|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
brąz dla blondynki??? Joł wszystkim ! mam pytanko-mam hm-mozna powiedziec ze blond wlosy(odcien z tych ciemnych),zielone oczy i jasne brwi...Chcialabym zafarbowac włosy na jakis ciemniejszy kolor-raz juz mialam czekolade,ale nie wygladało to zbyt dobrze.Jak sadzicie jaki odcien powinnam wybrac zeby nie wygladac jak z famili Adamsów???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: brąz dla blondynki???
A jaką masz karnacje?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
kiepską-hahaha a tak na serio to :swiece swą bladościa w nocy i o poranku...mam troche piegów(mała ilość)i masakryczne since pod oczami(zwlaszcza tak jak kazdy- po kiepskiej nocy)..Aktualnie jestem opalona-stad tez pomysl na zmiane włosow na ciemne...Zapomnialam napisać ze na głowie mam straszny bałagan-pt.balejaż-brąz(b.ciemny)+siwe pasemka+lekkie żółtki(pozostałosci po nieudanych próbach rozjasnienia)
Mam w głowie pomysł na kolor-ale nie wiem jak go nazwac-to Ci dopiero porażka\ Edytowane przez łobuz-Tyna Czas edycji: 2005-05-31 o 12:51 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Prześle Ci pare fotek bo może na którejś z nich znajdziesz mniej więcej to czego szukasz...
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
dzieki wielkie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
To może mniej wiecej o ten kolorek Ci chodzi...
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
hmm..nie to akurat nie ten odcien...ja nawet nie wiem czy taki jak ja chce istanieje
cos bardziej polyskliwego..metaliczneg o...kuwa nie potrafie sie wysłowic
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
gdzy jeszcze mialam blond wlosy to troche na nich eksperymentowalam...i powiemn tyle zadna z szamponetek dostepnych na rynku nie dala mi takiego odcienia brazu jak na opakowaniu! dopiero gdy kupilam farbe z londy!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
A jak i to był kolorek w Twoim przypadku..mi sie widzi cos w stylu kakao-albo ...mamo pomóz...a wy wybaczcie-odpoczywam po maturach i trudno jest mi myśleć
cos jasnego a jednoczesnie z lekka nutka dekadencji...I dogódz takiej
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
To niezdecydowanie wynika z tego,że nigdy przenigdy nie potrafilam poradzic sobie co jest odpowiednie dla mnie-oczywiscie rady które dawałam znajomym okazywały sie strzałem w 10-tke!gdzie tu sprawiedliwosc?
"Boli"mnie to że nie moge wystawic tu swojej fotki(albo za duzy rozmiar albo złe rozszerzenia..)-wtedy oddałabym sie całkowicie w wasze ręce ![]() zostaje tylko e-mail do tej co ma checi pomóc biednej łobuziarce
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
popielaty!!!o tak -tak to sie nazywa
alleluja!popielat y blond-albo brąz-ale cos z odcienia popielatowego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

Joł wszystkim ! mam pytanko-mam hm-mozna powiedziec ze blond wlosy(odcien z tych ciemnych),zielone oczy i jasne brwi...Chcialabym zafarbowac włosy na jakis ciemniejszy kolor-raz juz mialam czekolade,ale nie wygladało to zbyt dobrze.Jak sadzicie jaki odcien powinnam wybrac zeby nie wygladac jak z famili Adamsów???