|
|
#3901 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Cytat:
ja to już pilnuje szafki w domu by nie wyszły same ![]() Cytat:
u mnie najbardziej mnie wkurza że zmieniają pas ruchu i nie włączają migaczaCytat:
bo u nas trzeba mieć akt urodzenia, u moich rodziców tak samo bo USC jest w innej części miasta, ja urodzona w tym samym mieście tez musiałam mieć Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
juz po... oczywiście stresik był, ale podobno poszło dobrze. No ja to wychodzę z założenia za każdym razem zreszta, że zawsze mogło być lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() coraz bardziej smutno mi się robi, prawdopodobnie mąż mnie niedługo opuści
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak poszło? ![]() Cytat:
a buty w 90% kupuję z przypadku, pod wpływem chwili, bo jak szukam to oczywiście bidaCytat:
nabawię się chyba nerwicy mały czasami ulewa i np. dzisiaj po nakarmieniu 2 godziny spał już sobie na balkonie i stwierdziłam że wjadę wózkiem do domu bo coraz chłodniej. Doszłam do niego i w tym momencie mu sie ulało- znowu nosem! więc szybko do przekręciłam, wołam zeby tż przyniósł aspirator i dałam radę... ale co by było gdybym nie podeszła przecież nie mogę obserwować go 24 h/dobę
|
|||
|
|
|
#3905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kinga fontannę nosem i buzią puszczała z 3-4x w życiu wiem, co czujesz...
|
|
#3906 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi a bierzesz może żelazo?u Karoli się chlustanie nasilała jak brałam żelazo po cc
|
#3908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
You made my day!!! Cytat:
Ty nie bądź taka krytyczna wobec siebie! Na pewno poszło świetnie! ![]() Jednak nie ma innego wyjścia? mam nadzieje, że szybciutko wróci. Trzymaj się słonko! Myślisz, że ta torebka jednak ok... cały czas się waham czy nie wysłać mamy po nią... ale nie jestem przekonana. Jedno co to jest duża taka jak lubię... gdyby chciała być taka czarna, to brałabym bez zastanowienia (jest też w beżach, ale nie podobała mi się). Dylematy ![]() Cytat:
To strasznie nie bezpieczne przecież, aż mnie dreszcz przeszedł. Dzielna kobieto! Cytat:
Sama Ci wszystko wytłumaczy, ale spokojnie. fakt, że napisała jakby TŻ ją zostawiał na dobre ![]() India Witajcie, Zrobiłam wczoraj zapiekankę ziemniaczaną. I jakaś taka... wyszła średnia... mąż mówi, że nie doprawiona, a dla mnie ok, ale coś jej faktycznie jest. Więcej robić nie będę ![]() Poza tym muszę się wybrać na jakieś zakupy i tym razem wrócić z ciuchami. Stałam dzisiaj 10min przed szafą (nie za bardzo dysponując tymi 10min) i nie miałam się w co ubrać. Jak ja tego nie znoszę! W końcu dorwalam nową koszulkę z podobizną Merudki na piersi, do tego żakiet i wyglądam jako tako... ale czas na zakupy!!!
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja mam teraz taki patent
![]() Cytat:
Jejuu ale aż dziwne że ulał dopiero po 2h? myślałam, że ulewają niedługo po posiłku. co się dzieje?
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-05-14 o 09:28 |
|
|
|
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem!
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
pomidor na białej koszulce
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
sierota !
|
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale takie sa zalecenia Dzisiaj to już leci mi z piersi jak z fontanny jak sciagam. Mam nadzieję, ze jutro w por. laktacyjnej usłysze że koniec z dokarmianiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
nooooo!
zachciało mi się pomidorka koktajlowego w kanapce! Goldi powodzenia zatem!
|
#3916 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
nie! Hajzerowi nie wierzę ![]() za to moc różowego vanisha pójdzie dzisiaj w ruch ![]()
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za to aby kazali odrzucić dokarmianie
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Klion muszę sobie zapisać nazwę tego leku. Kurcze... mówisz, ze po kontakcie z brodą męża miał krostki? Dziwne... bo jak Wam pisałam cały weekend miała cerę idealną. Wczoraj rano jeszcze tez (mąż był na studiach, potem na noc w pracy i wczoraj rano wrócił). Wracam z pracy a Maja ma już krostki na poliku. Nie możliwe, ze alergia pokarmowa, bo niby po czym? Nic nowego nie dostała.
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
![]() dalej plazuje u mamci tylko kurde jakas wysypke dostalam i nie wiem od czego... a jeszcze noga mi dobrze nie minela....wykoncze sie!! niech juz bedzie wrzesien!
|
|
|
|
#3921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć ja bym się tak nie zachwycałaprzerażona jestem z tym ulewaniem, pewnie też będę zestresowana Cytat:
![]() Cytat:
A torebka, myślę, że jest OK. Do butów też nie byłas przekonana, a jednak wykorzystujesz. Ja tez lubie czarne torebki, ale czasem można sie przełamać tym bardziej, że jest wiosennie ![]() Wybaczcie, ale na razie nie chcę pisać o szczegółach. Po prostu się u nas pos.rało, trwa to już ponad miesiąc i niestety obecna sytuacja zmusza TZa do wyjazdu, bo kiepsko u nas z finansami. Kwestia od nas nie zależna i niestety trzeba czekać na rozwój sytuacji, a to może potrwac jeszcze kilka miesięcy jak nie dłużej Napiszę tylko, że może się to dla nas, a w zasadzie dla TZa skonczyc jeszcze gorzej niz teraz ( a mnie się oberwie przy okazji)Cytat:
![]() Umieram na ból brzucha
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
India
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
India bidulko! Strasznie brzmi to co piszesz! Mam nadzieję, że wszystko się ułoży
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
India.. a jednak?? nie... mocno trzymam kciuki żeby jednak nie....
Guciaaaaa ja tez tak mam jak ide z pieniedzmi to nic nie kupie.. i chyba cie zaskocze.. torebka kolor ok ale krój.. ja uwielbiam worki materialowe ![]() ![]() bzyczka dzieki za pocieszenie.. chyba leki antalergiczne dzialaja bo cala noc przespal bez kaszlu klion nie raczej nie reflux, stawialabym na ta alergie... gold-fish wspołczuje przygód z ulewaniem... oby szybko sie skonczylo.. hahahha kocham cie ![]() a ciebie jeszcze bardziej ![]() Cytat:
hmm a moze te krostki to od kremu po goleniu meza etc.. moze jak ja dotyka przytula to cos tam ja podraznia.. i ma silne uczulenie wiec tak reaguje... ale to tylko przypuszczenia.. maz musialby zmienic kosmetyki ![]() do dupy z ta praca, jestem zmeczona, wszystko mnie boli, chyba mam grype a nie moge isc na l4, tragedia..
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Marta o tym samym dziś pomyślałam. Po 18 przyjechała teściowa, Maja była akurat u moich rodziców, mnie nie było, mąż się uczył. Za chwilę moja mama przyprowadziła Maję. Na poliku były tylko te 2 krostki z poniedziałku. Mąż się akurat wykąpał i ogolił
i zaczął się tulić, bawić się z nią, przytulać. teściowa mówi, ze widziała jak w oczach Maja nagle robi się czerowona na poliku i zaczyna się drapać ( a ona bardzo rzadko się drapie jak ją wysypie). Mówi, ze wszystko stało się w ciągu 20 min od przyjścia od moich rodziców. Jeśli to by była alergia pokarmowa, to czy nie powinna być kupka inna? Dlaczego nie możesz iść na l4? |
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
To na bank będzie od kosmetyku jak chwile wcześniej się goli to na pewno coś z tego ja uczula
Nie mogę bo w przyszłym tygodniu występujemy w teatrze na prezentacjach artystycznych i mamy dzień matki który ja organizuje wiec moja zmienniczka nawet nie chce znać tekstów. Ciekawe czy przyjdzie ... W Starym przedszkolu albo wzięłabym że 2 dni urlopu czy l4 albo poprosiła bym laski żeby zostały za mnie a ja bym im to oddała a tu zapomnij. Przynajmniej się dowiedziałam że mam umowę na bank do końca maja wiec awans mi nie przepada Kurde pisze z telefonu i słownik mi świruje
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-05-14 o 22:18 |
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz by wypadało aby mąż zmienił krem do golenia? Bo jak się nie będzie smarował do sam będzie w krostach (tak powiedział). No to rzeczywiście nie za ciekawie. A dlaczego nie robisz tego wspólnie ze zmienniczką?Domyślam się, że nie chce jej się?
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Marta super z tym awansem. Swoją drogą, to mi się umowa kończy w tym roku, w tamtym tyg złożyłam podanie o przedłużenie
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
magda moze to faktycznie krem meza? U nas jak maz sie ogoli i tuli Domino albo go caluje po szyjce to wychodza mu takie drobne czerwone plamki ale po chwili znikaja.
gold u mnie Domino tez ulewal , pamietam jak raz w nocy aie zakrztusil myslalam ze na zawal zejde! Przeszlo mu jak zaczelam mu wprowadzac jedzenie.
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2013-05-15 o 04:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

muszę używać nakładek na sutki bo mały ma lekko cofnietą bródkę i słabo łapał brodawkę. Przynajmniej nie mam poranionych
w ciąży przytyłam 17-18 kg (przez obrzęki). Jka wyszłam ze szpitala w środę miałam tylko 4 kg mniej, a wczoraj już 9 kg mniej!
ja to już pilnuje szafki w domu by nie wyszły same
U nas to dwa różne miasta, dwa różne urzędy, więc akt musiałam mieć.
minimum 300 € co miesiąc, w zależności od dochodów

mały czasami ulewa i np. dzisiaj po nakarmieniu 2 godziny spał już sobie na balkonie i stwierdziłam że wjadę wózkiem do domu bo coraz chłodniej. Doszłam do niego i w tym momencie mu sie ulało- znowu nosem!

no ale takie sa zalecenia