|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c
Rozwieję wątpliwości Ja również na białą suknię nie zasługuje
bo na pewno o mnie chodziło ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() Laski a to widziałyście/ słyszałyście? jakie misiaczki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2iUGfURqyhs tiru riru
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2013-05-16 o 22:15 |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c
Cytat:
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
na przekór do celu
|
http://allegro.pl/margut-stroik-grze...html?source=xr gdyby było srebrne to czemu nie, śliczne
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Cika cika bomba
przesłuchałam z ciekawości inne utwory tego Pana i reszta nie jest taka chwytliwa
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2013-05-16 o 22:26 |
|
|
|
#1535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja decyduję się raczej na śnieżnobiały lub biały wpadający w zimne tony. Bo jestem typem urody "Zima" i mi nic innego nie pasuje. Wszystkie śmietanki, ecru itp odpadają
Edytowane przez zuzulka_89 Czas edycji: 2013-05-16 o 23:11 |
|
|
|
|
#1536 |
|
na przekór do celu
|
TŻ powysyłał mi masę trailerów filmów jakie chciałby zobaczyć. Po tytule ten mi się średnio spodobał (podejrzewam, że będę się chwilami bała
-> http://www.youtube.com/watch?v=4axPi...C03F96E1BCBDCFTego pana mimo "make up'u" poznałam po pierwszym wypowiedzianym zdaniu, sposób wypowiedzi za bardzo podobny do Jacka Sparrowa -> http://www.youtube.com/watch?v=k6AdQ...C03F96E1BCBDCFJest też coś baaaardzo podobne do Kac Vegas, jak się później okazało to film jego twórców -> http://www.youtube.com/watch?v=oFWRY...C03F96E1BCBDCFA dla tych, które widziały Iron Mana polecam Avengers 3D, występuje tam paczka postaci stworzonych podobnie jak Iron Man przez Marvela
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile jesteście razem? i dlaczego zdecydowaliście czekać tak długo jeśli mogę wiedzieć?no i o mnie też na pewno nie chodzi ale bez welonu (ale jakby mi się podobal to bym poszła w nim ;p )---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- hm, to ze mną coś nie tak bo spodziewałam się wyższych cen tak z 300-500zł za te co wstawiałam ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Swoją drogą dobry wieczór i zaraz dobranoc będzie też ![]() fajny dzień miałam, najpierw przyjechali moi rodzice nas odwiedzić (a raczej pochwalić się nowym autem byliśmy na 2 koncertach, na 3 już było nam za zimno i wróciliśmy z godzinkę temu jeden koncert był zaaaa☠☠☠isty - My Riot zespół się zwie. I to co mają na YT to nic w porównaniu z koncertem.. bombowo było a zasnę przy muzyce Luxtorpedy za oknem, ale oni to nie brzmią już za fajnie - przynajmniej z odległości jakiś 300m ;p a jutro kolejna dawka koncertów, igrów i szaleństwa pod sceną no nic, uciekam się wyspać, paaaa
|
|
|
#1538 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ale ty jesteś już przyzwyczajona do takich cen, więc chyba dlatego
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bardzo chcę to obejrzeć http://www.youtube.com/watch?v=Ra9_PFH6D2k a filmy z Deppem bardzo lubię, ale ten konkretny trailer jakoś mnie nie zaciekawił wow! https://www.facebook.com/photo.php?v=647551085261446 widziałyście to? Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-05-17 o 09:47 |
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Żeby nie było- czytam was cały czas ale jakoś weny nie mam ostatnio ![]() Dziś szef pozwolił mi być w pracy do 15,jupiiiiiii
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a normalnie jesteś do 17?
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Laski a da się uczyć kiecę u krawcowej z elementami z koronki do 2 tys.? Naiwnie mam nadzieję
bo z wieszaka w salonie to chyba używaną bym znalazła ![]() Witajcie ;*
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba tylko w tym salonie o którym kiedyś mówiłam, że szyją wszystkie suknie do 1000zł.
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciała jakąś prostą i skromną, zresztą może będę ściemniać że to do pracy żeby nie dostać ślubnej ceny zresztą kolor też by był jakiś beżowy a nie biały bo w bieli mi nie do twarzy
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
existence ale ten co wkleiłaś to zdaje się daleko ode mnie
no ja chce na ramiączkach z koronki, z dekoltem w V i jednocześnie z dekoltem głębokim na plecach ta jest śliczna: http://blog.fajnewesele.pl/wp-content/uploads/2013/01/suknie_slubne_odkryte-plecy19.jpg więc coś w tym typie konkretnego wymarzonego modelu nie znalazłam więc póki co chce mieć szytą no i a nuż uda się zaoszczedzić..
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2013-05-17 o 12:27 |
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
tak, do 17
![]() ja też nie wiem o co cho ![]() Widziałam ostatni odcinek TVD. Się porobiło
|
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
iixi, 2,5 roku. Pewnie jest to powodowane tym, ze w poprzednim 3 letnim zwiazku bylam to naciskana i tym bardziej nie chcialam, bo nie byłam pewna. Nie wiem, moze jeszcze dla mnie to za mało czasu minęło, ale kto wie, może przez 2 lata cos sie zmieni. No i pewnie wplyw na to miala na pewno operacja moich guzów, tez mnie to tak przytrzymuje trochę.
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam już gdzieś tą suknię, tył faktycznie robi wrażenie, pytanie czy zwykła krawcowa będzie w stanie zrobić coś równie pięknego, czy to tylko będzie do takiej sukni "podobne". Szukaj, jest jeszcze sporo czasu, myślę, że znajdzie się taka, z której będziesz zadowolona. I wydaje mi się, ze do 2 tys jest szansa uszyć suknię z koronki |
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
No daleko bo w Krk ale tylko ten przykład znam
Dziś w salonie na Długiej widziałam znowu mój typ na manekinie ![]() Cytat:
chyba ta tam wisi http://www.galasuknieslubne.pl/aster.php w sumie to stoi w witrynie sklepowej Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-05-17 o 13:07 |
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt by takie wycięcie Zrobię rozeznanie
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 cz
asiaczek poszperaj sobie w internecie wpisując po prostu salon krawiecki sukien ślubnych plus swoje miasto
![]() Ja tak kiedys znalazlam u siebie ![]() Wrócilam na weekend do domu. Nadal stres i pelno mysli bo jutro mamy podjac decyzje z sala, podejrzewam że zdecydujemy sie na ta najdrozsza sale eh.. Ale poprawilam sobie humor bo mialam czasu troche przed autobusem do domu i.. Poszlam do SH i kupilam sobie sliczna sukienke maxi na lato i elegancka bluzke z taka jakby kolia czarna. Ale mi tego brakowalo haha! |
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2
Cytat:
![]() mówisz o tej sali z dopłatą 5tys? nie odrzuciliście jej w końcu? |
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;
Cytat:
Ja tez nie wiem gdzie warto isc w krk wiec bylam u siebie w trn :p No wlasnie nadal nas kusi ta sala, i tak, to ta z tą doplata.. Jutro jeszcze jedna chcemy ogladnac ale TŻ jest chyba srednio przekonany.. Caly czas pelno przemyslen |
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle ga
Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
dla mnie to przeważyło szalę, koń na drzewie, a ten mówi "coś nie tak"Cytat:
|
|
|
#1557 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc głowa do góry pierścionka na pewno się doczekasz!! |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale tekst wymiatał ![]() z takim spokojeeeem... za to ten trailer pierwszy o tych kościach mi się spodobał
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2
Juz taka mamy i tak nam z niej wychodzi..
Cytat:
dobre sa takie zakupy za grosze mozna taakie perelki kupic
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy
która ładniejsza?
1 (tylko srebrne wchodzą w grę) czy 2? nie mogę się zdecydować a nie chcę 2 prawie takich samych ![]() joasia-a a co było nie tak z tą salą co znajomi właściciele? ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- ja mam może ze 2 rzeczy z SH bo nie potrafię tam szukać i widzę tylko jakieś szmaty ciągle...eh. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

bo na pewno o mnie chodziło 

-> 

13.03.2008

bo figury modelki to ja nie mam