Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-16, 21:01   #3601
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
biedulka

U mnie to samo A z odpływu w wannie to tyle kudłów wyciągam że śmiało perukę można zrobić...
współczuje, ja odpukać mam super wlosy po porodzie, bardzo mi się wzmocniły, natomiast w ciązy była tragedia, bardzo zaczęły wypadać przez jakiś okres czasu.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:02   #3602
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Niuniuś cuduje dzis przy cycu dzis cały dzień tylko z jednego chciał jesc drugi bleee. a juz mi pekał odnadmiaru mleka w koncu po kapaniu udało sie zeby porzadnie sciągnoł ale ulga wasze maluchy tez wolą jedną pierś nie dośc że butelki nie chce to jeszcze teraz jeden cyc wykonczy mnie normalnie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:02   #3603
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fifania Pokaż wiadomość
O Boże....normalni się popłakałam. Mój synek na całym ciele wygląda jak ten chłopiec z pierwszego zdjęcia. Widzę tyle podobieństw i mam nadzieję że badania coś wykażą. U nas tez podwyższone granulocyty,ponad dwukrotnie.i znalazłam w necie że to albo alergia albo pasożyty. Dlatego zaniosłam do badania. Dziękuję dobra kobieto
Trzymam kciuki żeby cierpienia synka i Twoje szybko się skończyły.
Stary 2013-05-16, 21:03   #3604
fifania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ja robilam badanie qpki na pasozyty i grzyby, koszt ok 25zl
W aptece są do kupienia pojemniczki na kupkę z taką łopatką. Ja robiłam na pasożyty i ogólne-koszt 27zl
fifania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:04   #3605
ewulkaaa
Wtajemniczenie

ale sie w☠☠☠☠ilam!!! normalnie mam dość!!! z nadmiaru energii zrobiłam killera chodakowskiel ale nie pomogło... ku.wa!!!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:05   #3606
marsi11
Zakorzenienie

hej kochane, nie dam rady nadrobić w odpisywaniu,padam na twarz
dziś cały dzień na dworze plus basen

chciałam się pochwalić,że mój Leo daje już zawodowe nury do wody
i wcale się nie boi

kurde dziś mam ostatni dzień wolną chatę- w sensie,że bez starszego więc muszę ten fakt wykorzystać zrobiłam kolacje- makaron z owocami morza, czekam aż afrodyzjaki zaczną działać

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Ile czasu Wasze dzieci śpią w dzień? .Tzn. w godz. od 7 do 20?
czasem 3 h czasem 15 min

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
mam to samo niedługo łysa będę
i obawiam się, że nic nie poradzimy
ja używam vichy dercos, kupiłam czarną rzepę, tarkuje wyciskam sok i trzymam na włosach ok 1-2 h ( uwaga wali strasznie )
poza tym wcieram w skore głowy acnosan t- to mi poradziła teściowa
nie wiem czy jest poprawa bo chyba zbyt mało czasu upłynęło
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:06   #3607
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fifania Pokaż wiadomość
O Boże....normalni się popłakałam. Mój synek na całym ciele wygląda jak ten chłopiec z pierwszego zdjęcia. Widzę tyle podobieństw i mam nadzieję że badania coś wykażą. U nas tez podwyższone granulocyty,ponad dwukrotnie.i znalazłam w necie że to albo alergia albo pasożyty. Dlatego zaniosłam do badania. Dziękuję dobra kobieto
moja Maja też ma taką buzię

Cytat:
ja robilam badanie qpki na pasozyty i grzyby, koszt ok 25zl
i tylko raz Qpkę dałaś? wzięłaś z pampka normalnie?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:07   #3608
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

ja używam vichy dercos, kupiłam czarną rzepę, tarkuje wyciskam sok i trzymam na włosach ok 1-2 h ( uwaga wali strasznie )
waaaaaaaali to mało powiedziane!!! raz miałam na głowie, o rety jak piekło! a Ciebie nie piecze? ale moja mama nakładała bardzo systematycznie rzepe i ma mega gęste włosy. Bardzo pomogło jej.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-16, 21:08   #3609
sylwietta1988
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40843970]Silver, test rób.
Okulisty nie znam - ale spytaj, czy noralny was nie przyjmie, u nas np. normalny dermatolog i laryngolog (nie dziecięcy) przyjmują dzieci

