|
|
#3841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Do drugiej nie mam daleko ale zawsze to lepiej mieć pocztę 300m od domu niż 1300m.Cytat:
A któro to Lirene jest takie dobre? Uff! Ja sie opalam balsamami brązującymi i na szczęście wychodzi w miarę równo. Z bliska lekkie łatki ale z odległości innego ludzkiego oka wygląda ok. Cytat:
Pierw sie nowy zarządzający będzie musiała nachapać by później zacząć myśleć o tym by to działało sprawnie. Jasne . Sa świstaki i sa sreberka Cytat:
A to Twoja wina to Ty zaczęłaś tę epidemie pocztową ![]() Cytat:
![]() pod tym względem mam dobrze bo oni strasznie się boja wszelkich wypadków w pracy i w drodze do pracy. A poza tym nie chcą bym szła na jakiekolwiek zwolnienie, bo poza mną to kompletnie nikt nie ogarnia dokumentacji. Obawiam się ze to beznadziejny był imbryczek skoro pierwszy lepszy problem a ten już pęka. A tak serio to współczuje , bo rozumiem jak się można przywiązać do niektórych rzeczy (ja mam taki kubeczek i talerzyk).--------------- Fitam! I macham z nad: kawy, ciastek owsianych sztuk 4, jogurtu i banana
|
|
#3842 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogłoszenia duszpasterskie: będę w Warszawie w sobotę, może tym razem jakieś spotkanie wypali? ![]() Poza tym ze względu na coraz bardziej widoczny odrost mam tradycyjny dylemat
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Florku takie zwyczajne
ale u mnie ich nie było No i wczoraj przypomniałam sobie o jednym, fajnym sklepie, wlazłam, przymierzyłam podobne do tych z CCC, a potem te co kupiłam Fotka na dole Łojeju Cytat:
(chyba? ) np szarlottę sypaną lub lodowca Albo sernik na zimno zrup ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3845 | ||||
|
Panaroja
|
snad bólu głowy znowu
Cytat:
Cytat:
że niepoprawnie politycznie ![]() 1. 2. Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
2. 3.ja rozbiłam sobie ukochaną filiżankę upuściwszy na nią niechcący kanisterek z wodą przy nalewaniu do czajnika 4. dietetycznie jak należy ![]() już zeżarłam kawałek sernika i kawałek szarlotki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzenie w zimnym biurze (jak na dworze gorąc) rozwala mi zatoki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-16 o 13:20 |
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Ano dietetycznie, ja zawsze jem baaaardzo duże 1 śniadanie i zawsze upycham w nim coś pełnoziarnistego, coś białkowego, kawę (najważniejszy element!) i warzywo (banan to warzywo bo jem standardowe pastewne sklepowe).
I obiado-kolację zawsze jem duużą i z deserem
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leniwe kobity Cytat:
![]() to jest źle zadane pytanie, gdyz ponieważ dla mnie nie ma znaczenia stopień trudności dla mnie WSZYSTKO w pieczeniu ciast jest odpychające męczące i bezsensowne - ale już mam to za sobą - cytrynowe muffiny ufff nigdy więcej ![]() bananowca zlecę nietopszowi, wypasionego z daktylamy i marchewkowca mokrego niewyjściowego z susz śliwkami ale to już tylko dla nas bo jest rydzyko że nie zasmakuje wybrednym gościom - bo za mokre bo za słodkie bo bakalie - no ludzie są różni a marchewkowiec ze śliwkami ma konsystencje zakalca - moją ulubioną zatem goscie wszyscy się krzywią - a my go kochamy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-16 o 13:30 |
||
|
|
|
#3849 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1 ładna, ale dla Ciebie to zdecydowanie 3 ![]() co to za farba?
|
|
|
#3850 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a też masz ciemne łokcie i kolana?
Cytat:
![]() usg sie nie udało zrobić? czy wynik nie tak? Cytat:
podejrzewam, że w takiej biedronkowej nie sama kawa i woda...to się możemy umówić współczuję i rozumiem Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3851 |
|
To ja :)
|
A bo jedna babka powiedziała, że nie można mówić, że Niemcy sie nie zmienili, tylko przyczaili (cytowałam akurat słowa syna Franka -które akurat podzielam po półrocznym pobycie na niemieckiej prowincji
), że oni się czuja winni i z pewnością nigdy juz nie dojdzie do napaści... Na co druga babka, że ona akurat z Niemcami pracuje i zdecydowanie nie może powiedzieć ciepłego słowa na ich temat...Przybyły do mnie 2 nowe zapaszki z Sonoma Scent Studio Kilka dni temu nawet sobie pokorespondowałam z Laurie Erickson, która mi podpowiedziała, gdzie można je kupić I już są!!!
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() 2. wiem, ale dla mnie to obciach kupić po prostu lody, iść na tzw łatwiznę - wobec kogoś kogo zapraszam raz na kilka lat ![]() co innego jeśli towarzystwo jakieś baaardzo bliskie, najbliźsi przyjaciele, wtedy idziemy na łatwiznę bo nam czasu szkoda - vide dzbanek wody z ogórków
|
||
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jakbyś przypadkiem zabłądziła w stronę Skierniewic, to bardzo chętnie
|
|
#3855 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki jogurt se mieszam dla się of korz z czym chcę - mniodem itp musli - ale żeby wymyślić i podać tak jak w deserowniach, kawiarniach - to u mnie lipa jestem antyMurszafem w tej dziedzinie ![]() ![]() są ludzie co mają talent i właśnie z dwóch skłądników stworzą cudo a ja, powtórzę sie, prywatnie jadam brzydko - jogurt maliny i mniód i mieszam i jest breja, ale a spróbuj takie coś podać - no faux pas jak bum cyk cyk ![]() kiedyś oglądałam sporo Nigelli - i ona robiła szybkie desery - tylko musiałabym najpierw odkopać filmiki i spróbować jak to smakuje, może kiedyś się przełamię ogólnie mikser i ja )
|
|
|
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Abo Kaszaczek - herbatniki, na to się goptuje i wylewa kaszę mannę ugotowaną na mleku, na wierzch herbatniki i polewa czekoladowa. Robi się 10 minut, a ciacho znika jeszcze szybciej ![]() Cytat:
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja !!! - helpunku
![]() (wrażliwi nie czytają )znalazłam antidotum (chyba) na moje oblicze bb kremy dostałam jakąś próbkę gratis z tony moly expert cream - i mi nie spłynął z twarzy nie zwarzył się jak minerały i brałabym go gdyby nie to ze trupi odcień jest coś dobrego dla trądzikowców w odcieniu ciepłym żółtym? neizapychające trochę boję się skłądu bebików ale kurcze po raz pierwszy nie wyglądam jak ciasto oblane smalcem co testować |
|
|
|
#3859 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wychodzę z założenia że żarcie ma smakować a nie każdy jest wizualnym artystą - i chyba jest to normalne i zrozumiałe a Murszafie torty podziwiam, ale prawdę powiedziawszy do jedzenia mnie one wcale nie zachęcają
|
|
|
|
|
#3860 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
czasem się zastanawiam w jakim świecie niektórzy żyją i jak to się robi , żeby tak kompletnie omijac kontakt z rzeczywistością ![]() 2. tylko przeczytałam apaszki i ciut się zdziwiłam , że SSS szaliczki produkuje i rozsyła ![]() ![]() Parno jakoś , jakby burza w powietrzzu wisiała , łeb dalej gniecie , oczy bolą , ogólna syfoza ![]() Lodów bym zjadła , o .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj se spokoj z Misshą, Skinfoodami i Emelongiem ![]() Reszta to tak jak z mineralami przynajmniej u mnie...wszystkie jeśli nie sa różowe/rożowawe pasują idealnie ![]() Bier neutralne beże i żółtki, one w 90 % tak wtapiają sie w skore, że nie widać nawet jak na oko kolor nie trafiony . Tony Moly, Hera, Lioele, Holika, Skin79, Mizon ( choć ten taki średniopółkowy jest) , Hanskin Tu są ładne zdjęcia bb https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489561 A z tym zapychaniem...no większości większość nie zapycha, bo one generalnie do cery problematycznej, ale...no sama wiesz , testy, testy i testy.... |
||
|
|
|
#3862 | |||
|
Zakorzenienie
|
niewykluczone
![]() aczkolwiek nie wstrząsnęło mną to tak bardzo, bo to TŻ się odbił tam od drzwi a nie ja Cytat:
Cytat:
fajne byłam u lekarza we wtorek i powiedział że jest w granicach normy Ostatnio to kolano tez mi się wyjątkowo długo goiło, taka chyba jego uroda ![]() a zastrzyków już dawno nie robię, 2 tygodnie tylko po zabiegu robiłam ![]() Cytat:
jak można mieć takie stalowe mięśnie ? ![]() Idę za chwilę do okulisty, ciekawe jak bardzo oślepłam od ostatniego razu (który był daaawno )
|
|||
|
|
|
#3863 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o fuuuuu ![]() Cytat:
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak też jadamy z przyjaciółmi, ale wiem ze są osoby, które lubią jak jest ładnie no i to tak pod nich Cytat:
w sumei fajnie że tylko kilka pozycji do testów - bo mnie od nadmiaru głowa boli ![]() dzięki raz jeszcze |
||
|
|
|
#3866 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3867 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Betty mam w końcu Pradę, prio szedł ponad tydzień, jest nieźle ![]() I nowy stanik też dotarł ![]() I macham Wam znad pomarańczy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3870 | ||
|
Mother of Cats
|
Dla krakowianek i okolic propozycja na zielone spacery w weekendy
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Po tej stronie Atlantyku... Cytat:
Oj, też powinnam to zrobic. Aż się boję
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

nowa epidemia barowa 
Do drugiej nie mam daleko ale zawsze to lepiej mieć pocztę 300m od domu niż 1300m.

się opalać, gdyż tadam .... opalona wyglądam szczuplej 
, bo rozumiem jak się można przywiązać do niektórych rzeczy (ja mam taki kubeczek i talerzyk).

Albo sernik na zimno zrup
niby coś tam chodzę, coś tam robię ale wszystko w bólach, ogólnie gorzej się goi niż tamto, nadal jest opuchnięte a już 1,5 miesiąca minęło

)

jak można mieć takie stalowe mięśnie ?