|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Myślę, że na "rok po komunii" nic nie trzeba kupować
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Tak sobie myślę że jak uda mi się coś utargować przy 2 to wezmę obie. Tylko czy 2 takie same sukienki to nie przesada?? ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Jakąś pierdółkę powinno sie wręczyć choćby dla podkreślenia ważności chwili. Choćby kwiatki ![]() elunia zafunduj jej vouchery do kina. Weźmie koleżankę i będą sie fajnie bawić
|
|
|
#2943 |
|
Lwiątko z Cintry
|
tak samo uważam ja sama na rocznicę komunii nic nie dostałam
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
Lakier na pocieszenie. Żółtego nie było.
|
|
|
|
#2946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bilety do kina heh akurat mam z pracy vouchery, tez dobry pomysł to bardzo fajne pomysly włąśnie max do 50 zł planowałam poświęcić [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40826807]Lakier na pocieszenie. Żółtego nie było.[/QUOTE] czyli wzięłaś ten kolorek który mi się podobał, za żółtym nie płacz pewnie skończy się na drobnostce żeby nie było głupio bez niczego iść |
|
|
|
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
Elu,to nie był dokładnie ten co pokazywałam wcześniej,ale bardzo podobny
|
|
|
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40826934]Elu,to nie był dokładnie ten co pokazywałam wcześniej,ale bardzo podobny
[/QUOTE]chucky ale i tak mi się bardzo podoba, koniecznie szybko zmaluj kochane jeszcze jedną sprawę was podpytam, potrzebuję dobrze kryjącego podkładu do średniej karnacji, nie b.jasna , zaczęła się wiosna i moje problemy skórne tzn.przebarwienia wychodzą mi mocno na czole i policzkach, po porodzie takie cos mi sie zaczelo i mimo ze nie opalam buzi nosze czapki z daszkiem, kapelusz na działce, to filtr 15 nie daje rady i znów są widoczne plamy, zimą poschodziły a teraz bolączka wróciłą. w grę wchodzi vichy dermablend 25 czy ktoras uzywala i moze sie wypowiedzieć?? Edytowane przez elunia_r Czas edycji: 2013-05-15 o 16:57 |
|
|
|
#2949 |
|
Konto usunięte
|
Elunia,nie wiem jutro nie mam czasu,może w piątek albo ew.w niedziele.
|
|
|
|
#2950 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też się fascynuję Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40822075]Jak wszystko dziś dobrze pójdzie to może kupie sobie lakiery Co myślicie o tych ?KLIK KLIK[/QUOTE] obydwa super ![]() ładnie bluzeczki po prawej w moim stylu, ale reszta nie sukienki bierz dwie ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40826807]Lakier na pocieszenie. Żółtego nie było.[/QUOTE] świetny jest! |
|||
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agaszak pokaż zakupy bliżej(na sobie
Coone to jest na zero? OMG[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40826807]Lakier na pocieszenie. Żółtego nie było.[/QUOTE]fajny kolor, taki głęboki Myslę, ze to fajny pomysł! ![]() Cytat:
![]() zakochalam sięCytat:
![]() też chce![]() Mialam dzis zaliczenie warunku... i tak sie strasznie boje, ze się gdzieś pomyliłam. Ostatnio czulam ze mi poszło b.dobrze i nie zdałam(miałam tylko 42% a potrzeba 60%) i boje sie ze znowu to samo... Na pocieszenie |
||
|
|
|
#2952 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lejesz miód na moje uszy Ja mam okropniaste łopatki, kwestia piłowania, na zdjęciach i tak lepiej wyszły [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4081946 2] Bardzo ładnie [/QUOTE] Dziękuję ![]() Cytat:
ale fenomenalne Dziękuję, co jakiś czas kształt ciągle dopracowuję Nie musisz Cytat:
No właśnie, świetnie się w nim czuję! Cytat:
Super zakupy Pomalowałam pazurki pięknym zielonym od Lovely Gloss Like Gel.. Nie wyrabiam z tą jakością, straszna! Bąbelkuje to, schnie długo, kolorystyka tylko cudowna. I ten kolor mnie skusił, uwielbiam zielonki, a szczególnie takie.. No i masz tu babo plecak :/ Może z topem by się lepiej zachowywał - bez jest koszmar. Wczoraj już z nim próbowałam i nie wyrobiłam tego czekania na schnięcie (1 w nocy, a on ciągle schnie ), zmyłam. Dzisiaj idzie szybciej, ale co z tego, skoro bąbelki wszystko psują Generalnie to tak myślałam, że będzie podobny niewypał co blogeska kolekcja, ale aż do wczoraj wciąż miałam nadzieję.. Potem może pokażę jak wygląda )
Edytowane przez sheep_zonz Czas edycji: 2013-05-15 o 17:59 |
|||||
|
|
|
#2953 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40826807]Lakier na pocieszenie. Żółtego nie było.[/QUOTE]
Fajnyy ![]() ![]() Żółty mam z Miyo ale jeszcze nie próbowałam czekam aż się łapki opalą ![]() Jeśli jakość malowania będzie taka jak w zielonym i niebieskim to już urwło mi kilka części Cytat:
Będzie dobrzez z zaliczeniem trzymam kciuki ![]() A pazurki cudne ![]() ![]() Cytat:
Pisałam już wcześniej chcyba Viv że juz żadnych lovelków więcej nie kupię ani nowości ani starości - poza Moulin Rouge. Tragiczne krycie, maziaje a potem bąble Kolorki cudne ale to tylko to
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-05-15 o 18:19 |
||
|
|
|
#2954 |
|
Lwiątko z Cintry
|
ładnie się prezentuje ![]() ja pomalowałam paznokcie u stóp Sun of the peach, ma moc czekam do końca matur i ląduje na dłoniach
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
meeow jak aplikacja? mów o nim wszystko! i pokaż
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lakier śliczny, szkoda, że nie jest kolorowy ![]() Oddawaj swojego wskazującego! Edit: I zapomniałam napisać, że trzymam kciuki za warunek! Będzie dobrze!
Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek Edytowane przez cooone Czas edycji: 2013-05-15 o 20:02 |
|
|
|
|
#2958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2959 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za zaliczenie wszystkie trzymamy kciuki musisz zdać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nom - jak dostanę haracz za niewyrabianie normy
Wtedy mogę się podzielić ![]() Aa no tak, dobry powód ![]() Cytat:
![]() ![]() Kocham to, że je kochasz ![]() Skoro tak wyganiacie to chyba naprawdę wyjdę ![]() ![]() Cytat:
Czemu nic nie mówiłaś? Przecie wiadomo, że nasze kciuki mają zbawienny wpływ Będzie dobrze ![]() Bardzo fajne pocieszenie, kojarzy mi się z lodami pistacjowymi z posypką
|
|
#2961 |
|
Konto usunięte
|
Takie korki to ja lubię. Przyszła dziewczyna z bol-chem na korki z infy z exela i accesa. Bo ma mieć poprawe, a na podstawowy termin nie poszła. I mamusia spanikowała i wysłała ją na korki. Dziewczyna na podstawę z infy to wszystko umiała, bo co tu niby umieć i siedziała sobie i tyle.
Niech mi ten lakier wytrzyma jeszcze jeden dzień, bo nie chce mi się malować na jutro. Wrócę do domu o 22 i jeszcze muszę coś na programowanie zrobić. |
|
|
|
#2962 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
ślicznie podoba mi się Cytat:
no ja mam jeden z nich i jestem zadowolona... Cytat:
![]() Pokazuję! Już jest na blogu z szerszym opisem serii.
|
|||
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Yen ale dziwak
ŁadnyNie mówiłam nic o tym bo nie chciałam się w głowie nakręcać I tak juz jeść przez to n ie mogłam trzymajcie teraz mocno, musi się udać!
|
|
|
|
#2964 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja bym 1 wzieła. A drugą inną [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40826807]Lakier na pocieszenie. Żółtego nie było.[/QUOTE] Inny niz pokazywałaś ![]() Ładny Cytat:
Dziwadło ![]() Cytat:
![]() Właśnie podobno one takie kijowe są.... Ale ja komunię Młodej miałam na myśli ![]() Ja na rocznicę z babciątylko poszłam. Na "biały tydzień" nawet już nie chodziłam Cytat:
Jakie to faaajne!!! Co za limitka? Mani na dziś. Folkowe chodziło za mną od wieków. ![]() 1 002.jpg 1 004.jpg |
||||
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam, żyję... tylko mam małe urwanie głowy!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4078864 4] beżowe - opiłowane boczki pseudo mięta - zapuszczone [/QUOTE]u mnie czasem też takie cuś się robi..[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4079221 0] Po mięsie, znaczy z boku paznokcia w miejscu, gdzie jest już przyrośnięty. Znaczy staram się tego nie robić, ale w sumie krzywdy mi to nie robi. Mi to o tyle zmieniło kształt paznokcia, że już nie mają kształtu trapezu A miały - i to zdaje się Mgiełcia dawno temu pisała o takim wypiłowaniu i jak sobie kształt paznokcia wypracowała tak na prawdę. U mnie właśnie jest to samo. Dlatego mnie to nie razi. ![]() [/QUOTE]No ja muszę po bokach czasem po przyroście, żeby zrobić krótkie migdalki.. ja tylko tych ciekawych fakturowo str 97
|
#2966 | |
|
leśny stwór
|
jest trochę dziwny, to fakt. dzięki
Cytat:
![]() Cudne folkowe Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-05-15 o 20:55 |
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40826807]Lakier na pocieszenie. Żółtego nie było.[/QUOTE]
podoba mi się ![]() no podczas aplikacji można się naprzeklinać nieźle dałam 3 warstwy i top na wyrównanie i żeby nie był matowy lakier jest rzadki, pędzelek taki sam jak w reszcie Chinek jakoś mam opory przed pokazaniem moich stóp ![]() Cytat:
pokażę po maturach, jak pomaluję paznokcie u rąk ![]() ciekawy kolor ![]() Cytat:
super wyglądaa
|
|
#2968 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mega!!!! Super wyszło!!
|
|
#2970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

OMG

pazurki cudo
), zmyłam. Dzisiaj idzie szybciej, ale co z tego, skoro bąbelki wszystko psują 

[/QUOTE]u mnie czasem też takie cuś się robi..
dałam 3 warstwy i top na wyrównanie i żeby nie był matowy