|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
aremalgos się w pasku pojawia a nic nie pisze, chyba ze coś przeoczyłam...
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym z 12 mamuś na swoje "czarnej liście" miała, ale jak już pisałam ja zła kobieta jestem ![]() ![]() Jeśli byśmy się zdecydowały ograniczyć listę, to trzeba zrobić to z głową oczywiście np trzy dziewczyny wysłałyby Pani prezes na priv (żeby nikogo nie urazić) swoją listę do wykreślenia, a wykreśliłybyśmy tylko te, które u wszystkich tych trzech by się powtarzały. Byłby to jasny sygnał, że dziewczyny są niekojarzone, nie udzielają się, wpadają tylko zostawić zdjęcie z USG na cały wątek, a tak naprawdę mają nas w dupce.
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
EWUSI nie tykamy, Ona nasza! Była i będzie, może rzadziej ale wiemy co się stało.
co do klubu uważam, że tam powinny być osoby najczęściej udzielające się, bo wpaść z dzień dobry i wypaść na dłuższy czas może każdy a tam duzo naszej prywaty i będzie więcej bo porody się zblizają
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiar 56:
Body krótki rękaw - 9 Body długi rękaw - 3 Śpiochy - 2 Śpiochy dł. rękaw - 2 Rampersy grubsze - 2 Rampersy cienkie - 3 Kaftanik wiązany - 1 Kaftanik(bluza) - 3 Półśpiochy - 1 Rozmiar 62 Body krótki rękaw - 11 Body długi rękaw - 3 Śpiochy - 1 Śpiochy dł. rękaw - 2 Rampersy grubsze - 2 Rampersy cienkie - 1 Koszulki - 3 Kaftanik(bluza) - 9 Wełniany dresik - 1 Bluza - 2 Kombinezon polarowy - 1 Rozmiar 68 Body krótki rękaw - 8 Body długi rękaw - 0 Śpiochy - 0 Śpiochy dł. rękaw - 0 Rampersy grubsze - 1 Rampersy cienkie - 3 Koszulki - 3 Kaftanik(bluza) - 1 Spodnie - 2 Śpiworek - 1 Do tego 8 czapeczek i kilka par skarpetek. Strasznie dużo tego wyszło, a nowych rzeczy, bodziaków mam tylko 6. Reszta używki. Na pewno kupię jeszcze jakieś 2 komplety śpioszków, skarpeteczki iii nie wiem co jeszcze,bo zakupy w sumie zaczną mi się w rozmiarze 68 ![]() Wstawiam próbkę
|
|
|
|
#636 |
|
Wtajemniczenie
|
Jednak w przerwie w pracy strzeliłam sobie fotkę
![]() Kto chce oblukac misiaczki face to leccie bo zaraz usuwam Żart
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie pierdoła to ważna rzecz dla naszego/Twojego maleństwa i zależało Ci na nm bardzo...a chłop tak poszedł po bandzie.... Może znajdziesz łądniejszy...w lepszej cenie...Oliath nie dołuj się!!! |
|
|
|
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
ale ja to w porównaniu z Tobą to chyba zbyt oszczędna jestem.... wyrodna matka
|
||
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo jak jakaś się nie odzywa 3-4 wątki to można usunąć...a my idziemy jak burza...i wywalać kogoś bo go nie ma 1 wątek czy 2 to tak..trochę nie teges... |
|
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pomału mykam na SR.. muszę się ogarnąć jeszcze..papa |
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Wkoncu cos moge napisac o jezu ile czekalam zeby wizaz sie odmulil...
a teraz juz tyle naskrobalyscie ze biewiem co mam odpisac..czy tez czujecie ostatnio nizej swoje pociechy badz ich rece lub cos w tym stylu?? ide zaraz do biedronki zob na kocyki mama byla niedawno i mowila ze jest ich mnostwo ale nie kupowala bo nie wiedziala czy chce..posicieli oczywiscie nie bylo juz wczotaj lol.. tz czyms sie strul biedak nie poszedl do pracy niewirm co mu zaszkodzilo(ale niech ma za swoje za to jak mnie wkirzyl w sobote hahaha) ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Zrobilyscie mi smaka na frytki ...!tak wogole hellol! |
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
kejt ładną kolekcje masz, super
))
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, a o co chodzi?
Cytat:
Jejku jaki miałam ból brzucha! Nie napinałam się jakoś dwójkę zrobiłam, ale jeszcze brzuch czuję.
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ogólnie w życiu bardzo wyrozumiała. Czasem wręcz naiwna w kontaktach z innymi, ale jak już kogoś poznaję, przebywam, opowiadam komuś o sobie, to już wymagam. Mam przyjaciół- prawdziwych, których kocham nad życie, ale którzy z racji tego, że poznaliśmy się na studiach mieszkają daleko, mają już swoje rodziny i widzę ich rzadko. Nie wisimy też na telefonie, nie ślemy sobie listów. Kontaktujemy się jak jest okazja, czas, problem, potrzeba, ale mogę z ręką na sercu powiedzieć, że są to moi ukochani, mimo, że (będzie metafora) postów od nich miałabym na liście tyle co kot napłakał.
Głębiej zawsze trzeba to rozpatrywać i ta "moja lista" jak ją nazwałam, to nicki, które jak czytam to są dla mnie letnie. No nic o nich nie jestem w stanie powiedzieć. Tylko z drugiej strony, to moje subiektywne odczucie, więc zawsze trzeba z takimi działaniami ostrożnie.
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Mela, pisałam wcześniej że mam kiepski dzień dzisiaj
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
A bierzemy pod uwagę te zaznaczone na żółto? Czy te dziewczyny uznajemy już za te, które się nie udzielają i jakby ich nie było?
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba jak każdy.
Ale mi dziwnie, że mąż w pracy. Zawsze w domu pod ręką, a tu taka "samotność".
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
ja wypisąłam chyba z 5 które widuję na pasku a nic o nich nie wiem...
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ze my z tz rozwazamy dla naszego szkraba imie Szymon lub Michał. Właśnie mój zbudyniały mózg zaczaił, że Ty bedziesz miała Michała
|
|
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnaś odpoczywać ![]() ![]() Cytat:
![]() Więc tak- mam Roana Maritę. Kupiłam używany za 400 zł, ale wygląda jak nówka, czyli jakość ok Zależało mi na dużej gondoli, dużych pompowanych kołach i dobrych amortyzatorach. I to wszystko ma. Buja się jak marzenie Ciężko mi powiedzieć póki co coś więcej, bo nie sprawdziłam go w terenie, ale jestem zadowolona z zakupu bardzo. Tylko uwaga uwaga - nie oglądałam innych wózków |
||
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
ita wybacz, ale wydaje mi się, że zawaliłaś sprawę z tym l4. Trzeba było iść i już. Wyszło na koncu, że inni sobie poszli, a ty w ciazy robisz za wszystkich. Bez sensu i tyle. Chyba, że czujesz sie tak rewelacyjnie, ale z postów wynika, że nie.
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja jestem dziś taka nijaka
|
|
|
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś nie mogę do końca ogarnąć wyprawki ubrankowej. Ciągle mi się wydaje, że w porównaniu z Wami to strasznie mało tego mam. A sama nie wiem co jeszcze dokupić. Śliczne te ubranka w załączniku |
|
|
|
|
#658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Już jestem
dzięki bogu nie zdążyłyście naspamować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
po prostu jak był odpowiedni moment, to byłam nażarta a zaraz prze4d snem już nie miałam ochoty nic wcinać, pomimo burku brzucha od dzisiaj wciskam na siłę![]() Cytat:
), ale z wątkowym usuwaniem dałabym sobie spokój Różne są sytuacje, mi by się chyba bardzo przykro zrobiło, gdybym z różnych względów nie chciała/nie mogła się odezwać, a po powrocie już byłabym wywalona.Ale mi w ciąży serce mięknie, także tego ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Ja jestem taka do doopy od powrotu ze szpitala Moje wyschnięte pranie czeka od 5 dni na wyprasowanie, a w kolejce czeka nowe
|
|
#659 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Szaleństwo ![]() Cytat:
![]() Napisz mu, że ciężarnej się nie odmawia! Cytat:
Cytat:
na każdą okazję ![]() Ale baba, szok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A po 1 h to nie wiem-mi nie mierzyli i nie znam norm
|
|||||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

?

Różne są sytuacje, mi by się chyba bardzo przykro zrobiło, gdybym z różnych względów nie chciała/nie mogła się odezwać, a po powrocie już byłabym wywalona.
35 days to go!!!!
na każdą okazję