|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Color
przykro mi z powodu mamy, mam nadzieję że to jednak nie SM mieszkanie fajne, jak Wam się układa?
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
color!
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Witam
i przepraszam, że się wtracam ale podczytuje watki staraczkowe i przeczytalam wiadomosc od Colorblue.. Chcialam Ci tylko napisac abyscie się nie martwili, diagnoza SM to dluga droga, lekarze lubia ostatnio wszystko podpisywac pod SM.. Ale nawet jeśli, to nie wyrok, choc brzmi strasznie.. Beda lzy i niepokoj, ale pamietajcie że najwazniejsze to się nie zalamywac! Choroba lubi jak się jej podda, wiec trzeba walczyc! Mozna przy tym prowadzic naprawdę normalne zycie. Ja uslyszalam diagnoze 1,5 roku temu.. 2 lata temu mialam rzut, chodzilam z nim kilka miesiecy po roznych lekarzach, mialam mnostwo badan bo nikt nie wiedzial co mi jest no i w koncu zdiagnozowali.. Oczywiscie byla zalamka,ale trzeba być silnym!! Mam prawie 23 lata i staramy się z narzeczonym o dzidziusia.. Pozdrawiam was i 3mam za Was kciuki! Trzeba wierzyc że wszystko bedzie dobrze bo nerwy sa pozywka dla tej wstretnej choroby..
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i informuje że dzisiaj idę do ginka
Proszę o kciuki Pozdrawiam
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
Trzymaj się, moja koleżanka usłyszała diagnoze w liceum a teraz ma 29 lat i czeka drugie dziecko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Jem śniadanie i o 9:00 idziemy do lekarza Umre jak coś będzie nie tak..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1089 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Daj znać po wizycie!Cytat:
Wszystko będzie w porządku! czekam na relacje.
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() musi byc dobrze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
color fajnie, ze jestes
mam nadzieje, ze mame jednak nie dosiegnie SR ...Wy juz tez limit nieszczesc wyczerpaliscie...iza bedzie wszystko tak jak trzeba tylko ja tutaj taki pechowiec jestem, nikogo innego to nie dotyczyhej poniedzialkowo.. dziewczyny, normalnie jest mi tak okropnie zle, ze ja juz nie daje rady. przestaje sobie sama ze soba radzic wczoraj byla nasza rocznica, w sumie bez zadnych obchodow, za to dowiedzialam sie, ze ciocia ktora rok temu bawila sie na naszym weselu wczoraj urodzila synusia ![]() co nie zmienia faktu, ze moje rozerwane serce, rozpadlo sie juz calkiem w drobny mak... |
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochane wysyłam kciukasy za wszystkie wizyty
![]() Coloruku cieszę się, ze się jakoś układa. Szkoda, ze mama ma problemy, ale ja myślę, że trzeba dokładnych badań do takiej ciężkiej choroby Dużo sił życzę! Cytat:
Jedziemy dalej i nie myślimy o tym co złe.. Byka za rogi kochana bierz! |
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
jakos sie musze ogarnac, ale w tym momencie nawet nie mam sily i ochoty na to. mam ochote siedziec w kacie i ryczec az do braku tchu...
mam nadzieje, ze to tylko hormony przed zblizajacym sie @... |
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez tak mam czasami, ale to najłatwiejsza droga do tego aby załapać depreche! No już weź się w garść. Kup coś przez neta, zjedz czekoladę i przestań się mazać babo!! |
|
|
|
|
#1095 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jasne, że pamiętamy, zastanawiałyśmy się co u Ciebie![]() przykro mi z powodu Mamy, ale pamiętaj, że nie wolno się poddawać, a podejrzenie choroby to jeszcze nie jest wyrok.. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze ![]() a jak tam Wam się wiedzie na nowym mieszkaniu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
19.11.2013 Dwie kreseczki ![]() TP: 21.07.2014 ADAŚ ur. 26.07.2014 waga: 2790g długość: 54cm Edytowane przez pszczola189 Czas edycji: 2013-05-13 o 10:19 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie przyja mnie od razu ale mam termin na za dwa tygodnie. Puki co w niedziele mam miec @ ryzykowalismy w tym cyklu wiec kto wie ale jakoś wątpię w to
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Color super że wszystko ok
To w takim razie czekamy aż się rozpakujesz ![]() Cytat:
Wiem kochana, że sporo przeszłaś i się boisz kolejnej ciąży, ale mam dobre przeczucia, że teraz się uda Trzymam za Ciebie cały czas kciuki i mam nadzieję, że zła passa się odwróci...Cytat:
Witam się w 22 tc Synek dokazuje w brzuszku aż miło Z samego rana pojechałam do Biedronki bo są teraz promocje na rzeczy dzieciowe i tak kupiłam 6 sztuk body, kocyk i ręcznik z kapturkiem i myjką A dla mamusi tunikę ciążową granatową w grochy Ma sporo miejsca na brzuszek i jest dość elegancka, więc na lato do białych rybaczek będzie super Poza tym w nocy nie mogłam spać i teraz mam straszne zawroty głowy, jest mi niedobrze. Ledwo siedzę przed komputerem. Zjem coś i się położę - może przejdzie... Mam nadzieję, że żadne choróbsko mnie nie bierze
|
||
|
|
|
#1098 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby to nie była żadna choroba, trzymam kciuki
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Santom wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Kocurku jak się czujesz?? Izka czekam na info ![]() pszczoua gratuluje 22 tyg ![]() pszczola189 Tobie prawa jazdy
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Heja.. zyje... dzisiaj sie okaze co dalej.
Caluje was mocno
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się zastanawiałam czy już nie rodzisz Mam pojedyncze skurcze. Zapodaje sobie magnez rano i wieczorem.. Tłumacze sobie, że Ty je masz i ładnie idziesz do przodu i Lunka miała i dotrwała... Mylę się? |
|
|
|
#1102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jest wszystko ok
|||
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się wam
dzisiaj zostałam po raz 12 ciocią miała mieć cesarke ale urodziła naturalnie.
|
#1105 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki.
Ale miałam sen , spotkałyśmy się w większym gronie, my tutaj z forum w górach. Zima była a my w jakiejś chacie drewnianej imprezkę robiłyśmy. Same baby i nasze dzieci. Wesoło było, gwarno i % lały się strumieniami. Jeżeli sny są na odwrót...Cytat:
Noooo, sto lat Cię nie było. Pokaż brzuszek ![]() A z ciuszkami dasz radę. Masz jeszcze od 1-3 tygodni . Ale będą emocje!!!Mamie zdrowia życzę, młoda kobita, da radę! Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Cytat:
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nospy Ci nie kazali brać??Licz sobie od do od do od do Byliśmy na week u teściów, bo nie byłam 5 msc a więcej już teraz nie pojadę, dopiero aż mała podrośnie przynajmniej z miesiąc, czyli nie wcześniej jak lipiec. Oglądaliśmy też wózki i waham się pomiędzy dwoma Cytat:
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
isia Kochanie
a co do snu to ![]() anteria gratuluje Ciotkowania po raz 12 ![]() iza widzisz? Wam juz nic nie moze sie stac a termin masz cudowny![]() kocurek no pewnie, ze sie nie mylisz tak jak dziewczyny tutaj pisaly, do 10 skurczy jest ok trzeba troche pocwiczyc przed takim maratonem![]() pomidorowa robie i odkrylam, ze moj kot lubi sok pomidorowy i nie wiem czy sie Wam chwalilam, ale chcemy nauczyc je zalatwiania sie do toalety, mamy specjalne nakladki i narazie jestesmy do przodu niedlugo zaczniemy zmniejszac nakladki![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- nuna pomiedzy ktorymi? |
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koty na toalecie?? Powaga da się??![]()
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
no da sie
jak zdaze z aparatem to bede Wam wrzucac postepy![]() a wizualnie bralabym elipso jest zgrabniejszy
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=IsiaG;40784952Późni ej doczytałam, że masz za dwa tyg. Mam nadzieję, że tym razem Ci pomoże. Zamierzasz prosić o jakieś badania?
O kurna! 12 raz??? To albo masz sporo rodzeństwa albo są wyjątkowo płodni [/QUOTE]Tak będę robić badania hormonów i pewnie cytologie. A no mam czworo rodzeństwa i są dość płodni Ta siostra urodziła właśnie piąte dziecko
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

mieszkanie fajne, jak Wam się układa?

Nie wiem czy ktoś tu o mnie pamięta

Proszę o kciuki
Pozdrawiam

, spotkałyśmy się w większym gronie, my tutaj z forum w górach. Zima była a my w jakiejś chacie drewnianej imprezkę robiłyśmy. Same baby i nasze dzieci. Wesoło było, gwarno i % lały się strumieniami. Jeżeli sny są na odwrót...
Ta siostra urodziła właśnie piąte dziecko