|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
bzyczka yeahhhhh to nie tylko mnie zuzka do szału i łez doprowadzała
dla pocieszenia. w koncu to mija
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXV
Dziekuje jescze raz
Dzisiaj Lila wstala w wysmienitym humorze..a spala do 9!!!! Kliwia dzieki za pocieszenie :P
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
troche spóźnione w wielkie życznie
dla LILKI!! zyj nam w zdrówku, szcześciu i miłości swoich rodziców!!!! [B]Anika[B] to kiedy ognisko? a potem gril u nas wlasnie wyposazylismy sie o nowe meble ogrodowe i pawilon co by nam nie wiało i nia kapalo na glowe.Brawo za pieluszke!! tzn jej brak ![]() Marta rozumiem powage sytuacji i w sumie ciezko znaleszc do konca dobre rozwiazanie. Ale jesli spanie ma byc taka trauma dla Pata to moze warto wybrac to lepsze zlo jak bycie w grupie twojej przyjaciolki? A jak ona na to patrzy? zabieram sie za sprzatanie chlopaki pojechali na tartak po deski na piaskownice-w krotce nasz ogrodek bedzie przyjemnym skwerkiem odpoczynkowym i zabawowym |
|
|
|
#4025 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 100 lat i dużo zdrówka dla Majki |
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu dziękuję bardzo za życzenia dla Majeczki, leci ten czas jak szalony .
Ja już mam gulę w gardle i łzy w oczach jak pomyślę, że rok temu o 11.55 Maja przyszła na świat ( o tej godzinie to ja jeszcze parałam ). |
|
|
|
#4028 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
grunt to robić co się lubi
![]() Maju sto lat! rośnij zdrowo! |
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu
Maju sto lat!!!
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Nio strasznie dlugo trzyma mnie ta noga...co dziwne caly tydzien dosc duzo lazilam a noga utrzymywala sie na tym samym poziomie..a wczoraj pojechalam do przyjaciolki i prawie w ogole nie lazilam a jakos tak mnie rozbolala... probowalam to wczoraj rozmasowywac to tylko jeszcze bardziej mnie boli... masakra, nigdy tak nie mialam...aktualnie siedze z noga owinieta kapusta
bo wyczytalam ze wyciaga opuchlizne... kupilam jeszcze altacet, bo te niemieckie masci cos nie dzialaja jak trzeba ![]() moglabym isc do lekarza tutaj, nawet zaplacic ale nie wiem czy mi cos poradza...w sumie tamta lekarka tez nic nie powiedziala co to moze byc tylko dala antybiotyk i masci....antybiotyk dawno zjadlam, masciami smaruje ale nie zniklo...tz dzisiaj konczy robote wiec poczatkiem przyszlego tygodnia wracamy do de i juz tam pojde do lekarza... |
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczko zyj nam zdrowo i badz najwieksza pociecha dla swoich rodzicow!! sto lat!! buziaki
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszego dla Majeczki
i spóźnione dla Lilki moja Ola ma dzisiaj imieninki
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam dzis mufinki z bazowego przepisu marty z borowkami i mango
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sto lat dla Majeczki zdrowia, zabawek i uśmiechu na twarzy ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Agatek kiedy malują w Toruniu z Duluxem?u nas dziś
|
|
#4036 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Bzyczka - Twoja koleżanka była THE BEST
India - żeby rozłąka była jak najkrótsza Cytat:
Marta - super, że awans dokończysz. A co do Pata - do września wiele może się zmienić, zostaw może rozmawianie z nim jak będziesz na 100% pewna zmian. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla naszych dziewczyn: Lilki, Majci i Oli!!! Znowu zamieszkałam w pracy bo zmieniali nam system i trzebabyło przetestować. Za to poniedziałek wolny bo mamy święto narodowe Kupiliśmy w końcu kwiaty na balkon, wkurzyłam się trochę bo w zeszły weekend pojechaliśmy po nie sklepu. Niestety nie było tylu doniczek ile chciałam więc zamówiłam je, zostawiłam telefon jakby co. Miały być do odbioru w ten weekend. A wczoraj koleś mi dzwoni i mówi, że nie ma tego koloru co chciałam. To nie mogli tego sprawdzić u dostawcy wcześniej? Pewnie nawet tego nie sprawdzili tylko wczoraj przyszła dostawa do sklepu więc zobaczyli że nie ma tego co zamawiałam. Trudno się mówi, wybraliśmy z tego co było na sklepie. Jeszcze muszę je posadzić, ale jest z 10 stopni i nie za bardzo mi się uśmiecha zmarznać
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Apetycznie!
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!
![]() Byliśmy na miejscu o 4 rano- spałam 4h i wstawać musiałam ![]() Ja już po fryzjerze, pasemka, rozjaśnianie, podcięcie, farbowanie- 3,5h siedziałam na fotelu zmarzłam niesamowicie, bo to w piwnicy takiej było Śliweńka a no niby w czerwcu mają malować pochwal się efektem! ![]() Kliwia super mufffinki, ojjj jadłabym!!!!!! ![]() Madzialenka dla Majusi samych szczęśliwości!!!!!!! Czekam na fotki z impry
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego dla Oli i Mai
**
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Podpinam się do życzeń dla Oli i Mai
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
sto lat dla Majki i Oli
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam! Martucha pyszna ta szarlotka z twojego przepisu
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
uff udało się
promotor zaakceptował mi całą pracę mgr.. u nas odpieluchowanie zakończone sukcesem - poza pieluchą nocną - czasami suchą i czasami mokrą od 2 tygodni nie mamy zlanych gatek ![]() dzięki za życzenia ![]() u nas był dzisiaj festyn lotniczy i do tego wesołe miasteczko więc z Oleńko użyliśmy
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
agatek http://www.24opole.pl/11789,Opolanie...wiadomosc.html miałam jechać po pracy ale TŻ marudził
agus brawa dla Oleńki, no i za pracę
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś - to kiedy obrona? Masz już termin?
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
promotor mówił, że do 10 lipca chce się z nami uwinąć
15 czerwca mam egzamin z Zarządzania Zmianami w przeds. a do tego nie wiem co drugi profesor wymyśli, mamy mieć case czyli przypadek do rozwiazania w grupie, jak to bedzie to luzik bo na zaliczeniu zimowym dostalysmy 4,5 ![]() ja mam przerwe w komunii :P młoda padnięta była więc wleciałyśmy do domu na drzemkę i po 15 znów pojedziemy chrzestny został, pójdzie na majowe heh u nas masakra, 29 stopni...dzieci się kiszą w rajstopach, szkoda mi chrześnicy męża
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
agus, a to rodzice kaza dzieciom w rajtach siedziec?? przesada
ja bym porozbierala nawet "komunistów" u nas tez skarek, ale powieiwa wiatrek
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że podkolanówek nie ma chrześnica, zawsze to trochę chłodniej, albo skarpetek pończochowych. Ja bym tam zdjęła i się nie męczyła
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz młodą rozbieram w sukienkę inną i bez rajstop
ale skarpetki do sandałków jej założę, na sali zimno, na dworze skwar..cudownie na posiadłości w której jest restauracja jest ogromna fontanna do której dzieciaki latają co chwilę i czapeczka z daszkiem już pływała.. ![]() no komunistka teraz pojechała na majowe, sądzę, że po i po fotkach się rozbierze ![]() mi poszły 2 pary rajstop - ola zahaczyła butami trzecią mam na sobie ale tylko dlatego, ze mam poharatane nogi od krostek... wysypało mnie niedawno i nie mogę się zagoić a jem i tabletki na alergie i sterydy musze od jutra scisłą dietę zastosowac bo niby nie mam alergii pokarmowej a wysypuje mnie np po jedzeniu i to różnym od warzyw po mięsa... |
|
|
|
#4050 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś - no to fajnie, dwa miesiace i dyplom w kieszeni
![]() A ja się obijam, jeszcze jutro wolne jak szaleć to szaleć. Miałam sadzić kwiatki, ale jakoś tak zimno na zewnątrz i mi się nie chce może jutro. Zrobiłam za to placek z owocami, studzi się, wczoraj zrobiłam chleb na zakwasie, jeszcze mięsko się na jutro marynuje, no normalnie szaleję kulinarnie. Za chwilę się zbieramy i jedziemy do kina na "Wielkiego Gatsby'ego" mam nadzieję, że będzie fajny. Miłego wieczoru dziewczynki!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

dla pocieszenia. w koncu to mija

za pieluszke!! tzn jej brak 

bo wyczytalam ze wyciaga opuchlizne... kupilam jeszcze altacet, bo te niemieckie masci cos nie dzialaja jak trzeba 

zdrowia, zabawek i uśmiechu na twarzy
tu link do tego: