|
|
#3751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
ale nie chciało mi się czytać dokładnie i szukać, to pytam, a właściwie liczę, że wpadnie Mić i napisze, że nie działa ![]() 2. latte z bitą śmietaną i słodkim syropem pewnie trochę tak ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() no i nie wiem czy szczota na sucho nie lepsza http://www.kobieta.pl/uroda/twarz-i-...iala-na-sucho/
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zawsze zapominam ![]() Ale widziałam tylek i uda dziewczyny, któa regularnie używa...o matko |
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo efekty masaży to ja znam, ale teraz chodzi mi o rozprawienie się z mieszkami i wrastającymi włoskami
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: czy można stosować dwie wcierki w tym samym czasie? To znaczy na zmianę, jednego dnia jedna, drugiego druga? Czy lepiej stosować jedną? Mam Rzepę Joanny, a znalazłam aptekę w Szczecinie, gdzie mają Jantara i mnie kusi
|
|
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kobietka zdrowo po 40...jak bym nie pomacala osobiście to bym nie uwierzyła ![]() A próbowałąś kwasu mlekowego/ salicylowego? Kutwa, od dziś zaczynam 2 x dziennie po 5 minut ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam. Rzepy używam od jakichś 2 tygodni, jest mrowienie przy aplikacji, nie podrażnia, więc póki co będę stosować, a później, porównawczo, kupię Jantara.
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie peeling kawowy działa ![]() na łydy i uda były kwasy i pilarxy i inne cuda ![]() zmniejszyło się tylko przy liściu oliwnym derma kazała peelingować i balsamować odżywczo ale już nie mam siły
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
wypłaty wciąż nie ma, a ja wydałam ostatnie pieniądze z konta Na koronkowe majtki, fioletowe pończochy i buty, których ani razu nie założę, bo się zabiję na 16cm obcasie takie, tylko z przodu pasek mają, w chintkim sklepie ![]() http://www.buu.pl/2839-thickbox/olsn...uper-sexxy.jpg Piperzony pms! Zakupów i czekolady!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-14 o 15:20 |
|
|
|
#3759 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja też walczę ale na razie jak donkiszot w ciemno, jakiś kwas lekki, pilingi, nawilżanie, a im jestem starsza tym skóra robi się chyba delikatniejsza bo coraz gorzej wrastają a czerwone blizny nie schodzą ![]() to szczotkowanie to ja słyszałam w konkekście oczyszczania czy detoksykacji organizmu, coś w ten deseń, na mieszki i wrastanie nie sądzę by pomogło
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3761 | |||
|
Zakorzenienie
|
karola
![]() też walczę z wrastaniem masakra , to lato spedze w portkach---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- szczotkowanie może pomóc w sensie że ściera naskór i pomaga sie włoskom przedrzeć przez skóre ...chyba ![]() a już nijak nie idzie pogodzić tego z jakim samoopalaczem na nogi czy coś... bo jak wrastają to trzeba trzeć łydy czesto , pilingować . Ja na przykład tego nie ogarniam
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-05-14 o 15:25 |
|||
|
|
|
#3762 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
fakt
a ja się zastanawiam cóż to za cudowny specyfik ten liść oliwny u mnie w tych okolicach akurat najgorzej, czerwona kropa jedna na drugiej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3764 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#3766 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ómarłabym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
o! Tom pogadała ![]() praca mnie dziś wkokufiła, a dokładniej jeden urzędas
|
|||||
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Upiekłam dziś bułeczki razowe, wyszły przepyszne
![]() ![]() I kupiłam szparagi, zainspirowana Rejcz Może coś mi się uda z nich zrobić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3768 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Szparagi są fuj i mocz po nich cuchnie
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam z tego (jeszcze mam kilka innych z tej strony do wypróbowania) i moje są w innym kształcie ![]() ![]() http://dietetycznie-w-kuchni.blogspo...no-zytnie.html A i ja robiłam z podwójnej ilości.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-05-14 o 19:41 |
|
|
|
#3770 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
no, rozmiara oczów nie wyjmujesz
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- szparagi są pyszne, a lody fe
|
|
|
|
|
#3772 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja lubię i szparagi i lody
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3773 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.jw ![]() 3. 4. ![]() kawa w sęsie kawy pracowej z okazji okazji , wiesz , takie uogólnienie ![]() Cytat:
od razu bym była jak obdarta ze skóry , nie dlamnie no a po cóż innego one ![]() wolę lody , ale szparagi tesz zjem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3774 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Chyba pójdę dziś wcześniej spać...
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
ojojoj - dobrze że mam zapach w wucecie Spo - a zielone dorwałaś? laski - czemu Wam wrastajo włosy? po czym? chyba po depilatorze ino? bo np po wosku się nie spotkałam z akcją tego typu ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- i fogle kupiłam te luźne spodnie na gumce Reservatowe które pogrubiajo mojo doophę gdzie mam 102 w obwodzie więc proszę nie twierdzić, że chudą (przy wzroscie 163) kużelanka faszionistka powiedziałą: A. ale Ty wiesz o tym, że one Cię pogrubiająja ? ![]() ja na to ze - tak wiem, ale strasznie mi w nich wygodnie, mają w sobie coś, co sprawia że czuję sie mega na luzie, i mam luz i trudno, nie jestem najchudszą laską an dzielni i mam zamiar mieć to w dupie też i już. Będę sobie tak chodzić jak mi dobrze i enter. Spodnie są boskie. To nci że ejstem do nich za krótka o 20 cm. Ale musiałąm je mieć. Dawno nie było mi tak wygodnie. Nie wiem może, mi się odwidzi po @ i zwrócę. nie umiem znaleźć ich na stronie - czarne w białe takie niby centki maziajki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-14 o 21:29 |
|
|
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ja nie widziałam depilatora na oczy jakieś 4 lata i mi wrastajo.. mimo peelingów, pilarixów, cerkodermów i innych, ja mam traumę jak muszę oporządzić uydy
bo wiem, że za kilka dni zacznie się rzeźnia chocbym nie wiem co robiła Rejcz.. Ty masz 102 w dooophie nie widać zuepłnie
|
|
#3777 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rejcz widziałam je na żywo, ale nie kupiłam, bo mam ambitny plan schudnąć
Kupiłam za to w Orsay kolejne niepotrzebne mi spodnie- zielone, woskowane dżinsy za całe 40 zł, sa luźne, więc przynajmniej nie odczuję jak przytyję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
o taki
naczytałam się o nim na forach o trądziku, gronkowcu, czyrakach... gdy brałam (ok. 3 m-ce), to zapalenie mieszków widocznie się zmniejszało, omijała mnie opryszczka. jak przestałam, to wróciło ![]() trudno mi stwierdzić jaki miał wpływ na trądzik, bo nie było natychmiastowych efektów, miałam wysypy, kwasiłam, ale teraz w samym filtrze, korektorze paru punktach i pudrze matującym mogę wyjść do ludzi. do niedawna płynny kryjący podkład był musem i miejscami kilka warstw. olejek + petroleum d5? ![]() Cytat:
![]() chociaż nie wykluczam, że część może być po pęsecie, którą poprawiałam depilator mi się popsuł, ale on więcej szarpał i urywał niż wyrywał
|
|
#3780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Wam zbiorowo współczuję - serio nei wiem co to wrastanie - tzn wiem ale wrasta mi może jeden włos moze dwa na rok, można sie pochlastać przeklęta płeć słaba i depilacja nie ma to jak chuop jak się nie ogoli to jeszcze komplementa zbierze że taki seksowny 2. bo mnie nie widziałaś na żywo i aj się świetnie kamuflowałam do tej pory - spódnice, sukienki ale stwierdziłam, że serio nie ważę 200 kilo żeby się kurde chromolić z tym co an siebie wkładam - one są tak boskie w naszaniu że chcę taką piżamę Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-14 o 22:10 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

a ja się zastanawiam cóż to za cudowny specyfik ten liść oliwny
u mnie w tych okolicach akurat najgorzej, czerwona kropa jedna na drugiej

od razu bym była jak obdarta ze skóry , nie dlamnie 
nie widać zuepłnie
to Wam zbiorowo współczuję - serio nei wiem co to wrastanie - tzn wiem ale wrasta mi może jeden włos moze dwa na rok, można sie pochlastać
przeklęta płeć słaba i depilacja