U lekarza ok, nic się nie dzieje, w nosie pewnie od ulewania furczy i waga 7,1kg [/QUOTE]
piękna waga
Cytat:
Hej Laski, my z małą dzis caly dzien na dworzu. Słuchacie, coś mnie tchnęło zeby iść małą zważyć do ośrodka...
poszłam i co się okazało? że mała nie przybiera na wadze od 2ch tygodni!!!!!!! wazy 6kg... nie wiem o co chodzi, przecież je normalnie, jak jej zostawiam zamrozone mleko to je wszysciutko, nie wiem...........

mała dostała skierowanie na morgfologie krwi, mocz, usg brzuszka(to w srode ) no i zrobie jej jeszcze badanie qpki na pasozyty, jestem załamana... bo bączki poszły prawie w niepamięć, dziecko jest zadowolone guga, smieje się w głos a nie przybiera na wadze. No i może być to silna nietolerancja laktozy ale niekoniecznie. Tak więc nie wiem co jest mojemu dziecku, stresuje się przeogromnie..
Dostałysmy jeszcze bebilon pepti, mam 2 razy dziennie małą dokarmiać nim, zobaczymy jakie wtedy qpki bedą.
jejusiu, bieduleczka , mam nadzieje, że szybko sie wyjasni co jest Amlece i beeziesz wiedziała jak jej pomóc
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40845600]Bokeh dzisiaj z moim mężem szalała [/QUOTE]

Cytat:
Zazdroszczę
Mój około 6 najczęściej, zdarza się że i o 5...i to bez względu na to czy zaśnie o 17 czy o 20:30. Chyba nie chce żebym się rozbestwiła bo jak wrócę do pracy to właśnie będę wstawała około 6
dba o kondycje mamusi

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ja też czasem "zignoruję" jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia... czasem też czytam pobieżnie jak nie mam czasu...
ja podobnie, czytam zawsze zaleglosci ale
jak nie potrafie pomóc to nie pisze, jak juz byla odpowiedz to tez sobie odpuszczam, a czasami przelatuje pobieznie na szybko
Cytat:
To nie wiesz co Cię ominęło
Ją wymiotowalam przez 7 miesięcy
o jezusicku
Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Dzis w koncu udalo mi sie rozsmieszyc moja mala marude, takze pierwze smianie na glos mamy juz za soba

Dziewczyny Wam tez leca wlosy z glowy ?? U mnie tragedia normalnie garsciami, co mam robic ? Pomocy ?
u mnie też lecą na potęgę.... myje wlosy to cały odpływ zatkany, susze to szczotka oblepiona.... juz mi sie plakac chce... kupiłam szampon z Pharmaceris z wyciągiem z winogron chyba, niby przeciw wypadaniu włosów, ale umyłam tylko dwa razy dopiero i róznicy jeszcze nie widze

nie cytowałam wszystjkiego bo znowu by mi posty pozjadało, ale pamiętam:
FIFANIA- nie pomoge bo ekspertką nie jestem, ale mam nadzieje, że szybko odkryjecie co to i jak leczyc

cos mi sie wydaje, że i BasiaBogusia dawno sie nie odzywała, Debrah też zamilkła, ktos wie czemu?

musimy w kocu do tego ksiedza isc o chrzciny bo w niedziele chcemy pozapraszac ale dalej impas w sprawie chrzestnego, ale ja nie popuszczę- rodziłam to dziecko 14 godzin wiec do jasnej urwanej popielatej mam prawo decydowac

zapomniałabym- moja mama przeszła dzis sama siebie - woziła mojego dziecia w moim wózku stał na strychu 25 lat, wczoraj odczysciła, odprała- błyszczy sie jak psu to i owo nie miałam pojecia, ze on tyle lat tam stał i czekał
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:09   #3610
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ale sie w☠☠☠☠ilam!!! normalnie mam dość!!! z nadmiaru energii zrobiłam killera chodakowskiel ale nie pomogło... ku.wa!!!
?????????
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:10   #3611
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
moja Maja też ma taką buzię

