|
|
#3721 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIX
snad bulu guowy i
![]() Cytat:
?2. się już tylko śmiałam , ale jak mi wypollizowali pocztę , poczułam lekki atak paniki ![]() Cytat:
obie chrupiecie ![]() ![]() wyglądaja bosko ![]() Cytat:
![]() znaczy one i tak z Tobą jak znam życie , ale on na dywanik ![]() Dziś na razie poza potwornym bólem głowy z rana - wszystko normalnie , tfutfu ![]() po kocie żarcie małż dostał wytyczne iść
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na migdałowym i orzechowym tez. I z wszystkim co wpadnie pod rękę. A praktycznie to robiliśmy desery "mleczne" (spienialiśmy) i do zamrażany. Didka do 4 lat nie tolerowała niesfermentowanej krowy (na dodatek niejadek) ale lodów potrafiła zjeść sporo. ![]() Ooo co za zgodność w myśleniu u facetów mój P. ma podobne teorie. A bo to ponoć trzeba miec specjalne gardło Linda Lovelance udowadniała to w filmach od 72 roku. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ew. popacz i skopiuj jakiegos kotha Witam w tym koszmarze ![]() Ja wstaję 4:30 --------------------------------- Fitam! Z nad wkokufa. Wypollizowali mi połaczenie PKP (podmiejskie) którym wcześniej jeździłam, następne jest juz za późno i sie spóźniam ponad 10 minut. Poprzednie (dwa) zrobili bezpośrednie do stacji głównych i nie zatrzymują się na stacjach pośrednich i moja "pracową" omijają. Wiec albo muszę jeździć pociągiem 5:40 albo 6:00 i robić dodatkowe 10 km.
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę soy i owies - ale dzięki za info 2. 3.
|
|
|
|
|
#3724 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chyba od jogi, normalnie nie mogłam uwierzyć jak ostatnio się dziabłam w brzuch palcem, mam mięśnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#3725 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli można zrobić na leniwca? zacukrzyć pędziki, nie cedzić, i też będzie dobrze?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3726 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy bez mleka i cukru
![]() ciągle nie wiem co zjeść na śniadanie wczoraj rano popełniłam falstart i zanim pomyślałam, że jestem na diecie, to napchałam się zapiekanką z kolacji ![]() później było mi już wszystko jedno więc poprawiłam tortem
|
#3728 |
|
To ja :)
|
Chyba właśnie nastąpił -na ryj padam z niewyspania, a kawy przełknąć nie mogę... Pokrzywy mi się chce
|
#3729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ból brzucha,. bo @ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3730 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U mnie dziwnie, od trzech dni żrę zieleninę, jeden (!) baton dziennie, ograniczam kolacje, mieszczę się w 1300 kcal i przytyłam 400 gram ![]() Już widzę sceniczne szepty "to mięśnie!", "rozregulowałaś sobie metabolizm!", "za bardzo ucięłaś kalorie, powinnaś ich dostarczać dokładnie 2154, ewentualnie 2167 jeśli zamierzasz umyć tego dnia podłogę"
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ćwiczysz? ![]() białko pijesz? ![]() suplementy jakieś, zioła? ![]() wpisuję w tabelkę ja schudłam kilo od niedzieli ale to sobotnie obżarstwo doprowadziło mnie do 57,6 ![]() za niecały miesiąc palmy i plaża
|
|
#3732 |
|
Nindżopesz
|
Nie denerwuj mnie
Pokrzywę piję, na włosy
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
no so?
![]() do wykresu potrzebuję ![]() ile pokrzywy na dzień? ok, to z innej beczki: szczotkuje ktoś ciało na sucho?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-14 o 11:27 |
|
|
|
#3734 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, ja coś tam chudnę, ale się nie waże, tylko czuję po ubranaich
W niedziele mam komunię, więc pewnie nadrobię ![]() Na razie jem rozsądnie, ograniczyłam kalorie i staram się coś przegryzać co 2, 3 godz- to dla mnie najmniej kłopotliwa dieta ![]() Teraz spadam do pracy, mam nadzieję, że dzisiaj nikt mi nie umrze w gabinecie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3735 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. czy kupki 3. tożeś zadała pytanie |
|
|
|
|
#3736 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
?2. ![]() 3.niech żyje komunikacja publiczna ! ![]() Cytat:
a tort jaki ?mam poważny problem z otchódzaniem - właśnie zjadłam drugie merci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
znaczy doopę zmierzyłam i nic nie drgło ani odrobinę fogle od ćwiczeń się chyba zrobiłam grubsza ![]() dlaczego nie można po prostu wziąć i schuść waga się zachowuje różnie - przy pierwszym wejściu 55 , przy następnych od razu kolejnych czterech 54 dążę do 53 albo jeszcze lepiej 52 od pierwszego razu ![]() ![]() i skóra jeszcze może mi być przydatna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz, współczuję
![]() Uściski dla wszystkich wstających za wcześnie i obolałych ![]() Pierwszy raz wyrzuciłam kosmetyk do włosów. Nie mogłam patrzeć na to drożdżowe coś. A jutro fryzjer
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam
|
|
|
|
#3741 |
|
Nindżopesz
|
Jeee, mam nowe kuleżanki
Idę ścigać resztę po znajomych.
|
|
|
|
#3742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. nie, szczotką z włosia (nie wiem czy dzika) w celu hmmm... no żeby włoski po depilacji nie wrastały np ![]() Cytat:
2. merci kawowo-śmietankowe ![]() a waga ma pewnie pms - wyciągniemy średnią z całego tygodnia 3. właśnie zjadłam śniadanie - wieśniaka i łychę surówki z pora teraz trzecia kawa ![]() a dla reszty zapiekam ziemniaczki po szwedzku pod plastrem chrupiącego boczku
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-14 o 13:46 |
||
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heja
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Majek super wyglądacie
, że lubię tę fotę...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko że pochodzą z kiepskiej kamery komputerowej, a nie z Canona
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hmmm, coś echem o szczotkowaniu słyszałam, a w jakim to miałoby być celu? oczyszczanie? pobudzanie?
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. acha... nie czuję takiej potrzeby bo nie wrastają. 3. przeczytałam, że zjadłaś trzecie śniadanie i se myślę "no ładna dieta!" Pozapraszałam trochę luda więc proszę się nie dziwić, jeśli kogoś pominęłam to nie specjalnie, ino nie mam pamięci do nazwisk
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#3750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

za normalne jutro 

ale niestety mnie takie dni nic a nic nie dziwią już - no cóż dziś wygrywasz na peszka
?
może będzie dobrze 

dostałam wgląd 

, ale najbardziej boli Bubiny nowotwór
we pyszczku ma zmiany, na razie ostrzyk sterydem aplikujemy