|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
A ja mam trudną sytuację z TŻ i od wczorajszego wieczora się złoszczę...
|
|
|
|
#2522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2523 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To ja tez poza tematem, w czwartek idę na drugi etap rozmowy o pracę
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Fju, fju, udało mi się dzisiaj kupić koszulę w kropki w biedronce.. za całe 3zł.
|
|
#2525 |
|
Rozeznanie
|
ja kupiłam różowe kapciuchy za niecałe 12zł - jestem teraz prawie niczym Tinkerbell z Piotrusia Pana :P
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Targów, byłam już u Tżta, więc mogę trochę polenić się
a od jutro oczyszczanie zaczynam nie wiem czy mnie coś nie trafi
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
jej nie... Ale to jakieś "sprawdzone źródło"? Może ktoś ma ochotę trochę namącić?
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie- może to jakaś dziewczyna, która ma go na oku i w ten sposób chce was skłócić?
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potrafi powiedzieć w jakim mieszkaniu TŻ mieszka, jak ono wygląda, Ba! jaka jest winda w bloku - a on się upiera że tylko opowiadał jej o tym... Opisała mi jego współkokatora. Ja rozumiem - może to skądś sobie wzięła. Nie ma dowodów - ani on ani ona. Współlokator twierdzi, że nie przypomina sobie, żeby taka panna tam była. A mimo wszystko... tak mnie to boli
Edytowane przez ama09 Czas edycji: 2013-05-14 o 20:16 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Beznadziejna sytuacja. A ta dziewczyna jaka jest? to ona się niby ma spotykać z Twoim Tżtem? dziwna sytuacja:/ co innego anonimowe esy, a co innego tak od kogoś się dowiedzieć:/
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze podawała mi daty spotkań i miejsce, które pasowały że TŻ nie widział się ze mną. Nie wiem co mam robić, skoro nie mam żadnych dowodów. Nie wiem czy wszyscy utrzymują to przede mną w tajemnicy czy jak, jej znajomi z pracy trzymają jego stronę. |
||
|
|
|
#2534 |
|
Life is a drink ...
|
TŻ mieszka w innym mieście niż Ty ?
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem...dziwne to...skoro zna godziny, to albo go śledzi i wie wszystko
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkamy w jednym mieście. I wyglądałoby to tak, że jednego dnia był ze mną, drugiego z nią.
I podobno napisała mi to z dobrego serca, żebym wiedziała jakiego mam dupka. |
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, jego współlokator to bardziej jego niż Twój kumpel. Jeżeli nic nie jest na rzeczy to przecież gdyby kłamała nie miałaby w tym celu- rozbiłaby wasz związek,a on by nie chciał być z laską, która kłamstwem spowodowała, że jego związek się skończył. No i co znaczy, że jej znajomi trzymają jego stronę? Długo jesteście razem? Sądzisz, że masz powody jej wierzyć? Jak on zareagował?
|
|
|
|
#2538 |
|
Life is a drink ...
|
Możliwe, że jest to jakaś znajoma tej 'dziewczyny' w takim razie ja po prosiłabym o informacje jeżeli wie o 'następnym' spotkaniu i po prostu z zaskoczenia go złapać...
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno napisała do mnie, żeby dowiedzieć się czy jesteśmy razem bo on jej mówił że nie a ona znalazła mnie na fb na jego profilu, gdzie ja mam wpisane że jesteśmy w związku (on nie).
Podobno nie chciała się z nim więcej spotykać, a on ją nagabywał, więc miałabym na niego wpłynąć żeby się od niej odczepił. Naprawdę szczeniackie - i tak bym to potraktowała, ale szczegóły jego życia jakie ona zna są dla mnie naprawdę denerwujące. Jesteśmy razem ponad 7 miesięcy. Ufam mu. |
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ama 7 miesięcy, to nie jest za długo. Ludzie różne świństwa robią po 5 latach związku, a jak facet świn*a to wiesz... no to skoro nie wiedziała, że jesteście w związku to to zaczyna mieć sens. Skąd by tyle rzeczy wiedziała? nie wierzę, że sobie tak pisali o wszystkim jak funfle na FB.
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2013-05-14 o 20:40 |
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus - Czy zaobserwowałaś ostatnio coś niepokojącego w zachowaniu TŻ? Czy w jakiś sposób oddaliliście się od siebie? Ciężko tak z mety to ocenić jak się nie zna całej sytuacji...
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że nie jesteśmy razem za długo. Wiem , że Wam trudno to oceniać.
Mi naprawdę trudno w to uwierzyć. Zaobserwowałam że coś mogło być nie tak, ale mój mały wypadek znów nas do siebie zbliżył. I naprawdę nie działo się aż tak żle. I ona uważa że była z nim na urodzinowej imprezie kierowniczki ze sklepu, na której on mówił wszystkim że ma nową dziewczynę. Ale tego nie mam jak sprawdzić, bo jego towarzysze z pracy będą milczeć. On wciąż zarzeka się, że nie spotykał się z nią poza pracą. |
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz sa laski, które za dużo plotkar i innych tego typu pierdół się naoglądały i potem same chcą się tak zachowywać i wtryniać innym. Ale skoro nie wiedziała o Tobie to ja bym jednak się zastanowiła i porozmawiała poważniej z TŻem...
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mu ufasz to olej się na tamtą pannę.
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak przyszłam do TŻ po weekendzie i nie mogłam znaleźć moich kapci po mieszkaniu. Szukaliśmy wszędzie. Okazało się że wrzucił je pod łóżko. To było dla mnie dziwne.
A ona napisała mi że właśnie w sobotę tamtego weekendu u niego nocowała. Przypadek?
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
super
powodzeniaCytat:
ale kiedyś miałam podobną sytuację, tylko, że bardziej bezpośrednią spacerowałam sobie z ówczesnym chłopakiem (niedawno, bo kilka miesięcy wcześniej się poznaliśmy, powiedzmy, że nie byliśmy "parą", ale ja traktowałam to dość poważnie) chodzimy sobie po parku, a tu dwie takie dziewczyny idą naprzeciw nas i nagle jedna do tego chłopaka , że czemu on ze mną za rękę idzie, że wczoraj się z nią "lizał" (to jej słowa ), a teraz ze mną spaceruje, że mieli do kina iść, coś o jakiejś imprezie (chyba tam się poznali, ale nie do końca zrozumiałam)ten momentalnie puścił moją dłoń, tamta na niego jechała, a ja stałam jak w jakimś filmie i tylko się patrzyłam na jego głupkowatą minę i tamtą rozwścieczoną, jakbym stała zupełnie z boku i jakby mnie to zupełnie nie dotyczyło teraz się z tego śmieję (kilka lat minęło), ale wtedy nie było mi do śmiechu, trochę popłakałam, on próbował tłumaczyć i przepraszać, ale już się z nim więcej nie spotkałam także mało co jest mnie teraz w stanie zaskoczyć... ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku to jakaś pomyłka po prostu
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-05-14 o 21:18 |
|
|
|
|
#2548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba są dwie opcje: albo zaufasz facetowi i to zostawisz, albo wyłożysz karty na stół, skonfrontujesz ich ze sobą pytając oboje jak to w końcu jest (celem zaobserwowania reakcji), albo spróbować go przyłapać na gorącym uczynku (np. powiedzieć, że przez weekend się nie spotkacie, bo będziesz czymś zajęta po czym wparować do niego w godzinach późno wieczornych).Aż mi się mój ex-kłamczuch i idiota przypomniał, który na okrągło mnie okłamywał w takich i podobnych sprawach, takiego to niestety trzeba spisać na straty ![]() Kocha= nie okłamuje. BTW. Tak sobie myślę, że gdyby chłopak był uczciwy wobec Ciebie i takich zachowań się faktycznie nie dopuszczał to po Twoim poinformowaniu go, że tamta dziewczyna mówi Ci takie rzeczy powinien się na nią wkurzyć, powiedzieć parę słów, sprostować i przynajmniej zrezygnować z kontaktów z nią
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;40815519]Przykra sytuacja
Chyba są dwie opcje: albo zaufasz facetowi i to zostawisz, albo wyłożysz karty na stół, skonfrontujesz ich ze sobą pytając oboje jak to w końcu jest (celem zaobserwowania reakcji), albo spróbować go przyłapać na gorącym uczynku (np. powiedzieć, że przez weekend się nie spotkacie, bo będziesz czymś zajęta po czym wparować do niego w godzinach późno wieczornych).Aż mi się mój ex-kłamczuch i idiota przypomniał, który na okrągło mnie okłamywał w takich i podobnych sprawach, takiego to niestety trzeba spisać na straty ![]() Kocha= nie okłamuje. BTW. Tak sobie myślę, że gdyby chłopak był uczciwy wobec Ciebie i takich zachowań się faktycznie nie dopuszczał to po Twoim poinformowaniu go, że tamta dziewczyna mówi Ci takie rzeczy powinien się na nią wkurzyć, powiedzieć parę słów, sprostować i przynajmniej zrezygnować z kontaktów z nią [/QUOTE]Pomyślałam o konfrontacji. Na pewno go nie przyłapię, ponieważ ona uznała że więcej się z nim nie spotka. A on oczywiście się wkurzył na nią. Ponieważ wciąż upiera się przy tym, że spotykali się tylko w pracy. I nic więcej nie było. |
|
|
|
#2550 | |
|
Moderator
|
Cytat:
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;40815519]Przykra sytuacja Chyba są dwie opcje: albo zaufasz facetowi i to zostawisz, albo wyłożysz karty na stół, skonfrontujesz ich ze sobą pytając oboje jak to w końcu jest (celem zaobserwowania reakcji), albo spróbować go przyłapać na gorącym uczynku (np. powiedzieć, że przez weekend się nie spotkacie, bo będziesz czymś zajęta po czym wparować do niego w godzinach późno wieczornych).Aż mi się mój ex-kłamczuch i idiota przypomniał, który na okrągło mnie okłamywał w takich i podobnych sprawach, takiego to niestety trzeba spisać na straty ![]() Kocha= nie okłamuje. BTW. Tak sobie myślę, że gdyby chłopak był uczciwy wobec Ciebie i takich zachowań się faktycznie nie dopuszczał to po Twoim poinformowaniu go, że tamta dziewczyna mówi Ci takie rzeczy powinien się na nią wkurzyć, powiedzieć parę słów, sprostować i przynajmniej zrezygnować z kontaktów z nią [/QUOTE]ama09 - ciężka sytuacja, niestety... mnie życie nauczyło, by nie ufać facetom, niestety. Może ona miała dobre intencje? w sensie, no wyszło jak wyszło, ale może chciała być szczera... ? ja bym mimo wszystko skonfrontowała. PannaEwelina dobrze pisze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

ktoś poleca jakiś kolor szczególnie? 

powodzenia
Lush & China Glaze lover!