|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
Najgorsze jest to, że mi się wydaje, że to już tak zostanie ... i to nierozgarnięcie i to sapanie i to zmęczenie ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Chyba za mało reprezentacyjna jestem ![]() A tak serio-u nas "w mieście" mamy tylko 2 byle jakie kina i jakoś nas tam nie ciągnie. |
||
|
|
|
#3242 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
A ja znów leże
brzuch mnie pobolewa jak na @. Oby jakos do środy do wizyty, bo nie widzi mi sie szpital. Znów mnie nastraszą i zniszczą psychęCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
dziś jest ważny mecz "lech- legia" (właśnie się zaczął). mój mąż właśnie wraca z wawy naszym autem na blachach poznańskich.
czaicie, że wiara potrafiła na niego trąbić i nikt go nigdzie nie chciał przepuścić jak np chciał zmienić pas?
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie mają na.srane.
|
|
|
|
#3245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3247 | |||
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy ze spaceru, mały brudny, szczęśliwy i kurna tak nieusłuchany, że myślałam, że psa wolno puszczę, a smycz zapnę Norbertowi
A my sami dziś cały dzień!!! Cytat:
ale masakra! ona mogłaby służyć jako model pokazowy - czego nie robić / nie zakładać / jak nie wyglądać w ciąży Cytat:
![]() Cytat:
jemy tylko mięso - flaków, wnętrzności (czyli podrobów) absolutnie nie! bleeeeeeeeeeeh
|
|||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pożalę..
Pisałam Wam, że zrobiłam wszystko i posprzątałam, a Tż chciałam żeby wymopował.. mówiłam o tym od dwoch dni, w tym jeszcze dzisiaj rano. Ja sprzątam, a on gra na playstation..śniadanie mu pod nos podstawiłam, to najpierw powiedział, ze on takich kanapek nie zje, to powiedziałam, ze nie to nie. w koncu wzięłam tego mopa i zaczęłam mopować, bo nienawidzę się prosić pare razy.. on dalej nic, niewzruszony.. w koncu nie wytrzymałam i wykrzyknęłam mu, ze nie ma litości dla mnie, ze się nawet nie zająknie czy mi w czymś nie pomóć jak wie jak mi ciężko. Nic nie powiedział. Przed chwilą wstał i powiedział, ze idzie do sklepu po papierosy to juz nie wytrzymałam i mu powiedziałam "spier*alaj"....
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - wypadałoby zbiorczo zamówić - TAKA TANIOSZKA
![]() http://www.smyk.com/bloom-coco-stela...t-niemowlaka-p |
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się zreflektuje i zrehabilituje
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie TŻ ignoruje, a na koniec wychodzi to dostaję "białej gorączki"
Już wolałabym się kłócić cały dzień. |
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za łoś... ja bym w tyłku go miała i nic nie robiła dla niego. i poczekała na prawdziwe przeprosiny. mój się tak nigdy nie zachował, nawet przed ciążą. gdyby mnie tak potraktował... nie wiem.. ale z moim charakterem to bym chyba go rozniosła.
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
w d*pie mam, nie robię obiadu, niech sobie sam zrobi. nie jestem służbą. Służba chociaż dostaje pieniądze za to, że sprząta.
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe to jak ja
![]() a tu okazja, alekoszt jednorazowy straszny!!! http://www.smyk.com/pampers-wielka-w...t-niemowlaka-p wogóle mają darmową dostawę pow. 150zł, a pampki dość tanie... http://www.smyk.com/pampers-premium-...t-niemowlaka-p |
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam, bo mężu zaraz będzie
![]() Ciekawe co z tym grillem
|
|
|
|
#3259 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za 34 tydzień i fajny taki wysyp wśród znajomychCytat:
za 30 t[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40869937]No ja to samo, wstaję i mam spuchnięte oczy, jakbym spała w makijażu :/ Byłam na targu, kupiłam warzywa, na targu tyle ludzi, jakby sklepy miały być zamknięte 2 tygodnie, dobrze, że już wczoraj kupiłam pieczywo... Co do skurczów łydek, mnie też czasem łapią. Wieje tak u Was? U mnie strasznie, boję się, że mi zwieje pranie z balkonu.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ja w sklepie byłam na zakupach to normalnie tyle ludzi, że szok, jakby jakieś święta były byłam w biedronce i nie było tych rzeczy o których Malinka pisała, ale wzięliśmy proszek Lovela 2,8 kg za 19,99
|
|
#3260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale fajny A to mój kochany guz
|
||||
|
|
|
#3261 |
|
Wtajemniczenie
|
Zjedlismy z TZ na balkonie botwinke (w końcu sie skonczyla
) i TZ poszedł w kime. A ja chciałam na działkę pojechać....ech.---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ale pieknosci
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz idę trochę ogarnąć mieszkanko, za bardzo nie ma sensu, bo w poniedziałek dalsze kucie
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
En przykro mi bardzo, że twój TŻ się tak zachował
Może przemyśli i przeprosiOli przepraszam, ze tak napisałam Po prostu wydaje mi się to jakieś nierealne, żeby tyle złych rzeczy spadło na jedną osobę O tym, że żelazo wzmaga zatwardzenia nie pomyślałam![]() A ze schabu - można zrobić roladki jakieś nadziewane np ![]() Złapał mnie dołek jakiś TŻ od rana "robi" samochód mojej siostry, siostra z mamą wzięły się za sprzątanie garażu, w którym jest wszystko tylko nie to co potrzeba... mi nie pozwoliły pomóc Mam tylko obiad zrobić
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupuję i do białego i do koloru dzidziusia- 3 kg. pewnie biały szybciej zejdzie...
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie smuć sie, fajnie ze mama i siostra sie o ciebie troszcza. U mnie odwrotnie i mama i teściowa oczekują ze bede robić tyle ile przed ciaza. Chyba zapomniały jak to było... ![]() Ps. Działki nie będzie, zaraz lunie deszcz
|
|
|
#3267 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No dokładnie. |
||
|
|
|
#3268 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Matko, dobrze, że mój nie jest fanem playstation. Przy mnie dopiero nauczył się korzystać z kompa ![]() Mój TŻ na początku ciązy bardzo mi pomagał, nic nie mogłam dzwigać, odkurzał, pomagał a teraz...im większy brzuch tym mniej pomaga i mniej go widzę... Nawet nie zauważa, że w domu błysk, pranie wisi i wszystko na miejscu.. Tak to jest po ślubie. A za mną łazi "Jak ci się czysta kostka podoba? Auto umyłem ładnie? Trawa taaaaka długa była to skosiłem" i czeka na pochwały. Obstawiam że wypięta jest dupencja...
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
co do wyglądu to czuję się jak Wy
HA znalazłam racjonalne i genialne uzasadnienie- mam prawo tak wygladać bo wszystkie zdjęcia są od boku czyli po prostu pokazują to co jest najgrubsze, od przodu tak nie wyglądam Edytowane przez Sofina Czas edycji: 2013-05-18 o 15:00 |
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dojechalismy do m1na to badanie zaraz po 11i co?lidta rezerwowych tylko i trzeba siedzirv i czekac ijeszcze nie wiadomo czy xrobia,bo lista glowna juz dawno zamknieta..ciekawee.to odpuscilam i tak podlgadamy Zuzie co 3tyg. ale co!!dostalismy mandat po drodze!!!:-/ tzn tz nie mial zapietych pasow ..ja tez nie bo mnie gniota stradznie i policja jechala tak blisko nad zr trudno nie bylo xsuwazyc..swiatel tez nie mial wlaczonych bo stwierdzil xe jak jest takie slonce yo bez sensu...no i swiatel nie widzieli ale te pady kazali nam zjechac i policjant patrzy i pyta ktory to mc to mowir xr 8( pewnie mysleli ze upoluja dwie pieczenie na jednym ogniu jak to die moei )i dal tz mandat 100i 2pkt a mi mowi ze kobiety w ciazy nie musza zapinac pasow...i do tz zeby zapinal pasy bo szkoda jakby mialo sie cos stac a dzidzius w drodze taki normalny policjant he..trudno.. zrobilam obiad tz polegl i spi.wieczorem do kina idziemy na iron men lol
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

brzuch mnie pobolewa jak na @. Oby jakos do środy do wizyty, bo nie widzi mi sie szpital. Znów mnie nastraszą i zniszczą psychę
A my sami dziś cały dzień!!!
A ja...beżowe ciążowe spodnie i ciemna bluzka...Nuda...Jestem gruba i będę przy mężu wyglądać jutro jak brzydkie kaczątko 

za 34 tydzień i fajny taki wysyp wśród znajomych