|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz
Witam- nie nadrabiam
![]() Działo się coś ciekawego? Widziałam tylko nową PMkę więc witam ![]() TŻ już w pracy, a ja pomyłam gary, wstawiłam pranie i ziemniaki do gotowania na pierogi Pracowity dzień się zapowiada dziś![]() Eszanka, Tusia wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia Oby dzisiejszy dzień był tym wymarzonym i idealnym![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Aaa wczoraj w końcu udało mi się założyć e-mail na nowe nazwisko ![]() Sie musiałam pochwalić
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz
Cytat:
aaaa pierogi
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc nie musiałam "kombinować"
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
jakimścudem na gmailu. Wcześniej sprawdzałam ta opcje i się nie dało, a wczoraj się udało
![]() i takim oto sposobem mam nazwisko.imię ![]() TŻ mi już o pierogach marudził, bo z 3 miesiące nie było, to w końcu się w sobie zebrałam i postanowiłam dziś zrobić a do tego zupka ogórkowa(jeśli otworze słoik ) i na deser murzynek
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malinka, brawo za tego meila
mnie też takie rzeczy cieszą a zmieniłaś tylko adres czy nowe konto założyłaś?Flight, ja nie idę do poradni, mam nadzieję że ksiądz mnie zrozumie ale ja już na naukach miałam doczynienia z tą babką z poradni ija jej głupot wysłuchiwać nie będę biorę tabsy, jestem świadoma ich skutków ale nie zamierzam ich zmieniać.Emilia, brawa za garniaka ile w ogóle takie garniaki kosztują ? 300zł? 1000? nie mam zielonego pojęcia ![]() Myszka,zdrowia ![]() Karlo, Cytat:
Ila, Cytat:
![]() Kyi, brawa za te 5 tygodni zleci raz dwa a teściowa moja... no widzisz ona nigdy nie była na pierwszym miejscu TŻ ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Moje dziecie z prababcią poszło na dwór to ja ruszam sprzątać. A na 13 idę do szkoły muszę kamila zabrać ale to nic bo mamy dziś egzamin w domowym klimacie upiekłam nawet ciasto bo dziś mam ostatnie spotkanie z ulubioną nauczycielką
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to za egzamin![]() jaki ciasto piekłaś? My z TŻ wczoraj też piekliśmy i jeszcze dobrze nie wystygło a TŻ już wcinał![]()
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Malina, ja sobie też zmienię zaraz po ślubie, a najlepiej zaraz na sali jak będziemy
Ciasto upiekłam Milkiweyowe o takie http://paniporadnikowadomowa.blogspo...milky-way.html mój TŻ to też taki "cukiernik" a co Ty piekłaś ? może mnie zainspirujesz
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
no i wkręciłam się w szukanie jakiegoś wyjazdu
TŻ sam powiedział, że nie ma opcji żebyśmy gdzieś nie jechali i 1000zł na pewno przyznaczamy na jakiś wypad
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-05-18 o 09:33 |
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Flight, zazdroszczę
nas nie stać niestety, bo musimy dom wyremontować żeby się na swoje przeprowadzić
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my piekliśmy Murzynka z przepisu mojej mamy ![]() miałam go piec sama, ale u nas to nie możliwe, bo co bym nie zaczęła w kuchni robić, to TŻ mnie we wszystkim chce wyreczać i mi pomaga Ale moze to i dobrze![]() Cytat:
![]() my nie pojedziemy chyba nigdzie
|
|
#2232 | ||||
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i oczywiście żeby nie padało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, ze zainspirowałam wyjazdem ![]() Co do wykresu i całej tej poradni to nam się mega upiekło. Byliśmy we wtorek czyli 11 dni przed ślubem i kobitka powiedziała, ze nie będzie nas męczyć i podpisała karteczke Ale gdyby nie to to na 100% ściągałabym wykres z neta ![]() A oferta fajna Cytat:
dokładnie tyle samo chcemy przeznaczyć ![]() Witam się z Wami z rana
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM, życzę samych pięknych i słonecznych chwil !
Dzień dobry Mell wczoraj wrzuciłam na główny zdjęcie jak korona u mojego brata wyglądała, nie wiem czy widziałaś. W niedziele, podobnież mamy się spotkać wszystkie 3 panny młode i mamy, co do dekoracji kościoła. Mama coś napomniała, że obiło jej się o uszy że chcą MIECZYKI I właśnie coś o Justynie napominali..
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Naszym PM życzę słońca i uśmiechu na cały dzien
A ja napisałam maila do ambasady. Zobaczymy |
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie pogoda jest nawet niezła, choć nie jest gorąco, także trzymam ![]() żeby i u ciebie było pięknie!Tusia, Eszanka! Niech to będzie najpiękniejszy początek nowego życia, jaki możecie sobie wyobrazić! Cytat:
|
||
|
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i kupno auta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
będę TŻowi pokazywać tylko ciężej jest o oferte pod koniec sierpnia dużo jest takich do czerwca, aq potem od września. A TŻowi się urlop kończy 2września ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- MissBennet - pytałam wcozraj TŻ oni mieli już zyski wypłacane, bo oni mają swoje, a Twój TŻ swoje tak więc nasze zyski już na koncie czekają na wydanie
|
|||
|
|
|
#2237 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo był zmordowany? to druga znienawidzona przez tżta zmiana... zaraz po rance
i przed nocką ![]() mamy podobne figurki chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ewentualnie mogę taniec szlifować, ale w pojedynkę nie ma tego efektu. A z TŻtem się zgrać Ja mojej babci bym nie zostawiła dziecka Wiem że ona by bardzo chciała i w ogóle... już nawet sobie planuje gdzie może z wózkiem iść
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tymi zyskami do końca pewna nie jestem, to tylko info gdzieś z neta...
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze, to gdyby było tak, że po przyjeździe oboje byśmy mieli tak z tydzień wolnego, to pewnie i ten Paryż by mnie uszczęśliwił, a tak to
|
#2241 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
Jak obiecał to niech się wywiąże
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"uuu TŻ od razu po powrocie do pracy? a ile po slubie zostajecie jeszcze w PL? |
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w ogóle z tego co pamiętam to u mnie wszystkie psy na bakier z kotami były. Jeden to 3 albo 4 dni siedział pod drzewem na które wlazł kot. Nie dało się go odciągnąć. W końcu kot wycieńczony spadł z drzewa A wiatrówką to ja się tylko odgrażam psom koleżanki. Mają swoje podwórko, kilka kilometrów kwadratowych, ale nie... tam się załatwić nie mogą tylko muszą przebiegać przed ulice i na pasku zieleni przed moim płotem załatwiać potrzeby
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
wywiazać sie wywiaze
w naszym przypadku na pewnoCytat:
A w Polsce zostajemy do końca sierpnia. Ale o odpoczynku nie ma za bardzo mowy. Chcemy kupić auto, zając się sprawami domu i w ogóle i zleci zanim się obejrzymy
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() U mnie TŻ zajmował się szukaniem. Powiedziałam mu, że ja ogarniam wesele to niech przynajmniej jakieś wakacje zorganizuje chociaż nie powiem- 2 razy musialam mu przypominać
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic im nie robi, po prostu gdzie kot, tam ona... a szybka jest odpuszcza tylko kotu siostry, ale to chyba dlatego, że siostrę uwielbia i wyczuwa, że to byłaby dla niej tragedia (co innego dla szwagra )za to kury wręcz uwielbia a jeże to dla niej najlepsze zabawki nie robi im krzywdy, żaden jeszcze nie zginął zagryziony... ale już kilka zeszło na zawał
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() Swoją głupote tłumacze chorobą
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dla naszych PMek- Tusia i Eszanka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, żeby słoneczko świeciło nie tylko dziś, ale przynosiło radość każdego dnia. Zaraz zabieram się za sprzątanie, ciekawe, czy alergia mnie dopadnie. Poza tym dostałam @, więc wychodzi, że w czerwcu będę mieć 16, dzień po ślubie ![]() Dostaliśmy wczoraj już dwa prezenty ślubne, część rodziny, której nie będzie na ślubie, a są z bardzo daleka, przekazali je TŻ. Miło się zrobiło i dotarło do mnie, że to już niedługo (4 tyg).
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna w pełni, codziennie goręcej, a u nas ślubów więcej i więcej ! PM2013, cz.51 :)
Tusia, eszanka sto lat w szczesliwym malzenstwie! Niech ten dzień bedzie dla Was wyjątkowy.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

biorę tabsy, jestem świadoma ich skutków ale nie zamierzam ich zmieniać.
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
za egzamin

bidulko

No ale przecież nie będę jej tłumaczyć że pies go zeżarł. Powiedziałam że nie wiem i nie widziałam kota. A że śnieg trzeba było przerzucać bo wyglądało jakby kogoś zarżnęli to inna sprawa. Nie miał kiedy ten mój idiota tego kota dopaść
będę TŻowi pokazywać