![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kiedy "oddać się" facetowi
Hej dziewczyny
![]() Kiedy najlepiej pójść z kimś do łóżka ? Głupie pytanie wiem ![]() ![]() Pytam, bo chyba zbyt szybko zdecydowałam się na seks, bo po 2 tyg znajomości i zastanawiam się jak to może wpłynąć na naszą ew. przyszłość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy "oddać się" facetowi
Zacny tytuł białogłowo.
Myślę, że 2 tygodnie to za szybko, jakbyś tak poczekała jeszcze 2 dni 3 godziny i 15 minut, to według wszelkich znanych mi schematów miałoby to szanse. A tak to sorry
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Odp: Kiedy "oddać się" facetowi
Kochanie każdy ma jakiś swój własny indywidualny tryb.. Jeśli to miłość to seks jest tylko deserem co prawda takim który smakuje o każdej porze.. Nawet jeśli się rozstaniecie ale seks był dobry to tylko powód do dumy. Nie ma za wcześnie za późno. Nie chcieliście czekać porwała was magiczna chwila.. To tak samo piękne jak długie zaloty i oczekiwanie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wtedy kiedy się tego chce i kiedy się czuje, że się nie będzie tego żałowało. Stuprocentowej pewności że to ten, nie da Ci nawet seks dopiero po ślubie, niemniej jednak jeśli dla kogoś seks jest niejako kolejnym etapem, wyższym stopniem wtajemniczenia, mistycznym doznaniem itp, to zaleca się poczekanie.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma czegoś takiego jak kodeks moralny,bo kazdy go ma /wg swoich wartości,a nie ogólnej definicji z neta. przejęte jest,że mozna iść już na 3 randce,jednak to tylko taka definicja. jeśli szukasz poważnego związku i nie zalezy ci na seksie to warto wypróbowac faceta znim wskoczysz mu do łożka,wtedy możesz mieć wiekszą pewność,że jemu też na czymś zależy.nie jest to 100%pewność,ponieważ i cierpliwi się znajdą,którzy mogą czekac i pół roku ,a po seksie odejść.myślę jednak,że to nieliczna grupa,a spotkanie takiego to jak 6 w TOTKA ![]() uprawiając seks na początku znajomości zmniejszasz swoje szanse na spotkanie jakiś tam wartości w człowieku ,choc i tu znajdą się ideały. natomiast jeśli lubisz seks i jest bardzo wazny w twoim życiu to musisz liczyc na los,na szczęśliwą czterolistną koniczynkę po środku 5 hektarowego pola. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
.
|
Cytat:
jak masz ochotę uprawiać z nim seks - zrób to. jak się rozpadnie po tym, to lepiej że tak szybko, a nie po kilka razy dłuższym czasie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Cytat autentyczny z tyrady wygłoszonej w moim kierunku przez bliską koleżankę na początku liceum, która zresztą straciła swą cześć i cnotę szybciej ode mnie
![]() Czy ja wiem, ŻADEN facet jakiego znam nigdy nie wypowiadał takich głupot, a znam różnych, w tym czynnych uczestników oazy. Ci bardzo wierzący pytani wprost odpowiedzieli, że no ok, oni są niedoświadczeni to woleliby dziewczynę równie mało doświadczoną, ale że jeśli ich wybranka nie chodziła do łóżka z każdym z osiedla, to właściwie dla nich się liczy to, że odkąd będzie z nimi, to już będzie wierna. W moim otoczeniu takie farmazony wypowiadają wyłącznie dziewczyny, myślę, że to takie magiczne myślenie - nie pójdę z nikim do łóżka przed ślubem, trafię na księciunia na jednorożcu. Edytowane przez 201605300922 Czas edycji: 2013-05-13 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Copyraptor
|
Twój wiek + jego wiek, podzielić przez dwa, rzucić kością dwunastościenną i pomnożyć. Wyjdzie wynik w tygodniach - tyle należy poczekać od momentu pierwszej rozmowy telefonicznej, aby zapewnić sobie dozgonną miłość i szacunek wybranka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Kiedy się oddać? A może kiedy go sobie wziąć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Rozumiem parę ironicznych odpowiedzi
![]() ![]() Troszkę pomogłyście wyleczyć moją paranoję, bo czasem mimo, że coś jest oczywiste pragnę się upewnić ![]() i właśnie turlam się ze śmiechu z nadgryzionego jabłka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Każdy ma swoją definicję 'dobrego momentu'. Jak dla mnie najlepiej by było przespać się wtedy, kiedy masz 100% pewność tego, że traktujesz go poważnie i szczerze chciałabyś łączyć z nim swoją przyszłość. A kiedy to następuje, to już kwestia konkretnej osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Po ślubie
![]() Albo co najmniej po czterdziestu randkach ![]() Serio: szukasz przepisu, a go nie znajdziesz, bo ilu ludzi tyle historii ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Jak już się "oddałaś" to po co to pytanie kiedy to zrobić?
![]() Może tak na przyszłość gdy spotkasz fajniejszego faceta? A tak poważnie to nie ma to znaczenia kiedy to zrobisz, po jakim czasie od rozpoczęcia znajomości. Jeżeli odnaleźliście się jako pasujące do siebie 2 połówki jabłka to nie ma znaczenia ,że obie są nadgryzione. ![]() Podkreślam "obie" bo dlaczego tylko o kobietach się tak mówi? przecież nadgryzała się para. Więc sprawiedliwie ma być. Edytowane przez grubella Czas edycji: 2013-05-13 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ale macie problemy... jak się chce i tobie, i jemu oraz coś tam czujecie do siebie, to do roboty. Nawet jak znacie się tydzień. Po co się przejmować na zapas i zakładać, że to może źle wpłynąć na wasze przyszłe stosunki.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
według mnie nie ma odpowiedniego momentu i nie można określić kiedy można już zacząć uprawiać seks. To wszystko jest kwestią indywidualną i poczujesz kiedy będzie dobrze
![]() Moja przyjaciółka zaczęła znajomość od seksu a teraz są po ślubie. Ja ze swoim też długo nie czekałam i jesteśmy szczęśliwi. Nigdy nie zastanawiałam się czy wypada już się z nim przespać czy nie wypada i co sobie o mnie pomyśli. Taka jestem i już i nie miałam zamaru udawać niedostępnej. Chciałam się z nim przespać po kilju dni i to zrobiłam. Edytowane przez Shanraya Czas edycji: 2013-05-13 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ani szybki sex ani wolne do tego podejście, nie da Ci nigdy pewności na cokolwiek. Jeśli coś ma się rozsypać to się posypie a jeśli już czegoś żałujesz to stanowczo widać, że się pośpieszyłaś i nie wiedziałaś co robisz
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nigdy
![]() ![]() Nie ma jednego określonego czasu, czasem z jednym czekasz dłużej, z innym krócej. Zależy czego chcesz, i czego on wydaje się chcieć :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Gdy rogi księżyca stukrotnie zmienią się w pełnię, rzuć przez lewę ramię garść pieprzu zebranego w Wąwozie Tayledras k'Trevów, ułożą się one w napis, który następnie musisz wpisać w wyszukiwarkę Google od tyłu, w języku demonów i kliknąć w Szczęśliwy traf, wydrukuj stronę, która się pojawi, stań na głowie, zjedz kartkę, po czym wlej sok pomidorowy do nosa - wszystkie odpowiedzi pojawią się w twoim umyśle
![]() Powodzenia, shay'krenth'chern! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ooo..mam lepszy pomysł!
kobiety! zawsze pytajmy się facetów! ha! Oni prawdę nam powiedzą hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedź na pytanie z tytułu - NIGDY! Nie wiem, jak to jest u innych, ale ja siebie lubię i nie rozdaję siebie innym
![]() A co do seksu, to wtedy, kiedy uważa się, że jest to odpowiedni moment. Chociaż moim własnym, osobistym zdaniem ( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to bylo za szybko. to zalezy jak sie teraz zachowuje, zaprosil Cie gdzies na miasto po seksie, czy teraz od razu chce od lozka bez romantycznych randek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
najlepiej to jutro, jutro jest 14 maja
a tak serio to jak ci się zachce, po co wstrzymywać popęd, to niezdrowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
"oddać się" to nigdy, pójść do łóżka kiedy ma się ochotę. Jeśli chłopcu ładnemu będzie przeszkadzać tempo, to znaczy, że jest załganym hipokrytą i zwolennikiem podwójnego standardu, a takich nie należy rozważać w charakterze partnerów, tak życiowych, jak seksualnych. Lepiej zatem, że sobie pójdzie z własnej woli, przynajmniej się nie narobisz przy odganianiu.
Seks to seks, macie ochotę, to idziecie do łóżka. Będzie z tego związek - dobrze, nie będzie - drugie dobrze. Wyluzuj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.