|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9871 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
skończyłam sprzątać..
jeszcze trochę mi zostało, ale to później.
|
|
|
|
#9872 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz w życiu upiekłam tak pyszne ciacho
Normalnie dziewczyny gdybym tylko mogła to by Was poczęstowała :P Alatienka jesteś w ogóle nie wierząca? Czy wierząca niepraktykujacą(jak dla mnie takie coś nie istnieje) |
|
|
|
#9873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wierzących niepraktykujących. Ja wierzę w takie coś. Ktoś może odczuwać bliskość Boga, ale nie zgadzać się z kościołem. W końcu Bóg jest podobno wszędzie. Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałam ![]() No i oczywiście gratuluję ciacha
|
|
#9874 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo sie nie orietuje w takich sprawach w ogole mam pelno roznych profilii na epulsie, gronie, o sobie i fotce i czesto o nich zapominam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zawsze chcialam uczestniczyc w takim spotkanie, takie spontaniczne wyrazanie radosci ![]() Cytat:
strasznie podobaja mi sie msze w ameryce, ten gospel, wydaje sie to bardziej spontaniczne, nie jakies oklepane formulki. Pamietam, ze jak mialam jakies 12 lat znalam cala msze na pamiec nie lubie takiego ograniczenia. Co tydzien to samo. Wolalabym chodzi na msze i nie wiedziec co mnie dzis spotka. Z taka ciekawoscia...Cytat:
|
|
#9875 |
|
Wtajemniczenie
|
I znowu tyle napisałyście
ale dobrze, dobrze ![]() mathilda => to super macie u Was w kościele, ja jak widzę naszego księdza to... wrr ![]() BTW ja też jakoś nie czuję świąt, niby po spowiedzi jestem, pierwszy raz od roku, ale chyba z roku na rok coraz słabiej przeżywam święta (Wielkanoc i BN). W kościele jeszcze na niczym Wielkanocnym nie byłam, ani na Drodze Krzyżowej ani na jakichś innych nabożeństwach pamiętam, że jeszcze rok temu chodziłam z koleżankami... Wielki Piątek a ja się obżeram jak świnia, za przeproszeniem... jeszcze mama przyniosła babkę wielkanocną
|
#9876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale sama wczoraj spytałam mamę co dostanę na Zajączka, żeby nie zapomniała ![]() Cytat:
|
|
#9877 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie jak najbardziej. uwazam ze wiara w Boga i wiara w kosciol to dwie rozne rzeczy.
sama czuje jakas niechec do kosciola, owszem, chodze, kiedys nie bylo niedzieli, ktora bym opuscila. nie lubie tego tematu.
|
#9878 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również uważam, że jest "coś" takiego jak ktoś wierzący niepraktykujący, gorzej z katolik niepraktykujący
![]() Jeśli miałabym się czepiać nazewnictwa, to wierzący niepraktykujący, to chyba chrześcijanin? Można więc wierzyć w Boga, w Zmartwychwstanie, ale nie utożsamiać się z Kościołem (katolickiem, protestanckim, czy jakimkolwiek innym) ![]() idę sobie ![]() mówię poważnie naprawdę już sobie idę ![]()
|
#9879 |
|
Wtajemniczenie
|
Niedługo stuknie mi 2000 post, ja bym już chciała
sorki za zaśmiecanie wątku, ale przybliża mnie to do celu ![]()
|
#9880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna prowadzi panią prowadzącą śledźtwo do bunkra,gdzie wyjawia całą prawde o bunkrze i tym co zrobiła. I nagle weszła do bunkra policja,ponieważ znaleziono ciało chłopaka,który niby zamknął ich tam bunkrze. Ta dziewczyna go zabiła.Jednak policja ustaliła,że było to samobójstwo i znaleziono przy jego ciele klucz od bunkra.Dlatego stwierdzono,że śmierć tamtych osób byla jego winą. Jedyną osobą znającą prawdę była wiec ta pani od śledztwa i dziewczyna,która przeżyła. Tak też skończyl sie film Wiem,że kiepsko opowiadam Blaque: To nie ja się ścinałam tylko koleżanka.A dzisiaj po pół roku odzyskałam moją prostownicę Byłam dzisiaj w Rossmanie i kupiłam tylko odżywkę do włosów a w aptece Antidral.No i w rossmanie zainteresowała mnie promocja balsamu Jonhnson Summer Glow do jasnej karnacji ujędrniającego.Tylko po 12,99 wiec chyba sobie jutro kupia Miałyście go?? Już przejrzałam nawet KWC i są różne opinie jak zwykle ![]() Też nie czuje tegorocznych świąt... |
|
|
|
|
#9881 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() yhy :P ja tez Cytat:
![]() Cytat:
chyba swieta tak na prawde sie czuje bedac dzieckiem. Wyczekiwanie na Mikolaja, na pierwsza gwiazdke, na Lany poniedzialek. Wtdy wszystko jest nowe, a teraz jakos w rutyne mi swieta popadaja ;/ sa 2 razy do roku i kojarza sie dla mnie chyba tylko z dniami wolnymi. Niestety....
|
|
#9882 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, no to trochę inaczej. W każdym razie muszę obejżeć.
![]() Ja po lekturze KWC zdecydowałam się na brązujący Garniera, bo J&J podobno mocniejszy jest. Ale nie wiem, nie używałam
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9883 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to już jestem z tym kościołem. Wczoraj własnie ksiądz mówił o tym dlaczego kościół pozwala odejść wierzącym, dlaczego nie zmienia zasad tak by było wygodniej... Bardzo mi się podobało... Nie myślcie, ze jestem jakąś maniaczka religijną :P
A swiąt też nie czuje. Nawet nie ma słoneczka, które zawsze mi towarzyszyło podczas świąt z dzieciństwa Może jeszcze nadejdzie ta atmosferka Zresztą mi się nie śpieszy do szkoły...Edit: Ja mam J&J. Do jasnj karnacji jest ok, ale do ciemnej już jest dość mocny. |
|
|
|
#9884 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam ten johnson, ale ja mam b. jasna karnacje i pewnie zle bym rozsmarowala, bylyby smugi itp. chyba od pol roku chce kupic cos brazujacego, wosk do depilacji i zalotke, ale na takie rzeczy najbardziej szkoda mi kasy
sciagnelam sobie duuuzo piosenek z serialu Laguna Beach na ktory natknelam sie na niemieckiej mtv (to chyba jakis "prawdziwy" serial, tzn ci ludzie normalnie tak zyja, nie wiem bo po niemiecku nie rozumiem, moze ktos sie orientuje?) i wszystkie sa super edit: juz znalazlam - Laguna Beach Mtv - program nadawany w stacji MTV, opowiada o grupie, bogatych znajomych z Laguna Beach w Kalifornii. Serial nie ma scenariusza, wszystko jest realne. Bohaterowie przed oczami kamery przeżywają swoje kłopoty, problemy miłosne, ale również imprezują, świętują, chodzą do szkoły, robią zakupy.
|
#9885 |
|
Zadomowienie
|
odezwać się...nie odezwać...odezwać? A co mi tam.Pisze
(od tygodnia tak się motam )Witam wszystkich Tak skrótowo postaram się odpisać na kilka ostatnich tematów: -do Kościoła nie chodze bo nie odczuwam takiej potrzeby,ale w Boga wierze -sprzątać jeszcze nie skończyłam -świąt nie czuje. Musze o tym komuś powiedzieć.Zakochałam się w bieliźnie Intimissimi,cudowna jest No to tyle. Aha z racji świąt obiecuję poprawę i postaram się pisać częściej
|
#9886 |
|
Zakorzenienie
|
Laylaaa jeżeli kupisz sobie J7J, będziesz używać normalnie tylko po prostu dobrze wcierać to żadnych smug mieć nie będziesz :P
|
|
|
|
#9887 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znaczy sie kilka wybranych scen i juz wiem, ze jest fajny musze go sciagnac ksiazke takze czytalam ![]() chyba sobie kupoie J&J nie wiecie czy ma moze benzyl salicylate?Cytat:
ale skoro jest krecony w Californii to dlaczego mowia po niemiecku Cytat:
uwielbiam ta bielizne jak stwierdzil: Fajne piersi ma
|
|
#9888 |
|
Zakorzenienie
|
Layla Laguna Beach na polskim MTV też leciało, widziałam parę odcinków. Fajne, ale jakos mnie nie wciągnęło. Za to uwielbiam Real World, jak tylko natrafię
Bo ogólnie to badzo mało telewizji oglądam.Amanda dobrze Cię widzieć
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tej pory nie wiem co ja sobie myślałam Moge napisać to samo Laguna Beach oglądałam kiedyś,troche ale nie wiedziałam o co chodzi i przestałam A dziś leciał pierwszy odcinek 3 serii The OC. Faaajny
|
|
#9890 |
|
Zadomowienie
|
jestem biednym dzieckiem bez MTV i nie widzialam nic z tego o czym mowicie
dzisiaj wyobrazalam sobie moj dom. I juz wiem, ze koniecznie w nim musi byc biblioteka albo chociaz wielki kacik z regalami pelnymi ksiazek. Nawet na ziemi beda lezec i taki wielki fotel w rogu obok lampka stojaca i stoliczek kawowy. A na nim takie kolka od kubkow (moj pedantyzm by chyba to zniósł ).I bede czytala pijac herbaty w wielkich kubkach. Ale takie prawdziwe herbaty, nie jakies ekspresowki. I jeszcze chcialabym co rano jesc sniadanie w slonecznej kuchni, siedziec w pizamie i czytac przy jedzeniu, choc wiem, ze to niekulturalne ale uwielbiam to. Ech... marzenia ![]() ide robic porzadek w moim pokoju jak mi sie nie chce ;/musze wyrobic sie do 19, bo pozniej musze pocwiczyc, a o 20 wpada moj kumpel ![]() si Ju lejter
|
#9891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stanik za 82.90 moze kiedys ![]() stringi-spodniczka powiadasz uwielbiam The OC ale ostatni raz ogladalam w wakacje ![]() juz mnie nie ma
|
|
#9892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam mój komplet, na zdjęciu lepiej wygląda
|
|
#9893 |
|
Wtajemniczenie
|
eee zaraz sobie idę, tylko na chwilę wpadłam
![]() co do balsamów (ogólnie) brązujących to ja Wam nic nie powiem, bo podoba mi się jasna karnacja i sama sobie taką zachowam, może w lecie jak zobaczę jacy wszyscy opaleni to pozazdroszczę i sobie kupię, ale na razie nie ![]() co ja to jeszcze chciałam? hmm... aha, Amanda nooo wreszcie idę ![]()
|
#9894 |
|
Zadomowienie
|
a ja wrocilam, ale zaraz spadam ;p
Amanda sliczny ten stanik ![]() przed chwila zrobilam 5 dzien a6w, ale jakos tak malo dokladnie ;/ kurcze, strasznie mnie biodra "rwą" jak je robie ;/ mam nadzieje, ze dojde chociaz do 20 dnia ![]() zawsze do cwiczenia przekonuje mnie to, ze chwilke mnie miesnie pobola, a potem juz nie, wiec moge sie pomeczyc ale tak jest tylko z 6 ![]() no... i nawet okno wymylam i postprzatalam w moim pokoju ;p jestem super ;p spadam, moze bede wieczorem
|
#9895 |
|
Zakorzenienie
|
slimaczek bo ogladalam to na niemieckiej mtv hehe
okres spoznial mi sie.. tydzien i dostalam dzis poznym popoludniem, mialyscie tak kiedys? przewaznie jest rano albo do poludnia a tu tak dziwnie.
|
#9896 | ||
|
Zadomowienie
|
I znowu coś mi się kopsnęło przy poprzednim odpisywaniu-nagle ekran w laptopie mi się cały bialy zrobił
. Może to znak z góry, że powinnam się uczyć, a nie przy kompie siedzieć .Chyba Marta się pytala o ten znak na ścianie-to znaczy AGA po japońsku. Moja mama była kiedyś na szkoleniu organizowanym przez japońską firmę farmaceutyczną i tam była japonka, która napisy na życzenie robiła. Cytat:
.A gotować tez kocham-jutro będę piec rogaliki z dżemem. Kupiłam , ale o tym niżej . Cytat:
A tak właściwie to hmmm ja lubię kościół i msze z tym calym ceremoniałem-moje ulubione zajęcie to powtarzanie tych samych kwestii co ksiądz . Co nie zmienia tego, że nie odczuwam potrzeby chodzenia do kościoła. Ale gdyby zniesli celibat i udostępnili kapłaństwo kobietom... to bym się zastanawiała . Ja też chcę normalnie czuć by było wiosnę w takim kompleciku .Kupiłam sobie buty -tzn. jedne ufundował tata, drugie kupiłam za swoje. Jedne piptołki zamszowe, drugie takie beżowe wkładane z okraglymi noskami. Wkleję później zdjęcia. Musiałam skorzystać z okazji, bo nieczęsto się trafia, że:a) buty mi się podobają, b) są na mnie dobre. Cytując moja mamę: "Z Twoimi butami to można jobla dostać" I zaszalałam kosmetycznie: -puder rozświetlający z Pierre Rene (po niego właściwie tylko wstąpiłam do drogerii), -masło kakaowe kocham ten zapach-roll-on antycellulitowy z Garniera (w ramach walki o piekne ciało -już od kilku dni smaruję się mleczkiem ujędrniającym i biorę Therm Line II, bo jakoś nie mam czasu ani sił na ćwiczenia ostatnio)-nabłyszczacz do włosów -wosk do twarzy, -krem do depilacji. laylaa-ja zawsze dostaję wieczorem dla mnie rano byłby dziwny
|
|
|
#9897 |
|
Zakorzenienie
|
agosek ano zaszalalas zaszalalas
ja dzis skromnie-tylko tusztez mam problem z butami, bo niektorych to nawet nie produkuja w moim rozmiarze (np w tally weijl nie ma 41 a raz byly tam fajne baletki).kurcze piszecie, ze lecialo the oc a ja - maniak - przegapilam
|
#9898 | |
|
Zadomowienie
|
Stanik ładny tylko te stringi takie hmm...niepraktyczne
Cytat:
).Okres powinnam dostać w zeszłą niedzielę a dostałam dopiero dziś tylko że tak po 13. Podejrzewam że pojawił się przez zjedzenie napromieniowanego kurczaka wczoraj w KFCA teraz mi się przypomniało że jeszcze w gim. jechaliśmy na basen i powinnam dostać tego samego dnia okres ale na szczęście rano się nie pojawił więc spokojnie się wybrałam.W końcu wracamy koło 18-19 ja patrze a tu okres Gdybym dostała kilka godz wcześniej...
|
|
#9899 |
|
Zadomowienie
|
mnie się w zeszłym roku na kilka miesięcy zatrzymał
... i wrócił sam, a juz się naprawdę zaczynałam martwić i miałam iść na dniach do ginekologa
|
|
#9900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze u mnie w paczce nic takiego sie nie stanie, choć nie powiem wykruszaja sie ludzie. Ale zostana najwytrwalsi i najwierniejsi ![]() Cytat:
A nas w watku nikt nie gani za nabijanie postów Cytat:
![]() Wy dzisiaj wszystkie na zakupach, a ja od dwóch dni sprątam i sprzątam Na szczęscie, jutro już prawie nic nie zostało. I ide ze świeconką, jak co roku z przyjaciólmi ![]() choc wielkanocy nie lubię ![]() A na zakupy to sie chyba we wtorek dopiero wybiorę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

Normalnie dziewczyny gdybym tylko mogła to by Was poczęstowała :P 

bo sie nie orietuje w takich sprawach 
ale sama wczoraj spytałam mamę co dostanę na Zajączka, żeby nie zapomniała

Może jeszcze nadejdzie ta atmosferka

jak mi sie nie chce ;/