|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Ooooo ta szminka: http://www.limecrimemakeup.com/products/COSMOPOP.html
|
|
|
|
#2582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() W poniedziałek zaczynam pracę A z Tżtem znaleźliśmy mieszkanko do wynajęcia, od 1 czerwca tam zamieszkamy ![]() Już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś zaszalałam i opublikowałam dwa posty lakier z limitowanki catrice i makijaż ![]() Idę robić zdjęcia bo słońce od strony mojego okna się pojawiło
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2013-05-15 o 17:44 |
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podwójne
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny!
ale mnie u Was dawno nie było, trochę się u mnie i u Was działo widzę weszłam oficjalnym dużym krokiem w dorosłość, szykują się wielkie zmiany i wygrałam dziś 4 paletki sleeka, olejek arganowy i przyszła mi kosmetyczka z pachnącą zawartością z Fa ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
|
|
#2587 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2013-05-15 o 18:19 |
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ama przykro mi to pisać, ale nie wygląda to za dobrze Skoro zna tyle szczegółów...Ja bym nie potrafiła zaufać. Tak długo bym drążyła temat, żeby mieć pewność. Może byś się spotkała z tą dziewczyną? Oczywiście może być też tak, że jest rąbnięta, ale... Ku przestrodze wątek mojej koleżanki sprzed kilku lat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184823 Fajna historia do poczytania, chociaż wtedy nie było jej do śmiechu. Teraz już ma rodzinę z kimś innym Wiem, że niekoniecznie w związku z problemem Amy, ale tak mi się przypomniało ![]() April gratuluję Super wiadomość!Patalus wszystkiego najlepszego ![]() Ale ten czas pędzi jak szalony Aż trudno mi uwierzyć, że już połowa maja. Nie ogarniam. Praca mnie tak pochłonęła, że prawie nie mam czasu na przyjemności... A weekendy to mi tak przelatują, że jeszcze większy szok.
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Anulka!
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Patalus wszystkiego naj i gratulacje
A ja mam jakiś zastój na blogu chyba przynudzam
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Annaluka przeczytałam cały wątek Twojej koleżanki i normalnie tragedia...miała dziewczyna przeżycia... takiego kolesia to tłuc i patrzeć jak puchnie!
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi ciężko Nie mogę jeść, spać, skupić się na uczelni. Ech...
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze to rozmowa. A potem chyba ograniczone zaufanie i uważne przyglądanie się. Nie namawiam do ''śledzenia'', ale czasami przypadkowe zaglądnięcie w telefon, czy w komputer rozwiązuje sprawę. To jest bardzo ciężka sprawa... Niby baby są wredne, ale z drugiej strony szkoda by mi było czasu, żeby coś wymyślać i truć komuś tyłek jakimiś bzdetami... Coś musi być na rzeczy albo laska ma z głową.
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy mogłybyście wybaczyć takie spotkania? (teoretycznie jesliby się okazało że ona mi to udowodni) .(niby trwały 3 tygodnie - nie skończyło się w łóżku). |
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Mhm..
Tylko że ja go kocham. |
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzę z założenia, że jak stało się raz, to będzie i następny. Ale to jest bardzo indywidualna kwestia Może ją odrzucił, a teraz to trochę taka zemsta? W każdym razie trzymaj się i bądź dzielna Szkoda czasu na kogoś takiego!
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na temat zdrady nie wypowiem, bo wszak - zdradziłam.
Wypowiem się tylko tyle, że dostałam paczuszkę od Love Me Green i wrzuciłam notkę z tej okazji na bloga
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyło się w łóżku czy nie. Okłamywał Cię i co by było, gdyby ta laska nie znalazła Ciebie w serwisie? Z resztą dlaczego on kłamał, że się nie spotykali? Kochasz, ale przestaniesz. Lepiej teraz niż za 5 lat. Jeżeli teraz Cię oszukiwał co będzie za kilka lat? Co będzie gdy Ty będziesz chorować czy dochodzić do siebie po porodzie? Niepewność jest, a czy na niepewności można budować związek? Czy nie będziesz rozmyślać z kim jest i co robi jak będzie dłużej zostawać w pracy?
Teraz będzie Cię bolało, jeżeli go kochasz będzie bolało przez kilka dobrych miesięcy. Ale później poznasz kogoś, przy kim zobaczysz, że nie warto było być z kimś komu nie można ufać. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Oczywiście, nie wykluczam też, że dziewczyna może kłamać. Ale przemyśl sama sobie czy może być to prawdą. Czy może akurat wiesz, że to on mówi prawdę. Ale sama też pisałaś, że on zmienił wersję. I nie chodzi tu o to, że Tż nie może mieć koleżanek- może. Ale o to, dlaczego ukrywał te spotkania. |
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
ama09, współczuję Ci takiej sytuacji.
Wybaczyć, może bym wybaczyła takie coś, ale nigdy bym nie zapomniała, siedziałoby mi to w tej główce i wierciło. Bym się zastanawiała czy może nowa koleżanka się pojawiła, nie wiem...
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() No i mam nadzieję, że po zamieszkaniu razem będę dogadywać się z Tżtem tak samo dobrze jak teraz A współlokatorem łatwym nie jestem No, ale w zeszłym roku w wakacje mieszkaliśmy też razem i jakoś żyjemy, więc powinno obejść się bez (większych) kłótni Hehe, na bank będzie marudził, że kosmetyki zajmują 3/4 łazienki i że po zaparzeniu herbaty nie wyrzucam torebki z kubka ![]() Cytat:
Według mnie znajomość nie musi kończyć się w łóżku, aby była zdradą. Już samo to, że facet umawiał się z inną kobietą nie mówiąc o tym Tobie, byłoby dla mnie zdradą. Jeśli byłaby to tylko koleżanka to przecież nie miałby problemu z powiedzeniem, że umówił się z kumpelą
|
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, ze spotkania na łóżku nie są miejscem do takich spotkań. Jest wiele innych możliwości.
|
|
|
|
#2607 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- pisałam już, że dostałam kiedyś wiadomość na NK, że chłopak mnie zdradza. To była wiadomość od obcej mi osoby, która znała jego a wiedziała o mnie - ten ktoś napisał mi wówczas, że P. mnie zdradza a ja sprawę zbagatelizowałam, ba, powiedziałam wtedy mojemu "misiowi" o tym mailu. Oczywiscie mnie zdradzał. - jeśli chodzi o kapcie to miałam z tym samym P. podobną sytuację - przez rok kiedy uczyłam się w innym mieście on mieszkał w moim mieszkaniu. Mieliśmy taką korkową tablicę w pokoju na której były poprzyczepiane różne zdjęcia, kartki i była tez karteczka, na ktorej kiedyś mu napisałam "Kocham Cię" z serduszkiem. Kiedyś jak przyjechałam na weekend to zauważyłam, że ta kartka jest przykryta jakimś zdjęciem. - przypuszczam, że twój chłopak spotykał się z tamtą dziewczyna, że na imprezie o ktorej piszesz faktycznie był z nią, zapraszał ją do siebie do mieszkania i przypuszczam, że było coś między nimi. On oszukiwał i Ciebie i ją. Tamta laska zaczęła się angażować, szperając w necie znalazła Twój profil i jakież było jej zdziwienie... teraz sfrustrowana nic nie traci - skoro ona z nim nie będzie, to Ty też nie. - podsumowując, w krótkich słowach: stać Cię na kogoś lepszego. |
|||
|
|
|
#2608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektóre rzeczy stają się zarezerwowane tylko dla pary jak jest się w związku, moim zdaniem.
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dla mnie to by było niekomfortowe wiedzieć że TŻ spotyka się z inną dziewczyną na takich samych zasadach jak ze mną
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli chodzi o te spotkania, to w jakim celu one były? Bo chyba to nie było tak, ze koleżanka została eksmitowana/wygnana przez rodziców/bez dachu nad głową, że ją przyjął? To mi przychodzi do głowy jako sytuacja usprawiedliwiona ale i o takiej powinien powiedzieć ![]() Może chłopak jest młody, ale w pewnym wieku i na pewnym etapie znajomości (=jesteśmy w poważnym związku, planujemy przyszłość) pewnych rzeczy się nie robi. Daj znać, co ta koleżanka na to i trzymaj się |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Skoro zna tyle szczegółów...
Super wiadomość!
Aż trudno mi uwierzyć, że już połowa maja. Nie ogarniam. Praca mnie tak pochłonęła, że prawie nie mam czasu na przyjemności... A weekendy to mi tak przelatują, że jeszcze większy szok.

Nie mogę jeść, spać, skupić się na uczelni. Ech...
13.03.2008
おはよう!
Niektóre rzeczy stają się zarezerwowane tylko dla pary jak jest się w związku, moim zdaniem.