Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 22:17   #1921
pluskotka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
o, mam teraz coś bardzo podobnego ale za dużo HA dałam i jest strasznie klejące, aż szału dostaję
A ile HA w proporcji do wody? Pół na pół? Czy jednak więcej? Bo jeszcze nie zaczęłam robić
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:19   #1922
versatille
Zakorzenienie

Sorki, pisałam plan prezentacji kiedyś trzeba w końcu.
Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Ogólnie brokaty polecam inglota i polecam ich duraline do ich nakładania. Vipery cieni nie miałam, także nie wiem.
Ale skoro ogólnie polecasz to i tak super, bo wszyscy twierdzą, że brokaty są dla dzieci a ja je kocham
Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Ver podpucha jakaś z tym mierzeniem
Pod na wydechu i ciasno wychodzi mi 71 a w tak jak mówiłaś wychodzi mi 92 To jaki powinien być rozmiar?
To nie jest aż taka duża różnica. Poza tym mogłaś się też źle zmierzyć. Ciężko powiedzieć, ale skoro mówisz, że masz mały biust to obstawiałabym 65D, ewentualnie E, ale i tak musisz mierzyć
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ver, na wydechu ciasno mam 71 cm, a lekko pochylona w biuście 95. Noszę 70E... Czyli nadal mam zły stanik? WTF?
Gdzieś Ty, przepraszam, kupiła ten stanik?
Zły masz
Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
weź powiedz chociaż raz przed mamą czy coś, to jednak zupełnie co innego mówić do ściany, a do kogoś 'żywego', nawet jak jest to najbliższa osoba to ciężko z siebie słowo wydusić
Ok, jutro będę opowiadać jak tylko upoluję jakąś ofiarę
Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Ja będę szczęśliwa jak będę miała 65C jak versatille napisała. A pomyssleć, że jeszcze niedawno 70A kupowałam.
Tylko wiesz... stanik w takim rozmiarze jest prawie nie do kupienia tak jak i mój. Trzeba szukać albo zamawiać na necie.

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:19   #1923
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
A ile HA w proporcji do wody? Pół na pół? Czy jednak więcej? Bo jeszcze nie zaczęłam robić
już nie pamiętam wiem, że jak robiłam, to było za rzadkie i dlatego dodałam więcej HA. także może lepiej dodaj mniej na początek i później ewentualnie dodaj. chyba, że takie klejenie Ci nie przeszkadza ale ja w nocy dostaję szału jak poduszka mi się klei do twarzy.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:24   #1924
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hehe no to pięknie ja muszę być twarda i nie dać się więcej pokusom ścinania grzywki
dobra, to teraz ja tż będa twarda i się wzajemnie wspieramy, jakby mi tylko jakiś głupi pomysł z grzywką wpsdł do głowy to wiesz co robić --->

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:25   #1925
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
już nie pamiętam wiem, że jak robiłam, to było za rzadkie i dlatego dodałam więcej HA. także może lepiej dodaj mniej na początek i później ewentualnie dodaj. chyba, że takie klejenie Ci nie przeszkadza ale ja w nocy dostaję szału jak poduszka mi się klei do twarzy.
Ok, zaraz zajrzę do notatek, które zrobiłam przy pierwszy serum i dodam trochę więcej HA niż poprzednio.
To musisz spać na wznak Swoja drogą, czy któraś z Was potrafi spac na wznak?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:26   #1926
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Gdzieś Ty, przepraszam, kupiła ten stanik?
Zły masz
Jezu... Zabij mnie
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:29   #1927
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, zaraz zajrzę do notatek, które zrobiłam przy pierwszy serum i dodam trochę więcej HA niż poprzednio.
To musisz spać na wznak Swoja drogą, czy któraś z Was potrafi spac na wznak?
ja lubię tak spać ale jak już jestem zmęczona. a jak jestem rozbudzona i muszę się 'wyciszyć', to tylko na brzuchu
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:33   #1928
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
ja lubię tak spać ale jak już jestem zmęczona. a jak jestem rozbudzona i muszę się 'wyciszyć', to tylko na brzuchu
Na brzuchu? Ja nie mogę, bo boli mnie kręgosłup od odc. lędźwiowego i tak jakby od tego miejsca ciągnie prąd, że nie umiem ruszyć później nogami
Stary 2013-05-13, 22:33   #1929
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Był zbiorowy czelendż-przysiadowy na wątku, to podrzucam kolejny:
KLIK
Może ktoś się skusi
Cytat:
Oprócz tego mam zamiar jeszcze dorzucić sobie jeszcze pompkowy-czelendż
Myślicie, że mogę połączyć te dwa czalendże z tym przysiadowym, czy to już za dużo szczęścia na raz bym chciała?

Cytat:
Tak mi się podobają warkocze dobierane a nie potrafię sobie zapleść kombinuje i z tego :/
Ja umiem, jak zaplotę ładnego to Wam pokażę, i jeszcze zrobię Wam aktualizację na dniach

A tak wogóle to nie mogę za Wami nadążyć... Chyba się nie da!
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:37   #1930
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Myślicie, że mogę połączyć te dwa czalendże z tym przysiadowym, czy to już za dużo szczęścia na raz bym chciała?
A dlaczego by nie? Sama myślałam jeszcze o przysiadowym, ale po prostu za długo już trwają moje treningi i nie chcę przeginać
Stary 2013-05-13, 22:39   #1931
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się ostatnio zastanawiałam nad jakimś kremem przeciwzmarszczkowym, bo gdy zmarszczę czoło np. gdy oczy maluję to te zmarchy mi zostają i nie chcą się naprościć i się muszę pilnować, żeby nie marszczyć czoła
A ja się nie zastanawiam nad kremem tylko nad składnikiem, który przeciwzmarszczokowo działa
Na razie wyczytałam, że olej rycynowy i olej z czarnuszki. I już stosuję zaszkodzić chyba nie zaszkodzi..
Cytat:
Jak luźno stoję, to niby ponad 92,5cm - dokładnie. Kiedy się lekko pochyliłam, to 95 cm
Czyli za luźny obwód
Ja, w staniku stojąc, mam w cyckach nie więcej niż 90 cm, może nawet 89. Cycki nie powinny iść aż tak do przodu (ani nie w dół, ani nie na boki, wiadomo) tylko.. w górę Jak myję włosy to mam prawie że nos powiędzy cyckami tak są wysoko No i od góry muszą być ładnie okrągłe.
Cytat:
Jezu... Zabij mnie

Stary 2013-05-13, 22:40   #1932
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

no chyba ze bardzo ci na tym zależy, ale może jescze poczekaj i się zastanów?
No teraz nie będę eksperymentować, bo włosy muszą być na 100 % ładne po tym farbowaniu, a do następnego farbowania mam dużo czasu na myślenie

Cytat:
Tak wiem, dlatego następne zamówienie na zsk będzie bardziej skoncentrowane na półproduktach przeciwzmarszczkowych Mi jeszcze trochę brakuje do 25, ale wolę zacząć chociaż trochę zapobiegać.

A serum bardziej na wypryski, lubię je nakładać rano przed filtrem: ekstrakt z malin, ekstrakt na naczynka, aloes x10, wit. B3, kwas HA no i woda

Znowu mam pogrom z wypadaniem włosów, ja mam nadzieję, że to opóźnione wiosenne linienie. Kozieradka nawet nie pomaga
robię też coś podobnego tylko, że ja daję bez wody, a to serum przy nakładaniu mieszam z olejem

Cytat:

Ja się ostatnio zastanawiałam nad jakimś kremem przeciwzmarszczkowym, bo gdy zmarszczę czoło np. gdy oczy maluję to te zmarchy mi zostają i nie chcą się naprościć i się muszę pilnować, żeby nie marszczyć czoła to samo zmarszczki mimiczne, od mojego ciągłego banana na gębie
Tez mam zmarchy na czole
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:42   #1933
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

To nie jest aż taka duża różnica. Poza tym mogłaś się też źle zmierzyć. Ciężko powiedzieć, ale skoro mówisz, że masz mały biust to obstawiałabym 65D, ewentualnie E, ale i tak musisz mierzyć
Powiem tak. Zmierzyć zmierzyłam sie dobrze. Moje cycki są po prostu że tak powiem lekko obwisłe i pustawe. Jak się pochylę to mocno wiszą i sa długie dośc (boże jak to idiotycznie brzmi) Schudłam bardzo więc oto efekt.

A wgl....
TRZYMAJCIE MNIE BO KUTWA NIE WYROBIĘ. Zabiję TŻ chyba jak go spotkam.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:57   #1934
luboczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
A, słówko do Vekki jeszcze: IMHO trzeba pozbyć się tej grzywki! Prosta grzywka "od garnka" i kręcone włosy nie bardzo idą w parze.
no właśnie miałam dokładnie to samo na myśli, włosy piękne, mnie zachwycają, ale to połączenie jw.
luboczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 22:59   #1935
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja mam
i ubolewam, że tam tak dużo brokatów
to ja mam jednak trochę mniejszą, ale też mocno brokatową

Cytat:

ze mnie marny kucharz jest ale druga część baaardzo mi się podobie bielizna czerwona albo czarna jestem na TAK
to tym bardziej jak dotąd go nie przyzwyczaiłaś do swoich potraw, znajdź jakiś banalny, ale smaczny przepis - może makaron? - i zaskocz go, to dopiero będzie niespodzianka ewentualnie body sushi

Cytat:
mi się czasem udaje zasnąć na wznak, ale budzę się w przeróżnych pozycjach

stało się to, czego najbardziej się bałam, czyli rozbolał mnie brzuch i musiałam iść za pilną potrzebą tuż po łyknięciu tabsa. niby tylko raz, ale przeleciała przeze mnie cala kolacja... chyba łyknę drugiego, bo nie wytrzymam z emocji półtora tygodnia do okresu

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 23:01   #1936
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez luboczka Pokaż wiadomość
no właśnie miałam dokładnie to samo na myśli, włosy piękne, mnie zachwycają, ale to połączenie jw.
Tak jak pisałam już wcześniej - na fotkach źle narysowałam kontur plam zakrywających twarz i grzywka faktycznie wygląda na prostą, ale w rzeczywistosci jest półokrągła, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie.
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 23:36   #1937
luboczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackmarta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeszukałam forum, ale nic mi nie wyskoczyło. Miała już któraś okazję wypróbować nową odżywkę Isany mit Baumwollextrakt nawilżającą? Ja właśnie ją dorwałam w Rossmannie za 3,99, skład bardzo mi się podoba
u mnie już na wykończeniu
pięknie pachnie rzeczywiście jakby wygładza ale szału nie ma
no ale krzywdy też nie robi,
używałam jej jako takiej neutralnej d/s coby inne cuda testować
potem bawełenkę oddałam synowi i dzięki temu jest nie do użycia już jak można tak ściskać butelczynę, że wyssało z niej całe powietrze a butelka przypomina naleśnik
ma te łapy jak bamber nie ma co

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40799144]Tak jak pisałam już wcześniej - na fotkach źle narysowałam kontur plam zakrywających twarz i grzywka faktycznie wygląda na prostą, ale w rzeczywistosci jest półokrągła, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie.[/QUOTE]

masz piękne latynoskie włosy i tego się trzymaj
a grzywka, jakby co to kwestia paru miesięcy i jest z powrotem

Edytowane przez luboczka
Czas edycji: 2013-05-13 o 23:33
luboczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 23:41   #1938
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez luboczka Pokaż wiadomość

masz piękne latynoskie włosy i tego się trzymaj
a grzywka, jakby co to kwestia paru miesięcy i jest z powrotem
Dziękuję
Z grzywką się rozstanę jak będę na to gotowa, bo na razie nie jestem więc zmuszać się nie będę
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 23:43   #1939
Redhaired Witch
Nindżopesz

A ja lubię krótkie proste grzywki do kręconych włosów, kojarzą mi się mangowo
EDIT: ale sobie w życiu bym nie zrobiła bo mi się podwija.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 23:50   #1940
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A ja lubię krótkie proste grzywki do kręconych włosów, kojarzą mi się mangowo
EDIT: ale sobie w życiu bym nie zrobiła bo mi się podwija.
Dzięki Red Zabawne, moja matka jak zobaczyła mnie z grzywką też stwierdziła, że wyglądam jak postać z mangi

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Perkele, idę w czwartek do fryzjera i stwierdziłam, że dobrze by było podciąć włosy tak, by miały miejsce do kręcenia się, może wtedy tył by się tak nie drucił. Zapytałam już na jakimś wątku dla zakręconych jakie polecenie wydać fryzjerce, bo boję się, że dotknie mnie klątwa fryzjera, aczkolwiek wątek jakiś zdechnięty jest. A ja głupia się zestresowałam na myśl o tym co może pójść nie tak
Stary 2013-05-13, 23:58   #1941
Redhaired Witch
Nindżopesz

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40799726]Dzięki Red Zabawne, moja matka jak zobaczyła mnie z grzywką też stwierdziła, że wyglądam jak postać z mangi [/QUOTE]

Mam nadzieję, że widziała raczej Czarodziejkę z Księżyca a nie jakiś hentai

W temacie "męskiej stylówy" rozbawiło mnie to zdjęcie: http://in.5thvillage.com/p/451248478...200_226451280/
No nie powiem, pan po prawej...

Teraz spróbuję nie offtopować - planuję następną razą przetestować ponownie Bingo z keratyną i spiruliną i jeśli mi nie podejdzie (znowu) to jednak będę miała na wymianę pół opakowania. Ktoś wstępnie reflektuje? BO mam złe przeczucia a po co się męczyć i zużywać na siłę.

Stary 2013-05-14, 00:04   #1942
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie doradzić łatwo dostępną i mocno emolientowaną odżywkę? Tak aby opanowała puch kręconych, przesuszonych ostatnio włosków, bez protein i olei wnikających? Patrzyłam na spis Kascysko, ale większości nazw kompletnie nie kojarzę ze sklepów Albo już próbowałam, albo ma w składzie coś czego unikam
Bingacz drożdżowy, glinkowy, shea: Jasmin, Tesco, Auchan.
Cytat:
Napisane przez atilav Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!
Jeżeli mam maskę z rossmanna altera z granatem otwartą już nieco ponad rok, a jej data ważności jeszcze nie upłynęła to mogę jej użyć?
Bo skończył mi się olej do włosów, a mam wolne popołudnie i chciałabym coś nałożyć, ale się troszkę obawiam
Na długo to nie bardzo ze względu na etanol, ale możesz zużyć na długości włosów jako normalną odżywkę.
Cytat:
Napisane przez atilav Pokaż wiadomość
Kurde, to nie wiedziałam, że taki najzwyklejszy też może być
Dzięki, spróbuję
A dlaczego miałby nie być?
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
I przy okazji mam do Was pytanie o skład :

Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceramide 3, Ceramide 5 II, Ceramide 1, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Xanthan Gum, Panthenol, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Trilaureth-4 Phosphate, Cyamopsis Tetragonalobus Gym, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Citric Acid (11.11.2011)
Ślepnę, ale złego alko nie widzę Silikon wysoko, parafina wysoko, potem jakieś fajne ceramidy, aloes, olej jojoba. Krzywdy nie zrobi, ale szału raczej też nie
Cytat:
Napisane przez oranzada_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mam niby fale, chociaż po wyschnięciu ledwo co się gdzieś tam zawiną, także robię te fale kokiem czy warkoczem. No ale mnie tak naszło ostatnio na proste włosy, bo jak dosuszę suszarką i uczesze to są niemal proste. Niestety, jak pójdę spać z rozpuszczonymi to mi się byle jak pogniotą i mam okropny przyklap, no do niczego się nie nadają. Macie może jakiś sposób, żeby nienaruszone przetrwały noc?
Stylizator, porządny Poza tym rozczesywanie to cienki pomysł - spróbuj chociaż raz czesania tylko z odżywką do spłukiwania.

KLIK!

Dziewczyny, litości Autentycznie wiele zapowiada, że wylece z wątku przez ogrom postów do nadrabiania, nie starczy mi na to życia niedługo
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 00:07   #1943
Konto usunięte

Cytat:
Mam nadzieję, że widziała raczej Czarodziejkę z Księżyca a nie jakiś hentai

W temacie "męskiej stylówy" rozbawiło mnie to zdjęcie: http://in.5thvillage.com/p/451248478...200_226451280/
No nie powiem, pan po prawej...

Teraz spróbuję nie offtopować - planuję następną razą przetestować ponownie Bingo z keratyną i spiruliną i jeśli mi nie podejdzie (znowu) to jednak będę miała na wymianę pół opakowania. Ktoś wstępnie reflektuje? BO mam złe przeczucia a po co się męczyć i zużywać na siłę.
1. Moja matka chyba nie jest świadoma czym jest hentai, pewnie dlatego padło porównanie do Arashi z X Clampa

2. Padłam

A tak nieofftopowo - ma może któraś z Was pojęcie jak można wykorzystać resztkę (ok. 1/4 mi zostało) tego cudaka? Miałam trochę przeproteinowane włosy, więc od dwóch tygodni stoi GK nieużywany a brak mi pomysłu na bezpieczne dla włosów zdenkowanie go.
Stary 2013-05-14, 00:11   #1944
kascysko
Zakorzenienie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40799899]
A tak nieofftopowo - ma może któraś z Was pojęcie jak można wykorzystać resztkę (ok. 1/4 mi zostało) tego cudaka? Miałam trochę przeproteinowane włosy, więc od dwóch tygodni stoi GK nieużywany a brak mi pomysłu na bezpieczne dla włosów zdenkowanie go.[/QUOTE]
Używaj rzadziej do zabezpieczania po prostu. Psikacza z niego pod olej nie zrobisz, bo za dużo silikonu.

Ja kiedyś na podobnym produkcie goliłam nogi
Stary 2013-05-14, 00:18   #1945
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Używaj rzadziej do zabezpieczania po prostu. Psikacza z niego pod olej nie zrobisz, bo za dużo silikonu.

Ja kiedyś na podobnym produkcie goliłam nogi
Dziękuję
Stary 2013-05-14, 00:21   #1946
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Bingacz drożdżowy, glinkowy, shea: Jasmin, Tesco, Auchan.
Dzięki Glinkowy który, bo są chyba dwa (ziolona i ghassoul)? W Tesco widziałam tylko shea i kaszmir. W Auchan nigdy masek nie widziałam muszę popatrzeć następnym razem. A jak nie to do Jasmin się w końcu będzie trzeba wybrac.
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 00:29   #1947
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Dzięki Glinkowy który, bo są chyba dwa (ziolona i ghassoul)? W Tesco widziałam tylko shea i kaszmir. W Auchan nigdy masek nie widziałam muszę popatrzeć następnym razem. A jak nie to do Jasmin się w końcu będzie trzeba wybrac.
Auchan podobno ma teraz pełną ofertę masek (nie byłam w krakowskim dawno, nie wiem na pewno), a chodzi mi o wszystkie glinkowe i jeszcze dodatkowo ten z błotem karnalitowym.
Stary 2013-05-14, 00:31   #1948
Redhaired Witch
Nindżopesz

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40799899]1. Moja matka chyba nie jest świadoma czym jest hentai, pewnie dlatego padło porównanie do Arashi z X Clampa [/QUOTE]

Mnie również X przyszedł do głowy ale akurat ta delikutaśna blondynka.
Jeśli jesteś z twarzy podobna do Arashi to chylę czoła przed Twą urodą!

Stary 2013-05-14, 00:34   #1949
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Powiem tak. Zmierzyć zmierzyłam sie dobrze. Moje cycki są po prostu że tak powiem lekko obwisłe i pustawe. Jak się pochylę to mocno wiszą i sa długie dośc (boże jak to idiotycznie brzmi) Schudłam bardzo więc oto efekt.
To nie patrz na nie bez stanika W dobrze dobranym będą pięknie wyglądać.

Też jak nosiłam źle dobrany to myślałam, że mam jakieś inne cycki, a teraz się na nie napatrzeć nie mogę
Cytat:
Dziewczyny, litości Autentycznie wiele zapowiada, że wylece z wątku przez ogrom postów do nadrabiania, nie starczy mi na to życia niedługo
Przecież nikt Cię stąd nie wyrzuca. Poza tym tyś musk tego wątku, więc nawet nie próbuj nas opuszczać ;D

Wchodzę na demoty i co widzę? KLIK Ależ to miłe.

Stary 2013-05-14, 00:36   #1950
Konto usunięte

Cytat:
Mnie również X przyszedł do głowy ale akurat ta delikutaśna blondynka.
Jeśli jesteś z twarzy podobna do Arashi to chylę czoła przed Twą urodą!
1. Błagam, tylko nie Kotori, miałam ochotę ją udusić
2. Ha, chciałabym, ale raczej trudno jest być podobnym do postaci rysunkowej. Jam przeciętny paszczurek jakich wiele
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości