|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8341 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
|
#8342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8344 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za odpowiedzi
![]() no właśnie po zalogowaniu nic nie ma, tak jakbym nie złożyła tego zamówienia... , i chyba ono nie przeszło. nie rozumiem tego. Wczoraj wypełaniałam zamówienie, wysłałam i jeszcze nawet później wchodziłam na strone i patrzyłam czy już pobrali do realizacji czy może jest już faktura i było napisane że pobrane do realizacji, a dzis rano było że nie złożyłam żadnego zamówienia. Jakiś błąd na stronie wczoraj musieli mieć że bez rejestracji udało mi się złożyć zamówienie a dopiero dziś pokazali że jednak nic nie złożyłam. Jestem wkurzona bo termin mi minął. Dopiero na drugie zamówienie mogę składać. Ale podobnież za to dostanie mama (bo to ona działa) złota biżuterię którą dokładają do drugiego zamówienia
|
|
|
|
#8345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie pytałam się o numer pod który mogę dzwonić bo nie miałam, ale to już nieaktualne. |
|
|
|
|
#8346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gothika oto numer Avon Non Stop: 022 878 28 00 Edit: o widzę, że już sobie poradziłaś
|
|
|
|
|
#8347 |
|
Konto usunięte
|
Nie dość, że się skusiałam na parę rzeczy ponad to jeszcze wezmę lusterko Anew
Strraszne
|
|
|
|
#8348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja zawsze kombinuję, tym razem wpisałam pelną nazwę cienia i nie znalazłam. Dzięki
|
|
#8349 |
|
Zakorzenienie
|
oto moje wrażenia na temat supertrwałej szminki PW, kolor STAY PINK (wreszcie przyszła
)1) uwielbiam "dwustronne" kosmetyki - nie wiem czemu dlatego się skusiłam na tę szminkę2) kolor trochę jak na mnie nietrafiony - ale do wszystkiego się można przyzwyczaić. to i tak był najjaśniejszy z różów chyba... 3) no dobra: nakładamy kolorową szminkę: ładnie się rozprowadza, cieniutka warstwa o bardzo delikatnej błyszczykowej konsystencji. szminka lekko śmierdzi, trochę jakby (ale bardzo delikatnie) alkoholem czy czymś w tym typie. na szczęście po wyschnięciu zapach znika całkowicie. to pewnie faktycznie jakiś alkohol, jak wyparowuje, to i zapach znika. 4) czekamy, aż wyschnie... HA! czyli produkt dla cierpliwych aha, już wyschła. poznałam to po tym, że usta zrobiły się nieznośnie suche i (o dziwo i wbrew pozorom) sklejają się (to chyba z nadmiaru suchości) tak samo działo się ze trwałą szminką PW (daaawno ją miałam) 5) usta suche = zabieramy sie za błyszczyk. pierwsze mega zaskoczenie - mimo bardzo intensywnego koloru szminki błyszczyk we flakoniku jest tak samo krystalicznie przezroczysty, jak był! to znaczy: kolor "wżera" się w usta i nie zostawia barwiązych śladów. pierwszy duży plus. błyszczyk ma bardzo delikatny, słabo wyczuwalny, acz przyjemny zapach. 6) to zaczynamy zabawę: test "zwierania" ust i "rozcierania" po nich szminki. wynik - nie rozmazuje się, nie "wychodzi" poza umalowany obszar. pierwszy test zdany. 6) test chusteczki - na chusteczce pozostał prawie niewidoczny odcisk błyszczyka. zero koloru na chusteczce - wszystko zostało na ustach. spore zaskoczenie, kolejny plus. 7) ponieważ byłszczyk został na chusteczce, nakładam go ponownie pędzelek z błyszczykiem nadal krystalicznie czysty. test szklanki - po teście chusteczki nie jestem zaskoczona - na szklance pozostał jedynie bardzo delikatny ślad przezroczystego błyszczyka, zero koloru. mega plus. 8) test jedzenia: specjalnie zjadłam coś paskudnie brudzącego, po czym musiałam sie oblizać 9) test całowania: jeszcze nie robiłam, czekam na TeŻeta 10) test czasu: po godzinie bez zarzutu. potem poszłam spać (późno było). zmywałam szminkę mleczkiem do demakijażu - nie było łatwo. minus (ale jesnocześnie chyba też plus - bo to znaczy, że jest naprawdę trwała). podsumowując: wielki plus. jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Któraś z Was (przepraszam, ze mi umknęło, która) pisała, że kolor "forever my honey" jest dość jasny, nienachalny, podobny do błyszczyka "sand shine". chyba w niego zainwestuję żeby mieć jakąś alternatywę dla tego różu - bo myślę, że warto ![]() ale się napisałam
