|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Matrix
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
Co się stało?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Co do wagi- wiem, że zrzucę,bo te kg nie z obżarstwa No może pierwsze 4Bazile moja chrześnica ma lambie... ale ona ma już 6 lat... Nie chce nic przez to jeść Luna jak Ty ślicznie wyglądasz ![]() santom nie mow tak kochanie... Trzeba wierzyć, że tym razem się uda, bo wytępiliście to lekami ![]() dzastin ale już okrąglejesz IZuś Tobie jeszcze trudno chyba uwierzyć, że się udało co?? Nie wszystko szkodzi maleństwu
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przyszla @![]() kurcze, wiecie jaka zajefajna apke znalazlam? nagrywa w nocy jesli ktos gada przez sen i dzis juz zlapalam nas na pogaduszkach tylko ani ja ani Tz tego nie pamietamy![]() |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Luna pięknie wyglądasz mamusiu
A synek rośnie jak na drożdżach ![]() Santom nie możesz tak myśleć nawet... Ja myślę, że w Twoim przypadku limit nieszczęść został wyczerpany Iza nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie że będziesz miała córeczkę ![]() Dziewczyny zgodnie z obietnicą wstawiam dzisiejsze zdjęcia mojego brzuszka. To już 22 tydzień Przepraszam z góry za to w negliżu ale jak leżę to fajnie odstaje i jest taki szpiczasty
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
nazywa sie sleep talk recorder
mysle, ze mozna sie nasmiac odsluchujac a ze my gaduly jestesmy, to ciekawe historie wychodza![]() pszczoua malenstwo brzus
Edytowane przez santom Czas edycji: 2013-05-14 o 10:15 |
|
|
|
#1178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki Choć płeć jest mi obojętna,najważniejsze żeby zdrowe było
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tż nagrać by się przydało, bo mi nie wierzy, że gada ![]() Cytat:
Dzastin, Pszczoua - śliczne brzuszki aż się nie mogę doczekać!
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie czujesz?
|
|
|
#1181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mały nie chciał ostatnio wogóle podnosić głowki a na brzuszku się denerwował więc się wczoraj ostro za niego wzięłam i kładłam co chwile a efektym jest piękne podnoszenie główki wysoko wysoko zaraz idziemy do rossmana i biedronki chociaż pewnie złapie nas deszcz ![]() W niedziele miałam z TŻ poważną kłótnie.. bardzo poważną... Mały płakał ale to raczej dlatego że nikt sie nim nie zajmował.. jednak zrozumiałam że nie chce tak żyć i nie chce żeby mój syn patrzył na kłótnie (bardzo rzadkie) dlatego powiedziałam TŻ że nie chce z nim żyć.. że będę z nim bo muszę to zrobić dla małego, ale nie chce udawac że jest dobrze, rozmawiać przytulać się itp żeby na następny dzień znów mieć doły, obrażac się, kłócić.. Ale w końcu do niego dotarło o co mi chodzi, przeprosił mnie, popłakaliśmy sobie trochę i jest lepiej, a nawet mogłabym powiedziec bardzo dobrze. Także opłacało się wybuchnąć. ale piękny!! Cytat:
raczej są pomyłki z dziewczynkami bo u nich nic nie widac więc ciężko stwierdzić czy sie siusiak schował czy jest, ale siusiaka jak się raz zobaczy to raczej nie znika ![]() Cytat:
Cytat:
ee co to jest apka? że aplikacja? PS. mózg mam dalej ciążowy Wczoraj na pieluche powiedziałam serwetka |
|||
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem, jakoś to wszystko się dzieje poza mną. nie dotarło jeszcze. kręci mi się w głowie, szczególnie rano. w autobusie jadąc do pracy prawdopodobnie gibam się jakbym wracała z imprezy
![]() bardzo ciągnęło mnie podbrzusze i wczoraj doktor kazał kupić magnez - i już prawie nie ciągnie mdłości miałam wczoraj późnym rankiem, ale nie wiem czy ich sobie nie wymyśliłam bo dziś mniej ![]() byłam u lekarza w enelu, bo tam mam pakiet. poprosiłam gina, żeby mi wypisał te same badania co mam z kliniki - skoro tu mam za darmo to nie będę płaciła w invikcie. doktor okazał się naprawdę fajny, dał mi dodatkowo usg piersi, od razu zrobił cytologię. żebym się nie martwiła o zarodek i serducho dał mi tez skierowanie na usg płodu (jak usłyszałam to słowo myślałam, że spadnę z krzesła!). może ktoś zrezygnuje z badania i uda mi się wcisnąć na koniec tego tygodnia - może byłabym spokojna tydzień wcześniej... no i rozważam czy nie pójść teraz na trochę na l4. u mnie w firmie bardzo często tak dziewczyny robią, że na początku te 2 tyg chociaż żeby odpocząć. niestety robimy sporo nadgodzin, ja teraz jestem dość zmęczona bo ze 3 tyg wychodziłam ok 20 (11 godz). myślę, że teraz dwa tygodnie dobrze mi zrobią. oswoję się z sytuacją, odpocznę, pooddycham świeżym powietrzem. no i nie będę cały dzień siedzieć przy kompie A Ty Izunia jak się czujesz?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-05-14 o 11:34 |
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Macie piękne brzuszki....
Lunka kłótnie mogą być ale rzadko i oczyszczające atmosferę... Teraz będzie już dobrze Młody jest mega piękny...popłakałam się jak zobaczyłam Wasze zdjęcie... Marzy mi się, ze mój Marcelek też będzie taki słodki...
|
|
|
|
#1184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na l4 idz jak tylko potrzebujesz.Odpoczniesz spokojnie w domu![]() Czuje się dobrze Tylko męczą mnie straszne bóle głowy.
||
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Kocur śliczny brzuszek.
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Luna a to po porodzie zaczęliście się tak kłócić, czy wcześniej też to było?? Mam nadzieję, że się między wami ułoży
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Jaki śliczny brzunio
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktos ci mowi ze masz maly brzuszek to chyba slepy jest
śliczny zgrabny odpowiednich rozmiarow, w sam raz |
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana bo ludzie patrzą względem siebie
Ja dla niektórych mam duży,tata wczoraj patrzy i,, e nie masz takiego wielgachnego brzucha" A spotkałam się z opinią: bliźniaki?? Dużo zależy co ubierzesz etc. Ważne, że dzidziuś zdrowo się rozwija...
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny
od wczoraj męczą mnie takie mdłości że tylko leżę i pije wodę jak uda mi się coś zachować w żołądku to sukces, niby to 13tc ale chyba dopiero teraz mnie to dopadło
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
A ja siedze i czekam na meza, bo ma jakies spotkanie z lekarzem medycyny pracy i mi sie z auta nie chcialo wychodzic, bo czuje sie niekomfortowo z okresem. Potem skoczymy cos zjesc
kocurek masz super ekstra zgrabny i piekny brzuszek. Ci co tak mowia, pewnie zazdroszcza bo sami oblekli sie w tluszcz i rozstepy. Pewnia nie jedna z nas zyczylaby sobie tak wygladac w ciazy jak Ty wygladasz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku śliczny brzuszek
I widzę, że rozstępy trzymają się od Ciebie z daleka Oby tak dalej Tak swoją drogą pamięta któraś ile przytyła jak była na tym etapie ciąży co ja? (22 tc) Mam tylko 3,5kg do przodu, malutki brzuszek i boję się czy mam odpowiednią ilość wód płodowych i czy aby na pewno synuś się prawidłowo rozwija... Usg połówkowe pewnie powie nam więcej a tu trzeba jeszcze tydzień ponad czekać... |
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
I co, starania zaczynacie?
![]() Mi jeżeli powtórny wymaz z szyjki wyjdzie ok to może się odważę w następnym cyklu... Cytat:
Dziewczyny, ale piękne brzuszki macie.... |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
ruch postępowy - 27%
ruch postępowy szybki - 17% ruch oscylujący - 4% z tego co widzę jest to poniżej normy, a liczba plemników 10,8mln/ml a norma była od 15mln/ml. Nie wiem co prawda jak się wynik poprawił po odstawieniu papierosów, bo miał powtarzać w marcu, czyli po 3 m-cach od odstawienia, ale w marcu zobaczyłam II kreski
|
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

robiłam dzisiaj test, ale wyszedł negatywny... popłakałam się
wiecie, niby przeczuwałam że nic z tego, ale jak wczoraj @ nie było (powinna być w sobotę) to taka nadzieja się we mnie obudziła...

ale tż nagrać by się przydało, bo mi nie wierzy, że gada 

że aplikacja?