Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć
Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta 1 2,08%
Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. 0 0%
Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki 7 14,58%
Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. 3 6,25%
Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek 8 16,67%
Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy 0 0%
W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają 1 2,08%
Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka 5 10,42%
W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? 0 0%
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. 3 6,25%
Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy 1 2,08%
Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. 0 0%
W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. 2 4,17%
Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! 2 4,17%
Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. 0 0%
Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. 15 31,25%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 14:18   #1201
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

trele, a Ty mamusia wrześniowa, to u Nas jesteś? Wiem, wiem, że jesteśmy superhiperkul ale tak teraz spojrzalam

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 14:20   #1202
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
wgl wklejam zdjecia pieluch, rozkow i ciuszkow Sorki, że przescieradło ewyglada na brudne, ale lap sie odbija od niego, a raczej słońce:<
bardzo ladne

co do recznikow to ja nie kupowałam specjalnych, wyprałam 2 wielkie w proszku dla niemowlakow i tyle
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 14:23   #1203
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Nena mam Sorbifer Durules. Kiedy masz wizytę?
dzisiaj

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 14:25   #1204
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
bardzo ladne

co do recznikow to ja nie kupowałam specjalnych, wyprałam 2 wielkie w proszku dla niemowlakow i tyle
Ja tez tak zrobie, ale najpierw musze kupic reczniki;(:d

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-05-13, 14:25   #1205
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Straszysz po ślubie chcemy z TŻ jechać na mały urlop nad morze i samochodem :x teraz sie zastanawiam czy to dobry pomysł będę w 19 tygodniu ciąży.
Ja też myślę o morzu w tym roku,chciałabym bardzo no ale zobaczymy.
To jakieś 800 kmByłabym gdzieś 20- 22 tyg
Albo Mazury

Mya Dobrze kojarzę z Pepco?
Edit: już wiem

Niunia20
Dobrze że już wszystko ok Odpoczywaj.
A do genetycznego jeszcze tydzień i obejrzysz sobie dokładnie Bobasa.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 14:30   #1206
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość
Witajcie

Przepraszam że tak długo się nie odzywała ale w środę koło godziny 21 wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Tak strasznie się bałam jak zobaczyłam w domu na papierze krew.... Oczywiście zaczęłam beczeć i mój nie pocieszał. Pojechaliśmy na oddział, lekarz mnie zbadał ginekologicznie a póżniej usg dopochwowe i powiedział że jest tam jakieś małe krwawienie. Jak tylko zobaczyłam dzidzię na monitorze to mi się gęba uśmiechnęła i troche odetchnęłam z ulgą. Dzidzia machała rączkami i nóżkami. Przyjęli mnie do szpitala. Dostałam odrazu 4 tabletki Dupka. W czwartek rano już po krwawieniu nie było śladu tylko od czasu do czasu takie delikatne brudzenie na brązowo. W sobotę na odchodzie był mój gin i pyta czy wszystko w porządku a ja że tak a on do mnie że jeszcze poleżę.... Masakra... juz mialam dość szpitala. Po jakimś czasie przyszedł znowu i pyta czy chciałabym wyjść dzis i zaprosił na badanie. Zrobił usg przez brzuch (?) i powiedział że w sumie wszystko jest ok i mogę iść do domciu. Dał receptę na nospę, ąsmag i dupka. Pytam czy mam przychodzic w poniedziałek na wizytę to powiedział że nie ma sensu bo widział dzis że wszystko jest ok. Poprosił żebym umówiłam się na wizytę z usg genetycznym 20 maja w innym szpitalu gdzie on tez przyjmuje. A na normalną wizytę mam iść 3 czerwca na 16 w mojej miejscowości. Jak już wychodziłam do przyszedł do mnie i powiedział ze zadzwonił tam do szpitala i mnie umówił na to genetyczne 20 maja na 19 godzinę

Cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku chociaż nie widziałam jej bardzo dokładnie i nie wiem ile cm ma. Najważniejsze że ciągle jest ze mną, z nami Dostałam l4 do 10 czerwca a moja menagerka powiedziała żebym się niczym nie przejmowała.

Oczywiście witam nowe mamusie

i gratuluję udanych wizyt

Perfuzja wszystkiego najlepszego na nowej drodze
Wyobrażam sobie Twój stres niunia , ale najważniejsze że z dzidzią i z Tobą jest wszystko ok ! Odpoczywaj teraz dużo i uważaj na siebie
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 14:46   #1207
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ja też myślę o morzu w tym roku,chciałabym bardzo no ale zobaczymy.
To jakieś 800 kmByłabym gdzieś 20- 22 tyg
Albo Mazury
Trzeba korzystać póki można
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 14:47   #1208
Trele_Morele
Zakorzenienie

Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

No tak , racja powinnam byc na innym watku zaczeło sie od tego ze strasznie bałam sie dołoczyc do jakiegokolwiek watku , bo raz juz sie nie udało .. Pozniej poszlam do lekarza I jak juz w koncu mi ktos uwierzył ze jestem w ciazy , nie wiadomo bylo jaki TP a rozbierznosc byla 6 tygodniowa z naciskiem na koncowke pazdziernika wiec dolaczylam tutaj .. Jak w koncu ktos konkretny wyznaczyl termin na 28.09 bylam juz tu zakorzeniona a dziewczyny z poprzedniego watku hen daleko. Pytałam wtedy Ci nikt nic nie ma przeciwko ;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 14:59   #1209
koala19
Raczkowanie

Trele my sie cieszymy ze jestes z nami i masz nie uciekac
pokaż nam brzusia! juz na ostatnim zdjeciu był wieelki

Edytowane przez koala19
Czas edycji: 2013-05-13 o 15:03
koala19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 15:01   #1210
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez koala19 Pokaż wiadomość
Trele my cie cieszymy ze jestes z nami i masz nie uciekac
pokaż nam brzusia! juz na ostatnim zdjeciu był wieelki
jestem za trele pokaż brzuch! pokaż brzuch!

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 15:07   #1211
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba korzystać póki można
No jasne, z maluszkiem to nie wiadomo kiedy się gdzieś wybierzemy,chociaz chciałabym go zarazić włóczęgostwem
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
No tak , racja powinnam byc na innym watku zaczeło sie od tego ze strasznie bałam sie dołoczyc do jakiegokolwiek watku , bo raz juz sie nie udało .. Pozniej poszlam do lekarza I jak juz w koncu mi ktos uwierzył ze jestem w ciazy , nie wiadomo bylo jaki TP a rozbierznosc byla 6 tygodniowa z naciskiem na koncowke pazdziernika wiec dolaczylam tutaj .. Jak w koncu ktos konkretny wyznaczyl termin na 28.09 bylam juz tu zakorzeniona a dziewczyny z poprzedniego watku hen daleko. Pytałam wtedy Ci nikt nic nie ma przeciwko ;(

A kto może mieć coś przeciwko.Zwłaszcza że miałaś takie przeboje.
My jesteśmy w uprzywilejowanej sytuacji,bo będziesz nam rad udzielać

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-05-13, 15:08   #1212
aksbarg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
super

co do biedronki niestety nie przekonały mnie te kocyki.. nie mogłam się zdecydować na kolor i nie wzięłam żadnego, a reczniczki miałam wrażenie że są dość szorstkie i dupa nic nie kupiłam
Ja też nie mogłam się zdecydować, też miałam wrażenie,że ręczniczki są mało przyjemne w dotyku. Co do kocyków nie mogłam się zdecydować na kolor, pójdę ponownie z Tż-tem.

Cytat:
My witamy się z rana w 20 tygodniu
- z zapchanym nosem i gardłem Masakra .. Robię syrop z cebuli , którego nie nawidzę , ale wyjścia innego nie mam i myślę co by tu jeszcze Obkalkulowałam że od sierpnia zeszłego roku nie byłam nawet przeziębiona , więc mam nadzieję że teraz nie złamie mnie raz a porządnie
Polecam mega duze dawki witaminy c w naturalnej formie.
aksbarg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 15:09   #1213
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

wgl wklejam zdjecia pieluch, rozkow i ciuszkow Sorki, że przescieradło ewyglada na brudne, ale lap sie odbija od niego, a raczej słońce:<
Ale fajne zakupy zrobiłaś

Teraz tak sobie myślę,że powinnam mieć dziewczynkę,bo dla chłopca mam wszystko,a ja tak uwielbiam zakupy (a poważnie byle było zdrowe)
Stary 2013-05-13, 15:15   #1214
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak ja się boję tego wstawania...ze mnie śpioch przeogromny.Chyba się już muszę zacząć programować na inny tok
Pocieszę Cię - nie każde dziecko kiepsko śpi Poza tym jak mus to mus, po prostu wstajesz, bo nie masz wyjścia. Fakt, jest to męczące, ale co zrobić. A jeszcze jak się ta mała buźka uśmiechnie do Ciebie albo popatrzy swoimi oszyskami to od razu wybaczasz

A my z mężem ostatnio stwierdziliśmy, że oduczyliśmy się wysypiać w nocy!!! Już od jakiegoś czasu, nawet jak nam synek ładnie śpi, to i tak budzimy się co chwilę i wstajemy sprawdzić czy jest przykryty itd. Masakra Potem tylko rano zdajemy relację kto kiedy wstawał (bo się rozmiajamy )

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
Nie prześwitują te legginsy? Też bym sobie sprawiła
Nie prześwitują. Ja mam brązowe i są ok
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 15:23   #1215
koala19
Raczkowanie

Magalska jak dobrze pamietam Ty masz taki rogal zgadza sie? http://aukcje.topdziecko.pl/allegro/...ia/mother1.jpg

bo mi doszedł w piątek i po testach jestem bardzo zadowolona, wygodnie mi sie spi i mnie juz ramiona nie bolą
a Ty co o nim powiesz, zadowolona jestes?
Stary 2013-05-13, 15:33   #1216
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Pocieszę Cię - nie każde dziecko kiepsko śpi Poza tym jak mus to mus, po prostu wstajesz, bo nie masz wyjścia. Fakt, jest to męczące, ale co zrobić. A jeszcze jak się ta mała buźka uśmiechnie do Ciebie albo popatrzy swoimi oszyskami to od razu wybaczasz

A my z mężem ostatnio stwierdziliśmy, że oduczyliśmy się wysypiać w nocy!!! Już od jakiegoś czasu, nawet jak nam synek ładnie śpi, to i tak budzimy się co chwilę i wstajemy sprawdzić czy jest przykryty itd. Masakra Potem tylko rano zdajemy relację kto kiedy wstawał (bo się rozmiajamy )

Nie prześwitują. Ja mam brązowe i są ok
Wiem,wstać wstanę ale boję się że nie będę miała na nic siły i coś ważnego nie zauważę,przeoczę.Jak nie wyspana jestem to okropnie rozkojarzona
Jakoś dam radę,muszę

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-05-13, 15:34   #1217
Antibia86
Rozeznanie

wróciłam....ale jakoś nie chce mi się powtarzać co usłyszałam....
byłam w Biedrze ale nie przekonały mnie te rzeczy, jedyne to te pieluch flanelowe były ladne ale z synkiem uzywałam tylko tetrowych wiec sie powstrzymałam od zakupu.
co do Alergii to uważajcie bo ona ma tendencje do nasilania a i kataru siennego może wytworzyć sie silna infekcja np zapalenie oskrzeli czy płuc-niestety to takie paskudztwo!
a co do antybiotyku to jak wam lekarz przepisze majac swiadomość Waszej ciąży to nie mozecie sie bac zwłaszcza ze jestesmy wiekszość juz w 2 trymestrze. naprawde infekcja w organiźmie jest grozniejsza dla maluszka niż taki antybiotyk ( oczywiscie z tych dostepnych dla kobiet w ciąży) oczywiscie nie mówie tu o zwykłym przeziębieniu...
Kochane nie bedzie mnie kilka dni a oże dłuzej, postaram się Was podczytywac na komórce,pakuję sie do szpitala, buziaki i trzymam kciuki za wizyty
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 15:39   #1218
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie traci się glosu, mówię Ci to ja superdoświadczony krtaniowy chorus mona mieć gorączkę wysoką, katar, pewnie głos tez mozna stracic, ale to chyba jak nie pojdzie sie do lekarza.

Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość
Witajcie

Przepraszam że tak długo się nie odzywała ale w środę koło godziny 21 wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Tak strasznie się bałam jak zobaczyłam w domu na papierze krew.... Oczywiście zaczęłam beczeć i mój nie pocieszał. Pojechaliśmy na oddział, lekarz mnie zbadał ginekologicznie a póżniej usg dopochwowe i powiedział że jest tam jakieś małe krwawienie. Jak tylko zobaczyłam dzidzię na monitorze to mi się gęba uśmiechnęła i troche odetchnęłam z ulgą. Dzidzia machała rączkami i nóżkami. Przyjęli mnie do szpitala. Dostałam odrazu 4 tabletki Dupka. W czwartek rano już po krwawieniu nie było śladu tylko od czasu do czasu takie delikatne brudzenie na brązowo. W sobotę na odchodzie był mój gin i pyta czy wszystko w porządku a ja że tak a on do mnie że jeszcze poleżę.... Masakra... juz mialam dość szpitala. Po jakimś czasie przyszedł znowu i pyta czy chciałabym wyjść dzis i zaprosił na badanie. Zrobił usg przez brzuch (?) i powiedział że w sumie wszystko jest ok i mogę iść do domciu. Dał receptę na nospę, ąsmag i dupka. Pytam czy mam przychodzic w poniedziałek na wizytę to powiedział że nie ma sensu bo widział dzis że wszystko jest ok. Poprosił żebym umówiłam się na wizytę z usg genetycznym 20 maja w innym szpitalu gdzie on tez przyjmuje. A na normalną wizytę mam iść 3 czerwca na 16 w mojej miejscowości. Jak już wychodziłam do przyszedł do mnie i powiedział ze zadzwonił tam do szpitala i mnie umówił na to genetyczne 20 maja na 19 godzinę

Cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku chociaż nie widziałam jej bardzo dokładnie i nie wiem ile cm ma. Najważniejsze że ciągle jest ze mną, z nami Dostałam l4 do 10 czerwca a moja menagerka powiedziała żebym się niczym nie przejmowała.

Oczywiście witam nowe mamusie

i gratuluję udanych wizyt

Perfuzja wszystkiego najlepszego na nowej drodze
Najważniejsze,że z dzidzią wszystko ok

Cytat:

Trele-przodowniczko Nasza
Nikt nie ma nic przeciwko,że tu jesteś a wręcz przeciwnie- bardzo się z tego cieszymy,zżyłyśmy się w jakiś tam sposób i to jest najważniejsze
Pokazuj brzuch

Ja później też wkleje mój kałdunek

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 15:39   #1219
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Wiem,wstać wstanę ale boję się że nie będę miała na nic siły i coś ważnego nie zauważę,przeoczę.Jak nie wyspana jestem to okropnie rozkojarzona
Jakoś dam radę,muszę
Nemosek mam podobne obawy , ale damy radę Musimy
Chociaż ja w ciąży chyba zaczynam mieć problemy z bezsennością , już nie wspomnę ile razy w nocy mój pęcherz mnie do toalety wzywa Dziś to chyba byłam z 5 razy.

Dziewczyny piszcie coś o tej poduszce rogalu, czy się wysypiacie? Też się przymierzam do zakupu.
Stary 2013-05-13, 15:58   #1220
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:

Przecie nikt nie ma nic przeciwko Ja sie mega cieszę i zazdraszczam Tobie, że masz termin na wrzesień Ja już bym chciała mieć moją kruszynkę ze mną
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
jestem za trele pokaż brzuch! pokaż brzuch!
trele brzuch, brzuch
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ale fajne zakupy zrobiłaś

Teraz tak sobie myślę,że powinnam mieć dziewczynkę,bo dla chłopca mam wszystko,a ja tak uwielbiam zakupy (a poważnie byle było zdrowe)
Zakupy są fajne, a mi 3/4 rzeczy odpada. Wszystko dostanę od brata, od łóżeczka przez wózek po kocyki
Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
byłam w Biedrze ale nie przekonały mnie te rzeczy, jedyne to te pieluch flanelowe były ladne ale z synkiem uzywałam tylko tetrowych wiec sie powstrzymałam od zakupu.
co do Alergii to uważajcie bo ona ma tendencje do nasilania a i kataru siennego może wytworzyć sie silna infekcja np zapalenie oskrzeli czy płuc-niestety to takie paskudztwo!
a co do antybiotyku to jak wam lekarz przepisze majac swiadomość Waszej ciąży to nie mozecie sie bac zwłaszcza ze jestesmy wiekszość juz w 2 trymestrze. naprawde infekcja w organiźmie jest grozniejsza dla maluszka niż taki antybiotyk ( oczywiscie z tych dostepnych dla kobiet w ciąży) oczywiscie nie mówie tu o zwykłym przeziębieniu...
Kochane nie bedzie mnie kilka dni a oże dłuzej, postaram się Was podczytywac na komórce,pakuję sie do szpitala, buziaki i trzymam kciuki za wizyty
Antibia trzymam kciuki, aby wszystko się ułożyło
Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Nemosek mam podobne obawy , ale damy radę Musimy
Chociaż ja w ciąży chyba zaczynam mieć problemy z bezsennością , już nie wspomnę ile razy w nocy mój pęcherz mnie do toalety wzywa Dziś to chyba byłam z 5 razy.

Dziewczyny piszcie coś o tej poduszce rogalu, czy się wysypiacie? Też się przymierzam do zakupu.
Tez miałam na początku, w nocy zasnąć nie mogłam, teraz mi przeszło, senność w dzień również. Ale rano wstaję o 7, czasami o 8-9. a tak to potrafiłam do 11 spac

Coś się miałam spytać i zapomniałam

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

AAaa, zapomniałam, że w Lidlu w gazetce na Dzien dziecka ukazały się rzeczy dla babeczek w ciąży. Są legginsy, bielizna, spodnie dresowe, jeansy, staniki do karmienia

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

http://www.okazjum.pl/lidl/gazetka/g...013,15974.html

strona 26-27

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-05-13, 16:06   #1221
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Straszysz po ślubie chcemy z TŻ jechać na mały urlop nad morze i samochodem :x teraz sie zastanawiam czy to dobry pomysł będę w 19 tygodniu ciąży.
ja będę jechać nad morze w 16-17 tc. czeka nas 700km

Perfuzja Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 16:12   #1222
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana wszystkiego dobrego
czekamy na Ciebie

Trele pewnie, że nie mamy nic przeciwko jesteś naszą przodowniczką

A ja wogóle nie wstaje w nocy na siusiu
Ostatnio budzę się raz koło 4-5 i czasami to ze 2 godziny nie mogę zasnąć a nieraz tylko się przekręcę i śpię dalej
Stary 2013-05-13, 16:16   #1223
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne, z maluszkiem to nie wiadomo kiedy się gdzieś wybierzemy,chociaz chciałabym go zarazić włóczęgostwem
Ja też lubię podróżować, ale wiadomo z dzieckiem to trochę utrudnione.

Cytat:
Do szpitala? Mam nadzieję że wszystko w porzadku, trzymam

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ja będę jechać nad morze w 16-17 tc. czeka nas 700km
to widzę że jest nas trochę tych ciążowych podróżniczek
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 16:16   #1224
Dzastin08
Wtajemniczenie

Kałdunek 16 tydz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04916.jpg (67,2 KB, 59 załadowań)

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 16:19   #1225
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Kałdunek 16 tydz
śliczna piłeczka
Stary 2013-05-13, 16:32   #1226
Mya1989
Zakorzenienie

Ale już piłeczka, ja na dole mam nadal oponę

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-05-13, 16:41   #1227
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Kałdunek 16 tydz
ładny brzuszek

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 16:57   #1228
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

AAaa, zapomniałam, że w Lidlu w gazetce na Dzien dziecka ukazały się rzeczy dla babeczek w ciąży. Są legginsy, bielizna, spodnie dresowe, jeansy, staniki do karmienia

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

http://www.okazjum.pl/lidl/gazetka/g...013,15974.html

strona 26-27
Dzięki za informacje przygarneła bym jakieś spodnie albo ten biustonosz, tylko malo rozmiarów dali nigdy nic nie kupuje w Lidlu, czy tam jest możliwość żeby przymierzyc ciuch, zakładam że nie ma, więc jak sobie radzić ?
bo tak spodnie albo biustonosz kupowac na oko to chyba sie nie da

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 17:01   #1229
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Dzięki za informacje przygarneła bym jakieś spodnie albo ten biustonosz, tylko malo rozmiarów dali nigdy nic nie kupuje w Lidlu, czy tam jest możliwość żeby przymierzyc ciuch, zakładam że nie ma, więc jak sobie radzić ?
Ja kupuję na oko, ale jak zachowasz paragon to możesz zwrócić,bo wiadomo, że nie zawsze są ok ja na pewno obejrze legginsy i spodnie, bo mam swoich dość...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-05-13, 17:02   #1230
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Taszanta niestety nie ma możliwości żeby w Lidlu coś przymierzyć, ale w związku z tym masz prawo do zwrotu zakupionej rzeczy. Na pewno spodnie (jak z bielizną to nie wiem) musisz tylko zachować paragon. Ja mam kilka ubrań z Lidla i generalnie jestem zadowolona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości