|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Cytat:
![]() a masz jakies doswiadczenia z Madonną na Floriańskiej?? Cytat:
Nie powiem do nich mamo/tato... Tato to juz na 100% nie, bo moj ojciec nie żyje i nigdy, przenigdy, nie powiem juz do innego faceta Tato. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() najbardziej mi sie podobał pomysł z tym strojem patriotycznym ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stosuje tę metodę do 'zmiętych' ciuchów![]() Cytat:
Juz sie nie moge doczekac slubiku!!
|
||||||||||
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Verunka, z Madonną doświadczeń JA nie mam, ale koleżanka tam zamówiła kieckę i mówi, że super obsługa
![]() Tylko od razu na wejściu zaznacz, w jakiej kwocie interesuje Cię kiecka, bo jak tego nie zrobisz, to przynoszą np. za 7 tys. |
|
|
|
#2373 |
|
Blond forever!
|
Ja wczoraj do TŻ zadzwoniłam mu z informacją, że zostało nam 400 dni do ślubu i się śmiał...
A dziś dzwoni rano do mnie i mówi: "a wiesz co, a wiesz co?", "nooooo...", "zostało 399 dni do ślubu!" ![]() W piątek mamy (w końcu) ponowną wizytę z wodzirejem, mam nadzieję, że podpiszemy umowę ![]() Dziewczyny, ostatnio ja, ijaa i magdalenka napisałyśmy na wątku z prośbą o dołączenie do klubu, ale nie dostałyśmy żadnej odpowiedzi... Czy to oznacza, że klub jest zamknięty dla nowych członków i mamy się nie dopytywać? Ja jestem ciekawa z kim mam do czynienia, będą zdjęcia niedługo z sesji narzeczeńskich, czasem fajnie popisać o sprawach, o których się nie chce pisać na forum, a o dostępie do klubu jest cisza... Więc może założymy nowy klub?
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2013-05-15 o 20:52 |
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-05-15 o 20:54 |
|
|
|
|
#2376 |
|
Blond forever!
|
Histeryzuje?
Ty chyba nie wiesz co to znaczy histeryzować. Pytam się po prostu, a taki nieprzyjemny komentarz powinnaś zachować dla siebie.
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ciekawa z kim mam do czynienia, będą zdjęcia niedługo z sesji narzeczeńskich, czasem fajnie popisać o sprawach, o których się nie chce pisać na forum, a o dostępie do klubu jest cisza... Więc może założymy nowy klub?" Z naciskiem na ostatnie zdanie |
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() obiecuje, że bede teraz czesciej zagladac, praca poszla do sprawdzenia, wiec mysle, ze chwila odpoczynku bedzie uffff ![]() wlasnie mam na wlosach farbe, zobaczymy co mi wyjdzie tym razem licze, ze ladny blondzik |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
takie jakby zamknięte podforum, jego SZERYFEM jest u nas Agu, ona zarządza i wysyła zaproszenia do niego, nikt inny nie ma takiej mocy
|
|
|
|
#2381 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Z tego co mi wiadomo idea tworzenia klubów nie jest przez Was opatentowana i można tworzyć klubów do woli, więc może dziewczyny, które są na wątku od Nowego Roku miałyby ochotę na założenie nowego klubu.
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
yyyy.... nawet mnie ostrzeżenie nie ominęło, także nowy tytuł wątku, jak najbardziej mi odpowiada
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zakładaj nowy klub, czy ktoś Ci tu broni ? |
|
|
|
|
#2384 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Nie wiem skąd ten agresywny ton w stosunku do mojej osoby. Powinnaś od razu napisać - nie ustaliłyśmy tego jeszcze i po kłopocie. I w sprawie zakładania nowego klubu to chyba nie powinnaś się wypowiadać skoro Cię nie dotyczy.
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
może nie potrzebnie sie wcinam, ale w ogole uważacie (dziewczyny z klubu), że ten czas kilku miesiecy jest wystarczajacy na sprawdzenie dziewczyn przed wejsciem do waszych swiatów? Przeciez jak ktoś bedzie chcial zrobić "szambo" to i po 10 latach znajomosci zrobi - dlatego dla mnie osobiście takie okresy sprawdzania siebie, tym bardziej na forum są takie troszke bez sensu....
dla mnie osobiscie klub jest do ujawniania wiekszej ilosci ifnromacji które chcemy ukryć przed dziewczynami ktore TYLKo czyatają, a sie nie udzielają, ale skoro my piszemy to powinnysmy sie dzielić mozliwością pisania o bardziej prywatnych sprawach.... sama hciałabym wam pokzac moja suknie, ale na forum tego nie zrobie, bo Tż tu może zaglądac...
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-05-15 o 21:13 |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Heh, nawet ja w klubie nie jestem :p a jestem tu już sporo czasu :P
Nie nadrabiam, nie dam rady ![]() U lekarza ok, super facet. Zrobił mi cytologie i usg i wszystko jest ok. Tzn nie widać żeby byla jakąś infekcja ale za 3 tygodnie będą wyniki cytologii więc jeszcze zobaczymy ![]() U nas w zlobku jakąś jelitowka panuje i mnie dopadło... Od 9 mecze sie z mdłościamu, zbiera mi sie na wymioty... Pije właśnie cole, nam nadzieję, że mi przejdzie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od razu po studiach poszłam do pracy Cytat:
ale nie wiem czy się to uda
|
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to forum, mogę się wypowiadać w każdym temacie tu poruszanym ![]() Nie mam zamiaru więcej dyskutować ![]() garfieldek za co ostrzeżenie?? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() Dałam dziś babci spróbować oliwkę- myślałam że nie doleci do zlewu żeby wypluć mówi że w życiu nie jadła czegoś tak niedobrego |
||
|
|
|
#2389 |
|
Wtajemniczenie
|
koleżanka która utworzyła klub nie udziela się codziennie na wizażu, dziewczyny musicie zaczekać bo nikt inny oprócz niej zaprosić Was nie może....
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Ja mimo że przysięge znam na pamięć to wolę powtarzać żeby sie nie pomylić, to jednak stres jest...
Chciałam Wam powiedzieć że super dzień dzisiaj mam. Jestem bardzo dumna z mojego C. Był dziś sam u księdza po kartkę do spowiedzi bo w niedzielę będzie miał bierzmowanie. I od razu poprosił księdza o spowiedź. Nie był u spowiedzi ponad 10 lat! Jestem z niego mega dumna ![]() Do tego dostał jeszcze za nie wykorzystany zeszłoroczny urlop pieniądze i wpłacił je na nasze wspólne konto, ba które odkladamy na ślub ![]() I jeszcze sue okazało że najprawdopodobniej od października będę miała stała pracę na umowę o pracę w tamtym zlobku co pracowałam na zastępstwo Także muszę tu wytrzymać do października Skacze z radości po prostu! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
ooo to może i ja wyślę podanie do klubu?
w końcu jestem z Wami od października już co prawda ze sporą przerwą, ale nie z mojej winy
|
|
|
|
#2392 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() mój TZ tez nie był u spowiedzi tyle, powiedział, ze przed ślubem pójdzie ale się boi
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
|
|
|
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się nowożeńcom pomyliło, że to ma być zapowiedź filmu ślubnego, a nie filmu o zabarwieniu erotycznym lub teledysku o podobnym charakterze Cytat:
Moja fotogafka zapewne nie ma czegoś takiego ![]() W razie kryzysu rozpłaczę się w kancelarii u brata
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn oboje mamy swoje własne i oprócz tego ja mam drugie do którego C. jest upoważniony - może wpłacać, wypłacać, robić przelewy itd. I to jest to nasze wspólne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
to zwykłe konto. Nawet nie oszczednosciowe.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nowy klub pm2014 chyba nie ma sensu Dziewczyny coś ostatnio uszczypliwości się pojawiły, mi się zbliża okres więc mam wytłumaczenie Edit: muszę bardziej chronić swoją prywatność, bo mnie chyba każda już widziała, mojego bratanka... zawsze chce wszystkim wszystko pokazać. Muśszę się tego oduczyć. masakra. Ja też niedługo ubiegnę się o dostęp do klubu Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-15 o 21:34 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w poprzedniej miałam 2 grupę, stan zapalny. Bralam macmiror. Zobaczymy co teraz wyjdzie. Jestem dobrej myśli.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Chyba zostanie ta 13:00 to tak na sali byśmy byli po 14:00. Zastanawiam się nad tą salą i zmianą terminu ale boję się, że 14.08. będzie piękna pogoda a 29.08. będzie padał deszcz
Przyjechaliśmy na miejsce, rozpakowaliśmy się i poszliśmy w miasto. TŻ na kebab, ja na kefir... Pól godz przed wyjściem do kościoła ubrałam się i sukienka znowu się rozjechała. Złość na maksa, kłótnia z TŻ, kazał mi ubierać ten patriotyczny strój, ale postanowiłam że naprawię zamek kosztem kościoła. I okazało się że to nie ja przytyłam, ale zamek był krzywo wszyty i nie łapał dobrze, stąd się rozjeżdżał. Jakoś nadpruliśmy kieckę, zapięłam się. Miałam czarną wstążkę przewiązaną w pasie akurat tam gdzie zamek się rozjeżdżał i całą imprezę TŻ kontrolował kieckę.

Nasz ślub 16.08.2014