W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 07:56   #211
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

ja nie jadę do biedronki, chyba że później jak mi się humor poprawi
jak na razie wyprawiłam Tż, poleżałam z kicią, się załatwiłam, zważyłam (niezmiennie +10 kg, więc jest ok), jem kanapkę i czuję ogromny niepokój... pewnie nerwy przed środą i piątkiem, moje schizy ale nic to... życie toczy się dalej

miałam pracować ile się da, ale chyba od 1 czerwca koniec z nowymi zleceniami, czas przerzucić się na rozpoczęte książki, ogarnięcie spraw przedporodowych, odpoczynek...

jejku ale ze mnie marudne flaczysko

Margosia, ja się zastanawiam, jak Ty to robisz, że nie narzekasz, że Cię nic nie boli, że Twoj Glut taki spokojnym dzieckiem jest, no jesteś tak aktywna seksulanie ... jesteś moim ideałem
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 07:57   #212
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
zaczynamy 32 tydzień znaczy się 8 miesiąc, no i na początek wiadomości parafialne:

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry
I ja witam w nowej części wątku

Dzisiaj kończymy 29. i zaczynamy 30. tc! [COLOR=Silver]

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się z rana.Dzis zaczynamy 27tydzień i w weekend stukneła nam 100-dnióweczka!.Pogoda okropna była cały weekend,śmiałam się z mojego TŻ bo w sobote choć lało jak z cebra poszedł kosic trawnik!On cały tydzień w trasie i tylko weekendy może sie wyżyć na ogrodzie a tu już 3 weekend paskudny.Więc uparł sie i tyle! Właśnie sie zastanawiam czy nie wybyrać sie do biedroneczki,ale takiego jakiegoś mam lenia!Zobacze!Miłego dnia,skończonych tygodni i kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

Dzień dobry
Ale miałam noc, była taka burza, że obudziła mnie kilka razy i przeraziła bardzo, a zwykle lubię burze. To była pierwsza w moim regionie, zapowiadana od dwóch dni i się doczekałam.
Dziś u mnie pochmurno, ale za to powietrze świeżutkie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 07:58   #213
czarownica1
Zakorzenienie

A ja Cię Marionette nawet nie powitałam w naszym zacnym gronie
Witaj, cieszę się, że jeszcze dołączają do nas nowe Mamusie
Stary 2013-05-13, 07:59   #214
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry
zaczynamy 32 tydzień znaczy się 8 miesiąc, no i na początek wiadomości parafialne:
spać nie mogłam, wczoraj się męczyłam, bo ani siedzieć ani leżeć, jelita domagają się wolności, watroba domaga się wolności, biodra błagają o pomoc, kręgosłup chce leżenia na wznak ... a ja żadnej prośby spełnić nie mogę
za tydzień i miesiąc Napisz mi proszę,czy posiadasz poduszkę rogala? bo ja się zastanawiam nad kupnem,czy warto,czy to tylko gadżet jest?

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry
I ja witam w nowej części wątku

Wybieram się na polowanko do Biedry

Dzisiaj kończymy 29. i zaczynamy 30. tc!
za tydzień oraz zyczę owocnych polowań w Biedroneczce

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się z rana.Dzis zaczynamy 27tydzień i w weekend stukneła nam 100-dnióweczka!
za tydzień i oraz gratki za studniówkę

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Z dumą prezentuję rolls-royce'a Lili :

Jak Wam napisze, ile zaplacilam, to przysiegam, ze Wasze ponczochy i podkolanowki opadna z grzechotem
Cudo!!!!!!!!

Dzień dobry Brzuchatki U mnie słońce o deszcz orac temp ledwo powyżej 10stopni,czyli norma. Jak ktoś ma ochotę się ochłodzić i nie może znieść upałów,zapraszam do siebie Jadę dziś odwiedzić koleżankę,która urodziła w lutym ślicznego chłopczyka i obiecała dać ciuszki na pierwsze miesiące życia. Jest szansa,że będę mogła dziś pierwszy raz się Wam pochwalić czymkolwiek,bo ja przecież wciąż mam czas na zakupy
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka !
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:03   #215
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Witam się porannie.
Widzę wreszcie nowy wątek.
Jestem wykończona po wczorajszej komunii. W domu byłam po 21 bo moje dziecko tak świetnie się bawiło, że nie miała ochoty wracać. Poza tym po komunii było after party i czas do spędzenia z własną bliską rodziną i z siostrą która dziś spowrotem do Szwajcarii jedzie.
Obiadku dziś nie muszę robić bo dostałam wałówkę z komunii więc dziś serwujemy ziemniaczki, tartą marchewkę i kaczkę w sosie żurawinowym, oraz polędwicę cielęcą w sosiku... mniam. Idę nadrabiać.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:05   #216
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry
Miałam jakiś taki niemrawy weekend dlatego nie zaglądałam. Zamęczyłabym was marudzeniem.
W sobotę rozbolała mnie głowa. Całe popołudnie i wieczór jęczałam i leżałam w łóżku, bo nic nie pomagało. Nie spałam w nocy do 3 nad ranem. W niedzielę obudziłam się wykończona i co najgorsze z bólem głowy. Dziś na szczęście żyję
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:06   #217
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Hej ją chyba do biedry skocze po śniadaniu spać nie mogę, Fi się wierci, a moje jelita zaraz pekna.

Oli, śniło mi się, że na Twoich aukcjach wydalam 350 zł na wyprawke

Gratuluję rozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za badania/wizyty
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:07   #218
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Któraś kupiła kocyk?
Bo ja jestem zła, czekałam grzecznie o 7 pod Biedronką, wchodzę a tam nie ma kocyków, nie dostali mówię zaryzykuję i podejdę do innej biedry ( ok 15 min drogi szybszym tempem). Wchodzę patrzę są, uradowana wszystkie wzory dostępne, więc wybrałam sobie zielony i niebieski na co podchodzi do mnie Pani i mówi, ze na razie ich nie mogą sprzedać bo wbijają się im złe ceny. Kazała nie czekać tylko przyjść później bo nie wiadomo ile to potrwa. I tym sposobem jestem zła, zmęczona i późnej muszę iść jeszcze raz po te kocyki, Pani mi na szczęście odłożyła

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:09   #219
yevele
Zadomowienie

Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cześć dziewczyny (i chłopaki w brzuszkach )

Wróciłam z biedry, upolowałam co chciałam, zjadłam śniadanko i się cieszę. Jeszcze tylko chętnie bym się wyspała . Czy was też tak biodra bolą od leżenia na boku?

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tygodni

stokrotka, współczuję, u mnie nie było problemu
Stary 2013-05-13, 08:13   #220
Oliath
Zakorzenienie

Hyhyhyhy, ja nie ide do biedry
Za leniwa jestem, a poza tym mam juz 5 kocykow lekkich, no moze 4 jesli jeden wystawie na All, no i z tej radosci wozkowej zrobilam sobie zakupki pasujace do wozka - torba idealnie pod tapicerke za 10 pln, wklad-spiworek za 29,90 , kolderka Laury Ashley za 9,99, posciel polar+ ażur za 16,40, becik za 9,99 i jeden kocus grubiutki z mikrofibry nowka za 27,99, bo nie mam, a mnie zauroczyl wsio w zalacznikach, niech mi ktos zablokuje dostep do All

Gratuluje tygodni i miesiecy (Czarodziejko ), ja dzis spokojnie spedze dzien, bo mi sie lakiery, farby tudziez kleje pokonczyly niestety . Zrobie golabki, pranie i moze jakies aukcje wystawie. Np. ciazowe ciuchy bo zem nakupila i wciaz wszystko mi z doopy spada, a poza tym najwygodniej w dresie jednak - skoro do pracki nie chadzam . No i finanse powinnam podreperowac, bo zbankrutuje