i tylko raz Qpkę dałaś? wzięłaś z pampka normalnie?
Tak, tylko ze z 3 różnych miejsc z pampersa.
No i pampers musi być czysty, nie zasikany. U mnie akurat się trafiło po zmianie pampersa pare minut na dodatek mała jeszcze robiła dalej qpe jak jej pobierałam juz z pampera;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-05-16, 21:12   #3612
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
współczuje, ja odpukać mam super wlosy po porodzie, bardzo mi się wzmocniły, natomiast w ciązy była tragedia, bardzo zaczęły wypadać przez jakiś okres czasu.
No a u mnie właśnie odwrotnie. W ciąży miałam takie piękne włosy a paznokcie twarde jak tipsy normalnie i dłuuugie na kilometr mogłam mieć gdybym chciała bo nie łamały się wcale
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Niuniuś cuduje dzis przy cycu dzis cały dzień tylko z jednego chciał jesc drugi bleee. a juz mi pekał odnadmiaru mleka w koncu po kapaniu udało sie zeby porzadnie sciągnoł ale ulga wasze maluchy tez wolą jedną pierś nie dośc że butelki nie chce to jeszcze teraz jeden cyc wykonczy mnie normalnie
Mój też nie toleruje butli ale na szczęście je z obu cycków, choć nie powiem...zdarza mu się cudować jak jest zmęczony.
Cytat:
Co się stało?

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
zapomniałabym- moja mama przeszła dzis sama siebie - woziła mojego dziecia w moim wózku stał na strychu 25 lat, wczoraj odczysciła, odprała- błyszczy sie jak psu to i owo nie miałam pojecia, ze on tyle lat tam stał i czekał
pewnie taki ze skajki z białym paskiem Ja miałam bordowy
Stary 2013-05-16, 21:13   #3613
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Co się stało?

Ja ostatnio miałam taki w☠☠☠☠ że wszystkich w domu poustawiałam
Niektórym oberwało się za chęć do życia,miłość do ojczyzny Ale musiałam dać upust swoim hormonom
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:16   #3614
marsi11
Zakorzenienie

czarna widze Cię odezwij się bo już od dawna o Ciebie pytamy
Stary 2013-05-16, 21:20   #3615
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
dziewczyny apropos spotkan, moze zalozyc watki w klubie? Bo tak na kilkunastu stronach ciezko sie dogadac, zwlaszcza jak ktos by nie byl na biezaco, mozna cos przegapic, a tak by bylo wszystko w jednym miejscu???
Mi pasuje kazdy dzien do godz 17 poza weekendami.... takze ja jestem otwarta na propozycje
Zgadzam się dobry pomysł z tym klubem.

Cytat:
A co do rzygania to współczuję Masakra, nie wiedziałam że aż w szpitalu leżałaś. Ja to ani razu nie wymiotowałam i nie miałam nawet mdłości.
Moja siostra też tak miała. Ciągle na kroplówkach przez te wymioty. Przez to schudłam na początku 6 kilo :/

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ja robię dokładnie tak samo - czytam wszystko, ale nie zawsze się odnoszę. Zresztą myślę, że wszystkie tak robimy. Nie da się odpowiedzieć na każdy post Jakoś to tak działa wybiórczo Ile to razy coś napisałam, a nikt do tego się odniósł Ale piszę dalej, bo i tak Was lubię
Ja tak samo robię
I też dużo razy było tak że nie odnosiłyście się do tego co napisałam no i co?? I nic Piszę dalej

Cytat:
To nie wiesz co Cię ominęło
Ją wymiotowalam przez 7 miesięcy
O jezu ale byłaś w szpitalu? Bo ja takie wymioty miałam że się odwadniałam. Nawet jak wody się napiłam to od razu rzyganko

Cytat:
Dziewczyny Wam tez leca wlosy z glowy ?? U mnie tragedia normalnie garsciami, co mam robic ? Pomocy ?
Ojj tak MASAKRYCZNIE!!!!
Ale to przez hormony i raczej trzeba to przeczekać. Niestety

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Z☠☠☠ane szczepienia.
Mala wczoraj stekala i plakala, temperatura 38,3. TZ biegl w nocy po Panadol, pomoglo ale spala z nami.
Dzis od rana wyje, nie placze- ona wyje. Tak jak nigdy. Nie pomagalo nawet noszenie na rekach. A ja plakalam razem z nia bo nie moglam jej uspokoic I zjadla tylko po 100ml gdzie normalnie je 150... Mam nadzieje, ze jutro bedzie spokojnie

Podczytuje dalej

Moja Daria też ostatnio strasznie płakała po szczepieniu
Nie szło jej uspokoić.

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ja swoje włosy znajduję nawet w pieluszce u Domci jak ją przewijam. Czasem też wyciągam z jej buzi lub też właśnie z rączek Już i nawet w jedzeniu się zdarzają- ostatnio w naleśniku
Ja też Darii ciągle włosy z rączek wyciągam. Z buzi też się zdarzyło

Cytat:
cos mi sie wydaje, że i BasiaBogusia dawno sie nie odzywała, Debrah też zamilkła, ktos wie czemu?
Nie wiem czemu.... ale Suzi też się nie odzywała długo.

