyłam Facelle i naodżywkowałam Garnier AiK. Za to zrobię sobie sobie dzisiaj na wilgotnych włosach dwa koczki, ciekawe czy zrobią mi się chociaż delikatne fale
|
#1619 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
.Powróciwszy z tańców . Niestety pogoda nie sprzyjała opalaniu, ale i tak było świetnie .Nałożyłam dziś biowax latte stuningowany olejem - w takiej formie jest nawet do przyjęcia .Czaję się też, aby ukręcić maskę z jajka i całej reszty .I nawet nie próbuję nadrabiać .
|
|
#1620 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Prosta grzywka to zasługa okrągłej szczoty z naturalnego włosia, którą sobie pod grzywką instaluję po odsączeniu włosów z wilgoc, pomaga też na nią płukanka szałwiowa, a w razie grzywkowego BHD 160 stopni prostownicy. Od razu dodam, że długości włosów prostownicą nie ruszam, mam do niej awersję od zawsze tak samo jak do suszarki. 3. Nie nie, botki dzisiaj świeżo prasowałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

cel: do dooopy
Styl specyficzny, ale ma swój urok.

(autoreklama
)
Ale Ty jesteś śliczna !
i ładnie obcięte
miodzio.
takie jak na 1 fotce 

Wszystko zależy od tego jak się umie wybronić później w tych pytaniach 

Nie lubię takich udziwnien bo się w nich czuję grubo i mi podkreślają krzywe żebra , obojczyki i mostek. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)