Lala w domku ze mna, kontuzjowana po Komunii - poszli na plac zabaw, gdzie skoczyla z wysokosci na PROSTE NOZKI zeby zaimponowac chlopakom, i cos sobie bidna odbila i bola plecki i w klatce piersiowej przy schylaniu/ kaszlu jesli nie zacznie sie polepszac, konieczny bedzie lekarz... na szczescie na dniach maz wpisal Lale na swoj pakiet firmowy w Medicover, tak ze w razie czego luksus w miejsce przychodni rejonowej, a kysz panstwowa sluzbo zdrowia )

Ktory kolor kocyka brac, hmm? Ecru czy czekoladowy?
...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba.jpg (32,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wklad.jpg (39,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ashley.jpg (44,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg posciel wozek.jpg (43,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg posciel wozek 2.jpg (61,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kocyk ecru.jpg (49,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kocyk.jpg (77,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kocyki.jpg (58,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg becik.jpg (66,4 KB, 13 załadowań)
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-05-13 o 08:24
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:13   #221
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
evee w tym hamaku są specjalne pasy bezpieczeństwa dla dzieciaka i on jest do 20 kg jak mi go przyślą wyprobuje na 8 mies siostrzeńcu on jest bardzo ruchliwy bo wlasnie nauczyl się sam wstawac na nozki
podobno takie hamaki są fajne dla dzieci Reni jusis w wywiadzie o tym hamaku mówiła dlatego jak była okazja to kupilam
aaaaaaaaaa ja myslalam ze takie bez pasow - wyprobuj. Oby Wam sluzyl.

Widze, ze wiekszosc przejedzona po komuniach - ale wam dobrze u nas najblizsza komunia bedzie u mnie i u szwagierki takze, mam jeszcze troszke czasu. A no w pazdzierniku mamy jedno bierzmowanie, wiec moze wtedy, ale wtedy juz bede dbac o linie, wiec nic nie zjem.

Jak wrocicie z Biedry pochwalcie sie "lupami". Ja kiedys pisalam ze wylicytowalam 3 kocyki roznej wielkosci i grubosci dla malego za 35 zl z przesylka, wiec nie potrzebuje juz.

Pogoda u nas tez do d.... a mialam w planach prac wreszcie te ciuszki - chyba i tak wstawie, bo kurnia kiedy ja to zrobie, najwyzej beda schly dluzej w domku.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:16   #222
Anulka_p
Zakorzenienie

Ja Biedronkę mam zamiar obrabować dopiero jutro, bo jadę na SR. U siebie w wioseczce mam tylko dwa spożywczo -chemiczne sklepy. Mam nadzieję, że coś tam jeszcze dla mnie zostanie.
Stary 2013-05-13, 08:17   #223
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Oliath jakie lupy - jestes mega wielka. Ja jakbym miala fundusze na koncie, tez bym z allegro nie wychodzila, ale ze ich brak i w sumie to wszystko mam, wiec po co.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:18   #224
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
No taaaa, wszystkie się poszły wyspać, bo na 7 do Biedronki...
Ty się nie śmiej. Ja od 6 dzisiaj nie śpie, a równo o 7 byłam w biedronce po rzeczy i byłam jedyną osobą na zakupach. Kupiłam kocyk biały w kwiatki, pieluchy tetrowe i flanelowe.

TŻ był w szoku, myślał, że mu się śniło, że wstałam i pojechałam.
Bo ja to śpioch jestem.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:19   #225
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

Margosia, ja się zastanawiam, jak Ty to robisz, że nie narzekasz, że Cię nic nie boli, że Twoj Glut taki spokojnym dzieckiem jest, no jesteś tak aktywna seksulanie ... jesteś moim ideałem
Ja sie dolaczam do wyrazow uznania dla Margos szczyt moich mozliwosci to wyczesany podwojny lodzik raz na ruski rok
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
dziś serwujemy ziemniaczki, tartą marchewkę i kaczkę w sosie żurawinowym, oraz polędwicę cielęcą w sosiku... mniam. Idę nadrabiać.

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Oli, śniło mi się, że na Twoich aukcjach wydalam 350 zł na wyprawke
Ha! nie ma szans, ja sprzedaje za grosiki
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
późnej muszę iść jeszcze raz po te kocyki, Pani mi na szczęście odłożyła
No to tyle dobrego chociaz!...
Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Wróciłam z biedry, upolowałam co chciałam (...)
Poka poka!
Kubulek
Stary 2013-05-13, 08:23   #226
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Miałam jakiś taki niemrawy weekend dlatego nie zaglądałam. Zamęczyłabym was marudzeniem.
W sobotę rozbolała mnie głowa. Całe popołudnie i wieczór jęczałam i leżałam w łóżku, bo nic nie pomagało. Nie spałam w nocy do 3 nad ranem. W niedzielę obudziłam się wykończona i co najgorsze z bólem głowy. Dziś na szczęście żyję
Łączę się z Tobą w dolegliwościami weekendowymi, które jakoś dzielnie znosiłam przez te dni a teraz dopadł mnie taki dół, że siedzę na kanapie i wyć mi się chce.
Pomarudź ze mną trochę

PUCHATKU, rogala nie mam, miałam mieć pożyczony ale chyba dopiero trafi w moje ręce po porodzie do karmienia malucha... albo i nie. Myślałam o kupnie własnego, ale ... jakoś nie jestem do niego na 100% przekonana, choć może i by na moje nocne bóle bioder pomógł.
Któraś z nas kupowała, ale nie pamiętam kto. Rzuć hasło na czerwono to się Dziewczę odezwie
Stary 2013-05-13, 08:24   #227
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Wróciłam z biedry, upolowałam co chciałam, zjadłam śniadanko i się cieszę. Jeszcze tylko chętnie bym się wyspała . Czy was też tak biodra bolą od leżenia na boku?
Dużo ludzi było nimi zainteresowanych? Bo nie wiem czy mam ściągać TŻ z łóżka...
A biodra, owszem bolą przy dłuższym leżeniu na boku.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:26   #228
czarownica1
Zakorzenienie

Oliath, to może pomyślimy o jakimś mega wielkim orderze dla naszej Margoś i Jej Gluta za ich ciążową postawę...
cosik mi się wydaje, że jak mój Lokatorek będzie niegrzeczny to będę mu za wzór stawiała Gluta
Stary 2013-05-13, 08:26   #229
roxi1980
Zakorzenienie

Bylam w biedronie. Mam dwa kocyki - rozowy i zolty, sa super mieciutkie, raczej cienkie, leciutkie Jestem zachwycona Kupilam Norbertowi 2 pizamki, tez super. W tych maluszkowych rzeczy fajne te 3-paki body, pieluchy bez szału, ladne kompleciki bawelniane i sukieneczki, te baletki mnie nie urzekly, wydaje mi sie, ze noga sie bedzie pocic.a, u nas przy koszach bylo tloczno, o 7.05...

Edytowane przez roxi1980
Czas edycji: 2013-05-13 o 08:27
roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:26   #230
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Łączę się z Tobą w dolegliwościami weekendowymi, które jakoś dzielnie znosiłam przez te dni a teraz dopadł mnie taki dół, że siedzę na kanapie i wyć mi się chce.
Pomarudź ze mną trochę

PUCHATKU, rogala nie mam, miałam mieć pożyczony ale chyba dopiero trafi w moje ręce po porodzie do karmienia malucha... albo i nie. Myślałam o kupnie własnego, ale ... jakoś nie jestem do niego na 100% przekonana, choć może i by na moje nocne bóle bioder pomógł.
Któraś z nas kupowała, ale nie pamiętam kto. Rzuć hasło na czerwono to się Dziewczę odezwie
Ja, ja pomarudze, jestem pierwsza do marudzenia przeciez!!! Mnie wybierz, mnie!

