Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-17, 11:30   #841
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Inwersja u teściów jak był remont łazienki-też małej- to fachowie też mówił, że kilku rzeczy się nie da ale mój mąż przekonał go, że się da i co? dało się Twój teść mam wrażenie, że chce na odpier..... się zrobić i mieć spokój

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:31   #842
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Dziewczyny zmykam coś się słabo czuję, brzuch mnie zaczyna pobolewać. Malutka mnie podkopuje idę z nią na wyro i pogadam sobie do brzucha .
Stary 2013-05-17, 11:32   #843
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
W wiecie jaki jest mój największy problem, na jaki kolor go pomalować....
ja uważam, że to duży problem
Stary 2013-05-17, 11:34   #844
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
matal i widzisz? wszystko się ułoży
Musiii

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no to tylko ja tak mam widocznie

Inwersja grzeb grzeb w necie bo widzisz, że jak się chce to można coś znaleźć

Matal to jeszcze żeby mąż pracę dostał i będzie cud miód
normalnie chyba... nie napiszę co, ze szczęścia wtedy zrobię

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:34   #845
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
bardzo duży, bo mamy trzy inne pokoje i w nich sa kolory, które mi się podobają, salon-fiolet z białym, sypialnia mamy- czerwień z szarym, i nasza zielono-beżowa.

I nie wiem jak mam zrobić nasz pokój

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:35   #846
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się cieszę, że 2 lata temu malowaliśmy całe mieszkanie i urządzaliśmy mały pokój, to teraz kolejne zmiany dopiero jak dzieci przestaną po ścianach malować

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-17, 11:35   #847
tancerka212
Zakorzenienie

dobra ja spadam... pójdę zaniosę kanapkę i herbatę elektrykowi na budowę, zobaczę co on tam tworzy i potem ogarniam się i zmykamy z moimi rodzicami na dzidziusiowe zakupy do Lublina
Kaśka napisz mi smsa jak Czarna da znać co u niej w brzuszku siedzi
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:38   #848
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dobra ja spadam... pójdę zaniosę kanapkę i herbatę elektrykowi na budowę, zobaczę co on tam tworzy i potem ogarniam się i zmykamy z moimi rodzicami na dzidziusiowe zakupy do Lublina
zazdroszczę
udanych łowów i pochwal się co udało wam się kupić
Stary 2013-05-17, 11:40   #849
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo duży, bo mamy trzy inne pokoje i w nich sa kolory, które mi się podobają, salon-fiolet z białym, sypialnia mamy- czerwień z szarym, i nasza zielono-beżowa.

Jezu mi się tak ostatnio podoba ten kolor taki z reklamy Dekoral Fashion... zaraz ci wytłumaczę.. w tej reklamie łączą się jakby Panie w takich ładnych sukienkach z Panami w garniturach w innym kolorze i potem te same kolory co na ich ciuchach są pokazane na ścianach... i tam jest takie połączenie takiego grafitowego z takim cytrynowym jakimś czy limonkowym kolorem... taki żółty seledynek jakby... choruję na ten kolor za każdym razem jak widzę tą reklamę marzy mi się taka ciemno szara kanapa i jedna ściana w takim tym limonkowym kolorze a reszta ścian to już jakieś białe albo bladoszare, jakaś biała lampa... ewentualnie ze 2 poduchy jeszcze limonkowe na kanapie żeby ze ścianą był jakiś wspólny akcent
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:42   #850
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Inwersja u teściów jak był remont łazienki-też małej- to fachowie też mówił, że kilku rzeczy się nie da ale mój mąż przekonał go, że się da i co? dało się Twój teść mam wrażenie, że chce na odpier..... się zrobić i mieć spokój
z tym na odpier.. nie zgodzę się, bo jak okazało się, że są krzywe ściany to stwierdził, że on tak tego nie zostawi, choć ja gotowa byłam odpuścić. wyrównać się ich nie da, bo łazienka o dobych 5cm będzie węższa. chciał już nawet ściane rozwalac i stawiać od nowa,choć to kupa roboty. ale mu powiedzieliśmy,że nie da rady,bo nie mamy na to kasy. to się uparł, że on na krzywą ściane płytek nie postawi,bo to brzydko wygląda i wymyślił jakiś cokolik czy cóś..
a to nie jest tylko kwestia tego, że małe pomieszczenie, bo sporo ludzi ma małe. to jest kwestia całej reszty, czyli ścian krzywych, cienkich ścian, krzywych rur, które wszystkie są wielkie i na wierzchu. tego, że między łazienka a kuchnią jest też ściana 5cm i strach żeby płytki z kuchni nie pospadały i żeby nie przebić sie do kuchn. tego, że ktoś tam rury cementem dookoła pozalewał i przy tłuczeniu tego strach żeby nie zniszczyć rury, bo cały pion w bloku byłby zalany. tego,że musiał w litym betonie kuć...
a co do krzywizn, to tam wszystko jest krzywe, nawet w rogu jest równo i tam nie ma 90 stopni tylko np. w tym rogu gdzie ma byc prysznic to jest kąt rozwarty

mam nadzieje,ze w koncu jakos to sensownie wyjdzie. jak juz ta łazienka zostanie zrobiona to kamien z serca, bo teraz to juz jakies koszmary mi sie w nocy śnią...
żałuję, że nie ma kasy na remont kuchni, choroba wie,ale tam pewnie też byłby sajgon.. a może i lepiej, że nie teraz, nie wiem jak ja bym to przeżyła

w ogóle jak mąż do sąsiadki (emerytka) zaszedł i mowił, że remont będzie. ona, że przeciez juz robi. a ten tylko ściany skrobał wtedy, wiec mówi jej, że teraz bedzie głośniej, bo łazienka. a ta zdziwiona, że tam przecież było ładnie i płytki były. no to skomentowała, że chyba, że chcemy tam wersal robić

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-17 o 11:44
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:43   #851
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Musiii

normalnie chyba... nie napiszę co, ze szczęścia wtedy zrobię

Cytat:
dam znać a Ty szukaj najpiękniejszych ubranek dla mojej synowej i koniecznie foty wieczorem

Cytat:
Jezu mi się tak ostatnio podoba ten kolor taki z reklamy Dekoral Fashion... zaraz ci wytłumaczę.. w tej reklamie łączą się jakby Panie w takich ładnych sukienkach z Panami w garniturach w innym kolorze i potem te same kolory co na ich ciuchach są pokazane na ścianach... i tam jest takie połączenie takiego grafitowego z takim cytrynowym jakimś czy limonkowym kolorem... taki żółty seledynek jakby... choruję na ten kolor za każdym razem jak widzę tą reklamę marzy mi się taka ciemno szara kanapa i jedna ściana w takim tym limonkowym kolorze a reszta ścian to już jakieś białe albo bladoszare, jakaś biała lampa... ewentualnie ze 2 poduchy jeszcze limonkowe na kanapie żeby ze ścianą był jakiś wspólny akcent
wiem! ładnie

Stary 2013-05-17, 11:43   #852
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
super, wiem o jaką reklamę Ci chodzi, ja bym chciała dwie ściany ciemniejsze, a dwie jasne.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:46   #853
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

Ja nie mam z tym jakiś problemów.Albo coś mi wpadnie szybko w oko, albo to mąż z teściową wybiorą i jakos zawsze mi sie podoba.ale nie jestem dobra w urządzaniu domów i doborze kolorów.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:47   #854
kaska87
Zakorzenienie

kurde nie wiem czy w końcu przysłali mi rachunek za prąd, bo mi się skończyły świstki i nie wiem ile będzie, teściowa miała nadpłatę 200zł ja mam nadzieję, że u nas też będzie bo nas w tygodniu w domu nie było od listopada, tylko w weekendy bo ja u rodziców pomieszkiwałam jak mąż wyjeżdżał ale o tauronie to ja już się nasłuchałam jak kantują
jadę do domu

Stary 2013-05-17, 11:49   #855
ninka06
Przyczajenie

Ja też mam dzisiaj wizytę i juz n ie moge sie doczekać w końcu sie moze dowiem co będziemy miec
Trzymajcie kcuki
ninka06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:51   #856
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
super, wiem o jaką reklamę Ci chodzi, ja bym chciała dwie ściany ciemniejsze, a dwie jasne.
Ja tak mam, że mam 2 kolory i szkoda, że u młodego się tak nie zdecydowałam zrobić, z pewnością przy malowaniu będą 2 kolory

W ogóle to patrzyłam na moje zwolnienie bo tż ma je w poniedziałek zawieźć do mojej pracy i nie muszę wg niego leżeć, także nie straszne mi kontrole, jak się lepiej będę czuć

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-17, 11:58   #857
inwersja
dryfuję słowami

Bosz... jakie ja mam wielkie cyce! moge se włożyć ręcznik po nie jak mam ręce zajęte i normalnie trzyma się pod ciężarem cyców obleśny jest koszulka po domu była luźna, a teraz ściska mi te cyce..

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-17 o 12:00
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 11:58   #858
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninka06 Pokaż wiadomość
Ja też mam dzisiaj wizytę i juz n ie moge sie doczekać w końcu sie moze dowiem co będziemy miec
Trzymajcie kcuki
Czekamy na informację
W ogóle odzywaj się częściej!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-17, 12:00   #859
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 201

Cytat:
z tego co dziewczyny tu pisały to i tak czy siak zawsze w szpitalach liczą wg OM
Jak bylam w matce polce, to tez na poczatku liczyli wg om, ale po przejrzeniu moich usg i po zrobieniu swojego, na wypisie mam wg ostatnich usg...zreszta, to i tak orientacyjnie. Roznie moze sie okazac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-17, 12:07   #860
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
(...)
(w końcu mogę to napisać) Witamy się w 5 miesiącu!

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Jestem, kolejny lekarz potwierdził, że skłaniałby się ku dziewczynce, także Matal wpisujemy córcię . Niestety nie mam żadnego zdjęcia, ani płytki, bo malutka była odwrócona tyłem. Mam się umówić za około 3 tygodnie i może wtedy zapozuje . Waży około 340 g.
Super

Cytat:
kaskate kabiny w moim stylu.. Tez planujemy cos podobnego
My też

Cytat:
ja to chyba jakaś dziwna jestem bo ja mam ten wysoki brodzik teraz taki w tym stylu http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAA&dur=388 i on mi do niczego ale to niczego nie służy... też przed zakupem myślałam że to będzie takie bardziej użytkowe ale do niczego go nie używam i nawet nie bardzo przychodzi mi do głowy co ja tam miałabym robić ani tam się poleżeć nie da jak w wannie, ani na tym siedzonku nie siedzę bo myję się na stojąco, ani w tym nie piorę no naprawdę po 3 latach nie umiem ani jednego przykładu podać w czym taki brodzik jest lepszy od niższego lub od zerowego brodzika
Mojej siostrze służy jako wanna dla dzieciaków Super się tam mieszczą i w ogóle. Dla dorosłej osoby może po to by pomoczyć nogi
Ale tak czy siak my nie będziemy mieć tego brodzika

Cytat:
Tż właśnie dzisiaj dostał wypłatę,więc mam 3 dni na to,żeby kupić prezenty i dokupić ubrania dla siebie i Majki... nie lubię tak na ostatni moment wszystkiego załatwiać :/

Co do ubrań... myślicie,że wejdzie mi brzuch do tej sukienki?http://allegro.pl/kolorowa-sukienka-...241924216.html
Podoba mi się ta sukienka. Ale nie wiem czy Ci się zmieści brzuch Jest napisane, że rozciąga się 2 razy po 5 cm. Kup, najwyżej będziesz miała po ciąży
A tą drugą sukienkę co wklejałaś nie kupowałabym na okres ciąży, bo ona jest szeroka dołem i możesz szeroko w niej wyglądać ale też ładna
Cytat:
(mój by nie wszedł bo zaczyna się od cycków :P)

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Witamy Was w 6-tym miesiącu
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:08   #861
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kcuki
Stary 2013-05-17, 12:08   #862
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
a tak wyglądamy zaczynając 23 tc czyli 6 miesiąc
wybaczcie za majty ale w żadne dresy się nie mieszczę a legginsy, spódniczka i spodnie ciążowe (czyli jedyne rzeczy, w które wchodzę) wiszą mokre
moja kumpela miała identyczny, jej się dziecko w kręgosłup normalnie wrastało, bo brzuszek miała do końca już taki

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
szkoda że się nie zgadałyśmy i nie poszłyśmy razem, poplotowałybyśmy

a to tak Wam jeszcze powiem, że jak poejchałam na tą glukozę to dostałam mandat nie lubię zjeżdżać do podziemnego więc zaparkowałam przed i opłaciłam postój na 3h (tak mi się wydawało ) w parkomacie. No ale albo ja mam budyń albo to jest niejasno napisane...
pierwsza godzina - 3zł
druga godzina - 3,6 zł
trzecia godzina - 4,3 zł

no to zapłaciłam 4,3 i poszłam niestety, te opłaty za godziny się sumują :/ więc powinnam zapłacić 10,9 :/ więc dostałam 40 zł mandatu
mąż się z lekka ze mnie śmiał, bo to mój pierwszy mandat, ale przyznał mi rację (może nie chciał mnie drażnić ), że trochę nie jasno napisane
tez bym pomyślałą, że 4,3 trzeba zapłacić, bez sensu w takim razie to napisali
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hej!Ja i moja Lili witamy się w 26 tygodniu tygodnie pedzą jak oszalale

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
A u mnie wg:
-wg OM konczy sie 27 tc
-wg 2 ostatnich USG konczy sie 25 tc
-wg 2 pierwszych USG konczy sie 24 tc

A wszystko przez zamieszanie z okresem po odstawieniu
ja wg OM to powinnam rodzić 27 sierpnia, a wg USG to 14 września ( a pierwsze USG mówi, że 18 września) także ten
Cytat:
z okazji 25tc
ej a Ty nie masz w ogóle brzucha
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Jestem, kolejny lekarz potwierdził, że skłaniałby się ku dziewczynce, także Matal wpisujemy córcię . Niestety nie mam żadnego zdjęcia, ani płytki, bo malutka była odwrócona tyłem. Mam się umówić za około 3 tygodnie i może wtedy zapozuje . Waży około 340 g.
gratki za córeczkę
Cytat:
weźcie mnie zamknijcie w jakimś pokoju bez drzwi bo budyń w mym mózgu przekracza dopuszczalne normy bezpieczeństwa chciałam sobie uprasować bluzkę... no to idę po żelazko... otwieram lodówkę i się dziwię że nigdzie kabel nie wystaje i gdzie ja to żelazko położyłam znowu!!!

Cytat:
Witamy Was w 6-tym miesiącu
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:08   #863
kaska87
Zakorzenienie

tadam! powitały mnie rachunki w skrzynce za telefony i net i za moje autko rata ubezpieczenia

Stary 2013-05-17, 12:09   #864
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
A ja gołąbków nie jadam z sosem pomidorowym ale z majonezem . Majonez dodaje również do pierogów, frytek, kulebiaków yhy
widzę że majonez króluje nie jadłam nigdy w takich połączeniach

Cytat:
W ogóle to chora jestem, muszę się poskarżyć, boli mnie głowa, kicham, mam katar.... i w ogóle doopa.

wstawiłam botwinkę (dobrze, że mama z TŻ nie są wybredni i lubią zupy, bo by mnie zadźgali za te ciągłe zupy) i teraz siedzę.
dużo zdrówka
botwinka mmm pychota

Cytat:

PROOOOOOOOOOSZĘ, NIECH TO BĘDZIE POCZĄTEK SAMYCH DOBRYCH WIEŚCI
spokojnie, będzie dodrze ,kciuki za pracę TŻ
Cytat:
Trzymajcie kcuki
daj znać jak się dowiesz

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:10   #865
kropla_deszczu
Zadomowienie

witam się i ja w dzisiejszym dniu

ale pospałam dzisiaj - do 10tej
a teraz idę na zakupy do warzywniaczka bo mam dzisiaj ochotę zrobić zupkę krem z kalafiora i mam mega potrzebę zjedzenia klusek śląskich z czerwoną kapuchą więc muszę się zaraz wziąć za gotowanie

chciałam się tylko przywitać

aha i kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...

Edytowane przez kropla_deszczu
Czas edycji: 2013-05-17 o 12:14
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:14   #866
papalinka83
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
papalinka, a kupuj niebieskie Dziewczynce w niebieskim też ładnie
Omlety na słodko są super - moja mam robi z dodatkiem gazowanej wody mineralnej - są wtedy taaakie puszyste i leciutkie
Ja też zawsze na ostro robię - z warzywami, kurakiem i sosem jogurtowym
A w ogóle poczytałam dalej i doszłam do wniosku, że mogłybyśmy razem obiady jadać
No to może się kiedyś spotkamy na jakimś obiedzie A jak ty się czujesz w ogóle?
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
A ja gołąbków nie jadam z sosem pomidorowym ale z majonezem . Majonez dodaje również do pierogów, frytek, kulebiaków yhy
OMG frytki z majonezem
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
do tego mój teść pożera tyle cukru, że jestem w szoku. my kilo curku mamy na pół roku, on sam w ciągu tygodnia zje kilogram

Cytat:
kaśkaNo kurczę brzucholek mam... tylko wiem,że w te dwie tuniki wchodzę teraz bez problemu...
Nie wiem no?
Kupuj A w ogóle trzymam kciuki za wizytę
Cytat:
dziewczyny czy któraś ma tak jak ja? że jak ma zgagę to ją jedno ucho aż boli
A na pewno cię ucho boli od zgagi?Ja mam ciągle problemy z tym zatkanie, ale to od kataru raczej...
Cytat:
Ja mam mniej Nie licząc kredytów do spłacenia, to jakoś z 3,5 tys. na minusie Ale to nic, dziś spłacę większość - mam nadzieję!

Dzwonił tż i prawie żaden podatek nie będzie do zapłacenia, więc jest BARDZO DOBRZE.
Do tego dzwoniłam do ubezpieczyciela i oddadzą nam prawie całą składkę AC za samochód, bo nie przechodzi na nowego właściciela

Dobra, wysyłam CV tż dalej, bo znalazłam kilka takich ogłoszeń akurat dla niego

PROOOOOOOOOOSZĘ, NIECH TO BĘDZIE POCZĄTEK SAMYCH DOBRYCH WIEŚCI
No oby!

Cytat:
Też dzisiaj o 4 obudziłam sie ze zgagą, parę migdałów pomogło.Aż jestem zdziwiona lesze niż te wszystkie Rennie i ranigasty.
A ty jesz te migdały w całości w skórce, czy w płatkach?

Cytat:
Ja mam 3 jasne i jedną ciemną w salonie

Co do brodzików - ja mam wysoki i bardzo go lubię, przydaje się do prania właśnie, albo żeby coś tam umyć. kiedyś byłam zwolenniczką wanny, ale w naszej łazience małej było szkoda miejsca i powiem wam, że uwielbiam ten prysznic, który mamy A na tym siedzisku w brodziku ja staję jak sobie puszczam wodę z deszczownicy

Kaśka - Jak stoisz bokiem to coś widać, ale prosto to nic. chyba miko się rozpycha w pionie i poziomie, a nie do przodu Ale ciesz się, młody sobie miejsce znajdzie, a tobie rozstępy nie powychodzą

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:16   #867
dirtymagic85
Zadomowienie

Cześć mamuśki
sporo dzisiaj wizyt, trzymam kciuki. Ja nie mogę się doczekać środy, to będzie co prawda zwykła wizyta, bez żadnego Usg, ale i tak działają na mnie uspokajająco, póki co...moja córcia coś od wczoraj jest nad wyraz spokojna, nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieję, ze wszystko dobrze u mojej niusi O, ruszyła się delikatnie, dobre i to...
Wiecie co, jestem spłukana już a tu jeszcze pół miesiąca! Zapłaciłam właśnie rachunek za prąd i zostało mi tylko na wizytę, rachunek za telefon i ledwo na badania! Ja nie wiem jak ja to zrobiłam, nic specjalnie nie szastałam kasą, a poszłoooo! Przyszalałam na początku z ubrankami, pewnie dlatego No ale ten temat juz praktycznie mam zamkniety Na czerwiec mam plan zrealizować zakupki te pielęgnacyjne, w lipcu ewentualnie pokoik (farby nowe na ścianę, regał pod dziecko), sierpień łóżeczko i wózek i tyle chyba
I nie wiem, ale tak mi się umaniło, że moją córcię będę już miała juz w sierpniu, że nie ma bata, zeby wysiedziała tam do tego września, no zdziwię się.
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:18   #868
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
(...)
OMG frytki z majonezem
Mnie mąż zaraził tym połączeniem. I odkąd się znamy zawsze jemy frytki z majonezem Pychota
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:19   #869
ninka06
Przyczajenie

Cytat:
Czekamy na informację
W ogóle odzywaj się częściej!
Narazie nie mam kiedy się odzywac bo caly czas albo praca albo cos w domu do zrobieniaa jak chwila wolnego to jakis spacerek ale tak myślę pojsc troche na zwolnienie chwile odpocząć. póki co staram sie za wami nadarzać żeby nic mnie nie ominęło
ninka06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:20   #870
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A na pewno cię ucho boli od zgagi?Ja mam ciągle problemy z tym zatkanie, ale to od kataru raczej...
no właśnie od zgagi bo to taki ból inny ale już przeszłą zgaga i ucho też
Cytat:
Kaśka - Jak stoisz bokiem to coś widać, ale prosto to nic. chyba miko się rozpycha w pionie i poziomie, a nie do przodu Ale ciesz się, młody sobie miejsce znajdzie, a tobie rozstępy nie powychodzą
no niech się rozpycha ja tam mogę być pokakulką byle on miał miejsce

dirty też masz miesiąc cygana w maju?

ja znam wiele osób, które właśnie z majonezem frytki jedzą hehe mój mąż też, ja muszę mieć ketchup albo sosik czosnkowy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-05-17 o 12:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości