|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LISTOPAD dior guerlain chanel the balm
Co powiesz na: L'Occitane - Honey Hand Cream, The Body Shop - żel pod prysznic kokosowy 60ml, The Body Shop - truskawkowy żel z peelingiem i mogę dorzucić jeszcze małą odlewkę perfum CK, choć wiem że o nich nie pisałaś. Co Ty na to?
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, jak sie zdecydowalas na te wymiane 2*Essie za tusz to daj znac na priv z adresem, bo ja chce jutro wszystko hurtowo powysylac, bo potem moge nie miec czasu
Jak znajdziesz te probke Parisienne to byloby super, ale jak nie, to tez nie bede plakac i chcę sie wymienic
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
jimmy choo szczególnie
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
widzę że masz pędzle Real Techniques
tak się zastanawiam czy oddałabyś któryś? ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- zawsze coś się znajdzie, jakieś zapasy mam porobione ![]() na pewno mam pastę do zębów blend a med bodajże wybielającą, mam też nowe masło do ciała delia, musiałabym jeszcze poszperać a na pewno coś bym znalazła ![]() z pędzelków to zainteresowana jestem albo pointed foundation brush albo essential foundation brush masz moze jakieś ich zdjęcia zaciekawił mnie jeszcze pędzelek ze zdjęcia ten środkowy z sephory, masz go dostępnego czy już nie? |
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
za tusz chcę wymienić - baza pod cienie art deco - 2 razy używana, otwarta w 2 połowie grudnia
jeśli taka wymiana Ci odpowiada, zapraszam na priv
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
to tak z nowych kosmetyków codziennego użytku mam
pastę blend a med 3D white arctic freshness masło do ciała Delia Cosmetics regeneracyjne z owocowym koktailem witaminowym ![]() i jeszcze żel pod prysznic Dove Deeply Nourishing |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
interesowalaby mnie
baza sephora lub roz mac lub pedzel do podkladu sephora lub zaprszenie na makijaz
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
gdybym mogła prosić zdjęcia pędzelków
![]() to łatwiej byłoby mi wybrać, bo tak to mniej więcej orientuję się który jak wygląda ale pewności nie mam ![]() poza tym widzę u Ciebie dużo dobrości ![]() interesowało by mnie jeszcze jakie masz te cienie z inglota, jakie nr ciekawią mnie też żele do paznokci |
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
tak patrzę i ciężko jest mi zdecydować najchętniej chciałabym oba ale wątpię żebyś na taki układ poszła
dlatego ten większy, bo do podkładu potrzebujędo tego zainteresowana jestem tuszem do rzęs YR bądź miniaturką Bobbi Browna pudrem rozświetlającym z sephory bazą silikonową z sephory które z tych produktów mogłabyś mi oddać? |
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
a nie masz jeszcze czegoś poza wątkiem
bo wszystko co mi się podoba to raczej przewyższa wartość tego co Ty chcesz
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
szkoda ze nie ma więcej pędzli,
no to tak napisze co mi się podoba większy pędzel do podkładu RT dłutko do nakładania ozdób i żele cienie inglot i baza sephora co Ty na to? |
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
w zamian to wszystko co chciałaś czyli
żele OS, lakier opi, woski YC, żel dove i pasta do zębów, chyba wszystko wymieniłam
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
witaj czy masz fotkę? -> pędzel do podkładu z różową rączką Sephora
Michałek ur. 11.11.11 godz. 15:00 3900 g i 56 cm Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci mi, że moja praca nie jest profesjonalna niech pamięta,
że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści |
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Hej
interesuje mnie buteleczka z sephory z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1368516877 co to jest ? baza pod makijaż ? Poszukuje rzeczy z wishlisty + pędzli do makijażu , najbardziej do podkładu .
Michałek ur. 11.11.11 godz. 15:00 3900 g i 56 cm Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci mi, że moja praca nie jest profesjonalna niech pamięta,
|
|
|
#228 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Zgodnie z prośbą odpisuję tutaj
![]() Podoba mi się róż Mac, błyszczyk Lancome (https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1368462888) oraz błyszczyk YSL (ten po prawej - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1368516877)
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
czy wstawiłaś już zdjęcie pedzla , bo nigdzie go nie widzę
ta buteleczka z sephory o która wczesniej pytałam to co to jest ?przejrzałam Twoją szafę ale niestety nic nie znalazłam
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Tusz u mnie
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
odp.
|
|
|
#233 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hm, a co powiedziałabyś na opcję Twoje Terra Hale + błyszczyki za moje YC i balsamy (TBS i Evelline, tak?)
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej podoba mi się u Ciebie Essie Master Plan lub wkłady Inglota
![]() 200 ml ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- ma 200 ml
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2013-05-18 o 10:42 |
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
hej! jesteś zainteresowana jeszcze naszą wymianka
"Co powiesz na 2 balsamy, krem do rąk i krem pod oczy? ![]() Chętnie dorzucę Ci też te 5 próbek bazy "czyli bazę sephory i bazę art deco i 5 próbek bazy za 2 balsamy, krem do rąk i krem pod oczy jak tak to zapraszam na WP;-)
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie brązer Chanel. Może znalazłabyś coś jeszcze oprócz Opików u mnie, bo za dwa Opi przecież mi go nie oddasz
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- A zerkniesz jeszcze do aktualnego wątku? Bo odpisałaś w nieaktualnym, już zaktualizowałam link w podpisie.
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko w międzyczasie dogadałam się z inną Wizażanką w sprawie wymiany z Revitalash
Jeśli ewentualnie zrezygnuje, to wtedy mogłybyśmy się wymienić, chyba że widzisz jeszcze coś innego u mnie za szminkę?
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się u Ciebie podoba jeszcze cień Maybelline i pędzelek Chanel
Chętnie oddałabym za te trzy rzeczy puder Guerlain Mam tylko mały mętlik w głowie, bo na tych wstawionych przez Ciebie zdjęciach Romance wypadł strasznie landrynkowo, a szukam jakiejś łatwej w obsłudze szminki do noszenia na co dzień i już sama nie wiem, może Charme jest jednak bardziej neutralna Jeśli ewentualnie zgodziłabyś się ją oddać zamiast Romance, to mogłabym Cię poprosić o jakieś zdjęcie porównawcze ich dwóch obok siebie, jeśli nie byłby to za duży problem?Btw przeglądałam właśnie Twojego bloga i muszę przyznać, że każdy kolejny wpis, wywoływał coraz szerszy uśmiech na mojej twarzy - mamy bardzo podobne opinie co do kilku produktów I w końcu spotkałam osobę, która tak samo jak ja zachwyca się różowym kremem nawilżającym z Sephory Bardzo mało osób go zna czego w ogóle nie umiem zrozumieć, bo jest rewelacyjny Na pewno będę stałym gościem
|
|
|
|
#240 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ok?- ok 1/5 bazy art deco - w oryginalnym opakowaniu - cień w kremie maybelline 35 On and on Bronze (nowy? używany?) - Essie Master plan (nowy? używany?) - estee lauder Advanced Night Repair 7ml |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość 

Jeśli ewentualnie zrezygnuje, to wtedy mogłybyśmy się wymienić, chyba że widzisz jeszcze coś innego u mnie za szminkę?
Jeśli ewentualnie zgodziłabyś się ją oddać zamiast Romance, to mogłabym Cię poprosić o jakieś zdjęcie porównawcze ich dwóch obok siebie, jeśli nie byłby to za duży problem?