|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
też się zastanawiam
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja staram sie odbijac po 3 razy nawet podczas karmienia, ale ostatnio wlasnie zaczął mi sie prezyc podczas jedzenia i marudzic ![]() i brawo dla Karola za turlanko ![]() DZiewczyny promocje w rosssmanie-ja dzis 5 dych zostawiłam;/ podklady do przewiania 10szt-9.99 4ro pak chusteczek mokrych 13zł herbatka "laktacyjna:6 zł z kawałkiem a skład taki sam jak herbapolu za prawie 10zł. W ogóle oczytałam sobie dzis składy herbatek hipp i ręce mi opadły... herbata koperkowa "lekka" ma bodajże, 0,5% kopru, a na laktacje też niewiele wiecej tych ziół, gdzie w tej baby dream jest po 15-25%każdego zioła(koper, anyż, melisa itp)... |
||
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Malpka
Az puchne. Dumy jaki on jest piekny sliczny i ogolnie naNaj Odnosnie nowego watku - mozna go zalozyc wczesniej o jakies uhmm 80 postow ..?? Bo sobie qrwa komoletnie zapomnialam ze jutro w Norge Jest Dzien Niepodleglosci - i ide zobaczyc Parade .. A pozniej na jakis obiad z siostra i nie wiem czy do 17-18 zdarze wrocic. A tak bardzo bym chciala Go zalozyc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
znasz wiec myk...
jest czym/kim! pieknie trzyma! ![]() ![]() Cytat:
musimy wiec cos zaplanowac (choc teraz planow sie boje...)
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-05-16 o 16:03 Powód: kalafior |
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Kniaginia
|
Kasia, spoko, zakładaj wątek wcześniej.
A główaczek u Emiliana jak wysoko! ![]() Malpka, brawo dla Karola ![]() My po spacerze. Wertepy w Łazienkach są jak znalazł na uśpienie dziecka
|
|
|
|
|
#4897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, ale pieknie dzisiaj mówię wam .... czuję się jakbym do szkoły znowu chodziła ... codziennie lekcje z Jakubem odrabiamy ale ostatnio to juz przegięcie nauka wiersza (długiego) w 2 dni a on ma zajęcia tez pozaszkolne i wraca 4 razy w tyg ok.18.30 , prezentacja , prace do konkursu plastycz.,(udział nieobowiązkowy ale jednak ocena jest w dzienniku za to), i do tego lista słówek z anglika do opanowania i jutro sprawdzian , i lektura .a do tego codziennie ćwiczę z nim czytanie i pisanie .... to jeden tydzień tylko a to dopiero 1 klasa ... Juz wiem co moja mama miała na myśli mówiąc zawsze ze czuje się jakby ze mną chodziła do szkoły ........ ![]() uuuu to zazdraszczam bardzo ![]() Cytat:
co do 2 to Cytat:
Cytat:
za wage wszystkiego naj z okazji rocznicy co do karmienia to Roszek tez długo nie wisi ale za to pije intensywnie raz za razem az przełykanie słychac z daleka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no,no główka mega podniesiona -siłacz mały no i ja sie pochwale moimi chłopakami
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Klementyna - my tez napadlismy na rossmanna ostatnio. Wlasnie na podklady do przewijania. Jeszcze jakis krem na slonce 50 jest w promocji. A niedawno byly wkladki laktacyjne tez mam juz zapas.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba jest prze-przystojny a Roszek
skad Roszek ma taka bluze???? jakby ktora widziala ciuszki z motywem jezyka, to plisss o cynk (wiem ze sa czapeczki teraz w H&M) mamy śpiochy z językiem ale są jeszcze za duże nie wyrazna fota sprzed 2 miesiecy.... trochę mu sie juz podroslo
|
|
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok - no niecierpliwa bo siem napalila ( chociaz tym moge )co do Jezyka .. u mnie w H&M sa bodziaki po 90nok :P od 62 do 84 rozmiar - wiem bo chcialam kupic, ale jakos przy kasie nie bylam wtedy ![]() Cytat:
moj KOCHA SPAC w autobusie wertepy na niego nie dzialaja .. musi czuc '' ze plynie '' nestelle az sie naPaczac nie moge - jacy oni sliczni i ja po drzemce z Milusiem ... w sumie on spi dalej .. dostal 40 przez sen wiec moze do 19 bede miala ''czas dla siebie''
|
||
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roszek ma bodziakia z h&m ......... widziałam takie lezaczki na prąd co kołyszą jak "jazda w aucie" FP nawet cena nie była zaporowa coś ok. 230 zł
|
|
|
#4902 | |||||
|
Raczkowanie
|
Śliczny chłopczyk a te usta ma cudowne
Cytat:
dzieci są kochane a jak się usłyszy od nich miłe słowo albo jak uśmiechną się tak słodko to coś wspaniałego wtedy. za fotkę, przystojnych masz chłopakówCytat:
dobry patent z tą farbąa tak na serio to jakiś koc chyba zawieszę dzisiaj w oknie. Ciekawe co sąsiady pomyślą ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=LiwkaO;40835618 A propo porannego wstawania dzieci...u nas jest tak, że Miśka od 5 już marudzi przez sen. Oczy zamknięte, ale kwęka i macha głową na prawo i lewo. Wygląda to tak jakby chciała już wstać ale wie, że nie może bo ja nie pozwalam i dopiero jak po 7 mówie do niej, że już może wstać to wtedy otwiera oczy bardzo komicznie to wygląda!hyhy! ja byłam na imprezie w kwietniu i też miałam obawy co do picia alko po takim czasie ale wszystko ładnie weszło i o dziwo nie było nawet kaca na drugi dzień [/QUOTE]fajnie masz, córa usłuchana. I tak codziennie? Ja mojemu tłumaczę że 4 rano dopiero ale ma mnie gdzieś i chce żeby go nosić oczywiście i ściany pokazywać ![]() Co do piwa to mam ochotę na zimnego redsika w taki gorąc. Ale jeszcze muszę poczekać ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczny chłopak, a fotka widzę artystyczna ![]() ![]() Może nie rogaliki ale kupuję ciasto francuskie w biedrze, kroje na większe kwadraty i do środka trochę dżemu, owoców czy czego tam się chce, zawijam. 15 minut w piekarniku i rogale gotowe Wróciliśmy ze spaceru, teraz młodzian śpi. Chwila dla siebie, idę zrobić inkę do tego mam tartinke z jabłkiem i będę się zapychać. Na szczęście jak narazie nie zauważyłam wpływu tego co zjem na stan brzucha Tomka. Znaczy nie jem tego co wzdyma, ostro przyprawionych itd ale poza tym się nie ograniczam. A i waga dzisiaj pokazała ciut poniżej 60
|
|
|
#4903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano postaralam sie .. od czego ma sie programy na ajfanie do obrobki fotek ![]() Cytat:
![]() qrde mam ochote na chipsy ''mexicana fiesta'' a tak mi sie nie chce isc do sklepu buuu --- haha ... poplakalam sie z '' jejecznica ze szczypiorkiem'' a tego Franikiego to bym hahahttp://demotywatory.pl/4131404/Amery...a-jezyk-polski Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-05-16 o 18:44 |
||
|
|
|
|
#4904 | |
|
Kniaginia
|
Dwa powody do dumy
Cytat:
A ja ciągle jestem głodna. Dziś wsunęłam gofra. Ale fuj warszawski gofr nie umywa się do lubelskiego z Wileńskiej...
|
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Wtajemniczenie
|
Nestelle - niedługo będziesz miała dziewczyn na pęczki w domu
cudne chłopaki przystojniaki!!!!Kasia - no Miluś pięknie główke trzyma Ale dziś u nas było gorąco! odwiedziłam dziś koleżanke co urodziła córeczkę 22.04 i jej Martynka jest taka maleńka! aż nie chce mi się wierzyć, że Miska taka była
|
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Hej
Podczytuję Was w miarę na bieżąco, ale nie mam zbytnio czasu się udzelać - Młody coś ostatnio marudny się zrobił, do tego jeszcze ciągle siedzę na ogrodzie i coś dłubię. Z nowości u mnie - w poniedziałek jedziemy na szczepienie. Wybraliśmy z tż wersję 5w1. A w środę do ginka na kontolę. Tż już odlicza dni ![]() oldzinxc Tomcio wpatrzony w ściany, a mój łobuz uwielbia się wpatrywać w tapetę Dragusia za 6 lat z tż. U nas w lipcu 8 lat, w sierpniu 3 rocznica slubuCytat:
nestelle Roszek to juz kawał chłopa. A jak sie usmiecha slicznie ![]() kmagg81 żeby bylo wszystko dobrzemoni_ka.g współczuję sytuacji z tż. Demeter kawaler miód malina ![]() Cytat:
Co za dziewuszysko. A co na to jej rodzice? Kasia super zdjęcie - jak Emilianek ślicznie główkę podnosi Wiecie, co się wczoraj przytrafiło mojemu tz.Wracał z pracy, z popołudniowej zmiany czyli tak ok. 23.30. Nagle na drogę wyskoczył mu jakiś typek i stoi na środku jezdni. Tż musiał aż na chodnik wjechać, żeby go ominąć. Cofnął żeby go opier....ć, a ten jak zobaczył, że tż jest sam w samochodzie, to nagle pojawili się jacyś jego kolesie i zaczęli kopać samochód i rzucać się do tż. Tż pojechał po swojego brata i wrócili tam i zrobili porządek z tymi szczylami ( bo się okazało, że to jakieś małolaty - żaden z nich chyba nie miał 20 lat). Jak zobaczyli, że tż już nie jest sam, to uciekli. Tylko dwóch nie zdążyło uciec. Tż ich trochę postraszył i trochę się poszarpali, ale w sumie obylo się bez walki. Tylko teraz się boję, żeby te szczyle gdzieś tam się na niego nie zaczaili. No to się wyspowiadałam
|
||
|
|
|
|
#4907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie samo body- jest cudne.... I powaznie mówię, ze Roszek dorośle wygląda,taki poważny... Ja po zebraniu własnie wrociłam rodziców Marysi nie było, poprosiliśmy psychologa i pedagoga szkolnego- baba nam nie chciala uwierzyć....
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Dzięki za mile słowa odnośnie Kubcia
Dziś po spacerku, kąpieli właśnie się karmimy. Przyszedł mi rogal do karmienia co za super wynalazek! Z reguły karmiłam na lezaco ale to ani zjeść ani coś zrobić. Dziś już się jedną ręką malowałam na lezaco, bo tz wczoraj marudzil, żem nieumalowana :/ ale naprAwde jak mam chwilę to wolę zjeść ogarnąć coś w mieszkaniu albo też sie zdrzemnac.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie Was czytam i jem BIg Milka Zapomniałam już jakie to przyjemne;p i oglądam wesele kolezanki z sierpnia i tak sobie mysle, ze tam w moim brzuchu był juz kilkucentymetrowy Kacperek
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-05-16 o 21:04 |
|
|
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wazne kochana ze nic powazniejszego sie nie stalo Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- haha też dziś oglądałam wesele kuzynki z października i też myślałam, że w brzuchu była taka mała Michaśka hehe
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Cytat:
) a tż do mnie mówi " ooo a Ty kiedy miałaś czas, żeby się malować".Idę się wykąpać i spać. Przez te nocne pobudki wieczorem jestem taka padnięta, że przed 22 już śpię |
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Demeter ustaw chłopa do pionu, co to za wymagania? TY mas zbyc wypoczeta, a piekna jestes sama w sobie-jako mama, niech nie przesada z tym makijazem "po domu" Ja osttanio nogi mialam nieogolone z 10 dni;p i wspominalam czasy ciazy, kiedy to golilam nogi od wizyty do wizyty;p Bo tak wolno rosly włoski... A propo zmian po ciąZy...zaczeły mi masakrycznie sypać sie włosy;/edit->włosy na głowie oczywiscie, moe na nogach-zeby była jasnośc
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-05-16 o 21:12 |
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
No wchowawczyni nam mówila, ze jak zadzwonila w piątek do rodziców to usłyszala, ze to klasa daje jej popalic, a nie ona klasie
|
|
#4917 |
|
Wtajemniczenie
|
przykre to jest, że rodzice jej tak ślepo wierzą;/ co za dziewucha okropna!
|
|
|
#4918 | |||
|
Zakorzenienie
|
super !
![]() ehhh mi waga stanęła .... tez kopniaka poproszę Cytat:
no i jest trzeci powód -Ninka Cytat:
,ja bym zgłosiła na policje .Cytat:
mówisz ze Roszek dorosły ? hmmm no to mam -miesięczne dorosłe niemowle ![]() co do tej Marysi to masakra -no ale patrząc z innej str. to dziewczynka chyba pozostawiona sama sobie ..... ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- no to angaz psychologa powinien byc .
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro dziewczynki, którym dała popalic ida do psychologa opowiedzieć co im zgotowała, potem bedzie rozmowa z Marysią i na końcu z jej rodzicami- wiecie jak dziecko wymusza na nauczycielach dobre oceny opowiadajac ze jest po operacji serca i ma bialaczkę
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

.

za rocznice i za wagę KAcpra (bo rozumiem ze to on wazy 7 kg a nie ty bo napisałaś 'waże' 

Zje nas z nigami to dziecko...Już 3 torby ubranek odłożyłam...Ale dobrze, niech przybiera, bo osttanio mamy ryk po 5 minutach karmiernia i myslalam juz, ze sie nienajada.

)

''mexicana fiesta'' a tak mi sie nie chce isc do sklepu buuu
żeby bylo wszystko dobrze
Dziś po spacerku, kąpieli właśnie się karmimy. Przyszedł mi rogal do karmienia co za super wynalazek! Z reguły karmiłam na lezaco ale to ani zjeść ani coś zrobić. Dziś już się jedną ręką malowałam na lezaco, bo tz wczoraj marudzil, żem nieumalowana :/ ale naprAwde jak mam chwilę to wolę zjeść ogarnąć coś w mieszkaniu albo też sie zdrzemnac.