|
|
#2071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Piłkarski Pudelek donosi:
Kataloński Sport.es podaje, że transfer Neymara jest już na tak zaawansowanym poziomie, że może zostać ogłoszony w tym tygodniu, czy nawet w przeciągu najbliższych godzin.
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedno co muszę przyznać to jest to GENIALNY transfer pod względem marketingowym. Ze sprzedaży koszulek zwróci im się to ale nie widzę miejsca dla niego i Messiego w jednym składzie. W Barcelonie jest gra na jedną gwiazdę i on się tam totalnie nie sprawdzi (takie jest moje zdanie).
|
|
|
#2073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chce go w Barcy. To bardziej celebryta, niż piłkarz. Wydamy na niego gruba kasę, a nikt nie powiedział że się w Barcy odnajdzie. Nosz, jest tylu innych młodych, zdolnych i tańszych piłkarzy, a my akurat musimy Neymara... Rosell się uwziął że go i koniec. A nie lepiej dać więcej szans Tello, z Barcy b wprowadzić da pierwszego składu brata Thiago i Deulofeu? Poza tym my potrzebujemy stopera i Bramkarza i to powinny byc priorytety a nie Neymar. za Laporty chyba było lepiej ... Coraz więcej doniesień iż Villa opuści Camp Nou. ![]()
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Messi to świetny zawodnik i obawiam się czy taka rywalizacja z Neymarem na boisku wyszłaby Barcelonie na dobre. Przy okazji gratulacje dla Chelsea za wczorajszą wygraną Widziałam co prawda tylko I-szą połowę, ale po niej byłam raczej pewna, że wygra Benfica, bo mieli świetne akcje tylko wykończenia brakowało.
|
|
|
#2075 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Co do gry na jedna gwiazde, to fakt, tak wlasnie jest, ale tu chyba o to chodzi, zeby to zmienic. No bo co jak Messi nie bedzie mogl grac? Mamy odpowiedz we wczesniejszych meczach. Nie moze byc tak dluzej i to jest pewne.
Co do samego Neymara-no coz...zobaczymy jak to bedzie. Ja tu akurat zdania nie mam-po prostu jestem ciekawa jak to bedzie, okaze sie. Ale tez uwazam ze moznaby zdecydowanie dawac wiecej szans Deulofeu, Sergi Roberto, itp. A jak Rosell sie uprze to wiemy jak jest ![]() Ciesza mnie zmiany w kazdym razie. Z Villa rzeczywiscie smutno... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Proste pytanie. Dlaczego z Argentyną nic nie osiągnął, a z Barceloną wszystko? Ten duet nie ma racji bytu.
|
|
|
#2077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() Zobaczymy co to bedzie To sa wciaz pilkarskie ploty, ciekawe, czy wyjdzie cos z tegoWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- CD njusów ![]() Ronaldo do PSG Becks na emeryturze Ludo poza kadrą? |
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
PSG to niech spada już z tymi propozycjami zakupów ![]() A z ostatniego linka lepsze przekierowanie znalazłam
|
|
|
#2079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A PSG niech spada, zgadzam się ![]() Ja oglądam Jerzyka, ostatnio mu szczęście przyniosłam
|
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Świetnie się ją czytało
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-05-16 o 21:31 |
|
|
|
|
|
#2081 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() Jerzykowi nieźle idzie!! ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Jerzyk wygrał!! Szacun ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- http://www.sport.pl/pilka/1,65081,13...ml#BoxSportTxt Dziś jest chyba dobry dzień na zakończenie kariery ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:19 ---------- Dobra, sorry za spam ale trochę się dzisiaj dzieje Katalońska ARA z kolei informuje, że oficjalne ogłoszenie transferu dzisiaj jest raczej mało prawdopodobne, gdyż Santos woli poczekać do najbliższego meczu ligowego. Z kolei jeden z członków firmy Delcir Sonda, właściciel 40% praw do Neymara, przyznał na antenie RAC1, że praktycznie wszystko jest już załatwione. |
||
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaa! Wieczorem finał Pucharu Króla Trochę się boję, ale wierzę w Real! Muszą dać radę ![]() Fajnie, że na TVP1 ten mecz poleci
|
|
|
#2083 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
A ja wlasnie skonczylam ogladac tenis kobiet i jestem zadowolona z wyniku
I dzis wieczorem Jerzyk...i Real...bedzie co sledzic!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze godzina, a ja już paznokcie z nerwów obgryzam
i nawet nie wiem czy dam radę tutaj pisać coś w trakcie.PS. Real dziś wystąpi w składzie: Diego López; Essien, Albiol, Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira, Modrić, Özil; Cristiano Ronaldo i Benzema.
|
|
#2085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ramos zostawi dziewczynę?! Nie mogę z tego 'artykułu': Stres oraz brak sukcesów mogą niekorzystnie wpłynąć na aktywność seksualną każdego mężczyzny. |
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz się zaczyna
Zaciskam mocno kciuki i zmykam przed TV ![]() Hala Madrid! ![]() Co do Ramosa - chyba nikt tutaj za Pilarzyskiem płakać nie będzie, co nie?
|
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
Gikiewicz gol!! Jaka ładna akcja Śląska
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
A Real-ATM do przerwy 1:1, ale co za emocje!
![]() Gol Krysi był piękny, ale pasiaki musiały wyrównać, Costa paskudnik jeden ![]() Szkoda, że strzał-petarda Ozila trafił w słupek, bo byłby piękny golazo...
|
|
#2089 |
|
Rozeznanie
|
W ogóle to mi się wydawało, czy po golu Costa pokazał tyłek niczym Kosecki?
![]() Ależ opóźniają ten mecz Janowicza, jak tak dalej pójdzie to zaczną grać o 2 w nocy.
Edytowane przez Quentinhill Czas edycji: 2013-05-17 o 22:25 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, ale teraz nerwówka w tej II połowie, zółte kartki lecą równo... wszystkim puszczają nerwy, nawet Mou się bulwersuje, choć przez cały mecz siedział bez najmniejszej reakcji
Sędzia wywalił Mou do szatni Żeby tylko jakiejś bitki nie było, bo jest gorąco ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Zostało 10 minut, jak będzie dogrywka to chyba padnę ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Jeszcze Krysia kopnął pasiaka, który schodzi utykając. No pozabiają się te chłopy dziś
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-17 o 23:19 |
|
|
|
|
#2091 |
|
Rozeznanie
|
To co zrobił teraz Ronaldo nieładne bardzo było, czerwona mogła być spokojnie
Tymczasem Jerzyk przegrał pierwszego seta do 4.
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I po 90. minutach remis... będzie dogrywka
|
|
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
Ja to bym chciała zobaczyć karne
Mają jeszcze 30 minut, pewnie ktoś jeszcze kartkę dostanie przy takiej grze ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- A w sumie z boiska ktoś wyleciał, Mou
|
|
|
|
|
#2094 |
|
Wtajemniczenie
|
Jerzyk bardzo ładnie!
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Włączam Real a tu akurat 2:1 ![]() PS Śląsk wygrał 3:0, bo chyba nie dokończyłam relacji
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Rozeznanie
|
Ale się dzieje, i w Madrycie i w meczu Janowicza, aż nie wiem na co patrzeć!
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cech będzie miał godnego następcę w Chelsea Szkoda Jerzyka strasznie, bo grał naprawdę dobry mecz, ale niestety. |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Atletico i Federer dzisiaj górą... Jerzyk bardzo fajnie, szkoda, że się nie udało |
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Zadomowienie
|
No to zmiany w Madrycie mogą być kolosalne. Śmiem twierdzić że jeszcze większe niż w Barcelonie.
Czy tak będzie to czas pokaże. Współczuję fankom Realu ale ja osobiście się cieszę że słabszy i biedniejszy klub potrafi pokonać tych bogatszych. Patrząc na to co się aktualnie dzieje w świecie piłkarskim to jest bardzo pocieszające.
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, nie patrzcie która godzina, ale nie mogłam spać po tym meczu i wstałam skoro świt
![]() Jestem załamana wczorajszą grą, bo o ile początek meczu ułożył się pomyślnie tak później było tylko gorzej i gorzej. Ja nie wiem co to miało być? Realowa tiki-taka? Kopali tę piłkę między sobą bez składu, ciągle podania leciały gdzieś na aut... ATM wystarczyły 2 dobre akcje i wygrali a Real zmarnował kilka świetnych szans. Karim nie trafił nic (będzie piwnica! ), Ozil strzelał w słupki albo w bramkarza, oj kiepsko z celnością, kiepsko Gratulacje mimo wszystko dla pasiaków z ATM, choć jest mi smutno, że moja drużyna kończy ten sezon nawet bez tego pucharu ![]() Wierzę jednak, że w kolejnym sezonie będzie lepiej, ja wciąż będę wspierać Real, na dobre i na złe Aha, w ogóle to nie podobało mi się wczoraj to, że ten mecz w dogrywce zwłaszcza przypominał jakiś Mortal Kombat ). Za dużo tej nerwowości było ![]() Cytat:
Oby to jednak były zmiany tylko na lepsze!
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem co napisać o wczorajszym Realu
Przyznam, że oglądałam dopiero od wyniku 2:1, ale później obejrzałam skróty z całości... Na pewno to co się działo pod koniec zdecydowanie niefajne A dzisiaj Legia wygrała z Lechem :nudy: Strzelili z karnego, po faulu na Pierwszej |
|
|
|
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
I dzisiaj znowu nie wiem co oglądać, mecz o kwalifikacje do LM między Schalke a Freiburgiem, półfinał na MŚ w hokeja, między Finlandią a Szwecją, czy może Podbeskidzie walczące o utrzymanie
![]() Ale w tej kolejce Bundesligi się dużo dzieje! Minęło dopiero 20 minut gry, a chociażby Bayern przegrywa z Borussią M 2:3, Schalke wygrywa 1:0, Dortmund też 1:0, w kilku innych meczach też już padły bramki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Nie chce go w Barcy. To bardziej celebryta, niż piłkarz. Wydamy na niego gruba kasę, a nikt nie powiedział że się w Barcy odnajdzie. Nosz, jest tylu innych młodych, zdolnych i tańszych piłkarzy, a my akurat musimy Neymara... Rosell się uwziął że go i koniec. A nie lepiej dać więcej szans Tello, z Barcy b wprowadzić da pierwszego składu brata Thiago i Deulofeu? 
Widziałam co prawda tylko I-szą połowę, ale po niej byłam raczej pewna, że wygra Benfica, bo mieli świetne akcje tylko wykończenia brakowało.

ale trochę się dzisiaj dzieje 

Trochę się boję, ale wierzę w Real! Muszą dać radę 
i nawet nie wiem czy dam radę tutaj pisać coś w trakcie.

Szkoda Jerzyka strasznie, bo grał naprawdę dobry mecz, ale niestety. 
Przyznam, że oglądałam dopiero od wyniku 2:1, ale później obejrzałam skróty z całości... Na pewno to co się działo pod koniec zdecydowanie niefajne