|
|
|
|
#8350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem pod wrazeniem twojego wieloetapowego egzaminu ![]() Ale masz racje --- ta szminka jest megatrwala, ja po maznieciu nia nadgarstka nie moglam sie jej domyc przed 1,5 dnia Wytrzymala mydlo, prysznic, cala noc, a na ustach jedzenie, szklanki,oblizywanie sie etc.O Forever my honey to ja pisalam, a strone albo dwie wczesniej wkleilam link z jej zdjeciem |
|
|
|
|
#8352 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Zakupiłam szminkę PW w kolorze "Forever my Honey", po tym, jak któraś z Was napisała, że jest fajny (również nie pamiętam, która z dziewczynek, przepraszam) i jestem bardzo zadowolona, bo na ustach wygląda super, delikatnie i naturalnie Co do reszty, to mam dokładnie takie same odczucia jak silesianna
|
|
|
|
#8353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przecież ja zbankrutuję.... ![]() nie mogę kupować żadnych mazideł do ust, bo mnie chyba z domu wywalą ![]() Ale może...może.... skoro mówisz, że taka dobra ![]()
|
|
|
#8354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękujemy Ci kochana Ptaszynko |
|
|
|
|
#8355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez najpierw zamowilam Stay Pink, ale zadzwonilam do Avonu, ze wole Forever my Honey Mam nadzieje, ze w koncu przyjdzie
|
|
#8356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8357 | |
|
Konto usunięte
|
Napisałam do Avonu maila w sprawie podkładu rośw.-antystr. cream trzy godziny temu i już mam odpowiedz
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#8358 |
|
Zakorzenienie
|
Patrze sobie pzrez okno a tu samochód z Avonu stoi i pan z paczuszkami sobie kurzy papierocha
A paczuszka miała być 10.04
|
#8359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swietnie. ale niech te kosmetyki beda szybciej
|
|
|
#8360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to fajnie masz ja musze czekać do 11 kwietnia
|
|
#8361 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wizażanki
Słuchajcie, znowu mam problem z dziadami No teraz to ich przysięgam w tym avonie.... ehhhh szkoda gadać. A więc tak, w zeszły poniedziałek składałam zamówienie z k05, przez internet, tak jak zawsze. Zaraz po wysłaniu sprawdziłam pocztę, ilość produktów się zgadzała i w ogóle ok. We wtorek sprawdziłam fakturę na stronie i o dziwo(!!!!) wszystko jak należy, zero braków. A więc ja wielce zadowolona już spokojnie czekałam na paczkę wczoraj. Odebrałam ją i... co się okazało??? Małpy jedne chciały mnie wyrolować! Na fakturze było brak koncentratu przeciw zmarszczkom mimicznym, dla mojej bardzo ważnej klientki(miesiąc w miesiąc jej zamówienie nie schodzi poniżej 200 zł...). Pisząc "brak", chodzi mi o to,że w ogóle go na fakturze nie było!! Zawsze przecież jest pod nazwą jakiś ich tam zmyślony dopisek, typu "brak w magazynie", "produkcja opóźnieona" i takie tam kłamstewka. A tu taka lipa!!!! Najpierw pomyślałam, że może się gdzieś machnęłam i nie wpisałam po prostu w zamówieniu. Ale NIE. Na fakturze z netu jest, na skrzynce mam e-mail z zamówieniem i tam też jest. Już ja im pokażę, ostatnio narobiłam rabanu, ale teraz to ich normalnie uduszę! Najgorsze, że prawie zawsze jak coś nie przychodzi, to właśnie dla tej mojej pani P. No zastrzelę drani!
|
#8362 |
|
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4080851]Napisałam do Avonu maila w sprawie podkładu rośw.-antystr. cream trzy godziny temu i już mam odpowiedz
![]() Mam nadzieję [/QUOTE]o ja tez mam nadzieje. tylko ze nastepne zamowienie planowałam dopiero na 6. chyba ze wysepie cos od klientek na 50 zł bo juz jedna chciała dwufazowy olejek druga jakis peeling hmm...bo musze przynajmniej na 5 dych zeby nie płacic nie?:/ chyba ze ten podkład sie wlicza do tego?:/ bo juz dawno nie miałam brakow, to nie pamietam :/
|
|
|
|
#8363 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#8364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak mam teraz malować rzęsy....mam nadzieję, że u mnie ich nie ...muszę sobie to teraz wmawiać...że u mnie ich nie ma... OMG
|
|
|
#8365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec nie da sie uniknąc...ale tez uwazam ze to ohydne i dobrze ze tego nie widac
|
|
|
|
|
#8366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...nie pomyślałam żeby zaznaczyć tylk fragment dotyczący tuszu....bo właśnie także mam ochotę zamówić PLUM i jeśli byłabyś tak miła to bardzo prosze o opisanie koloru, jak się ten tusz trzyma itp. A gdyby była możliwa fotka....to już w ogóle byłabym happy.pozdrawiam
|
|
|
#8367 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4081254]Ja najwcześniej miałam 2 dni przed terminem
[/quote]Ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie się ją czyści... ![]() No ale chyba włożyłam do opakowania jeszcze wilgotną szczoteczkę i jak chciałam wyciągnąć to szczoteczka była całą oblepiona w tuszu co ja zrobiłam
|
|
#8368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie: ładnie wydłuża, mało pogrubia, daje naturalny, nieprzerysowany efekt, a co do koloru, to trochę mnie rozczarował. na szczoteczce owszem, jest pięknie fioletowy. ale na moich rzęsach (fakt, są dość ciemne) kolor wygląda na taki ciemno grafitowy z odrobiną fioletu. miałam kiedyś śliwkowy tusz z Yves Rocher i tamten miał naprawdę genialny kolor, śliwka jakich mało. a ten... no ale cóż z resztą użyłam go tylko raz do tej pory, dziś światło jest beznadziejne (u mnie pochmurno) moze w świetle słońca wygląda inaczej ![]() w każdym razie (ucieszyło mnie to z drugiej strony) ponieważ efekt kolorystyczny nie jest bardzo wyrazisty - mogę go używać na codzień - to poniekąd plus
|
|
|
|
|
#8369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/quote]przeważnie dzień dostawy przypada na poniedziałek - wtedy zawsze dostaję w sobotę (1 sie zdarzyło ze w piatek dostałam). A dzisiaj taka niespodzianka Mam więc moje 2 błyszczyki Naturally Nude i Pink Pleasures ![]() Z katalogu przyszło mi wszystko, lącznie z dezodorantem So Free który był w ofercie do wyczerpania zapasów. Z oferty internetowej zamwiałam maseczkę clearskin peel-off do strefy T i krem regulujący pocenie ---? maseczka przyszła, ale kremu zabrakło
|
|
#8370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

Jeżeli złożyłam to na kogo jeżeli nie na mamę. Nie mogę znaleźć żadnej infolinni by zadzwonić i ktoś by sprawdził. Czy może znacie?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wytrzymala mydlo, prysznic, cala noc, a na ustach jedzenie, szklanki,oblizywanie sie etc.