|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Cytat:
Cytat:
za poprawę bioderek i za przybieranieCytat:
![]() super ![]() Cytat:
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka 05.07.2008 ![]() K W Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2013-05-16 o 11:03 |
||||
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
Piękna pogoda za oknem, słoneczko od rana jak Filip wstanie i poje to na spacerek uciekamy. W ogóle to jestem w szoku bo rano znów położyłam Filipa na brzuszku i znów zasnął a nigdy o tej porze nie zdarzyło mu się spać.Co do nocnych pobudek to czy Wasze dzieci płaczą jak chcą jeść czy jak to komunikują? Bo mój nie płaczę tylko się strasznie wierci w łóżeczku macha rączkami i przykłada je do buzi no i nie wiem czy dobrze robię że wtedy go biorę do jedzenia... ale różnie z tym bywa bo daję cycka, ciumknie 2 razy i śpi, odłoże to oczy otwarte więc spowrotem biorę i tak samo pociągnie 2 razy i śpi. Jak dostanie butle to wypije z zamkniętymi oczami i wtedy śpi. |
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak pomialkuje dosc czesto i bylby non-stop karmiony. a tak (dzis) o 3ej i o 5.30.
|
|
|
|
#4864 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Witam z rana. Noc jako tako minela bywalo gorzej. Jakub znowu na cycu ale nie zaluje mu bo malo przybral. Bledne kolo z laktoza (jesli to to) ale lepiej zeby jadl niz zebym musiala mm dawac...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okna sobie wyobraziłam ![]() Cytat:
OC-czy miałaś wczoraj może imieniny? Jeśli tak to najlepszego! https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
|
|
#4869 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za cwieczeniaco do pobudek .... nio jak mu sie tak chcialo wstac - to przeciez nic nie poradzimy - moj dalej Notorycznie budzi sie rowno co 3 3,5 godzin .... raz wczoraj pospal mi 5 ale po kapaniu ( 120 ) dokarmianiu o 24 ( 60 ) Cytat:
za pelny MIESIAC zycia ![]() hehe moj tez lezy w lozeczku i rozmawia z karuzela ![]() ale o dziwo jeszcze jesc nie wola - no ale jedlismy o 7.30 ![]() Cytat:
no ale na wieksza ''popijawe'' przyjdzie czas w wakcje na 18 siostry, wiecie babcia bd w pogotowiu jakby co hahaCytat:
wiec jak juz widze te wzmozona aktywnosci ide do kuchni po malu butle robic ... zazwyczaj max 10 min poznej juz ja je ![]() witam sie z wami powiem wam ze mam ochote - no nie zgadniecie na co no na MIELONE ale sie do sklpeu przejsc musze - a jak na razie mi sie nie chce - ew dzis zrobie sobie rybke :P a jutro Mielone ogolnie nocka minela spokojnie - spal dzis cala ze mna hihi - a co sie bede najlepsze przebudzialam sie sama ok 5.30 .. ide do pokoju ''goscinnego'' tam spala ta laska co wynajmuje - pewnie jej chlop za mocno chrapal - i budze ja, bo mowila ze jakby mlody sie obudzil bym budzila bo o 6.30 musi wyjechac `( sprzata domki prywatne ) - ooo dziekuje juz wstaje .ta o 7.15 slysze budzik, Mlody juz zaczyna sie przebudzac - ide robic mleko paczam a ona dalej w lozku ![]() i budze ja - no ona nie slyszala budzika, to ja go slyszalam w opkoju obok przy zamknietych drzwiach ale jeszcze nigdy tak szybko wychodzacej z domu jej nie widzialam hihi.
|
||||||
|
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
odreagowuje 9 miesięcy leżenia, braku kompletowania wyprawki i wpadlam w jakis szal zakupow dla malego
lumpki, biedronki, ale robia sie sumki calkiem calkiem a Junior ma i tak full ciuchow po dzieciach znajomych... czesci nawet raz nie wlozyl... a wczoraj mnie pytaja czy nowa ture dowiezc...w ogole wczoraj spotkalam sie w parku z dwoma kolezankami (mama dwulatki i 10miesieczniaka) i Torres pozwolil mi z nimi posiedziec 40 minut (w tym 25 karmienie...). on musi byc w ruchu na spacerze.... heh. caly czas marzy mi sie spotkanie z krakowskimi mamuskami, ale na razie musialybyscie ze mna chodzic po dziurach i wertepach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Demeter, cudny synek!!!!
|
|
|
|
#4871 | |||||||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
Trzymam! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Demeter, to zdjęcie w ręczniczku - mistrzostwo! Cytat:
Cytat:
Ja też myślałam, że przed urodzeniem Róży się przeprowadzimy, a tu niestety, mimo, że urodziła się 2 tygodnie później. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Demeter-słodziak!!
Sorce oklaski za nowa chałupke ![]() Dzis zwazyłam kacpra na łazienkowej wadze-najpierw stanelam z nim, potem sama i co? WYszło, że waże prawie 7kg Zje nas z nigami to dziecko...Już 3 torby ubranek odłożyłam...Ale dobrze, niech przybiera, bo osttanio mamy ryk po 5 minutach karmiernia i myslalam juz, ze sie nienajada.A tak w ogole to długi trwaja te Wasze karmienia, u mnie jest ok 15min z obu oiersi i potem albo zasypia, albo jest płacz- chyba nic juznie ma...Tylko teraz pytanie, czy ja mam tak mało mlea, czy On tak szybko opróznia piersi...? A my dzis mamy 4 rocznice slubu!
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-05-16 o 10:06 |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazdy dziec inny ![]() no i gratki z okazji rocznicy!
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Klementyna - brawa za rocznice.
Chcialabym zeby Jakub tak krotko jadl. On sie sam nigdy nie odsysa. Zasypia z cyckiem albo przysypia i co jakis czas ciagnie pod koniec karmienia. Po pol godz sama go odsysam a je z jednej piersi zazwyczaj... Pani - nie dziwie sie ze odreagowujesz i szalejesz zakupowo. Ja cos tam kupowalam w ciazy ale teraz i tak latwiej mi kupowac bez stresu. Czesto zagladam do ciuchlandow. Ostatnio poluje na spiochy ktorych nigdzie nie ma a jak juz to rozowe... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W DDTVN dyskusja o macierzyńskim- mama z 2012 się wypowiada
|
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(nie zaluje nawet zlotowki)poza tym nie chodzi nawet o $, ale o miejsce. mamy malutkie mieszkanko. i szafy nie sa z gumy. syn mnie juz eksmitowal z mojej szafy
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu zasugerowała jednak, że skierujecie sprawę do sądu. A próbowaliście na zebraniu rozmawiać z jej rodzicami???Szkoda, że wychowawczyni też bardziej nie przyjrzy się i nie zaangażuje w rozwiązanie tej sprawy. Cytat:
za rocznice!!!! świętujecie???
|
|
|
|
#4880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za rocznice i za wagę KAcpra (bo rozumiem ze to on wazy 7 kg a nie ty bo napisałaś 'waże' )mo tez sie szybko najada a ten krzyk to moze nie z głodu a z braku odbicia? u mnie jak zje z jednej potem z drugiej i jeszcze chce to znów do pierwszej przystawiam i jeszcze duzo leci Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
u nas jest śmiesznie jak KArola karmie tak po 14 przed wyjściem po Julke to chce zeby sie najadł zeby nie marudził a ten jje i nagle zamyka oczy a ja mówie "nie śpimy tylko jemy bo zaraz wychodzimy" ten otwiera oczy uśmiech do mnie i dalej ciągnie tak śmiesznie to wygląda a najlepsze jest to że powtarza sie to codziennie właśnie o tej godzinie
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ![]() i juz se pospal ....po czym jak wzielam na rece ... zostalam ''oblana'' niestrawionym mleczkiem ... taki Kisek ze mnie byl ![]() no nic ide dalej sie przytulac a wiecie co moze z klauda urodzila czy jak ... . |
|
|
|
|
#4882 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() z klaudą nic nie wiadomo właśnie
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
może macie sprawdzony przepis na rogaliki z dżemem?
|
|
#4884 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, piekarnie obok domu
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze powiem ze dzisiaj KArol 2 razy przekręcił sie z brzucha na plecy leżąc na macie
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-05-16 o 11:55 |
|
|
|
|
#4887 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już turbospalanie jadę i i killera Cytat:
tutaj masz Kasiu http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ssu,87196.html Cytat:
Cytat:
![]() Za ćwiczenia ja dziś odpuszczam, bo mam jeszcze zakwasy po wtorku, wczoraj ćwiczyłam, ale wieczorem siadanie i wstawanie to taki ból, że masakra Więc dziś robię 8min abs rano, popołudniu i wieczorem (to ćwiczenia na brzuch). We wtorek miałam intensywny teren konny i potem zrobiłam turbo spalanie. Wczoraj cardio kick-box z Jillian i Skalpel plus abs8min
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
nie no Liwka - padlam ... ale nie powiem to samo pomyslalam Cytat:
a co do twoich cwiczen kochana - PODZIWIAM - mnie od samego czytania co ty wyprawiasz BOLA MIESNIE no i pora isc obiadek po malu gotwac ale zeby nie bylo sie pochwale ... zrobione wczoraj przed snem . |
|
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi ty to jesteś niezła z tymi ćwiczeniami
ja aż tyle nie robię chociaż za te abs też sie wziełama Koni zazdroszczę to było zawsze moje marzenie, chciałabym kiedyś móc pojeździć ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Kasia jak ładnie podnosi główkę
|
|
#4890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam aniola wiec mojej to jeden pieron co bedziemy robic nawet biegac za wami
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

za poprawę bioderek i za przybieranie

05.07.2008 

a nigdy o tej porze nie zdarzyło mu się spać.

ile Marysia ma lat? może to się nadaje do sądu rodzinnego? skierujcie pismo do sądu! niech wyślą kuratora, który pójdzie zrobi wywiad i nastraszy Marysię i rodziców! może to pomoże?

Zje nas z nigami to dziecko...Już 3 torby ubranek odłożyłam...Ale dobrze, niech przybiera, bo osttanio mamy ryk po 5 minutach karmiernia i myslalam juz, ze sie nienajada.