|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4077499 5]Też masz wrażenie że im dłużej leżą w szafie tym trudniej je założyć?
[/QUOTE]Tak jestem typem chomika podobnie jak Ty :P bo kurcze w zasadzie zakladam te same rzeczy codziennie, choc mam milion innych ubran ale tak po prostu wole zeby sobie byly w szafie w dodatku ciezko mi sie pozbyc ulubionych rzeczy ale takich w ktorych wiem ze juz neie wyjde :/Cytat:
|
|
#4562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Rozeznanie
|
ja kiedys, w sumie to na jednym z pierwszych wypadow na lumpy, bo teraz juz raczej tyle bym nie wydala kupilam sukienke za chyba 35zł, ale zakochałam się w niej
tyle ze za duza i czekajac na zmniejszenie (tak juz ze dwa lata chyba) wisi w szafie zalozona tylko dwa razy ![]() chociaz w sumie jak bym mi sie cos bardzo podobalo i bylo nie zniszczone, a w cenie niewiele nizszej niz w skepie pewnie tak bym kupila
|
|
|
|
#4564 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie. Bo to jednak wszystko zależy od tego czy dana rzecz nam się podoba i w jakim jest stanie. Dalej patrzę ile zapłaciłabym w sklepie i jednak często przy cenie zwracam uwagę na metkę.
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kupiłam różowy stanik sportowy za 3,25 i sukienkę Bershka za 10zł
Dawno nie byłam na łowach i jestem zadowolona. TŻ jeszcze kupił koszulę brązową H&M i bluzę bramkarską też za kilka złotych 1. Sukienka (wiatr podwiał i wyglądam trochę jak w ciąży, ale i tak jest super 2. stanik
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupilam dresik adidas za 16 zl
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4569 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj na -50 wydałam 17 zł, na koszulki i jakieś pierdołki.
za 3 zł upolowałam taki oto T-shirt z h&m, rozmiar 34 i zamysł był taki, że oddam młodszej siostrze, w domu po przymierzeniu stwierdzam, że jednak bliżej mu do 38 niż 34. Zostaje więc ze mną. Zdjęcie zapożyczone z internetu.
Tak Ci miałam wiele do opowiedzenia... Wydawało mi się, że o życiu, ale okazuje się , że tylko o sobie... O sobie w Tobie... Albo raczej o Tobie we mnie ... ' zapuszczam włosy pasmo kontrolne: 74 cm cel pierwszy: 80 cm |
|
|
|
#4571 |
|
histoire abracadabrante
|
Mnie dzisiaj udało się upolować oversizowy sweter z cienkiej wełny o kroju kimona, sportowy stanik i Nike Free Run 3
Zdjęcia wkrótce, jak zmolestuję tż, żeby przywiózł do mnie aparat
|
|
|
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
Miałam mieć odwyk, ale to chyba nie dla mnie..
Wstąpiłam dzisiaj do sh.. Moje zakupy:1,2 Buty New Look, mam obsesje na tym punkcie inaczej jestem "butomaniaczką" ![]() 3. Czarna lakierowana torebka. Rzuciła mi się w oczy przez zapięcie tj. najpierw otwiera się ten zatrzask widoczny na zdjęciu a potem jest drugi i otwiera się jak portmonetki. Trochę z tym zachodu, ale właśnie dlatego mam ją u siebie ![]() 4. Czarny płaszczyk, na metce 12-13 lat. Ja mam 23 i jest na mnie idealny podszewka w czerwono-białe kokardki 5. Płaszczy z H&M jeszcze z metką, podszewka w kochane groszki ![]() 6. Plisowana spódnica maxi, jak zwykle kolor wyszedł blado, w rzeczywistości miętowy. Jeszcze nie wiem czy ją założę, ale może z jakimś białym podkoszulkiem, jak myślicie? 7. Biały t-shirt snopy z H&M 8. Czarna koszula z zamszowymi wstawkami 9. Uniwersalna beżowa koszula. Kupiłam również dużo rzeczy dla Kochanej Chrześnicy a to wszystko po 1zł.. |
|
|
|
#4573 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klaski:Uwielbiam motyw motyli, a pudrowy sweterek dołączył by do mojej kolekcji rozpinanych sweterków. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Cudniaste!!!!!!!!!---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
o nie!
|
|||||
|
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------
Płaszczyki też za 1 zł??????? o nie![/QUOTE]W poniedziałki w moim sh jest wszystko po 1zł Płaszczyki również i o dziwo za prawie każdym razem jak jestem to jest z czego wybierać
|
|
|
|
#4575 |
|
Rozeznanie
|
u mnie jak jest wszystko po 1zł, to kurtki itp są po 5zł
|
|
|
|
#4576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4577 |
|
histoire abracadabrante
|
We Wrocławiu nie spotkałam się, żeby było po 1 zł. Najmniej to 3 zł za wszystko. Zawsze wtedy kupuję pościel
|
|
|
|
#4578 | ||
|
Raczkowanie
|
W tym sh co ja byłam czyli Szmizjerce tylko pościel miała cene 5zł/kg a tak wszystko 1zł. Począwszy od pasków, torebki, buty, maskotki, koszulki, kurtki i nawet szkło typu szklanki itp.
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
jak upatrze u kogoś jakiś fajny zestaw ze spódnicą w roli głównej ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Za trzy zł też można poszaleć jest różnica 1zł (tyle co nic) lub 3zł za sztukę a 60zł za kg
|
||
|
|
|
#4579 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
z
Cytat:
Ale ... z szycia to wychodzi mi tylko nawlekanie nitki i to też niezbyt dobrze jak twierdzi moja mama.
|
|
|
|
|
#4581 | |||
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak to jest w Robanie. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nie mam już na sh - dzisiaj był ostatni raz ![]() Jaki kolor?? ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj zajrzałam do dwóch sh i w jednym kupiłam dwie fajne bluzeczki, a w drugim sportową bluzkę i spódnicę, ale w sumie nie wiem dlaczego to zrobiłam
|
|
#4584 | ||
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Mnie się rano nie chce wstawać, gdy nie muszę ![]() Cytat:
Do ćwiczeń na pewno się przydadzą
Edytowane przez bujdanaresorach Czas edycji: 2013-05-13 o 22:27 |
||
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wpadłam tylko na chwilkę do ciucha, bo sprzedałam spódnicę za 12 zł i stwierdziłam, że trzeba to wydać na jakiś szczytny cel xD
1. torebką atmosphere (taka jak ta,tylko wersja szara) - 4 zł, bo miała zepsuty zatrzask, ale brat mi naprawił ![]() 2. Złote brokatowe plaformy New Look 3. Czarne platformy Fiore - 5 zł
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2013-05-13 o 22:24 |
|
|
|
#4586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i cóż... trzeba było wybulić kasę Fajnie, że Tobie udało się kupić w sh ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
|
|
#4587 |
|
histoire abracadabrante
|
Zaskakują mnie ceny kupowanych przez Was rzeczy
![]() Wrocławianki, polecacie jakiegoś lumpa z dużym wyborem zasłon i staników w angielskiej rozmiarówce, co ważne, w stanie bardzo dobrym? Dzisiaj oglądałam kilka w Vintaż, wszystko ładnie powieszone na wieszaczkach, ale nic dla siebie nie znalazłam oprócz stanika sportowego w idealnym stanie. I zasłon też szukam za grosze, koniecznie na szelkach
|
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ostatnio duzo butow marki Fiore bylo ![]() Jeny jestem butomaniaczka i az mnie nosi zeby isc, ale kasy brak wiec gumami do zucia nie zaplace
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Anecka, dzisiaj jak wlazłam z 17 złotymi w kieszeni to nałapałam całą torbę butów i musiałam niestety zrobić selekcję
A były takie przeboskie 2 pary asosowych platform...
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2013-05-13 o 22:37 |
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

[/QUOTE]
jestem typem chomika podobnie jak Ty :P bo kurcze w zasadzie zakladam te same rzeczy codziennie, choc mam milion innych ubran ale tak po prostu wole zeby sobie byly w szafie
w dodatku ciezko mi sie pozbyc ulubionych rzeczy ale takich w ktorych wiem ze juz neie wyjde :/

klaski:
o nie!