|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Co do karuzeli- chwilę się do niej cieszy potem już się nudzi. Mata to samo-zero zainteresowania. Teraz najbardziej lubi zwiedzanie na rączkach
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A praca w ciekawym miejscu (ośrodek adopcyjny).To tak jak u mnie. Najlepiej na rączkach. Chociaż na szczęście lubi też posiedzieć w bujaku, ale nie sama. Trzeba ciągle ją zabawiać, bo inaczej od razu zaczyna jęczeć i się nudzić
|
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() woli spacerowac po lozeczku ![]() niedlugo chyba ja zdejme... |
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do usług ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja córa poszła z mamą na spacer, spała 45 min, potem urządziła cyrk w sklepie, potem zasnęła i spała uwaga... 3,5h! Sama ją w końcu obudziłam, bo nie jadła prawie5h. I teraz lezy na macie i śmie jeszcze ziewać! "mdleje:
|
|||
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah z Ty masz za dużo zębów niewiasto?
![]() nawet takich głupot nie wygaduj teraz jesteś na celowniku i jak nie będziesz pisać codziennie to się zbierzemy i lanie dostaniesz szczepienie przeżyliśmy bez większego płaczu mały pięknie przybiera Blogerko wierzysz,że nasza ukochana pani pediatra była przemiła??? w szoku jestem od dziś rozszerzamy dietę, zaczynamy od 2-3 łyżeczek, ciekawa jestem jak pójdzie |
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Wtajemniczenie
|
kiecka - w realu ładniejsza niż na foto, miętowy jest bardziej pastelowy - fajnie wyglądają te przeszycia - tutaj słabo widoczne. Nie mam jak sobie w niej fotki zrobić...
|
|
|
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziołchy, przeczytałam wsio, ale ciężko było.. i tak sobie myśle, że to nie tylko silver nianie ma... Wy też!!- nie ukrywajcie!!
![]() ![]() nic nie pocytuje, bo moje w moje dziecko piorun strzelił! od kilku dni nie moge z nią normalnie wyjść na spacer, bo sie zachowuje tak, że szkoda gadac... moja cierplowść jest wystawiana na wielką próbę ![]() w wózku płacze, na rękach też płacze i spacer sie konczy tak, że wracam po 30 min. ;( nie wiem o co chodzi... POMOCY!!! marsi, jak tak będzie to ona te targi w sobote rozniesie swoim darciem
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż dziwne bo wczoraj był taki wyjec na dworzu..zaczelam sie uczyc do obrony- wydrukowalam 8 stron i sobie czekają teraz na biurku
|
|
|
#3101 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dla TŻ ![]() Cytat:
Cytat:
no i uwielbia leżeć nogami do karuzeli i ją kopać ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że to nic poważnego, ale lepiej dmuchać na zimne ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia Nie miej wyrzutów z powodu kp. Najważniejsze, że Domcia jest zdrowa i szczęśliwa przy butelce. No i teraz spokojnie może Ja karmić Twój mąż, a Ty nie musisz się martwić, że Ci mleko w pracy będzie kapać i zabraknie wkładek na zmianę ![]() Cytat:
![]() Ja miałam normalną przysięgę kościelną, a mój mąż mówił to samo, tylko bez kościelnych obrzędów ja przysięgałam przed Bogiem, a tż po prostu ale też były problemy, żeby to załatwić, jeden ksiądz kazał mi sobie znaleźć nowego faceta, a nie pakować się w taki związek Dziewczyny już wszystko napisały, także bez wygłupów O jak ładnie genialne są miny Waszych dzieciaczków przy jedzeniu ![]() Kurde, ale masakra na tym szczepieniu Ewcia strasznie płakała, ale już jak lekarka Ją zaczęła badać to robiła podkówki. Szybko się uspokoiła po szczepieniu, tylko się żaliła i łezki Jej leciały. No i dostaliśmy nowe kropelki do oczu i skierowanie na badanie moczu i krwi. Już się boję tego pobierania, ale trzeba będzie przetrwać. Aha i przyszła mi paczuszka z bobovity z samą marchewką i dwa pampersy
|
||||||
|
|
|
#3102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Dla zainteresowanych - zaczely sie prace w sejmie nad ustawa o rocznym urlopie. Dla nas tez Nie umiem zacytowac ale sa linki na glownych portalach
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
placki ziemniaczane z sosem, mięsem, papryką... I to bardzo dziwne.... Placków ziemniaczanych nie lubię a placek po węgiersku UWIELBIAM!
|
#3104 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co Ty pleciesz? Podpisuję się po tym co marsi napisała bo lepiej tego nie ujmę Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję że krew będą jej pobierać z palca a nie z główki ![]() A słoiczka z bobovity to chyba tylko ja nie dostałam ![]() szklanko - oczywiście przyłączam się do życzeń urodzinowych silver - gratuluję pierwszej marcheweczki, my w sobotę zaczynamy i też trzeba obfocić. Daria minę ma nawet zadowoloną ![]()
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie dostałam
|
|
|
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile leo wazy?czekamy na focie!!! ![]() Cytat:
spoko, ja jeszcze nic z niczego nie dostalam ![]() ale co sie dziwic jak niedawno dopiero sie pozarejestrowywalam tu i owdzie.... no nic, najwyzej sloiczki beda na komunie |
||
|
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, ja też nie dostałam żadnego słoiczka.
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku- jest progres, ostatnio 6700 ale kupy nie było przez 6 dni a teraz 7130 po dwóch klockach do południa
![]() jeżu mój Sammy tyle ważył jak miał 1,5 miesiąca a w jego wieku ważył 8800
|
|
|
|
#3111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
![]() Co do chrzcin-TZ chce tego, bo sobie ubzdural,.ze to jakas tradycja jest... Nancy, dzieki za rade, kupilam te masc, ciekawe czy dopiera sie z ciuszkow, juz zdazylam wszystko uswinic :P ewik, jak bylo? Chyba nudno skoro mialas czas na wizaz ![]() Lady, kciuki!!! Meneq, wiem co czujesz, tule!! U nas cudowanek przy cycu mniej-przez caly dzien wcale, dopiero teraz, bo wieczor sie zbliza. Cytat:
nastepnym razem sprawdze, bo dzis juz jest o wiele lepiejWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-14 o 18:57 |
||
|
|
|
#3112 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Mam nadzieję, że temu debilowi, który wjechał na wózek z Dorotką na pasach fiut odpadnie!!!
Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać. |
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
W ogóle od kilku dni je jeszcze mniej niż wcześniej. Czasem zje 30 ml i już cuduje i nie chce jeść ![]() Dobrze, że u Ciebie już lepiej i Kubuś chętniej je z cycka ![]() A w pracy fakt - dziś trochę nudno było, kobitki nie za bardzo wiedziały co mi dać do roboty, więc i na wizażu posiedziałam ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40811947]Mam nadzieję, że temu debilowi, który wjechał na wózek z Dorotką na pasach fiut odpadnie!!! Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] co za palant i jeszcze do Ciebie miał cham pretensje |
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40811947]Mam nadzieję, że temu debilowi, który wjechał na wózek z Dorotką na pasach fiut odpadnie!!!
Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] niech mu uschnie!! |
|
|
|
#3115 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za nadzieję Cytat:
mój mąż już zapowiedział, że pójdą sami, a ja mam czekać na zewnątrz, żeby tego nie oglądać, ale wybiłam Mu to z głowy. Dziękuję za życzenia Cytat:
Schowajcie te komunijne słoiczki dla Kubusiowych maluchów Cytat:
![]() No ja też nie cierpię, dobrze, że te pielęgniarki u nas są miłe i tak z sercem podchodzą do dzieci. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40811947]Mam nadzieję, że temu debilowi, który wjechał na wózek z Dorotką na pasach fiut odpadnie!!! Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] No co za palant! Jakie to szczęście, że się nic nie stało! |
||||
|
|
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40811947]Mam nadzieję, że temu debilowi, który wjechał na wózek z Dorotką na pasach fiut odpadnie!!!
Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] Ooo żesz....dobrze że Wam się nic nie stało Ludzie to wyobraźni nie mają za grosz i jeszcze potem z gębą!Mój mąż miał kilka dni temu sytuację że mało brakowało a zabiłby dziadka na rowerze. Jechał dosyć szybko, dziadek stał z rowerem przed przejściem dla pieszych. Obejrzał się w jedną stronę i wjechał a mój mąż jechał rozpędzony z drugiej strony. Mówił że w ostatniej chwili przycisnął klakson i odbił w bok żeby wyminąć tego dziadka bo zahamować już nie zdążył. Całe szczęście że dziadek zareagował na klakson i zeskoczył z roweru a mąż odbił w bok bo z dziadka by plama została. I jeszcze się sadził podobno jak mąż się zatrzymał i mu wiązankę puścił że mu chyba życie niemiłe
|
#3117 |
|
Lurker ;)
|
Silver przez Ciebie juz zapowiedzialam TZowi, ze w niedziele beda placki po wegiersku
Pewnie nie beda tak smaczne jak mamine ale to bedziej moj pierwszy raz ![]() Pstryniu Ty masz Rainforest? Nie chcesz jej odsprzedac? ![]() Szaja co za kretyn!! Powiem wam, ze ja sie boje czesto przechodzic przez ulice bo kretyni nie patrza ze jedzie wozek. Jakby mi puknal to chyba bym zatlukla. Najlepsze, ze jak juz uda sie wejsc na te pasy to palant zamiast sie zatrzymac i poczekac az spokojnie przejdziemy to jedzie 2 cm za mna... Ostatnio stwierdzilam z TZ ze bede nosic nalepki z napisem- Karny kutas za chujowa jazde i bede nalepiac na szybe kazdemu kto bedzie przejezdzac na chama przed wozkiem.
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] Masakra co za kretyn. Dobrze że nic wam się nie stało. |
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] o jezusie!! dobrze ze nic sie nie stalo!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem załamana ilością kretynów za kółkiem.
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mąż przywlókł lody z Biedronki: Carte Dor o smaku Panna Cotta z malinami
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) i wyszlo jej za ma jakis gen odpowiedzialny za raka piersi i jajnika

co za palant i jeszcze do Ciebie miał cham pretensje
Ludzie to wyobraźni nie mają za grosz i jeszcze potem z gębą!