Cytat:
??????? CO się stało??
Stary 2013-05-16, 21:20   #3616
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
waaaaaaaali to mało powiedziane!!! raz miałam na głowie, o rety jak piekło! a Ciebie nie piecze? ale moja mama nakładała bardzo systematycznie rzepe i ma mega gęste włosy. Bardzo pomogło jej.
też piecze ale co robić więcej włosów na krótko nie opitole dziękuje bardzo
chociaż moje z natury są bardzo cieńki i nie za dużo ich
Stary 2013-05-16, 21:23   #3617
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Co się stało?

Niektórym oberwało się za chęć do życia,miłość do ojczyzny Ale musiałam dać upust swoim hormonom
Stary 2013-05-16, 21:29   #3618
ewulkaaa
Wtajemniczenie

częściowo się wyżaliłam w klubie
jutro ciąg dalszy.

ale buduję emocje i napięcie

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:30   #3619
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Z☠☠☠ane szczepienia.
Mala wczoraj stekala i plakala, temperatura 38,3. TZ biegl w nocy po Panadol, pomoglo ale spala z nami.
Dzis od rana wyje, nie placze- ona wyje. Tak jak nigdy. Nie pomagalo nawet noszenie na rekach. A ja plakalam razem z nia bo nie moglam jej uspokoic I zjadla tylko po 100ml gdzie normalnie je 150... Mam nadzieje, ze jutro bedzie spokojnie

Podczytuje dalej
strasznie mi przykro dla Niuni

Cytat:
oooo, ktos podpadł?
Cytat:
No a u mnie właśnie odwrotnie. W ciąży miałam takie piękne włosy a paznokcie twarde jak tipsy normalnie i dłuuugie na kilometr mogłam mieć gdybym chciała bo nie łamały się wcale

Mój też nie toleruje butli ale na szczęście je z obu cycków, choć nie powiem...zdarza mu się cudować jak jest zmęczony.

Co się stało?

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

pewnie taki ze skajki z białym paskiem Ja miałam bordowy
bordowy ale sie sentymentalnie zrobiło
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Co się stało?

Mała sie nie obrazaj ale nick swoje sugeruje jak cie nie widac to niech cie słychac bedzie strach sie bac

ale mnie napitala żołądek, masakra..... a normalną kolacje zjadłam i żadnych fanaberii jak blogerka

MARSI-zycze stosunkowo udanego wieczoru

SILVER-masz zaproszenie na fejsie
Stary 2013-05-16, 21:32   #3620
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Oj będzie będzie Pierwszy raz mi tak wcześnie tak twardo zasnęła. Fakt, że w dzień spała tylko dwa razy po 7 min
Jak Ty funkcjonujesz w ogóle????
Cytat:

Fuuuu-nienawidzę. To uczucie na rękach jak włos gilgocze. Tragedia. Zresztą kitke to mam 3 razy cieńsza niż w ciąży Mam już dosyć nawet dotknąć się nie mogę bo już garść w ręku.

Cytat:
Z☠☠☠ane szczepienia.

Podczytuje dalej
Bidulka Kluska
Cytat:
Co jest????
Cytat:
hej kochane, nie dam rady nadrobić w odpisywaniu,padam na twarz
dziś cały dzień na dworze plus basen

chciałam się pochwalić,że mój Leo daje już zawodowe nury do wody
i wcale się nie boi

kurde dziś mam ostatni dzień wolną chatę- w sensie,że bez starszego więc muszę ten fakt wykorzystać zrobiłam kolacje- makaron z owocami morza, czekam aż afrodyzjaki zaczną działać

czasem 3 h czasem 15 min

Jak to nury?
Cytat:

Jaki ten wózek wygląda? Ja bym się jednak brzydziła

Dostałam paczkę od mamy, hihi jakie śmieszne są rzeczy w Grecji dla dzieci, zupełnie jak nie u nas.

Koleżanka namawia mnie na koncert niedługo... Kurcze jak mnie by się przydało się wystroić i wyrwać na nockę....

A co z maluchną ?
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:35   #3621
marsi11
Zakorzenienie

meduzzka- normalnie na zajeciach instruktorka bierze hop siup i pod wode

a dzis to wogole czad byl bo instruktorka wydurniała sie z nim a potem go tak fajnie wziela,ze najpierw zamoczyla sie glowa a na koncu nogi-zawodowy delfinek
Stary 2013-05-16, 21:42   #3622
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Dostałam paczkę od mamy, hihi jakie śmieszne są rzeczy w Grecji dla dzieci, zupełnie jak nie u nas.

Koleżanka namawia mnie na koncert niedługo... Kurcze jak mnie by się przydało się wystroić i wyrwać na nockę....
No nie mów że nie wiesz jaki wózek? O takie cudo http://tablica.pl/oferta/wozek-z-lat...rz-IDfvEl.html Ale Ty smarkula jesteś to pewnie w nowoczesniejszym się woziłaś

Pokaż te rzeczy z Grecji

A na koncert pewnie że idź!
Stary 2013-05-16, 21:47   #3623
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
No nie mów że nie wiesz jaki wózek? O takie cudo http://tablica.pl/oferta/wozek-z-lat...rz-IDfvEl.html Ale Ty smarkula jesteś to pewnie w nowoczesniejszym się woziłaś

Pokaż te rzeczy z Grecji

A na koncert pewnie że idź!
Ahahahha niezły Miałam inny (lata 90 już-nie pogadasz) rama ta sama ale gondola liliowa pikowana, o!

A rzeczy z Grecji nie chce mi się ale wyglądają jakby ktoś je na technice uszył Takie specyficzne-barwione tkaniny, chustki na głowę takie "cygańskie"

A koncerty to juwenalia. Ale pewnie nie pójdę bo tak narzekam, narzekam a chyba bym umarła bez mojej J
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:47   #3624
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
meduzzka- normalnie na zajeciach instruktorka bierze hop siup i pod wode

a dzis to wogole czad byl bo instruktorka wydurniała sie z nim a potem go tak fajnie wziela,ze najpierw zamoczyla sie glowa a na koncu nogi-zawodowy delfinek
ale czaaaaadddd

my się wybieramy już z miesiąc na basen i dojechać nie możemy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:47   #3625
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
piękna waga

jejusiu, bieduleczka , mam nadzieje, że szybko sie wyjasni co jest Amlece i beeziesz wiedziała jak jej pomóc

dba o kondycje mamusi

ja podobnie, czytam zawsze zaleglosci ale
jak nie potrafie pomóc to nie pisze, jak juz byla odpowiedz to tez sobie odpuszczam, a czasami przelatuje pobieznie na szybko

o jezusicku
u mnie też lecą na potęgę.... myje wlosy to cały odpływ zatkany, susze to szczotka oblepiona.... juz mi sie plakac chce... kupiłam szampon z Pharmaceris z wyciągiem z winogron chyba, niby przeciw wypadaniu włosów, ale umyłam tylko dwa razy dopiero i róznicy jeszcze nie widze

nie cytowałam wszystjkiego bo znowu by mi posty pozjadało, ale pamiętam:
FIFANIA- nie pomoge bo ekspertką nie jestem, ale mam nadzieje, że szybko odkryjecie co to i jak leczyc

musimy w kocu do tego ksiedza isc o chrzciny bo w niedziele chcemy pozapraszac ale dalej impas w sprawie chrzestnego, ale ja nie popuszczę- rodziłam to dziecko 14 godzin wiec do jasnej urwanej popielatej mam prawo decydowac

Zdjęcia zabytku poproszę
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:48   #3626
sylwietta1988
Zakorzenienie

Illusion, Ty to jestes sprinterka internetowa dooooooooklaadnie
Stary 2013-05-16, 21:50   #3627
onaella
Zakorzenienie

jak przed chwilą usypiałam małego to skubaniec zaczął się śmiać w głos przez sen

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:51   #3628
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

A co z maluchną ?
ooooo, o maluchnej tez kiedys myslałam
czysciutki jest jak z wystawy
iiiiiiii, meduza, to klasyk jest przecie, Ty juz tego klimatu nie czulas
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Zdjęcia zabytku poproszę
Illusion linka wrzuciła
a jak sie pózniej na spacerówkę przerzucimy to Wam szczena opadnie- tez moja na bąbela czeka
Stary 2013-05-16, 21:52   #3629
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Illusion, Ty to jestes sprinterka internetowa dooooooooklaadnie
Sylwia może i Ty opchniesz za stówkę
Stary 2013-05-16, 21:56   #3630
sylwietta1988
Zakorzenienie

Deli, mamy taką samą matę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości