|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
KLUCZBORK
Dr. Flejsierowicz-Moniakowska Fantastyczna lekarka. Sympatyczna, kompetentna, atmosfera w gabinecie jest bardzo przyjemna. Delikatna - na prawdę nigdy nie poczułam bólu podczas żadnego badania. Cierpliwie i dokładnie wszystko tłumaczy, o wszystkim informuje, mówi co, jak i kiedy, często żartuje. Oby więcej takich lekarzy Wizyta prywatna to koszt 100zł
|
|
#4022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzę do Niej prywatnie (wizyta z cytologią, usg zwykłym i dopochwowym, badaniem piersi kosztuje 120 zł, gabinet mieści się na Kapuściskach), ale wiem że przyjmuje też na NFZ (obiło mi się o uszy że na Bartodziejach gdzieś). Niestety nie mieszkam teraz w Bydgoszczy i ciężko mi się dostać na wizytę w ramach NFZ. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#4023 |
|
Przyczajenie
|
Godny polecenia ginekolog - Częstochowa
Witam,
szukam godnego polecenia ginekologa z terenu Częstochowy do prowadzenia ciąży
|
|
|
|
#4024 |
|
damn good coffee
|
Dot.: Godny polecenia ginekolog - Częstochowa
|
|
|
|
#4025 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
od pół roku studiuję i pomieszkuję w Toruniu... i z racji tego, że rzadko bywam w domu, chciałabym się zapisać tutaj do dobrej Pani Ginekolog. Możecie mi kogoś polecić? z góry dziękuję za każdą wskazówkę! |
|
|
|
#4026 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam dla tych, które mieszkają w Rzeszowie: lekarz HUBERT HRYCELAK
Przyjmuje on na JABŁOŃSKIEGO 2 LOK. 4 35-068 RZESZÓW, PODKARPACKIE Telefon: (017) 8526158 Ja chodzę prywatnie, gdyż jestem w ciąży, a przyjechałam z UK. Za wizytę bierze z tego co pamiętam chyba 110 zł. Przyjmuje tez oczywiście na NFZ w tym samym gabinecie na Jabłońskiego. Jest to bardzo miły, delikatny lekarz. Co prawda małomówny, ale rzeczowy. Polecam
|
|
|
|
#4027 |
|
Przyczajenie
|
Ja chodziłam niedawno całą ciąże do dr Kaszowicza i nie zamierzam go zmieniać, jest cudowny, miły a do tego świetny fachowiec. Nigdy mu się nie spieszy, ma czas, wszystko wytłumaczy nawet trzy razy i delikatny w badaniu. USG ciąży trwa 30 min a do tego na wizytach tworzy taką atmosferę, że nie sposób się wstydzić. Do tego jest zawsze dla swoich prywatnych pacjentek (wiem z poczekalni i po własnym przykładzie) pod telefonem. Dwa miniaturowe minusiki to że przystojny
))) i nie najtańszy, ale tez nie najdroższy. Polecam ))))... i ma wstręt do słowa NFZ i tego tematu lepiej przy nim nie zaczynać
|
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
Hej ! A czy znacie jakiegos dobrego ginekologa w Białymstoku? Może któraś dziewczyna stąd jest ?
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalam kilka stron wczesniej - dr Karwowski, - przyjmuje u arciszewskich. Rewelacyjny
![]()
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
A przyjmuje on na nfz czy tylko prywatnie? A jak tylko prywatnie to ile mniej wiecej za wizyte?
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u arciszewskich wizyty są prywatne (choć np. nadżerkę wymrażałam na NFZ), a on chyba nie przyjmuje nigdzie indziej; zwykła wizyta to koszt 80zł, wszystko jest w cenniku kliniki wg mnie bardzo drogo nie jest - chodziłam wczesniej na parkową, ceny identyczne prawie a znacznie gorsza obsługa, lekarz, wszystko - tu jestem bardzo zadowolona
|
|
|
#4033 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry ginekolog (pcos) - Wrocław
delete
Edytowane przez pierzajka Czas edycji: 2013-07-24 o 00:49 |
|
|
|
#4034 |
|
Przyczajenie
|
ŁÓDŹ
Szukam dobrego ginekologa w Łodzi przyjmującego na nfz... Zapisałam się na wizytę do dr. Kula przy al.Politechniki 5 w adamedzie sugerując sie opiniami tutaj na wizażu. 6 maja mam wizyte. Udało mi się jeszcze na jutro wizytę umówić do dr Anny Nowińskiej w Matce Polce. Zobaczymy co mi powie... Może ktoś słyszał o niej jakies opinie? Nigdzie nic nie mogę znaleźć... Wcześniej byłam kilka razy u dr Raczkowskiej na ul. Gdańskiej, ale nie przypadła mi do "gustu", bardzo oschła, złe podejście wg mnie do pacjenta... Może możecie jeszcze kogoś polecić?
Edytowane przez 104moni Czas edycji: 2013-04-25 o 11:03 Powód: uzupełnienie tresci |
|
|
|
#4035 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam doktora Aleksander Danel przyjmuje w Boguszowicach Starych byłam co prawda jak na razie na 2 wizytach ale już wzbudził moje zaufanie
|
|
|
|
#4036 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Zaczynam 18 tydzień ciąży
30.09.2013 - Jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham... "KAŻDY Z NAS CZEGOŚ ŻAŁUJE. KAŻDY Z NAS W NIEODPOWIEDNIM MOMENCIE POWIEDZIAŁ KILKA SŁÓW ZA DUŻO. KAŻDY Z NAS, CHOCIAŻ RAZ POWIEDZIAŁ 'NIE, WTEDY, GDY SERCE TAK CHOLERNIE BŁAGAŁO O TAK." -veriolla.moblo.pl |
|
|
|
#4037 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - KRAKÓW
Nie wiem czy juz sobie kogoś znalazlaś ale ja proponuje umówic sie na wizyte do dr Marcina Wiechecia z SCM w Krakowie. Dr Wiecheć robi takze najlepsze badania prenatalne. Pozdrawiam
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem czy juz sobie kogoś znalazlaś ale ja proponuje umówic sie na wizyte do dr Marcina Wiechecia z SCM w Krakowie. Dr Wiecheć robi takze najlepsze badania prenatalne. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4038 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog w trójmieście
Katarzyna Pietuch
przyjmuje w Warszawie i w okolicach Pruszkowa. telefon do niej to: 502172082 przyjmuje prywatnie, 100zł za wizytę. przede wszystkim świetna kobieta, później wybitny specjalista nie tylko ginekolog ale i seksuolog. nie traktuje nikogo z góry, miła, cierpliwa, wyrozumiała, zawsze poradzi i odpowie na każde (nawet najgłupsze) pytanie - można z nią bez skrępowania porozmawiać zarówno o chorobie jak i poradzić się w sprawach seksu lub gadżetów erotycznych.
"Są takie dni gdy myślisz, że już nie możesz, że masz dość. Ale mimo to się nie poddajesz, mimo to walczysz. A potem, nawet jeśli umrzesz nie dopinając swego, to możesz powiedzieć, że miałeś dobre życie bo nigdy się nie poddałeś. Byłeś głupi ale przynajmniej uparty był z Ciebie skur*ysyn."
|
|
|
|
#4039 |
|
Raczkowanie
|
Zna ktoś może dr Martę Spiechowcz? Przyjmuje w Oświęcimiu i okolicach.
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Raczkowanie
|
Jakiego ginekologa polecacie w poznaniu?
|
#4042 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, potrzebuję aktualnego numeru komórki ginekolog dr Małgorzaty Perenc w Łodzi bo przy zmianie telefonu gdzieś mi ten numer zaginął. Jeśli mogłabym prosić na priv
|
|
|
|
#4043 |
|
Przyczajenie
|
Również poszukuje informacji na temat dr Marty Spiechowicz lub innego dobrego ginekologa w Oświęcimiu...
|
|
|
|
#4044 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Tomasz Augustyniak, 20 lat w zawodzie, bardzo dobre podejście do pacjentek, znakomicie rozumie problemy kobiet i ich częsty strach związany z wizytami u niekompetentnych lekarzy. Świetnie tłumaczy na czym polega problem i jak najlepiej go rozwiązać. Prawdziwy profesjonalista w ginekologii i ginekologii estetycznej. Naprawdę godny polecenia dla osób z Warszawy i okolic. Do umówienia się na Wałbrzyskiej 11 w Warszawie w Krajmedzie. Warto zadzwonić od razu i zająć dogodny termin bo wiele osób sobie chwali i może być kolejka.
|
#4045 |
|
BAN stały
|
Dot.: Poszukiwany PRAWDZIWY ENDOKRYNOLOG Z ŁODZI.
podbijam pytanie takze, najlepiej gdyby ow osoba przyjmowala na NFZ
|
|
|
|
#4046 |
|
Raczkowanie
|
SZCZECIN
Mogłabym prosić o kontakt do jakiejś miłej pani doktor przyjmujaca z NFZ? Raz niestety trafilam do januszewskiej-glaz (rzeznik, a nie lekarz) i jestem przerazona mysla o jakiejkolwiek wizycie Bede dozgonnie wdzieczna. (prosze nie krzyczec i mowic zebym poszukala, bo watek przejrzalam i sa wpisy z 2006 roku)
|
|
|
|
#4047 |
|
Rozeznanie
|
SOSNOWIEC
dr n. med. Aneta Poręba-Cieślukowska przyjmuje w Sante http://www.sante-cm.pl/lekarz/31 |
|
|
|
#4048 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Na razie polecam
|
|
|
#4049 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA
polecam dr Roberta Gardockiego-świetny lekarz i bardzo sympatyczny człowiek ![]() jak ktoś jednak woli kobietę to polecam dr Elbe-Rysińską oboje przyjmują na Waryńskiego 10, tel 801404402 |
|
|
|
#4050 |
|
Raczkowanie
|
Witam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Wizyta prywatna to koszt 100zł

wg mnie bardzo drogo nie jest - chodziłam wczesniej na parkową, ceny identyczne prawie a znacznie gorsza obsługa, lekarz, wszystko - tu jestem bardzo zadowolona