A to nie NENI spi z rogalem?
Kubulek
Stary 2013-05-13, 08:27   #231
fiazo
Zakorzenienie

wszystkie ciężarne rozkupują biedronkę ja się zastanawiam na kocykiem-jak kupię to co mi w prezencie będą przynosić a rodzinę mam dużą i każdy coś dać będzie chciał, a jeden kocyk to z irlandii przybędzie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:28   #232
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Oliath jakie lupy - jestes mega wielka. Ja jakbym miala fundusze na koncie, tez bym z allegro nie wychodzila, ale ze ich brak i w sumie to wszystko mam, wiec po co.
Eve, ja NIE MAM funduszy na koncie, w tym problem
Kubulek
Stary 2013-05-13, 08:28   #233
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Bylam w biedronie. Mam dwa kocyki - rozowy i zolty, sa super mieciutkie, raczej cienkie, leciutkie Jestem zachwycona Kupilam Norbertowi 2 pizamki, tez super. W tych maluszkowych rzeczy fajne te 3-paki body, pieluchy bez szału, ladne kompleciki bawelniane i sukieneczki, te baletki mnie nie urzekly, wydaje mi sie, ze noga sie bedzie pocic.
Roxi znaczy się kocyki nie należą do tych ciepłych, na zimną jesień się nie nadają do spania tylko pod takim?
Stary 2013-05-13, 08:30   #234
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję, że nie. Tak nazywano w okresie szkolnym i nawet później mojego męża, bo zawsze miał rogala na drugie śniadanie w szkole. Z tego co pamiętam mąż był w nocy przy mnie.
Stary 2013-05-13, 08:31   #235
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja, ja pomarudze, jestem pierwsza do marudzenia przeciez!!! Mnie wybierz, mnie!

Cię wybieram, ale Ty już lepiej nie marudź, niech Ci już pupa lekką będzie, nic Cię nie boli bo ostatnio to wszystkie plagi spadły chyba na Ciebie (mam na myśli również pawie )
no chyba Neni ma rogala, a może Rockyyy?
Stary 2013-05-13, 08:32   #236
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
jak kupię to co mi w prezencie będą przynosić a rodzinę mam dużą i każdy coś dać będzie chciał, a jeden kocyk to z irlandii przybędzie
Niom u nas beda baty dla gosci, ktorzy przyjda z prezentem innym niz pieluszki jednorazowe . Normalnie zamierzam przy zaproszeniach od razu mowic, ze ZADNYCH DROGICH CUDENIEK, tylko pampersy jak juz ktos sie uprze
Kubulek
Stary 2013-05-13, 08:35   #237
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Oliath, tam były rzeczy po grosiku ale tyyyyyyle nakupiłam
Puchatku ja mam rogala i sobie chwalę, chociaż nie prześpię całej nocy z wsadzonym między nogi, bo mi drętwieje ta od spodu :P ale cudownie się do niego przytulam i opieram o niego plecy Teraz jest taki plus, że jest mi strasznie gorąco spać, a nigdy nie potrafiłam zasnąć jak nie byłam przykryta, bo musiałam trzymać rękami róg kołdry (tak już mam :P ), a teraz obejmuję rogala i śpię odkryta

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:35   #238
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Cię wybieram, ale Ty już lepiej nie marudź, niech Ci już pupa lekką będzie, nic Cię nie boli bo ostatnio to wszystkie plagi spadły chyba na Ciebie (mam na myśli również pawie )
no chyba Neni ma rogala, a może Rockyyy?
O kochana, lisc senesu (ktory powinien nosic nazwe lisc SEDESU ) wymiata, teraz mam w druga strone jazdy wiec tez zle i odstawiam a z pupa jest gorzej niz wtedy, co tak Wam plakalam tutaj, ale juz mnie malo wzrusza w tym temacie we srode znow zaczne sie kluuuuuuc
Kubulek
Stary 2013-05-13, 08:36   #239
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

hej dziewczyny z rana!!!

miałam plan pospać do 10, ale jakoś już od 7 na nogach.
dziś na 18 idę na szkołę rodzenia z moją bratową!
ciekawe jak to wygląda tutaj i czego się dowiem ciekawego

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 08:36   #240
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
a teraz obejmuję rogala i śpię odkryta
Ale slodziutko musi to wygladac !
Kubulek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości