|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Hej
![]() Lilka sto lat Gucia dobrze jest mieć takich przyjaciół ![]() Ale dziś wieje! |
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za inf.
Liluś kochanie, 100 lat!!! Cześć ![]() Z newsem pędzę ![]() skończyli tynki!!!! ![]() ![]() ![]() a drugi news takie, że zdecydowaliśmy się na wakacje w Mielnie
|
|
|
|
#3993 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3994 |
|
Rozeznanie
|
my ostatnio byliśmy na iron man 3
![]() bzyczko wszystkiego najlepszego dla Lilki
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
ana pokaz fotki z fotodziennika budowy
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
india baja ktosia mąż powiedział że sie tym zajmie.. pogada z dyra.. zobaczymy..
nowa pani to nie problem.. bo wiedzial ze nie bedzie nowa.. problem jest w tym ze teraz byl juz wsrod dzieci nie spiacy..i sie od spania odzwyczail chodzi po prostu wczesniej... i od wrzesnia tez mnial byc w starszych maluchach(3-4 latkach ktore nie spia) a trafi do mlodszych - (2-3) śpiących a on za chiny nie chce spac w maluchach bo przeciez mial nie spac.. i spia tylko male dzieci a on jest duzy.. (tylko on jeden jedyny z dzieci juz chodzacych do przedszkola tych 2.5 latkow czyli teraz 3 letkow bedzie spac reszta jest w starszych maluchach ktora nie spia) Gucia takie wypady sa wazne... i tez potrzebne milego wieczoru ![]() Ana super z tymi tynkami ![]() Lila usmiechu radosci spelnienia marzen i wszytskiego co najlepsze!!
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Może coś wstawię
trochę się zmieniło, od momentu kiedy ostatnio pokazywałam ![]() Cytat:
Też się cieszę, bardzo!
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sytuacja jest taka ze od wrzensia beda nowe dzieci w 3 latkach zupelnie nowe i te dzieci beda spac... a w drugicha maluchach beda dzieci 3 i 4 letnie (czteroletnich bedzie osmioro i to sa dzieci juz chodzace ale z koncowki roku, plus troje trzylatkow ktore juz chodzilo do przedszkola jako 2.5 latki wiec ogarniete, i 14 dzieci nowych 3 letnich ale z poczatku roku) i te dzieci spac nie beda.. i tu mial byc tez moj Patryk jako ze tez jest ogarniety i juz nie spi po poludniu. ale zostaly pomieszane nauczycielki i w tej grupie "starszych" maluchów bedzie moja przyjaciolka mimo ze miala byc w 5latkach, w zwiazku z tym moj Pat zostal z tej grupy przeniesiony do tych maluchów śpiących. mimo ze zna te dzieci ktore mialy byc w jego grupie mimo ze nie spi i mimo ze spac juz nie chce. i mimo ze reszta chodzacyych jego rowniesnikow 2.5 latkow (teraz juz przeciez 3 latkow) wlasnie w tej grupie jest z tego powodu ze juz chodza i sa ogarniete a Pat jako jedyny bedzie w mlauchach spiacych i z jednej strony rozumiem ta decyzje bo jako pedagog nie chce zeby byl z moja przyjaciolka bo sie swietnie znaja ale jako mama jest mi zle, bo dziecko mialo tlumaczone ze spac nie bedzie co i jak.. a teraz od wrzensia musi isc na leżaki.. a reaguje awantura ze przeciez mial nie spac i spia maluchy a on juz chodzil do przedszkola..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-05-17 o 15:33 |
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko ucałuj Lilankę ode mnie! Ale tak dużo, dużo
![]() Przepraszam, jestem wyrypana jak koń po westernie... idę za chwilkę na pocztę, a później jeszcze o 16.30 mam jedno spotkanie. Coś czuję, że kieliszek wina i będzie odlot. Muszę się zregenerować do 18;00, wiec na razie piję red bullika ![]() Życzę Wam udanego weekendu i będę pewnie w poniedziałek. /dziewczynki na wiadomości odpiszę przed poniedziałkiem. Obiecuję!!!/
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieramy się do wyjazdu do pl, znowu...
powrót w pon, bo jeszcze jedna szczepionka na nas czeka ![]() Lileczko składam się do życzeń urodzinowych!!! ![]() jestem za!!
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy on został przeniesiony tylko z tego względu, że to Twoja przyjaciółka tam będzie? ona o to wnioskowała czy Ty? czy jeszcze inny powód? |
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Lilusi
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś no kurczę, niefajnie
Nie dziwię się, że Pat się buntuje. Wolelibyście go jednak przenieść do tej grupy starszych przedszkolaków, pomimo przyjaciółki? Bo hmmm myślę, że to będzie mniejsza krzywda, niż zmuszanie go do spania i oddzielanie od dzieci, które już zna. Mam nadzieję, że uda się coś załatwić z dyrą.
|
|
|
|
#4004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no wlasnie nie wiem.. dzis mi dyr napisala ze mam na razie sie wstrzymac z rozmowami z mlodym bo sie to moze jeszcze zmienic.. juz nic nie wiem... dlatego czulam sie bezradna.. nie wiem bede sie martwic w sierpniu. i jedno jest zle i drugie jest zle.. wiec dupa... dostalam od meza odkurzacz. a co. i mamy misje musimy w weekend znalezc auto zeby w przyszlym tygodniu kupic.
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Pojawiam sie i znikam ![]() nie odpisałam wam nawet w sprawie prezentu dla tza, otóż zamówiłam tak na szybko opaske z napisem "Gdzie Ty tam i Ja" Gucia mi podsunęła myśl i akurat pasowała, Tz bardzo zdziwony był prezentem tym bardziej że kompletnie zapomniał o naszej rocznicy no cóż....my od poczatku maja chorujemy sobie, coś nam nie słuzy ta wiosna chyba a jak już nie chorujemy to wykorzystujemy kazda okazję żeby spędzać czas na dworze ... Tomcio mi nie przepuści ![]() i już nie pamietam co miałam napisać....ehhhhhhh starość
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia i całusy w imieniu Lilki....
Doprowadziła mnie dzisiaj do płaczu na wieczór...najpierw nie chciała się rozebrać, potem wykąpać, potem wyjść z kąpieli i była histeria. Jak udało mi się ją uspokoić to za chwilę sobie przypomniała i znowu to samo. Próba sił w końcu się uspokoiła i przyszła się przytulić do mnie. Zjadła kolację i leży teraz u siebie w pokoju i gada.
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam skądś takie humorki...
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Lila buziaaaaaaaki
![]() Baja oj tak, praktycznie to 2 lata nie miałam @ nie ukrywam, ze dobrze mi było. A teraz bleeee. No nic, kiedyś musiało to nastąpić.Neska piękna rocznica
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla lilki
![]() Wiecie ze jeszcze nie przeszla mi opuchlizna z tej nogi?... jutro mijaja 2 tygodnie... wprawdzie jest duzo lepiej niz na poczatku ale od jakiegos tygodnia kisi sie w tym samym miejscu...zadnych innych objawow typu goraczka, dreszcze itd nie mialam wiec mam nadzieje ze to nie szkodzi Bartusiowi, ale kurde nie wiem co za dziadostwo mnie ugryzlo i jak sie tego pozbyc...w przyszlym tyg bede w de i wale z powrotem do lekarza... |
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Samba bardzo długo cię trzyma.
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wszystko ma plusy i minusy tak naprawdę. Bo chyba łatwiej mu będzie w razie czego wpoić, że w przedszkolu ciocia nie może mieć z nimi relacji takich jak w domu, niż zmuszać do zaakceptowania nowych dzieci i nowych reguł. Będzie dobrze! Dyra coś wymyśli
![]() Myszko starość? Zdrówka!Bzyczko Lilka jako prawdziwa księżniczka w dniu swojego święta foszyć może A co! Raz w roku jej wolno Torcik był?
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję za życzenia
Ktosiu dzisiaj była tarta na francuskim cieście, z masą budyniową z kwaśnej śmietany (ta co polecałam ostatnio ) z malinami i lodami bakaliowymi torcik w niedzielę będzie. Jutro przyjeżdża teściowa, spotkamy się moją starszą siostrą, moi rodzice będą i młodsza siostra tez oczywiście
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko brzmi pysznie
|
|
|
|
#4014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Liluś Natulka śpiewa:
to jat to jat niechaj ziije naaaaaaam niech zije naaaaam ![]() to teraz jeszcze ja nieeeeeech zyje naaaam ![]() KAsiu zapraszamy zapraszamy na razie jest jeden wielki dół ale krzesła sa co by sie klapnąć to możemy ognisko zrobic ![]() Martuś ja to sie...... pogubiłam i nic nie kumam.... ale to chyba nie szkodzi... Ktosikuuuuuuuuuuuu wis co????? w tej szarej czpeczce na czubku puściło oczko i sie zaczyna pruć jak ja mam to połapac..... uwaga chwale sie chwale ![]() 3 dzien bez pieluchy latamy po domu i podwórku i najlepsze jest to ze Tuśka sama siada na nocnika sama sie rozbiera i ubiera ![]() zrobiłam pierwszy raz ciasto drożdzowe z jak to Tusia mówi z jabajbajbajem i chyba nie wyszło:'/ ostatniop wywaliłam dwie blachy muffinek muszynkowych bo zakalce wyszły obie blachy... nie wiem chyba o zniżke w cukienie bedzie musiała poprosic i przestać piec...:/
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje porady kulinarnej.
Idę w niedziele na wizażowego grilla i chciałabym coś upichcić, tylko mam kilka warunków ![]() Musi być łatwe do zrobienia, bo obecnie mam problem z wykonywaniem czynności manualnych. 2. coś co z łatwością przewiozę busem (a będę mieć jeszcze wózek i Agate). Edit Marta myślę o Twojej sałatce z tortellini. Jakie tortelini kupujesz? Ile? Edytowane przez Scio Czas edycji: 2013-05-17 o 22:29 |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko oo fajnie!
Śliweńko pewnie wyrobił sobie EKUZ i mógł skorzystać z opieki zdrowotnej za darmo. Aniczko wysłalam pw |
|
|
|
#4018 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a maz.. zapomnial... ehsss faceci.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() grtuluje sikania brawo!! cudna dziewczynka... a czemu nie wyszlo? co sie dzieje? cos z piekarnikiem? Cytat:
![]() tzn bez zadnej konkretnej firmy ale zawsze z szynka jest pyszne polecam ![]() ooo super ze grill wizazowy ja jade 8 czerwca na impreze wizazowa do lodzi doczekac sie nie moge
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() bzyczka - Duzo buziaczków dla Lilusi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

powrót w pon, bo jeszcze jedna szczepionka na nas czeka 

Nie dziwię się, że Pat się buntuje. Wolelibyście go jednak przenieść do tej grupy starszych przedszkolaków, pomimo przyjaciółki? Bo hmmm myślę, że to będzie mniejsza krzywda, niż zmuszanie go do spania i oddzielanie od dzieci, które już zna. Mam nadzieję, że uda się coś załatwić z dyrą.

w końcu się uspokoiła i przyszła się przytulić do mnie. Zjadła kolację i leży teraz u siebie w pokoju i gada.
Zdrówka!