Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-15, 22:12   #1231
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Migotka, wciągnęłam się w "Downton Abbey" Skutkuje to tym, że na rowerze zaczynam jeździć jak arystokratka - wyprostowana, z uniesionym podbródkiem

my z Tż tak się wciągnęliśmy w DA, że skończyliśmy już 3 sezon i ubolewamy nad tym, że jeszcze nie ma kolejnego naprawdę świetny serial

ale dziś na pocieszenie zaczynamy oglądać Czas Honoru jest 5 sezonów więc na jakiś czas znowu będziemy mieli co oglądać
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 22:29   #1232
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Migotka, wciągnęłam się w "Downton Abbey" Skutkuje to tym, że na rowerze zaczynam jeździć jak arystokratka - wyprostowana, z uniesionym podbródkiem
Świetny jest ten serial, uwielbiam go, czekam na kolejną serię.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 22:56   #1233
Olcia
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40820762]Uważam, że biały (jak i czarny) żakiet jest uniwersalny w kolorze i założyć go możesz do wszystkiego, w zależności czy masz ochotę ubrać się elegancko lub bardziej sportowo np. do jeansów, spódniczki czy zarzucić na sukienkę [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Olcia biały żakiet zostaw koniecznie. Będzie super wyglądał nawet do zwykłych dżinsów i koszulki
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Świetny jest ten żakiet. Sama na niego polowałam, ale nie upolowałam. Może zamówię "podróbkę" na ebayu

Do czego nosić? Ja go widzę do wszystkiego, fajnie będzie wyglądał do luźniejszych zestawów na co dzień (jak na tej modelce) i do eleganckiej spódnicy. Uniwersalny ciuszek
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Żakiet jest super! Ja widzę do z jeansami i szpilkami - standardowo, ale jakże efektownie!
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Chyba nie mogę się do niego przekonać, bo ma specyficzny materiał, który wydaje mi się, że nie pasuje do wszystkiego i że trochę poszerza mnie w ramionach... ale pora oderwać metki i zacząć nosić
iwona, ja kupiłam też jego niebieską wersję ale tę już nosiłam

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Maxi jest akurat ze zwykłego sklepu, ale bardzo podobna do tej z Top Secret
Ładna
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 23:00   #1234
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Też zamówiłam 10 maja i przesyłki jeszcze nie dostałam... Jaką opcję wysyłki wybrałaś? Ja- paczkę priorytet.

Nie widziałam mniejszych opakowań. Tylko te o pojemności 1000ml za 9,99zł.

Mam tę koszulkę Tż nie. Co prawda założyłam ją tylko raz- na wiejską dyskotekę, gdy wróciłam na weekend majowy do domu. Szczególnego zainteresowania nie zauważyłam. Jedynie jeden mój kolega stwierdził, że świetny napis. Reszta być może nie rozumiała (jeden ze znajomych zapytał mnie, co znaczy ,,I" z napisu )

Potwierdzam- zapach Latte boski i tylko zapach.

Też tak mam...

Ja wcale tak nie uważam o sobie To trochę kokieteria i prowokacja Ale zaznaczam, że nie szukam w ten sposób płytkich znajomości. Z drugiej strony- czuję się bardziej zmobilizowana do dbania o siebie i codziennych ćwiczeń Bo - zgodnie ze zdjęciem w załączniku

Ja też paczka priorytetowa. Na pewno jutro dojdzie
Nawet bym tak nie pomyślała!
Może poproszę koleżankę o namalowanie podobnego napisu na koszulce...
A co do dbania o siebie...dziś przed pracą spaliłam na rowerku aż 100kcal zaraz wsiadam i jadę dalej
przepraszam, że ucięłam Twoją wiadomość, ale nie mogę dodać posta przez emotki
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
no i zamówiłam

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Nie piłam piwa ze sokiem bambusowym Aż mi apetytu narobiłaś Muszę namówić małżona na wypad na Maltę
O burzach nie słyszałam Mam cichą nadzieję, że jednak będzie pięknie i bezdeszczowo

Do wszystkiego Super się sprawdzi do zwykłego t-shirt'u i jeansów. Elegancka bluzka i spodnie też będą super pasować Spódnice, sukienki, pasuje do niego wszystko

Jakbym Cię zobaczyła na ulicy, to na bank bym się obejrzała
Nie nie, piłam piwo z sokiem W bambusowym ogródku
http://www.maltaski.pl/Ogrodek_Bambusowy,159,68.html
Ja też mam nadzieję, musi być ładnie
Cytat:

Ja kupiłam biały żakiet w H&M w lutym i jeszcze ani raz go nie założyłam nie było okazji
Ja ten biały z h&m nosiłabym bardzo często, gdyby nie to, że boję się, że go pobrudzę rzadko gdzieś wychodzę, a do pracy mi go szkoda
Stary 2013-05-15, 23:10   #1235
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
a ja dziś znów z sową
Ślicznie wyglądasz!!! I kusisz tą sową!
Niezbyt przepadam za nadrukami na koszulkach, ale ta sowa jest po prostu urocza!
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 00:48   #1236
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Zamówiłam hydrolat różany, olejek arganowy, olej macadamia, lniany, tamanu, jojoba oraz kwas hialuronowy

To jest ulubiona koszulka moja i Ilenkii Tyle, że ja jeszcze jej nie zamówiłam
Tak- nasza ulubiona koszulka

Zakupy Napisz, proszę do czego będziesz ich używać

Cytat:
no i zamówiłam
Świetna decyzja! Będziesz zadowolona Twój Tż również
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Ja też jadę do Warszawy na koncert Myslovitz W Krakowie zagrali jeden z najlepszych koncertów (mimo że plenerowy), także polecam w ramach przerwy od nauki
Więc idę na pewno Zapewne sama, ale co tam Byłam na ich koncercie rok temu chyba też na Juwenaliach na Agrykoli i słyszałam ich po raz pierwszy. Oczywiście byli Zostanę też na Lady Pank.

Od której godz. planujesz tam być? Nigdy nie byłam na Juwenaliach PW

Cytat:
a ja dziś znów z sową
Znowu pięknie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja też paczka priorytetowa. Na pewno jutro dojdzie
Nawet bym tak nie pomyślała!
Może poproszę koleżankę o namalowanie podobnego napisu na koszulce...
A co do dbania o siebie...dziś przed pracą spaliłam na rowerku aż 100kcal zaraz wsiadam i jadę dalej
przepraszam, że ucięłam Twoją wiadomość, ale nie mogę dodać posta przez emotki
Mam nadzieję, że dojdzie, bo nie mogę się już doczekać.

Super, że masz taką koleżankę Wykorzystywałabym ją cały czas do tworzenia coraz to nowych napisów

za rowerek Ja dziś tylko przysiady- zrobiłam 100, z kilkusekundową przerwą po 50, a potem Tiffany na boczki.

I nie przepraszaj Też często ucinam lub usuwam emotki, gdy zobaczę wkurzającą informację o ich nadmiarze.

Aha- byłyście może na nocy sushiżerców? Zauważyłam reklamę na Wizażu i jedyne, o czym teraz myślę to sushi

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-05-16 o 00:54
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 07:47   #1237
sandra8859
Rozeznanie

Cytat:
no i zamówiłam
Super! Gdyby nie to,że zamówiłam w końcu Ray-bany() to bym w czerwcu zamówiła w końcu

Spodobała mi się ostatnio jeszcze ta: Zgrabna łania https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Cytat:

Myślę, że po prostu olejki będę dodawać do maski Ghassoul lub po prostu wsmarowywać w skórę (kiedyś może pokuszę się o mikstury, których przepisy można znaleźć na stronie).
Stary 2013-05-16, 08:21   #1238
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
a ja dziś znów z sową
Pięknie

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Chyba nie mogę się do niego przekonać, bo ma specyficzny materiał, który wydaje mi się, że nie pasuje do wszystkiego i że trochę poszerza mnie w ramionach... ale pora oderwać metki i zacząć nosić
iwona, ja kupiłam też jego niebieską wersję ale tę już nosiłam

Ładna
Jest tego też dobra strona - szerszy żakiet w ramionach optycznie wyszczupla biodra
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 09:33   #1239
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Super! Gdyby nie to,że zamówiłam w końcu Ray-bany() to bym w czerwcu zamówiła w końcu

Spodobała mi się ostatnio jeszcze ta: Zgrabna łania https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Dzięki dziewczyny
pomysłowa ta koszulka ze zgrabną łanią
Stary 2013-05-16, 09:58   #1240
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Więc idę na pewno Zapewne sama, ale co tam Byłam na ich koncercie rok temu chyba też na Juwenaliach na Agrykoli i słyszałam ich po raz pierwszy. Oczywiście byli Zostanę też na Lady Pank.

Ja jadę z domu, czyli z Gdańska. W Warszawie będę o 13:30, a koncert Myslovitz rozpoczyna się o 20:30. Myślę, że na miejscu będę około 18, bo zawsze zajmuję miejsce przy barierkach Jeżeli masz ochotę to możesz dołączyć do mnie i do mojej przyjaciółki, chętnie Cię poznam
Stary 2013-05-16, 11:14   #1241
Ag4
AGA :)

Po sesji zacznę oglądać DA skoro tak polecacie

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 11:52   #1242
naciulatko
Zakorzenienie

Ja za to nie oglądam żadnych seriali i wcale mnie do nich nie ciągnie
Stary 2013-05-16, 13:59   #1243
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Czyli nie jestem sama Pokaż, jakie koszulki wpadły Ci w oko Też ledwo powstrzymuję się przed zakupem, jak zobaczę idealnie pasujący napis!
na razie takie trzy
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 15:02   #1244
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja dziś znów z sową
Super

Czy możesz zdradzić gdzie upolowałaś spódnicę ?
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 15:59   #1245
Olcia
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40835391]
Jest tego też dobra strona - szerszy żakiet w ramionach optycznie wyszczupla biodra [/QUOTE]
No to prawda, ale sama zobacz - trochę mam bary jak kulturystka
Cytat:

Znowu pięknie

Mam nadzieję, że dojdzie, bo nie mogę się już doczekać.

Super, że masz taką koleżankę Wykorzystywałabym ją cały czas do tworzenia coraz to nowych napisów

za rowerek Ja dziś tylko przysiady- zrobiłam 100, z kilkusekundową przerwą po 50, a potem Tiffany na boczki.

I nie przepraszaj Też często ucinam lub usuwam emotki, gdy zobaczę wkurzającą informację o ich nadmiarze.

Aha- byłyście może na nocy sushiżerców? Zauważyłam reklamę na Wizażu i jedyne, o czym teraz myślę to sushi
Koleżanka otworzyła "biznes" związany z tym malowaniem więc po prostu bym u niej kupiła tę koszulkę
dzisiaj spaliłam już 200kalorii na rowerku
Paczuszka doszła?
Cytat:
Dzięki dziewczyny
pomysłowa ta koszulka ze zgrabną łanią
Pokaż się w niej jak przyjdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zakiet.jpg (72,6 KB, 303 załadowań)

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-05-16 o 16:06
Stary 2013-05-16, 16:01   #1246
Olcia
Zakorzenienie

Dubel

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-05-16 o 16:04
Stary 2013-05-16, 16:03   #1247
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dziś znów z sową
Aleś ty piękna Mam podobną spódnicę z TS, tyle że krótszą, też ją uwielbiam!
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 16:05   #1248
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Na wyprzedaży kupiłam ten żakiet, nie wiem czy pamiętacie moje rozterki, który biały oddać i on wisi cały czas z metkami... nie wiem do czego go nosić pomożecie?
Mierzyłam go, ale również miałam wrażenie, że poszerza ramiona. Za to wyszczupla talię. Moim zdaniem do boyfriend'ów będzie wyglądać super

Cytat:

Któraś z Wizażanek tutaj pisała o tych produktach. Ja jeszcze nie próbowałam, ale po opiniach na KWC chyba się skuszę, szczególnie, że są teraz w promocji Choć ceny niemałe- odżywki i maseczki chyba po 19,99zł.

Jak Twoja kuracja olejem lnianym?
Wczoraj zakupiłam odżywkę, jakaś z brzoskwinią . Gdyby nie to, że zaspałam przeszłaby dzisiaj pierwsze testy, a tak musi czekać do jutra.
Taaaa kuracja..przestraszyłam się picia oleju . Jeszcze zbieram siły

Cytat:
a ja dziś znów z sową
przepadłam. Rewelacja

Cytat:
Ja kupiłam biały żakiet w H&M w lutym i jeszcze ani raz go nie założyłam nie było okazji

Ja białe żakiety mogłabym nosić codziennie. Ostatnio powstrzymałam się przed zakupem piątego i postawiłam na czerwień .

Po sesji chyba też zacznę odlądać Downton Abbey - a co , jednak to dopiero za miesiąc..

Idę się uczyć
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 16:20   #1249
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dziś znów z sową

Zdradź skąd spódnica Jeszcze chciała zapytać jak z rozmiarem bluzki z sową? Ja chyba zdecyduję się l/xl, będzie dla mnie lepsza w biuście.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 16:34   #1250
pingwinek=]
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40841326]na razie takie trzy [/QUOTE]

przepraszam, że tak ani me ani be i tak wpadam na Wasz wątek, ale mam szybkie pytanko:

gdzie można kupić te bluzki?
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:42   #1251
lleenka
Rozeznanie

Cytat:

Myślę, że po prostu olejki będę dodawać do maski Ghassoul lub po prostu wsmarowywać w skórę (kiedyś może pokuszę się o mikstury, których przepisy można znaleźć na stronie).
Pochwal się, jakie Ray-Bany zamówiłaś Też mi się marzą

Pomysłowa ta koszulka Czy zwrot ,,zgrabna łania" coś znaczy konkretnego?

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Ja jadę z domu, czyli z Gdańska. W Warszawie będę o 13:30, a koncert Myslovitz rozpoczyna się o 20:30. Myślę, że na miejscu będę około 18, bo zawsze zajmuję miejsce przy barierkach Jeżeli masz ochotę to możesz dołączyć do mnie i do mojej przyjaciółki, chętnie Cię poznam
Tak- należy zająć najlepszą miejscówkę A powiedz, jakie wg Ciebie piosenki zaśpiewają? Muszę przypomnieć sobie słowa Mam ich wszystkie utwory od 1995 do 2006; z płyt z 2011 i 2013 niestety jeszcze nie.
Naprawdę mogłabym dołączyć? Nie chciałabym sprawiać problemów i psuć Twoich i Twojej przyjaciółki planów

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40841326]na razie takie trzy [/QUOTE]

Fajne Ja z niecierpliwością czekam na pojawienie się bluz z napisami na shootgirl.pl plus podobają mi się takie dwie

Cytat:
Koleżanka otworzyła "biznes" związany z tym malowaniem więc po prostu bym u niej kupiła tę koszulkę
Paczuszka doszła?
Ile kosztuje taka koszulka u Twojej koleżanki?
Paczuszka nie doszła... Jestem taka zła Próbowałam się dzisiaj dodzwonić, ale udało mi się tylko zostawić wiadomość w skrzynce głosowej. Dodatkowo wysłałam e-maila i czekam z niecierpliwością na odpowiedź.

Jesteś zgrabniutka

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Wczoraj zakupiłam odżywkę, jakaś z brzoskwinią . Gdyby nie to, że zaspałam przeszłaby dzisiaj pierwsze testy, a tak musi czekać do jutra.
Taaaa kuracja..przestraszyłam się picia oleju . Jeszcze zbieram siły

Po sesji chyba też zacznę odlądać Downton Abbey - a co , jednak to dopiero za miesiąc..

Idę się uczyć

Koniecznie podziel się wrażeniami po pierwszym zastosowaniu Ja jeszcze nie kupiłam, ale zamierzam.

Też zabieram się za naukę z ang i makro...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg last clean-323x460.jpg (14,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blondes_do_it_better_womens_plus_size_scoop_neck.jpg (14,4 KB, 13 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 19:06   #1252
Forget_me
Zakorzenienie

Hejka
Ale dzisiaj pięknie A ja znowu chora Tym razem jednak przez własną głupotę W poniedziałek ćwiczyłam i taka rozgrzana i spocona wyszłam na balkon, gdzie wcale ciepło w poniedziałek nie było. Musiało mnie przewiać i teraz mam. Dzisiaj znowu wezmę garść lekarstw i mam nadzieję, że do weekendu się wykuruję
Dzisiaj pierwszy raz założyłam melisski Muszę przyznać, że robią wrażenie A poza tym są przewygodne
Zaraz zabieram się za pisanie pracy do szkoły, choć strasznie mi się nie chce

Cytat:
Nie nie, piłam piwo z sokiem W bambusowym ogródku http://www.maltaski.pl/Ogrodek_Bambusowy,159,68.html
Ja też mam nadzieję, musi być ładnie

Nie wiedziałam, że ten ogródek się zwie bambusowym W godzinach popołudniowych tam jest zawsze mnóstwo ludzi!!!
Ja to bym się piwka z Brovarii napiła

Ostatnia świetna

Cytat:
Gdzie jak kulturystka Chudzinka z Ciebie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 19:39   #1253
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ile kosztuje taka koszulka u Twojej koleżanki?
Paczuszka nie doszła... Jestem taka zła Próbowałam się dzisiaj dodzwonić, ale udało mi się tylko zostawić wiadomość w skrzynce głosowej. Dodatkowo wysłałam e-maila i czekam z niecierpliwością na odpowiedź.

Jesteś zgrabniutka
Wysłałam Ci pw
dziękuję
Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Mierzyłam go, ale również miałam wrażenie, że poszerza ramiona. Za to wyszczupla talię. Moim zdaniem do boyfriend'ów będzie wyglądać super
Ja boyfriend`ów nie noszę źle na mnie wyglądają
nawet na zarowym wątku zaoferowałam, że odstąpię, ale chętnych było brak, bo ja go dość szybko kupiłam i kosztował 149zł...
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hejka
Ale dzisiaj pięknie A ja znowu chora Tym razem jednak przez własną głupotę W poniedziałek ćwiczyłam i taka rozgrzana i spocona wyszłam na balkon, gdzie wcale ciepło w poniedziałek nie było. Musiało mnie przewiać i teraz mam. Dzisiaj znowu wezmę garść lekarstw i mam nadzieję, że do weekendu się wykuruję
Dzisiaj pierwszy raz założyłam melisski Muszę przyznać, że robią wrażenie A poza tym są przewygodne
Zaraz zabieram się za pisanie pracy do szkoły, choć strasznie mi się nie chce

Nie wiedziałam, że ten ogródek się zwie bambusowym W godzinach popołudniowych tam jest zawsze mnóstwo ludzi!!!
Ja to bym się piwka z Brovarii napiła

Ostatnia świetna

Gdzie jak kulturystka Chudzinka z Ciebie
O tak, jak Stary Rynek to zdecydowanie Brovaria
pewnie jak pogoda nie dopisze to właśnie tam się wybiorę, oby w nowych melisskach ale na razie nie dotarły...
Zdrowiej

Ja dzisiaj idę świętować urodziny koleżanki i moje. Ubiorę czarne rurki, białą koszulkę i czerwone szpilki z Mango + czerwone usta i może ubiorę moje okulary korekcyjne jako ozdobę
Stary 2013-05-16, 19:55   #1254
ParashuteEffect
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Zdradź skąd spódnica Jeszcze chciała zapytać jak z rozmiarem bluzki z sową? Ja chyba zdecyduję się l/xl, będzie dla mnie lepsza w biuście.
spodnica SIMPLE (ale zimowa kolekcja, moze jest w zakladce Outlet na stronie). sowe mam S/M

wlasnie wypralam - nic sie z nia nie stalo, zamowie kolejna (chce z motorkiem)
Stary 2013-05-16, 19:59   #1255
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
spodnica SIMPLE (ale zimowa kolekcja, moze jest w zakladce Outlet na stronie). sowe mam S/M

wlasnie wypralam - nic sie z nia nie stalo, zamowie kolejna (chce z motorkiem)
o instagram fajnie, nie jest to blog, ale zawsze coś

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 20:06   #1256
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłałam Ci pw
dziękuję

nawet na zarowym wątku zaoferowałam, że odstąpię, ale chętnych było brak, bo ja go dość szybko kupiłam i kosztował 149zł...

pewnie jak pogoda nie dopisze to właśnie tam się wybiorę, oby w nowych melisskach ale na razie nie dotarły...
Zdrowiej

Ja dzisiaj idę świętować urodziny koleżanki i moje. Ubiorę czarne rurki, białą koszulkę i czerwone szpilki z Mango + czerwone usta i może ubiorę moje okulary korekcyjne jako ozdobę
Będzie bosko!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 20:16   #1257
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Tak- należy zająć najlepszą miejscówkę A powiedz, jakie wg Ciebie piosenki zaśpiewają? Muszę przypomnieć sobie słowa Mam ich wszystkie utwory od 1995 do 2006; z płyt z 2011 i 2013 niestety jeszcze nie.
Naprawdę mogłabym dołączyć? Nie chciałabym sprawiać problemów i psuć Twoich i Twojej przyjaciółki planów
Oczywiście, że możesz! Będzie nam bardzo miło Zaraz wyślę Ci na pw numer telefonu.
A co do piosenek to mogę podać Ci setlistę z ostatniego koncertu w Krakowie. Grali go 7 maja, więc podejrzewam, że utwory w większości pokryją się.
Zaczęli od Krakowa, ale to chyba tylko ze względu na miasto, w innych zwykle grają inne piosenki na początek Później Mieć czy być, Nocnym pociągiem aż do końca świata, Gdzieś, James, radiogłowi i żuk z rewolwerem jadą do nikąd, Chłopcy, W deszczu maleńkich żółtych kwiatów, Noc, Sprzedawcy marzeń, Acidland, Długość dźwięku samotności, Nienawiść, Peggy Brown, Dla Ciebie, Myszy i ludzie (mój ulubiony utwór), a także utwory z najnowszej płyty, która od 14 maja pojawiła się w internecie, natomiast 21 wychodzi w formie płyty - Telefon, Prędzej później dalej, Szum, Wszystkie ważne zawsze rzeczy, Trzy sny. Możliwe jest, że coś pominęłam, w każdym razie polecam każdy z tych utworów. Generalnie wolę koncerty klubowe, bo tam grają perełki, ale w Krakowie setlista była świetna, a sam koncert
Co do płyty z 2013 roku - jest udostępniona przez zespół tutaj: http://www.deezer.com/pl/album/6582566. Dopiero 21 maja będzie dostępna w wersji płyty

Cytat:
Wysłałam Ci pw
dziękuję

Zdrowiej

Udanej zabawy Ja też często noszę okulary korekcyjne w ramach ozdoby
Stary 2013-05-16, 20:24   #1258
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrowiej

Trzymam kciuki, żeby doszły

Ale będziesz bosko wyglądać Udanej imprezki

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
o instagram fajnie, nie jest to blog, ale zawsze coś
Dopiero teraz zauważyłam Ale już dodałam do obserwowanych Cosik czuję, że to będzie jeden z moich ulubieńszych profili
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:23   #1259
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:

Paczuszka doszła?

Pokaż się w niej jak przyjdzie
Oj tam, oj tam Jaka kulturystka
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:39   #1260
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
przepraszam, że tak ani me ani be i tak wpadam na Wasz wątek, ale mam szybkie pytanko:

gdzie można kupić te bluzki?
1. http://allegro.pl/t-shirt-skinny-bit...254362641.html
2. to projekt koszulki
3. http://www.monashe.pl/odziez/bluzki_...ome_bialy.html

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Fajne Ja z niecierpliwością czekam na pojawienie się bluz z napisami na shootgirl.pl plus podobają mi się takie dwie
last clean tshirt też jest świetna

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

idę jutro na wieczór panieński i nie mam kompletnie pomysłu na strój
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości