Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 19:26   #1891
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Dobry

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ale to nie ma znaczenia jakie złoto dajecie, bo jubiler od Was złoto skupuje, a nie przetapia do Waszych obrączek
Tak mi tłumaczył pan w salonie i przypuszczam, że wszędzie robią tak samo.
A ja gdzieś kiedyś czytałam, że mali jubilerzy, w sensie jednoosobowe pracownie właśnie topią to co się dało, ewentualnie dorzucają trochę i z tego robią obrączki.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale niejednokrotnie tak czytałam.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

w ogóle musze ruszyć tyłek z łóżka, a mi się nie chce
siostra dalej w szpitalu, czuje się coraz gorzej jutro wiozą Ją do innego miasta na rezonans magnetyczny bo jest prawdopodobieństwo jeszcze jakieś kamienia, albo tego, że przy operacji wpadł jakiś klips
co właściwie wcale by mnie nie zdziwiło patrząc na jakość naszej służby zdrowia :/
Zdrówka dla siostry.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Pozdrowienia ciotki !
Boski.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
My chcemy białe złoto - ja raczej z jakimś kamyczkiem, TŻ gładką.
Ew, jak urzeknie nas łączone, to pomyślimy
U nas podobnie.
Co prawda bez kamyczka ale zdecydowanie białe złoto, ewentualnie z małym dodatkiem żółtego.

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny co u was?U mnie dzisiaj kiepsko, miałam małe spięcie z moim narzeczem .... ale już ok. Powiedzcie mi, czy wynajmujecie kamerzystę na ten piekny dzien ?
Raczej nie.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
nie nie znoszę filmów i kamer brrr
A ja dziś jestem dobrą narzeczoną, usmażyłam chłopu kurczaka i jak wróci z zajęć (czyli koło 22) to dostanie potężną porcję tortilli i piwko
pysiu, jak miło czytać, że miałaś dobry dzień
Mniam
Zostań moją żoną?

Nadrobiłam.

Rany, jak ten czas wieczorem zapitala.
Wróciliśmy z prac, chwilę odsapnęliśmy po czym jakoś nas chyba energia rozpierała bo wzięliśy rowery i machnęliśmy w ciut ponad godzinę 15km.
Później całkiem przyjemny, nie ciężki obiadek i.. zaraz koniec dnia. Nie zgadzam się, porobiłabym coś jeszcze.
Ta na serio, ruszam dupkę zaraz ogarnąć trochę to i owo bo jutro wpada psiapsióła (na oglądanie filmy z jej kwietniowego wesela ), a po pracy nie będzie czasu.

Dziewczyny drogie: po jakim czasie można się starać o przyjęcie do klubu? Po 4 miesiącach?
Czy w związku z powyższym mogłabym prosić o rozpatrzenie mojej kandydatury?
Sprawdzałam i jestem z Wami od 6 części, dokładnie od 3 stycznia.

Lecę łogarniać, wpadnę później.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 19:37   #1892
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
właśnie dziewczyny, jak byliśmy w YES to były różne modele wnętrza obrączki, jakie są najlepsze?? mi się wydaje że te z wypukłym środkiem, ale nie wiem?
te z wypukłym sa mega ! TZ ma pierścionek z wypukłym wnętrzem i jak czasem zakładam to czuc po prostu komfort noszenia jesli tak można się odnieść do obrączki polecam chociaż przymierzyc i sobie porównać ze zwykłą

Cytat:
Koleżanka ma jakieś takie "kanciaste" i odradzała bo mówi że jak gdzieś palce ściśnie albo rękę ktoś jej poda to ją boli i robią się jej ślady, odciski.

My celujemy w jakąś klasykę, półokrągłą chyba.
no bez przesady, ja teraz nosze "kanciastą" obrączkę i jakoś nigdy nie miałam żadnego odcisku ani nic tego typu

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

ooo dostałam ostrzeżenie jak widać ktoś tutaj na wątku nieźle zgłasza do modów każdą nawet najmniejszą pierdołę
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 19:39   #1893
Opiumalfa
Zakorzenienie

Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
te buty są cuuuudne jak dla mnie
http://zszywka.pl/p/cudowne-buty-slu...3-3563528.html

może na poprawiny zdecyduję się na coś w tym stylu
Boooskie!

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 19:41   #1894
Zadumana
Rozeznanie

Dziewczyny wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec, wiem, ze nie wszystkim się spodoba, ale jest bardzo ładna
http://www.youtube.com/watch?v=sgsLV...c22uzClaEUcodg

Co sądzicie? Nie planujemy tanca, bedzie naturalnie
Stary 2013-05-13, 19:43   #1895
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny drogie: po jakim czasie można się starać o przyjęcie do klubu? Po 4 miesiącach?
Czy w związku z powyższym mogłabym prosić o rozpatrzenie mojej kandydatury?
Sprawdzałam i jestem z Wami od 6 części, dokładnie od 3 stycznia
.

Lecę łogarniać, wpadnę później.
Przyłączam się do pytania, też jestem od 3 stycznia

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 19:54   #1896
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zadumana Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec, wiem, ze nie wszystkim się spodoba, ale jest bardzo ładna

mnie sie komlpetnie nie podoba - zwykła piosenka podchodząca pod disco polo - nie mój styl i za mało wyjątkowa jak na pierwszy taniec
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:01   #1897
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość

ooo dostałam ostrzeżenie jak widać ktoś tutaj na wątku nieźle zgłasza do modów każdą nawet najmniejszą pierdołę
poważnie?! jejku, co za świat... nawet na takim fajnym wątku znajdzie się jakaś zołza...
może ktoś nas tylko podczytuje i złośliwie zgłasza posty ;P
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
mnie sie komlpetnie nie podoba - zwykła piosenka podchodząca pod disco polo - nie mój styl i za mało wyjątkowa jak na pierwszy taniec
mam podobne zdanie, też nie bardzo mi się podoba.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-13, 20:03   #1898
anannke
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie też się nie podoba takie plumkanie

Nie wiem kto jest taki złośliwy ale już to jest męczące ciągle ostrzeżenia, bany.. ciekawe że komuś się chce tak jak nikt nie robi nikomu nic złego..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:06   #1899
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

A ja gdzieś kiedyś czytałam, że mali jubilerzy, w sensie jednoosobowe pracownie właśnie topią to co się dało, ewentualnie dorzucają trochę i z tego robią obrączki.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale niejednokrotnie tak czytałam.
Nam zarówno mały jubiler jak i sieciówka KOBE mówili że nie przetapiają złota od pary tylko skupują. Więc nie wiem od czego to zależy.

Cytat:

no bez przesady, ja teraz nosze "kanciastą" obrączkę i jakoś nigdy nie miałam żadnego odcisku ani nic tego typu

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Zależy widocznie od tego kto jak odbiera noszenie kanciastej

Za co Cię zgłosili??
Stary 2013-05-13, 20:07   #1900
sensibleheart
Raczkowanie

my zatanczymy zwykłego walca http://www.youtube.com/watch?v=IoS1_CRS5fA bez udziwnien , ale dążymy do strony eleganckiej i wysmakowanej
Stary 2013-05-13, 20:15   #1901
moooniaaaa
Zakorzenienie

Co tam ciekawego wczoraj i dzisiaj?

Byliśmy wczoraj na półmaratonie bo nasz świadek biegł. Jesteśmy z niego dumni bo miał świetny czas, a sami lecimy we wrześniu na 10km i może urywek z biegu będzie w klipie z podziękowaniami jak coś fajnego wymyślimy :P
Potem oczywiście była impreza u nas, dzisiaj pojechałam do pracy półprzytomna. I dopiero wróciłam do domu, umyłam się i padam na twarz

I widziałam nasze auto do ślubu, wypas czarne audi w limuzynie brat świadka nas wiezie.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-13, 20:17   #1902
vixena
Rozeznanie

a ja w kwestii 1ego tanca nadal nie wiem, na razie number one to: jason mraz 'i'm yours', ale jakos nie na 100% jestem przekonana.
http://www.youtube.com/watch?v=cl88QEll-Xc
i raczej bez uczenia się jakiś kroków bo nie jesteśmy specjalistami jeśli chodzi o taniec a takie wyuczone mało naturalne kroki mi się nie bardzo podobają
Stary 2013-05-13, 20:19   #1903
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy widocznie od tego kto jak odbiera noszenie kanciastej

Za co Cię zgłosili??
może kanciasta kanciastej nie równa ? nie wiem, ja swoją nosze już 5 lat i nigdy mi w niczym nie przeszkadzała (poza tym, ze ostatnio zrobiła się za duza o 2-3 rozmiary)
ale obraczki chcemy z półokragłego czy jak to się tam nazywa bo mi się bardziej podobają półokragłe i bedzie ładniej przy pierścionku zaręczynowym wyglądać bo pierscionek płaski nie jest tylko taki własnie "kształtny"

rażące słownictwo
Stary 2013-05-13, 20:24   #1904
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
może kanciasta kanciastej nie równa ? nie wiem, ja swoją nosze już 5 lat i nigdy mi w niczym nie przeszkadzała (poza tym, ze ostatnio zrobiła się za duza o 2-3 rozmiary)
ale obraczki chcemy z półokragłego czy jak to się tam nazywa bo mi się bardziej podobają półokragłe i bedzie ładniej przy pierścionku zaręczynowym wyglądać bo pierscionek płaski nie jest tylko taki własnie "kształtny"

rażące słownictwo
Też nie wiem

Ona ma z tego co pamiętam grubą tą obrączkę i tak dziwnie z boku ściętą i do tego ma chude palce i może dlatego jej to przeszkadza? Wydaje mi się że największa wina leży w grubości - bo dość wysoko odstaje ponad palec.

Słownictwo mówisz, to trzeba się już pilnować na każdym kroku...
Stary 2013-05-13, 20:27   #1905
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Co tam ciekawego wczoraj i dzisiaj?

Byliśmy wczoraj na półmaratonie bo nasz świadek biegł. Jesteśmy z niego dumni bo miał świetny czas, a sami lecimy we wrześniu na 10km i może urywek z biegu będzie w klipie z podziękowaniami jak coś fajnego wymyślimy :P
Potem oczywiście była impreza u nas, dzisiaj pojechałam do pracy półprzytomna. I dopiero wróciłam do domu, umyłam się i padam na twarz

I widziałam nasze auto do ślubu, wypas czarne audi w limuzynie brat świadka nas wiezie.
Mój sąsiad wozi do ślubu BMW (jak w załączniku) i możliwe, że na niego się zdecydujemy, chociaż TŻ coś wspominał, że jego przyjaciel z byłej pracy szykuje się do zmiany samochodu na Mercedesa CLS (też w załączniku) i zapowiedział, że jak kupi i będziemy chcieli to chętnie nas zawiezie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 61126174.jpg (78,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3059697516.jpg (76,8 KB, 15 załadowań)
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-13, 20:28   #1906
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Jeszcze jeden spamerski post z mojej strony. Teraz jak sobie aplikacje forum wizaz zrobilam to chyba zostane top gadula watku:-D fajnie to dziala. Juz apke KWC mam w telefonie i sprawdza sie na zakupach kosmetycznych, a teraz lacznosc nieograniczona z PMkami, czad:-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

to samo zlo:-P

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
to jest chyba przekrój obrączki, wypukły na zewnątrz i płaski w środku, wypukły bardziej na zewnątrz i mniej w środku oraz płaski z obu
tak sądzę

czy wiesz jakie to kwiatki u Ciebie w avatarku?

wiem, wlasnie mierzylat takie i dla mnie są wygodne o mój awatar Ci chodzi? Ja mam goździki moja ślubną miłość

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
mam z orange a czy obsługuje androida to nie wiem (nie wiem co to jest poza tym )

ja jak byłam w t mobile to mialam sklep play wiec orange moze teź ma?

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Planuję zabrać, wolę jakąś mieć, niż później zniknąć, bądź kombinować

Także uwielbiam takie wyjścia organizować!!! Za tydzień zaczynam rehabilitację i w lipcu, najpóźniej w sierpniu MUSZĘ iść w góry!!! Zazdroszczę Ci (tak zdrowo )

Zabierz mnie ze sobą!!!

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Kochane, mam wieści od M.!!!

Hej hej! Obiecałam relacjonować co tam u mnie.

Aktualnie szukam dja na poprawiny, jeśli nie znajdę taniego to nie będzie wcale i muzyka będzie puszczana z kompa i chyb tak właśnie zrobię bo na razie ceny zaczynają się od 700 zł - niech się pałują Oprócz tego najważniejsze - CHYBA skończyłam zabiegi!! W zeszłym tygodniu pojechałam do Wrocławia i usłyszałam, że raczej już pani nie chce mnie widzieć bo to szaleństwo jeździć 1000 km w jeden dzień a raczej oprócz zalecanych masaży i maści na blizny, nic mi więcej nie pomoże Cieszę się też, bo powiedziała, że prawdopodobnie na ślub wystarczy to co zostanie z blizny zakryć korektorem i będę piękna))) Także 5000 km i 3000 zł później - skończyłam to przez co przełożyliśmy ślub <jupi>. Bardzo tęsknię za Wami dziewczyny, regularnie podczytuję i jestem prawie na bieżąco**

Także nasza M. jest z nami
tesknhmy!!

Cytat:
Aaaa, ale czad, jestem sama na sali kinowej

Allofkowa, wszystkie kiciaki są juz porezerwowane?

jeszcze jeden zostal

Cytat:
śliczna

a mnie denerwuje ta aplikacja

o, ja też to słyszę za każdym razem jak poruszamy temat ślubu ale na razie nie poruszamy wcale i nie wiem co gorsze

Pozdro dla M

dwie pierwsze pary bardzo mi się podobają szkoda, że ja w takich nie umiem chodzić, musze mieć buty z paskiem i najlepiej jeszcze na grubszym obcasie podobają mi się takie jak w załączniku tylko ciekawe gdzie ja takie znajde

aaa, dziewczyny, ale mi dobrze zrobił ten samotny wypad do kina, dzięki za radę nie dość, że film mi się podobał (może nie jakaś rewelacja, ale taki właśnie lekki) to jeszcze kupiłam sobie sukienke w Reserved piękna sukienka maxi w kolorze khaki i zmieściłam się w 44 i nawet nie jest mi obcisła co przy moich 100 kg to mega wyczyn pokaże TŻtowi jak przyjdzie, On uwielbia mnie w takich sukienkach, tylko Mu powiem, że mniej kosztowała w prawdzie nie dałam dużo bo 99zł ale nie musi tego wiedzieć akurat
dodatkowo kupiłam sobie Linea +20, żeby trochę pomóc mojej diecie
no i najważniejsze... dzwoniła pani z agencji pracy, że firmie spodobał się mój profil zawodowy i zapraszają mnie na rozmowę już bezpośrednio w sklepie w piątek i jestem dobrej myśli, w końcu już przeszłam 2 etapy rekrutacji to i może 3 ostatni przejdę, oby

i jakaś taka dobra energia we mnie chwilowo jest, że aż się chce żyć
ciekawe jak długo potrwa

piekny dzien mhalas!!

Cytat:
Co powiecie na to: http://www.youtube.com/watch?v=-tNmXdwTF4E

Wpasowuje się w klimat sukien jaki zazwyczaj wrzuca nam tu Alloffkowa

masz cos do moich kiecek?:-P

Cytat:
te z wypukłym sa mega ! TZ ma pierścionek z wypukłym wnętrzem i jak czasem zakładam to czuc po prostu komfort noszenia jesli tak można się odnieść do obrączki polecam chociaż przymierzyc i sobie porównać ze zwykłą

za co?? ostrzezenie??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:29   #1907
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie wiem

Ona ma z tego co pamiętam grubą tą obrączkę i tak dziwnie z boku ściętą i do tego ma chude palce i może dlatego jej to przeszkadza? Wydaje mi się że największa wina leży w grubości - bo dość wysoko odstaje ponad palec.

Słownictwo mówisz, to trzeba się już pilnować na każdym kroku...
a może trzeba na to zwracac tez uwage miałam kiedys taki własnie wystający pierścionk na boki i go wymianiłam bo nawet nikt mi dłoni nie musiał ściskac zebym poczuła ze cos jest nie tak jak ma być, rzeczywiście uwierało itp. także jednak na to trzeba zwracać uwagę
Stary 2013-05-13, 20:31   #1908
velika
Winter is coming

ja za rażące słownictwo dostałam już dwa razy :/ W tym raz niesprawiedliwie, bo wykropkowane było!
Kurna uważajcie na komary w tym roku, jakieś mutanty są czy co w piątek mnie pożarły w stopy i porobiły mi się takie jakby guzy, twarde i swędzące wtf aż się zaczynam obawiać, bo to wygląda, jakby mi coś urosło na kości a nie mam uczulenia na komary...

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:36   #1909
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Dobry

Zdrówka dla siostry.
dzięki

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a taką na poprawiny mogłabym mieć, nawet krótką
o tak, śliczna

Cytat:

OMG, rażące słownictwo

Cytat:

mnie się nie podoba

Cytat:

jeszcze jeden zostal

piekny dzien mhalas!!
Bo My może byśmy byli zainteresowani tzn nie dla nas, bo mamy już 3, ale dla Teściów bo oni cały czas chcą nam zabrać jakiegoś kota więc może po prostu by dostali swojego futrzaka tylko musze pogadać z TŻ, ale mnie wkurzył i mi się nie chce z Nim teraz gadać
bo trzeba by było pomyśleć nad transportem

no właśnie. Miałam piękny dzień, ale czar prysł

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-13, 20:37   #1910
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
ja za rażące słownictwo dostałam już dwa razy :/ W tym raz niesprawiedliwie, bo wykropkowane było!
Kurna uważajcie na komary w tym roku, jakieś mutanty są czy co w piątek mnie pożarły w stopy i porobiły mi się takie jakby guzy, twarde i swędzące wtf aż się zaczynam obawiać, bo to wygląda, jakby mi coś urosło na kości a nie mam uczulenia na komary...
to może nie były komary tylko meszki!
Pamietam jak rok temu po obronie licencjatu poszlismy cała grupa nad jezioro to wrociłam tak w stopy pogryziona (też myślałamże przez komary) ale wyszły mi takie kule jak prawie kurze jajko, twarde jak skała, gorące i schodziły bardzo długo! bolało jak diabli z 3 tygodnie! o szpilkach mogłam zapomnieć, jedna stopa wyglądała jakbym ważyła 150 kg
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:38   #1911
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na komary najlepsza MUGGA w spray lub w kulce
A potem to już tylko wapno z kwercetyną i fenistil. Ja często mam takie guzy po komarach i tym się ratuję.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:39   #1912
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
to może nie były komary tylko meszki!
Pamietam jak rok temu po obronie licencjatu poszlismy cała grupa nad jezioro to wrociłam tak w stopy pogryziona (też myślałamże przez komary) ale wyszły mi takie kule jak prawie kurze jajko, twarde jak skała, gorące i schodziły bardzo długo! bolało jak diabli z 3 tygodnie! o szpilkach mogłam zapomnieć, jedna stopa wyglądała jakbym ważyła 150 kg
kurna kto wie co to było, komary widziałam, ale może i jakieś inne dziadostwo się przypałętało. W każdym razie nigdy nie miałam nic takiego po komarach, duże nie jest, ale na obu stopach mam po kilka ugryzień i tak jak piszesz, twarde jak skała!

Stary 2013-05-13, 20:40   #1913
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
x1000000
widziałam to zdjęcie na stylowi, ale ta kobieta ma piękne plecy! Takie można pokazywać

Ja jakaś nienormalna jestem, wszystko co wrzucice mi się podoba

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:44   #1914
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Mój sąsiad wozi do ślubu BMW (jak w załączniku) i możliwe, że na niego się zdecydujemy, chociaż TŻ coś wspominał, że jego przyjaciel z byłej pracy szykuje się do zmiany samochodu na Mercedesa CLS (też w załączniku) i zapowiedział, że jak kupi i będziemy chcieli to chętnie nas zawiezie
CLS o wiele lepszy my będziemy jechać nową eSką wydłużoną lekko
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 20:44   #1915
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

rażące słownictwo
a gdzie te rażące słowa? Dobrze w razie w gdyby każda miała jakiś kontakt mailowy z chociażby z jedną z nas, żeby później tak jak nasza M. się z nami kontaktowała.
Kto tak kabluje? Macie jakiś wrogów, czy to moderatorzy wyłapują?

Stary 2013-05-13, 20:46   #1916
Zadumana
Rozeznanie

Matko dziewczyny wstawiłam wam nie ten link, przesłuchiwałam wiele piosenek i źle kliknęłam

Może już teraz bez linku powiem tytuł: Mesajah- każdego dnia lub
Kancelaria- Zabiorę Cię
Stary 2013-05-13, 20:49   #1917
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Matko dziewczyny wstawiłam wam nie ten link, przesłuchiwałam wiele piosenek i źle kliknęłam

Może już teraz bez linku powiem tytuł: Mesajah- każdego dnia lub
Kancelaria- Zabiorę Cię
uwielbiamy razem z Tż przez chwilę zastanawialiśmy, czy może na pierwszy taniec...

Stary 2013-05-13, 20:50   #1918
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]ooo dostałam ostrzeżenie jak widać ktoś tutaj na wątku nieźle zgłasza do modów każdą nawet najmniejszą pierdołę
dzizas, to kogo tak nawyzywałaś?? ja jakoś nie poczulam się urażona waszym słownictwem, sama klnę jak szewc (no może tutaj mi się akurat nie zdarzyło za mocno, ale wiem, że czasami przesadzam )
Cytat:
mnie użarł dzisiaj pierwszy, od razu do szyi się świnia rzucił :P na szczęście w porę się zorientowałam i mało krwi mi upił
wygłodniałe chamy są po długiej zimie, trzeba będzie się nieźle bronić
Stary 2013-05-13, 20:53   #1919
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
dzizas, to kogo tak nawyzywałaś?? ja jakoś nie poczulam się urażona waszym słownictwem, sama klnę jak szewc (no może tutaj mi się akurat nie zdarzyło za mocno, ale wiem, że czasami przesadzam )
no własnie nikogo nawet nie wyzwałam tylko sobie przeklnełam w jednym zdaniu które napisałam na tym waku chyba miesiac temu i za to dostałam ;| toż to powinno być juz przedawnione
Stary 2013-05-13, 20:55   #1920
velika
Winter is coming

Cytat:
no własnie nikogo nawet nie wyzwałam tylko sobie przeklnełam w jednym zdaniu które napisałam na tym waku chyba miesiac temu i za to dostałam ;| toż to powinno być juz przedawnione
ja też tak miałam, za jakieś stare posty dostawałam ostrzeżenia ;/ A że klnę jak szewc, to nieraz trudno się powstrzymać, chociaż od tamtej pory staram się nie pisać przekleństw, tylko $%%^&(*&(_) jak już nie mogę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości