|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Ja te nie przybrudzone ciuszki planuję wyprać (albo raczej odświeżyć) tylko w 40C chyba, bo i tak chcę je jeszcze prasować, a to też zabija bakterie
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Nożesz kurde.. mąż w ogóle mi nie pomaga w wyjadaniu komunijnych sałatek i ciasta..
![]() No pewnie! najlepiej całą odpowiedzialność za wyjadanie resztek zrzucić na ciężarną, a później dziwić się, że kilogramy niebezpiecznie wzrastają i brzuch rośnie |
|
|
|
#1623 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Dzięki dziewczyny
Szczepiona byłam w 99 roku, ale gdzieś wyczytalam, że ona działa ok. 10 lat. Dopytam się. Na Ip nie jadę, bo zaraz mam wizytę u mojej ginki i mnie normalnie przynajmniej potraktuje...mam nadzieje, ze to tylko jakieś naczynko pękło, bo polecialo 2 razy na papier i wkładka i teraz jest spokój. Mała rusza nogami więc chyba dobrze. Poproszę o kciuki za mnie i futro, bo zaraz jedziemy
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
czarownica
![]() karolajn
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
zaciśnięte i czekamy na relację po |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Balonik: B.fajny wozek. A fotelik bezwypadkowy?
Oliath: lookne jak przesiade się na kompa,bo juz limit wyczerpalam i net mi wolno chodzi na teł. Tyle żeby was tu czytać. Margos: a strzelalysmy co robisz po powrocie do domu:p hihi miałaś na tej wizycie usg? Karolajn: przerąbane z różyczka ale tak jak perse napisała większość znas była szczepiona. a z krwawieniem jedz lepiej! Gratuluje tygodni! I dzień dobry!
|
#1627 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak na serio czeka mnie wycieczka do sklepu, bo powoli w lodówce witam się ze światłem. Ale dziękuję, że mnie zacytowałaś, bo od paru dni mam wrażenie, że moje posty się nie wyświetlają! Jeszcze raz: Dziewczyny mocno trzymam kciuki za wizyty!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Wczoraj weszłam w 30 tydzień! Czy ja o tym pisałam? Ta aukcja tak mnie rozemocjonowała, że nie pamiętam co dokładnie, ale na 100% śniła mi się Oliath. Słoneczko pięknie świeci, kwiatki kąpią się w promieniach. Jak ja lubię taka pogodę. Mój dzieć coś leniwy dzisiaj, tylko się wypycha troszeczkę. Jutro wizyta. Miałam wczoraj jakieś dziwne kłucia w szyjce i boję się, że się skraca (tak było poprzednio), a to o wiele za wcześnie jeszcze!
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
czarownica: 3mam kciuki za wizytę! Imię panikuj tak,na pewno uda ci się połączyć prace z wychowywaniem maleństwa. Na początku będzie trudno ale na 100 wypracujesz sobie swój system i będzie dobrze.
|
#1630 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich nie mogacych spać
![]() Dziś zapowiada się ładna pogoda za wizytujące
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja z rana!!!
z nowości: mam skurcze łydek w nocy i drętwieją mi ręce w nocy!!!! idę na 11 do położnej na wizytę a teraz APEL: zróbmy kiedyś dzień bez wizażu i forum, albo pół dnia bez, to wtedy będę miała czas na pranie ciuszków, pieluch itp, i prasowanie. zróbmy jakiś taki dzień i wtedy żadna nic nie straci, nie będzie musiała nadrabiać i spotkamy się po 6 godzinach jak już wszystko będzie wypane i poprasowane i przygotowane )
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Perse: też mam czasami wrażenie ze nie widać moich postów...ale Ciebie widać
zresztą wczoraj pisałam ze podbieram twój obiad na dzisiaj )Pogoda super,wiec zwlekaj się z łóżka trochę popracować bo po południu sił mi zwykle juz brakuje. ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- maRion: na skurcze magnez zacznij brać..ja musiałam zwiększyć dawkę do 2 dziennie i narazie jest ok Domciatko: haha dobry pomysł ale wątpię czy ktoś na topojdzie..zaczynam mieć zaległości na innych wątkach chociaż tam takiego tempa nie ma
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 20 maja 2013- od 9 do 13- pranie i prasowanie 2. 27 maja 2013- od 9 do 11- pakowaie torb do szpitala 3. 7czerwiec 2013- od 9 do 11- szykowaniu kącika dla dziecka, ostatnie poprawki |
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować za kciukaski nie będę co by nie zapeszyć
![]() Elaine, no jeszcze nie panikuję, ktoś mógłby powiedzieć: czego Ty dziewczyno się stresujesz co będzie. praca w domu, 2 fajne Babcie, Tż, żyć nie umierać. Inne muszą na nianie wydawać żeby pójść do pracy a Ty masz oszczędności w kieszeni czyli po prostu kwestia dobrej organizacji i już pierwsza paczka wyprawkowa chyba przyszła, lece
|
|
|
|
#1636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() pomysl fajny, ja moge sie do niego dostosowac tak gdzies za miesiac
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-05-15 o 08:28 |
||
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet jeśli, to nie zaszkodzi pogratulować raz jeszcze
![]() ![]() Cytat:
za wizytę ..przydałoby się, ale nie sądzę by przeszło |
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierdziele!!! r_p przysłał mi ROZOWE przescieradełko do wozka
a wpisałam nr dobrze!!! kurza dupa i mam jedno w takim razie bo Tż sięze mnąrozwiedzie jak położe do wózka JEGO SYNA na ROZOWE przescieradło! rozwod murowany
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
no wiem wiem, że nie przejdzie, to taki zart był,
bo ja ciągle nie mam czasu aby się za to zabrać... czy któraś z nas już po praniu? czy jeszcze za wcześnie? ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
no to trzeba wymienić. niech to... |
|
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, ja też mam wrażenie, że czasami pisze o takiej doopie maryni, że jestem przezroczysta Ale to jeden z bardziej spamiarskich wątków, nie ma co się dziwić![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- A tak w ogóle, to macie pomysł na jakieś super pyszne drugie śniadanie? Bo chyba mój biały serek w końcu po 3 mcach mi sie przejadł i nie mam pomysłu co kupić, a bez listy nie lubię chodzić do sklepu, bo kupię wszystko i nic
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
następnym razem powiększ czcionkę, daj na czerwony kolor, wtedy nie ma bata, każdy zobaczy
Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-05-15 o 08:36 |
|
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze tylko czekamy az tz bedzie mial wolna sobote to poprasujeCytat:
a ja czasem, nawet mi sie zdazy, ze zadam pytanie a nikt mi na nie nie odpowiada ale wtedy pytam juz kogos innego o tak |
|||
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc robaczki ![]() Ja dzis od 6 na nogach ale o dziwo dobrze sie czuje ladna pogoda to nastraja do roboty :P bylam juz odwiesc tz do pracy na badaniach w labku i pozniej do auchan musze podjechac .. bylam w lab 3 no i za mna sie straszna kolejka zrobila i prawie na samym koncu siedziala taka starsza pani i podchodzi do mnie i sie pyta ktora ONA jest w kolejce... a ja takie oczy mowie ze niewiem,ze wiem ze ja jestem za tym Panem hahahhaahahahSnila mi sie Oliath ( chyba przez ta Wasza aukcje :P) ale wygladala jak skylie i miala syna hahahahah trzymam kciuki za wszystkie wizyty,nowe tyg! moje dziecko sobie ze mnie jaja robi siedze nadrabiam Was a tu taka fala dunaju na brzuchu ze szok niewiem czy ona tam jakis kick boxing trenowala czy cos ale pierwszy raz az tak mi sie brzuch ruszał no to bach za telefon nagrywam i co? Cisza... Stukam pukam nadal .. odkladam telefon nadrabiam dalej i bach znowu kung fu panda znowu lapie za tel i znowu cisza.. no i odpuscilam chyba jej nigdy nie nagram jak robi sajgon
|
|
|
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.. oczami bym jadła...drugie śniadanie? nie wiem..ja zjadłam ze 3 na raz i nie wiem gdzie była granica |
||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierz przyklad ze mnie,zjadlam kanapeczki z serkiem szyneczka pomidorkiem ogorkiem kiszonym i malosolnym popilam kawa a teraz na drugie sniadanie zajadam loda ![]() co do prania rzeczy malej to troche juz z mama popralysmy tzn ja chcialam zaczekac ale mama sie tak cieszy z widoku schnietych rzeczy na balkonie Zuzinki ze co jej bede radosc odbierac ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- wogole to w przyszlym tyg chyba sobie robie kolorek na wloskach hihii ombre :P przedluzam moj odrost troszke i konce jasne jak sie zdecyduje to Wam sie pochwale co by na porodowce w miare wygladac hahhahaha
|
|
|
|
|
#1646 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak pierdoły to szkoda mi się produkować ![]() Cytat:
![]() No właśnie ja teraz też głodna nie jestem, ale pewnie za godzinę już mnie powygina A w lodówce nie mam nic do wyczarowania![]() Cytat:
![]() No pierdółki na jakieś kanapki na pewno muszę kupić bo bida u mnie straszna w razie czego ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
myślałam o ściągnięciu koloru, żeby aż tak wieśniacko to nie wyglądało, ale tragicznie mi w ciąży lecą włosy i nie chcę ich bardziej niszczyć
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
A moze to jakis znak ze Syn to Corka
Siedze w aucie i czekam na Mame. Mam nadzieje ze kolejka nieduza jest. |
|
|
|
#1648 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Heyah,
wiitam sie w 30 tyg. Jaka powazna ze mnie ciezarówka![]() Gratuluje nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty ![]() karolajn1987 jak tak sobie przemyslalam, to ja na Twoim miejscu odizolowałabym sie od tż-ta. A w sprawie krwi dzwoń do gina. Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1650 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Trzymam kciuki za wizyty ![]() gratki za rozpoczęte tygodnie ![]() Ja dziś zjadlam na sniadanie owsianke moja ukochaną ![]() A mi sie dziś śniła Tweed że ścigałyśmy się z zakupami wyprawkowymi dla MaluchówCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Yyyy chyba nie. No więc gratki ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40818476] Ale dziękuję, że mnie zacytowałaś, bo od paru dni mam wrażenie, że moje posty się nie wyświetlają! [/QUOTE] To normalne. Ja też często mam takie wrażenie za dużo spamu U mnie już się pościel pierze od 8 rano ![]() czarowniczko bo mi nie zacytowało, trzymam kciuki bardzo mocno za wizyte, zobaczysz będzie wszystko git
Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-05-15 o 08:55 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

zaciśnięte!

.. oczami bym jadła...
Jaka powazna ze mnie ciezarówka