Ofiara gwa³tu? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-05-15, 09:53   #1
Kilmy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Ofiara gwa³tu?

Czy ofiara gwa³tu mo¿e siê tak zachowywaæ..?

To wa¿ne bo znam osobê, która w³a¶nie jest wrabiana w gwa³t. Co o tym my¶licie?

Za³ó¿my, ¿e m³oda dziewczyna zosta³a zgwa³cona..
Przez kolejne dwa tygodnie nic w jej zachowaniu na to nie wskazuje. Jeszcze ze dwa- trzy razy spotyka siê ze swoim gwa³cicielem i jego znajomymi nie zmieniaj±c swojego zachowania wobec niego. A na fb pisze o jakich¶ g³upotach.
W miêdzyczasie stara siê za³atwiæ od znajomej w ci±¿y pozytywne testy, ¿eby niby wrabiaæ ch³opaka swojej kole¿anki. Testów nie za³atwi³a bo chcia³a je ode mnie (ja jestem w ci±¿y a ona chcia³a t± ci±¿ê symulowaæ.. znaczy mówi³a ¿e kole¿anka chce).
Dwa tygodnie po rzekomym gwa³cie nagle ni st±d ni zow±d stwierdza, ¿e tamtego dnia zosta³a zgwa³cona.. ¯e kto¶ zaci±gn±³ j± na klatkê schodow± za w³osy i ze***±³ w ¶rodku dnia w samym centrum miasta przy ³adnej pogodzie. (dramatyczna scena jak z filmu, prawda?) Opowiada o tym wszystkim na mie¶cie, w tym ledwie poznanym osobom.
Wed³ug ¶ledztwa i ogólnie kolejno¶ci zdarzeñ wynika, ¿e dzieñ po "gwa³cie" zaprosi³a gwa³ciciela do domu i da³a mu dwie pary spodni w prezencie. Mimo to, ¿e dzieñ wcze¶niej "wróci³± zap³akana w podartych rajstopach bo tak bardzo j± skrzywdzi³".
Proponowa³a mu te¿ jakie¶ bilety na koncert ale on zacz±³ j± po prostu olewaæ bo ma dziewczynê i nie chcia³ ¿eby zbyt wiele sobie wyobra¿a³a..
Mimo tego, ¿e zdarzenie mia³o miejsce w po³udnie przy deptaku a ona by³a zaci±gniêta za w³osy, to jedynymi "¶wiadkami" jest dwójka znajomych, którzy akurat byli w z³ych stosunkach, ¿eby nie powiedzieæ sk³óceni z oskar¿onym. Jeden z tych ¶wiadków zwierzy³ siê koledze, ¿e nie widzia³ ¿adnego gwa³tu ale nie chcia³ powiedziec co zezna³, mówi±c ¿e tego i tak nie wycofa. A z moich wspomnieñ wynika ¿e tego wspomnianego dnia ten ¶wiadek by³ pijany i to bardzo.

To takie g³ówne choæ nie jedyne w±tpliwo¶ci...
Co o tym my¶licie?
Uwa¿acie, ¿e ch³opak jest winny?
Bo moim zdaniem nic na to nie wskazuje a i tak on teraz czeka w areszcie na to ca³e strasznie powolne ¶ledztwo przy którym ktokolwiek boi siê tkn±æ t± ma³olatê.. I ca³e ¿ycie mu siê sypie..

Co o tym my¶licie?
Uwa¿acie, ¿e on pójdzie siedzieæ za takie pomówienia..?

Jak siê jeszcze okaza³o ona ma 14 lat (chocia¿ na mie¶cie mówi³a na pocz±tku, ¿e ma 17 a na fb ma wpisane 19). Wiêc oni boj± siê j± przycisn±æ, ¿eby siê przyzna³a i wgl. Nie wiem co mam o tym my¶leæ. Dodam jeszcze, ¿e ch³opak ma 20 lat. Ma niezbyt dobr± reputacjê i sporo wrogów ale wiem, ¿e nie zrobi³by czego¶ takiego i to jeszcze w takich okoliczno¶ciach jakie ona rozg³asza. A gdyby do czegokolwiek miêdzy nimi dosz³o (nie do gwa³tu ale do zbli¿enia) to w tym momencie po tych oskar¿eniah wiedzia³by o tym jego najlepszy kumpel, z którym od pocz±tku tej spawy rozwa¿yli¶my ju¿ milion opcji i wszystko wskazuje na jego niewinno¶æ.. u.u
Kilmy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-15, 10:52   #2
babie_lato
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 103
Dot.: Ofiara gwa³tu?

Cytat:
Napisane przez Kilmy Poka¿ wiadomo¶æ
Czy ofiara gwa³tu mo¿e siê tak zachowywaæ..?

To wa¿ne bo znam osobê, która w³a¶nie jest wrabiana w gwa³t. Co o tym my¶licie?

Za³ó¿my, ¿e m³oda dziewczyna zosta³a zgwa³cona..
Przez kolejne dwa tygodnie nic w jej zachowaniu na to nie wskazuje. Jeszcze ze dwa- trzy razy spotyka siê ze swoim gwa³cicielem i jego znajomymi nie zmieniaj±c swojego zachowania wobec niego. A na fb pisze o jakich¶ g³upotach.
W miêdzyczasie stara siê za³atwiæ od znajomej w ci±¿y pozytywne testy, ¿eby niby wrabiaæ ch³opaka swojej kole¿anki. Testów nie za³atwi³a bo chcia³a je ode mnie (ja jestem w ci±¿y a ona chcia³a t± ci±¿ê symulowaæ.. znaczy mówi³a ¿e kole¿anka chce).
Dwa tygodnie po rzekomym gwa³cie nagle ni st±d ni zow±d stwierdza, ¿e tamtego dnia zosta³a zgwa³cona.. ¯e kto¶ zaci±gn±³ j± na klatkê schodow± za w³osy i ze***±³ w ¶rodku dnia w samym centrum miasta przy ³adnej pogodzie. (dramatyczna scena jak z filmu, prawda?) Opowiada o tym wszystkim na mie¶cie, w tym ledwie poznanym osobom.
Wed³ug ¶ledztwa i ogólnie kolejno¶ci zdarzeñ wynika, ¿e dzieñ po "gwa³cie" zaprosi³a gwa³ciciela do domu i da³a mu dwie pary spodni w prezencie. Mimo to, ¿e dzieñ wcze¶niej "wróci³± zap³akana w podartych rajstopach bo tak bardzo j± skrzywdzi³".
Proponowa³a mu te¿ jakie¶ bilety na koncert ale on zacz±³ j± po prostu olewaæ bo ma dziewczynê i nie chcia³ ¿eby zbyt wiele sobie wyobra¿a³a..
Mimo tego, ¿e zdarzenie mia³o miejsce w po³udnie przy deptaku a ona by³a zaci±gniêta za w³osy, to jedynymi "¶wiadkami" jest dwójka znajomych, którzy akurat byli w z³ych stosunkach, ¿eby nie powiedzieæ sk³óceni z oskar¿onym. Jeden z tych ¶wiadków zwierzy³ siê koledze, ¿e nie widzia³ ¿adnego gwa³tu ale nie chcia³ powiedziec co zezna³, mówi±c ¿e tego i tak nie wycofa. A z moich wspomnieñ wynika ¿e tego wspomnianego dnia ten ¶wiadek by³ pijany i to bardzo.

To takie g³ówne choæ nie jedyne w±tpliwo¶ci...
Co o tym my¶licie?
Uwa¿acie, ¿e ch³opak jest winny?
Bo moim zdaniem nic na to nie wskazuje a i tak on teraz czeka w areszcie na to ca³e strasznie powolne ¶ledztwo przy którym ktokolwiek boi siê tkn±æ t± ma³olatê.. I ca³e ¿ycie mu siê sypie..

Co o tym my¶licie?
Uwa¿acie, ¿e on pójdzie siedzieæ za takie pomówienia..?

Jak siê jeszcze okaza³o ona ma 14 lat (chocia¿ na mie¶cie mówi³a na pocz±tku, ¿e ma 17 a na fb ma wpisane 19). Wiêc oni boj± siê j± przycisn±æ, ¿eby siê przyzna³a i wgl. Nie wiem co mam o tym my¶leæ. Dodam jeszcze, ¿e ch³opak ma 20 lat. Ma niezbyt dobr± reputacjê i sporo wrogów ale wiem, ¿e nie zrobi³by czego¶ takiego i to jeszcze w takich okoliczno¶ciach jakie ona rozg³asza. A gdyby do czegokolwiek miêdzy nimi dosz³o (nie do gwa³tu ale do zbli¿enia) to w tym momencie po tych oskar¿eniah wiedzia³by o tym jego najlepszy kumpel, z którym od pocz±tku tej spawy rozwa¿yli¶my ju¿ milion opcji i wszystko wskazuje na jego niewinno¶æ.. u.u
Ale o co chodzi?

Skoro sprawa zosta³a zg³oszona to zostanie równie¿ wyja¶niona.

Swoj± drog± niez³a cwaniara z tej czternastolatki.

Edytowane przez babie_lato
Czas edycji: 2013-05-15 o 10:54
babie_lato jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-15, 13:43   #3
Kasikas
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

Odrzuci³ j± to wymy¶li³a jaki¶ gwa³t. Co siê dzieje z tymi gówniarami..
Kasikas jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-15, 13:52   #4
_Anecia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 182

Ale historia no proszê...

Cytat:
Napisane przez babie_lato Poka¿ wiadomo¶æ

Swoj± drog± niez³a cwaniara z tej czternastolatki.
To samo pomy¶la³am
_Anecia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-15, 14:33   #5
p_atrycja 26
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 138

Ofiary gwa³tu oraz przemocy seksualnej raczej nie s± w dobrej kondycji psychicznej, nie pa³aj± one chêci± do imprezowania, czasami nawet zaszywaj± siê w domu i nie mog± przemóc siê na jakikolwiek kontakt z kimkolwiek. Nie mówi± one wprost o tym co siê sta³o, czêsto milcz± latami.
Stary 2013-05-15, 20:01   #6
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

Cytat:
Napisane przez babie_lato Poka¿ wiadomo¶æ
Ale o co chodzi?

Skoro sprawa zosta³a zg³oszona to zostanie równie¿ wyja¶niona.

No w³a¶nie.
Ludzie maj± na ró¿ne sposoby skonstruowan± psychikê, nikt z nas jednoznacznie nie stwierdzi, ze skoro nie zaszy³a sie pod ko³dr± to na pewno jej nikt nie zgwa³ci³. Prokuratura sprawê wyja¶ni i tyle. Jak jest winny, to pójdzie siedzieæ (a przynajmniej mam tak± nadziejê).

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-15, 21:16   #7
201803111829
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 13 966
GG do 201803111829

jezu, ja jak mia³am 14 lat to o seksie nie my¶la³am... a co dopiero wymy¶laæ gwa³ty i takie tam.
201803111829 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-05-16, 04:17   #8
Pestka88
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 390

nawet jak posz³a z w³asnej woli, to poni¿ej 15, to wed³ug polskiego prawa i tak przestêpstwo
a jak zmy¶la, to pewnie szybko wyjdzie na jaw.

2014:

ksi±¿ki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemo¿liwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesi±c z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-17, 14:31   #9
KiniaaxD
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 659

Moim zdaniem dziewczynka sobie to wymy¶li³a, zauroczy³a siê w tym ch³opaku, ale ¿e on ma dziewczynê i jej nie chcia³ to musia³a zwróciæ na siebie uwagê, skoro jest prowadzone ¶ledztwo, i zrobi± jej badania, a przynajmniej powinni skoro s± oskar¿enia o gwa³t, i on z ni± nie wspó³¿y³ to bez obaw
Powodzenia

Razem: 25.09.2010r

Zarêczyny: 16.08.2014r

Zapuszczaaam k³aczki
by³o 35 jest 47 bêdzie 60!

Dbam o pazurki

CEL= 60cm
KiniaaxD jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-17, 22:39   #10
Kilmy
Przyczajenie

On z ni± na pewno nie wspó³¿y³. Z drugiej strony ona dziewic± te¿ raczej nie jest. Dowiedzia³am siê o niej wielu rzeczy. Powiedzmy, ¿e prowadzê w³asne ¶ledztwo bo na system nie ma co liczyæ. On nie jest jej pierwsz± "ofiar±". Wystarczy³o spytaæ kogokolwiek z jej szko³y by us³yszeæ, ¿e k³amstwo to jej codzienno¶æ. Jest znana z takich pomówieñ i ogólnie co¶ jest z ni± chyba nie tak. W ka¿dym razie teraz zaczê³am zbieraæ osoby, którym robi³a podobne problemy. Jak tak dalej pójdzie wyci±gnê go z tego bo okazuje siê, ¿e to psychopatka po prostu... A jej matka podobno ma tak samo. Na przemian oskar¿aj± ludzi i robi± tego typu problemy.. Ta m³oda ma te¿ problemy z zazdro¶ci±. Rozbija ludziom zwi±zki, rozsiewa pomówienia... Ju¿ wcze¶niej jednego ch³opaka pos±dza³a o gwa³t ale z nim sprawa nia trafi³a na policjê. Z kolei jej by³a przyjació³ka ma przez ni± kuatora, jaka¶ dziewczyna by³± oskar¿ona przez ni± o pobicie ale wygra³a proces, kogo¶ wrabia³± w ci±¿ê a potem mówi³± ¿e poroni³a... Jak widaæ przypadków jest du¿o i pozostaje tylko dotzeæ do tych osób. Mam ju¿ dwójkê nowych ¶wiadków, którzy zgodzili siê przeciwko niej zeznawaæ.. ^ ^ Tylko trudno mi bêdzie trochê ogarniaæ bo idê do szpitala od jutra i chyba pole¿ê tam do porodu x.x
Stary 2013-05-18, 13:26   #11
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 359

Cytat:
Napisane przez klempaa Poka¿ wiadomo¶æ

No w³a¶nie.
Ludzie maj± na ró¿ne sposoby skonstruowan± psychikê, nikt z nas jednoznacznie nie stwierdzi, ze skoro nie zaszy³a sie pod ko³dr± to na pewno jej nikt nie zgwa³ci³. Prokuratura sprawê wyja¶ni i tyle. Jak jest winny, to pójdzie siedzieæ (a przynajmniej mam tak± nadziejê).
Zgadzam siê, ka¿dy reaguje inaczej.

Nie rozumiem dlaczego wszystkie z was od razu zak³adaj±, ¿e k³ama³a
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-20, 11:35   #12
dekra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 699

Szkoda,¿e to siê sta³o stosunkowo dawno. Mozna by j± zaci±gn±c do ginekologa który by okre¶li³ czy odby³a stosunek w dany dzieñ... Teraz jedynie zostanie ¿eby dziewczyna siê przyzna³a bo jako¶ winê w tego faceta nie wierzê..
dekra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-21, 00:16   #13
vyenna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 811

Ofiara gwa³tu czêsto mo¿e zachowywaæ siê dziwnie i sprzecznie. Je¶li facet j± zgwa³ci³, to raczej nie poszed³ siê chwaliæ o tym kumplowi, prawda? Wiêc Twoje przypuszczenia i rozmowy z jego koleg± s± o kant dupy pot³uc.
Zostaw sprawê policji i prokuraturze, bêd± zbierane dowody. To, ¿e jest k³amczuch± i wrabia³a ludzi w ró¿ne rzeczy nie znaczy, ¿e naprawdê nie zosta³a zgwa³cona. Uwa¿aj ze swoimi os±dami, bo mo¿e siê okazaæ, ze pomo¿esz zostaæ na wolno¶ci gwa³cicielowi.

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam w³osy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-21, 11:22   #14
Irisfeal
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 611

Eh mia³am tak± dziewczynê w gimnazjum, czego to ona nie wymy¶la³a.. ¿e by³a w ci±zy ale matka kaza³a jej usun±c i trzyma swoje dziecko w s³oiku z alkoholempotem ¿e jej m³odsza siostra to tak naprawdê jej córka i tym podobne kwiatki. niektórzy s± zwyczajnie patologicznymi k³amcami..
Ofiara gwa³tu na pewno mo¿e zachowywaæ siê ró¿nie, tego nikt nie przewidzi. Ale jakkolwiek by to ukrywa³a przed otoczeniem to nie uwierzê, ¿e zaprosi³a by swojego gwa³ciciela nastêpnego dnia do siebie na herbatkê i daje mu prezent ¿e niby co?nie ba³aby siê ¿e j± zgwa³ci ponownie? Dodatkowo skoro jednego niewinnego ch³opaka ju¿ oskar¿a³a o gwa³t inn± dziewczynê o pobicie, którego nie by³o..to i tym razem nie dawa³abym raczej wiary jej oskar¿eniom..

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urz±dzeniach przeno¶nych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2013-05-21 o 11:24
Irisfeal jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-27, 12:27   #15
Kilmy
Przyczajenie

Ona sama ju¿ siê podobno przyzna³a, ¿e nie by³o gwa³tu. Nie wiem czy prokuraturze ale jakim¶ kole¿ankom. Teraz twierdzi, ¿e sama da³± mu d... ale zdaje siê, ze po prostu nie chce wyj¶æ z tego ca³kiem przegrana i siê broni przed grzywn±.. Bo gdyby dosz³o miêdzy nimi do stosunku to przecie¿ poda³aby jego datê jako datê gwa³tu a nie datê wyssan± z palca. Bo tamten dzieñ ju¿ ca³y zosta³ podwa¿ony. Poza tym on by na pewno inaczej zareagowa³ gdyby do czego¶ miêdzy nimi dosz³o. Popad³by w paranojê bo uzna³by, ¿e poda³a ten stosunek jako gwa³t. Ale on jest ca³kiem czysty. Poza tym znam go na tyle bo jestem z nim dwa lata a rok z nim mieszkam. Tylko teraz pozosta³o czekanie. Oni tam w tej prokuraturze zachowuj± siê jak opó¼nieni w rozwoju. Bêd± j± trzeci raz przes³uchiwaæ, czekaæ na opiniê psychologa i tak dalej i tak dalej.. Tygodniami.. A ju¿ dawno powinni to zrobiæ. Zreszt± wystarczy³oby gdyby zapytali nauczycieli z jej szko³y i ludzi tam... I przejrzeli dokumentacje jej poprzednich spraw.. System jest beznadziejny.. u.u
Stary 2013-05-28, 09:59   #16
mamoska
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 21

Póki co to wrzuæ na luz (je¶li to w takiej sytuacji mo¿liwe) i zadbaj o siebie i dziecko.

Jakkolwiek sprawa siê nie potoczy, raczej nie masz na ni± wp³ywu. Je¶li twój ch³opak jest niewinny, nie ma obaw - wyjdzie. Oprócz ¶wiadków potrzebne s± te¿ dowody, jak chocia¿by wspomniane przez ciebie podarte rajstopy.

Z drugiej strony zachowanie twojego ch³opaka jest do¶æ niew³a¶ciwe, nie s±dzisz? Chodziæ po domach obcych dziewczyn podczas, gdy ty jeste¶ w ci±¿y i przyjmowaæ od nich prezenty... o co tutaj chodzi? A ju¿ szczytem bezczelno¶ci jest pytanie w³a¶nie Ciebie o test ci±¿owy (kto¶ siê za du¿o seriali naogl±da³).

Poza tym znasz jego wersjê i wersjê jego kumpla (który pewnie bêdzie kry³ kolegê, cokolwiek by siê nie dzia³o).
Dziewczyna nie wydaje siê byæ wiarygodna po twoim opisie, ale zachowanie ch³opaka te¿ jest nie do koñca odpowiednie.

Wiem, ¿e zakochani zawsze bêd± wybielaæ swoj± drug± po³ówkê; ca³y ¶wiat bêdzie z³y, a on/a jeden/jedyna niewinna i pokrzywdzona. Wiêc mam nadziejê, ¿e twoje opinie s± obiektywne, nieprzes³oniête osobistymi relacjami.

¯yczê szybkiego rozwi±zania sprawy i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dzidziusia. Póki co staraj siê nie przejmowaæ i czekaj na rozwój wypadków. Je¶li faktycznie nic nie by³o, nie ma bata, ¿eby go skazali. Je¶li jednak to drugi przypadek (i niezale¿nie czy by³ to gwa³t, czy dobrowolny stosunek), to my¶lê, ¿e powinna¶ zastanowiæ siê nad swoim zwi±zkiem, im szybciej tym lepiej.
mamoska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-28, 20:35   #17
Puchatkowaowa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Cytat:
Napisane przez mamoska Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li faktycznie nic nie by³o, nie ma bata, ¿eby go skazali.
No niestety w polskich realiach to nie jest prawda.
W takich sprawach jest s³owo przeciw s³owu. Niestety uk³ady i uk³adziki potrafi± sporo nabru¼dziæ. Jak najszybciej zg³o¶ siê na policjê i powiedz o tym fakcie(po¿yczanie testu, k³amanie)

Mia³am w rodzinie podobny przypadek. Niestety dopiero adwokat na kredyt oko³o 80000z³otych ch³opaka wykaraska³. Nawet nie wspó³¿yli a on siedzia³ 2 miesi±ce w areszcie z prawdziwymi przestêpcami. Ukrywa³ siê za co przed nimi bo zrobiliby z niego wiadomo co. Niestety s±d NIE RÓWNA siê sprawiedliwo¶æ ale si³a dowodu... ( czyli jak ma dzianych rodziców a kole¶ jest ³obuz to umar³ w butach)
Puchatkowaowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-29, 07:21   #18
Kilmy
Przyczajenie

Nie jest tak ¼le.. Nie do¶æ, ¿e ma alibi na dzieñ który poda³a ta dziewczyna bo uda³o mi siê pomówiæ z jej kole¿ank±, która wykluczy³a brakuj±ce mi godziny.. To jeszcze ona sama podobno chce siê przyznaæ. S³ysza³am co¶ nawet o tym, ¿e zamierza mnie przeprosiæ. Nie wiem jak to siê teraz bêdzie uk³adaæ i co ona powie na tych przes³uchaniach ale ju¿ powinno byæ wszystko dobrze. Zosta³o tylko czekanie u.u Od pocz±tku wiedzia³am, ¿e to kwestia czasu ale czekanie jest najgorsze.
Stary 2013-06-02, 17:35   #19
herrington
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

naogl±da³a siê trudnych spraw
dzieci nie odró¿niaj± filmu od ¿ycia
herrington jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.