|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
za bioderka!A co do pogrubionego. Mi mama mówiła że tak można i raz podałyśmy Darii starte jabłko
|
|
#3212 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, u nas rano 37 st, kurde i mało jadl w nocy bo myślałam,że mi cycki eksplodują, mam nadzieję,że w ciągu dnia będzie ok,
jak myślicie podać czopek czy to za niska temp? w sumie nie marudzi, nożki po wkłóciach nie bolą, pomóżcie Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do przyjaźni, ja się wiele razy przejechałam i zawiodłam, zawsze głupia dawałąm się wykorzystywć bo jestem naiwna i zbyt chętna z pomocą do każdego i za każdy dobry uczynek zawsze w życiu dostawałam w dupe ale z wiekiem się zdystansowałam do pewnych spraw i już tak nie boli jak kiedyś Cytat:
pewności nie mam ale fakt, qrestwo z ich strony Cytat:
u mnie ostatnimi czasu jest tak samo Cytat:
wow, taka meksykańska czerwiń- bardzo pomysłowo i takiego kibelka jeszcze nie widziałam czyżby maleństwo przeglądało fotki w klubie,że taka minka? Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40811947]Mam nadzieję, że temu debilowi, który wjechał na wózek z Dorotką na pasach fiut odpadnie!!! Dochodzę do pasów, staję na chodniku, bo auto widzę. Ale auto się zatrzymało i mnie puszcza - więc wchodzę powoli, ja, wózek i za rękę Agatka. A tu nagle tyłem wjeżdża jakiś ch.uj za przeproszeniem w cienkim! nie dośc, że kretyn parkował niezgodnie z przepisami, połową dupy na pasach, to jeszcze - jak można nie widzieć kobiety z dzieckiem i wózkiem, no jak??? ja idę, i nagle widzę że ten ani myśli się zatrzymać! ja w szoku, jedną ręką wózkiem kiepsko się manewruje, więc wózek bokiem tylko udało mi się postawić a on stuknął! na całe szczęście lekko, mała nawet nie poczuła, dotknął go tylko. No ludzie... wiązanę puściłam bo mi nerwy padły, a on na mnie - że przecież JA widzę, że on jedzie! miałam ochotę go za fraki wyciagnąć z auta i po mordzie natrzaskać.[/QUOTE] dziękować Bogu,że to tak się skończyło mojego syna kolega (12 lat) w zeszłym roku zginał na pasach na zielonym świetle ja do dziś nie mogę się z tego otrząsnąć
|
|||||||
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Czesc!
Czytam, ale sie wpasowac nie potrafie. Yae ma dzis ciezki dzien. Noc byla za piekna a dobow☠☠☠☠ zgadzac sie musi. To juz wole, zeby spala jak dotychczas a w ciagu dnia byla grzeczniejsza. A moze to zachowanie przed burza? Przez dwa dni bylo goraco jak w piekle a teraz nie wiadomo skad przyszly chmurzyska. W koncu jest czym odetchnac, to spaceruje w poblizu domu. Pieknie zaby rechocza i slowiki spiewaja |
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
marsi 37 to nie temperatura. Obserwuj
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, u maluchów 37 to normalna temperatura
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazac Wam, co znalazlam na spacerze?
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Fewciu, przepiekne wc!!!!!!!
Wujka wlasnie operuja..... ![]() Maly spal jak nigdy 2godz, i co? Jak na zlosc nie moglam zasnac!!!!! Za duzo na glowie ![]() Ah i Pietraszko na nowo zaczal ulewac, a juz 2miesiace byl spokoj, poza przypadkami po basenie, gdzie sie wody nalykal, od paru dni codziennie chlusta ![]() Dzisiaj jedziemy na mieszkanie, ciekawe, w jakim stanie jest heh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
To prosze
ImageUploadedByWizaz Forum1368609173.972394.jpg Na szczescie dla wszystkich, a zwlaszcza dla fewciowej Blanki i wujka Lady. Ilu sie doliczylyscie? |
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Kochane dziękuję za trzymanie kciuków i za gratulacje za bioderka
przydały się bioderka ok i stópki też, już nie musze masować choć Zuzia się spięła strasznie i nie mógł obczaić tych stópek, ale później sie rozluźniła i jest ok wszystko Mam nadzieję tylko, że po szczepieniu będzie wszystko ok Mój klocek waży 6800 Silver ![]() za 4 miesiące. Co do tego jedzonka to spoko, ja byłam święcie przekonana że to trzeba gotować Buziaki ogromne dla Was Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-15 o 11:18 |
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lady za wujka
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem co się dzieje z Małym, takie histerie odstawia przy piersi że to przechodzi ludzkie pojęcie, już samo ułożenie w pozycji do karmienia wywołuje przeraźliwy płacz. Poje trochę i nagle płacz a potem już nie chce co ja robię źle? może to moje mleko jest g.ó.w.n.o warte Tak było wczoraj i dzisiaj co prawda nie przy każdym karmieniu ale się zdarza i jeszcze te bączki bolące nie mam siły, jestem głupią matką, która nawet dziecka nie umie nakarmić
|
||
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Czesc dziewczyny kochane moje
![]() ja nigdy tego watku nie nadrobie wrocilismy z niedzicy ale z siostra Tz wiec nie mam kiedy siedziec przy kompie i nadrabiac 50 strron bo ciagle nie ma nas w domu.... Nie wiem tylko co z tym jutrzejszym spotkaniem w parku bo nie wiem czy ona bedzie chcicala isc a samej jej nie zostawie. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będziesz miała szczęścia ![]() zbieraj i ususz w książce |
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Moja robi to samo tyle że ona już się wzieła za usprawnianie nóżek. Sprężynuje i od wszystkiego się odbija |
|
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie mleko g. warte????? zobacz na naszą medduzkę, to ona ciśnie bidulka co do kropelki,żeby maluszkowi podać i walczy jak lwica a Ty tak nazywasz swoje mleczko? ![]() poczytaj pare stron wcześniej, każda z nas miała między 3-5 miesiącem cyrki przy cycku i histerie to chwilowe i przejdzie a jak tak będziesz mowić to naprawdę stres spowoduje,że mleczka będzie coraz mniej |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeszcze bacik Ci sie nalezy. Za co to dobrze wiesz, prawda? |
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Oli mięsko smakuje. Choć zaczyna mieć już swoje zdanie co będzie jadła a co nie. brokuły tak średnio jej smakowały. A jak porzeczki wczoraj jej dawałam to zachowywała się jakbym jej kwas cytrynowy kazała jeść. |
|
|
|
|
#3234 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nancy, dawaj dupsko, lać będę ![]() Przecież tu każda prawie z nas miała taki cyrk przy piersi, z Marsi nawet w wątku kp pisałyśmy na forum, z innych wątków też tak miały dziewczyny, ot, etap taki. A wy szyjki odparzonej nie macie? bo ja jeszcze odparzenia na szyi obstawiam, u nas jakoś tak to się zbiegało chyba, a tu głowa trochę pracuje przy ssaniu i dodatkowo podrażniało. Cytat:
|
||
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Juz sie zaczelo...
Pamietacie tego pana, co to mojego tate bratem zrobil? Wlasnie od niego, prosto z grzadki dostalam fasolke i zielony groszek ImageUploadedByWizaz Forum1368610388.747259.jpg |
|
|
|
#3236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hejka Kochane, u nas noc nawet nawet, ale na każde jedzenie Julka sie tak drze, ze chyba budzi całe osiedle ![]() Dzisiaj dałam jej soczek jabłkowy- 40 ml na początku nie chciała pić, ale za jakąś godzinkę sprobowałam jeszcze raz i poszło ładnie ![]() Kupiłam wczoraj ten kleik kukurydziany i sie zastanawiam czy dać jej na noc czy lepiej rano, bo jak będą jakieś bóle brzucha to w nocy to niezaciekawie. nadrobilam Was z grubsza i jestem w miare na bieząco. Które z Was już jeżdzą w spacerówce? Mi to jakoś żal sie rozstawać z tą gondolą... ale ten mały buntownik takie cyrki ostatnio wyprawia, że chyba ją przesadze. Wczoraj nawet miała bude odsłoniętą i dalej sie darła więc się boje, że spacerówka nie rozwiąże problemu, bo przecież tam też jest buda i zasłania świat jak jest siedzisko rozłożone do pozycji leżącej....marsi Ty w sobote bierzesz gondole, czy jeździsz już w spacerówie? Dziewczyny na tych słoikach pisze, żeby zużyć w ciągu trzech dni, dajecie dzieciakom tyle, że udaje Wam sie zużyc? bo w takim razie to wychodzi, że trzeba dawać wiecej niż łyżeczke czy dwie... gubie sie w tym... wodz tępa pała...... a tu nasza wczorajsza marchewka. Boże spraw, żeby dali coś lepszego
|
|
|
#3237 |
|
Konto usunięte
|
Meneq, fajne znalezisko
w moim mieście też było (bo tam teraz ogólnie park poprzemieniali więc nie wiem, czy dalej tak0 takie miejsce, że cała kępa rok w rok 4listnych rosła, mutacje jakieś chyba. Wrrr zator mi się zrobił! chyba sobie termofor walnę gorący. |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam napisac, moja od wczoraj strasznie nogi do góy ciągnie i rączkami za uda się łapie, no i widzi juz stopy tzn, zwraca na nie uwagę
![]() i głowę tez podnosi, a jak siedzi w bujaczku albo foteliku to głowy nie chce opierać. Co do tego że piszecie, że nie możecie się wbić w wątek albo nie pasujecie, ja tak mam jak cały dzień czytam na tel, nie lubię na nim cytowac i to jest takie czytanie z doskoku i poźniej nie wiem co się dzieje. Ale damy rady tyle już razem przetrwałyśmy i wszystkie tu pasujemy, każda z nas ma lepszy i gorszy dzien |
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
marsi ja to wszystko wiem, że takie rzeczy u Was się działy, my od początku laktacyjnie problemowi byliśmy i tak jest cały czas, dlatego mówię, że moje mleko jest do d...y. Jeszcze dziś rano zrobił taką histerię, że oboje z tż na równe nogi, okazało się, że kupę robił, płakał strasznie, a przecież nie ma ani zaparć ani nic takiego.
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Co to moze byc: Yae ma w zgieciu pod pacha taki jakby strupek? Wczoraj nie bylo, chyba. Brud to tez nie jest. Skora wokol nie jest zaczerwieniona. Nie boli.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

ja myślałam że to musi być ugotowane wszystko 
za bioderka!

wygooglałam ze to może być po antybiotykoterapi - nic nowego do jedzenia nie dostała. Jutro postaram się dostać do dermatologa... 

ja do dziś nie mogę się z tego otrząsnąć

super wc 

za wujka